Filme Online:
poster Batman: Bad Blood
HD-720
"Batman: Bad Blood" - (2016)
Categorie: Actiune / S.F / Animatie
Durata: 72 min.
  • 100
În momentul în care Batman dispare, Dick Grayson și Damian Wayne îi iau locul în ceea ce privește protejarea orașului Gotham. Apar în scenă doi supereroi noi, Batwoman și Batwing. Batman se luptă cu Firefly, Tusk și Killer Moth în timp ce orașul Gotham arde în flăcări. Nightwing și Robin trebuie ... Read More În momentul în care Batman dispare, Dick Grayson și Damian Wayne îi iau locul în ceea ce privește protejarea orașului Gotham. Apar în scenă doi supereroi noi, Batwoman și Batwing. Batman se luptă cu Firefly, Tusk și Killer Moth în timp ce orașul Gotham arde în flăcări. Nightwing și Robin trebuie să se alieze acum cu noii veniți, Batwoman și Batwing, în scopul de a învinge un ticălos nou, cunoscut sub numele de Eretic.
poster Helios
HD-720
"Chek dou" - (2015)
Categorie: Actiune / Fantastic / Crima
Durata: 128 min.
  • 100
DC8, un device nuclear portabil, a fost furat din Coreea de Sud de către un criminal nemilos (Chang Chen), ajutat ce complicele său (Janice Man). Arma va ajunge în mâinile altcuiva în Hong Kong. Lee (Nick Cheung), care face parte din Unitatea Anti Tero, înființează o echipă, în care este inclus ... Read More DC8, un device nuclear portabil, a fost furat din Coreea de Sud de către un criminal nemilos (Chang Chen), ajutat ce complicele său (Janice Man). Arma va ajunge în mâinile altcuiva în Hong Kong. Lee (Nick Cheung), care face parte din Unitatea Anti Tero, înființează o echipă, în care este inclus ofițerul de poliție Fan (Shawn Yue), pentru a ține piept acestei crize. De asemenea, în această echipă este inclus și profesorul Siu (Jacky Cheung), pentru a oferi consultanță. Lee este nevoit să lucreze și cu experții sud coreeni în arme Choi (Ji Jin Hee) și Pok (Choi Și Won). În ciuda multor eforturi, genialul criminal Helios este mereu cu un pas înaintea lui Lee.
poster Once Upon a Time in Mexico
HD-720
"Once Upon a Time in Mexico" - (2003)
Categorie: Actiune / Crima / Thriller
Durata: 101 min
  • 80
El Presidente a declarat razboi cartelului dorgurilor Barillo, dar acesta isi face planuri sa riposteze si il cumpara pe generalul Marquez. Agentul Sands de la CIA este implicat pana in gat si doreste sa se asigure ca Marquez nu reuseste ceea ce si-a propus. Si astfel il forteaza pe El Mariachi sa ... Read More El Presidente a declarat razboi cartelului dorgurilor Barillo, dar acesta isi face planuri sa riposteze si il cumpara pe generalul Marquez. Agentul Sands de la CIA este implicat pana in gat si doreste sa se asigure ca Marquez nu reuseste ceea ce si-a propus. Si astfel il forteaza pe El Mariachi sa reintre in joc dupa atata timp. Doar ca El Mariachi, dupa ce sotia si fiica sa au fost ucise in fata ochilor sai, nu prea mai are de ce sa lupte. Asta pana cand afla de capcana pe care Barillo si Marquez i-au intins-o presedintelui la Culiacan. Asa ca isi cheama alaturi cei doi frati mariachi si se indreapta catre marea confruntare pentru a salva revolutia. Intrebarea este: cine va ramane in picioare?
poster Gladiator
HD-720
"Gladiatorul" - (2000)
Categorie: Actiune / Drama
Durata: 155 Minute
  • 80
Au trecut patru decade de cand carele de lupta alergau si sabiile straluceau pe marele ecran in drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bataliile glorioase din vremea romanilor intr-o poveste impetuoasa despre curaj si revansa. Marele general ... Read More Au trecut patru decade de cand carele de lupta alergau si sabiile straluceau pe marele ecran in drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bataliile glorioase din vremea romanilor intr-o poveste impetuoasa despre curaj si revansa.
Marele general roman Maximus (Russell Crowe) a condus din nou legiunile spre victorie pe campul de lupta. Odata terminat razboiul, Maximus se gandeste sa se intoarca acasa, la sotia si la fiul sau. Cu toate acestea, muribundul imparat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are inca o sarcina pentru general – sa-i transmita puterea.
Invidios pe Maximus, mostenitorul tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordona executia sa si a familie sale. Scapand cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav si este antrenat ca gladiator in arena in care incepe sa-i creasca faima. Acum, vine la Roma cu intentia de a razbuna uciderea sotiei si a fiului sau ucigandu-l la randul sau pe noul imparat… Commodus.
Maximus a invatat ca singura putere mai mare decat cea a regelui este vointa poporului, si stie ca se poate revansa doar daca ajunge cel mai mare erou al imperiului.

Premiat cu 5 premii Oscar si cu 2 premii Golden Globes .
poster Die Hard
HD-720
"Greu de ucis" - (1988)
Categorie: Actiune / Crima / Thriller
Durata: 131 min.
  • 80
Politistul John McClane din New York pleaca la Los Angeles ca sa petreaca sarbatorile de iarna cu familia. Dupa un zbor lung, merge la cladirea Corporatiei Nakatomi pentru a participa la petrecerea de Craciun alaturi de sotia sa. Dupa ce intra merge sa se improspateze putin si sa se pregateasca ... Read More Politistul John McClane din New York pleaca la Los Angeles ca sa petreaca sarbatorile de iarna cu familia. Dupa un zbor lung, merge la cladirea Corporatiei Nakatomi pentru a participa la petrecerea de Craciun alaturi de sotia sa. Dupa ce intra merge sa se improspateze putin si sa se pregateasca pentru petrecere. Insa cladirea este preluata de un grup de teroristi care sechestreaza toti angajatii companiei si vor sa scoata cei 600 de mil. de $ din seifurile companiei. John este singurul "uitat", asa ca el este cel care poate sa incerce sa le dea peste cap planurile teroristilor, care sunt pregatiti pentru trupele FBI, dar nu se astepta la surpriza John McClane.
poster Monster Hunt
HD-720
"Monster Hunt" - (2015)
Categorie: Actiune / Comedie / Fantastic
Durata: 111 min.
  • 100
Ne aflăm într-o lume antică unde monștri stăpânesc pământul și oamenii trăiesc în propria lor împărăție. Un pui de monstru, Wuba, a fost născut dintr-un tata om și o mamă monstru. Când fel și fel de creaturi pornesc în misiunea de a-l captura pe noul născut, aventură lui Wuba începe. ... Read More Ne aflăm într-o lume antică unde monștri stăpânesc pământul și oamenii trăiesc în propria lor împărăție. Un pui de monstru, Wuba, a fost născut dintr-un tata om și o mamă monstru. Când fel și fel de creaturi pornesc în misiunea de a-l captura pe noul născut, aventură lui Wuba începe.
poster Hummingbird
HD-720
"Redemption" - (2013)
Categorie: Actiune / Drama / Crima
Durata: 100 min.
  • 100
Joseph Smith (Jason Statham) este un veteran al Forțelor Speciale care a dezertat de la unitatea sa din Afghanistan și care trăiește acum pe străzile Londrei. Într-o noapte, fugind de niște golani care îi jefuiesc mereu pe oamenii străzii, el intră prin efracție într-un apartament și descoperă ... Read More Joseph Smith (Jason Statham) este un veteran al Forțelor Speciale care a dezertat de la unitatea sa din Afghanistan și care trăiește acum pe străzile Londrei. Într-o noapte, fugind de niște golani care îi jefuiesc mereu pe oamenii străzii, el intră prin efracție într-un apartament și descoperă faptul că proprietarul, pe numa Damon, este plecat în New York și se va întoarce doar peste câteva luni. El își asumă identitatea proprietarului și se transformă într-un răzbunător.
poster The Incredibles
HD-720
"Incredibilii" - (2004)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura / S.F / Animatie
Durata: 115 min
  • 80
Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut că Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta ... Read More Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut că Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta Elastigirl, și cei trei copii ai lor, Violet, Dash și Jack Jack. Lucrează ca un specialist în asigurări, fiind stresat de șeful ce îl împinge întotdeauna de la spate; dar soția lui s-a străduit prea mult pentru a creea o viață normală pentru familia ei, pentru ca el să fie nostalgic după zilele de supererou. Când i se oferă șansa să joace din nou acest rol, el acceptă numaidecât, căzând însă într-o capcană pusă la cale de un vechi dușman. Acum întreagă familie trebuie să-i vina în ajutor pentru a-l salva atât pe el, cât și numeroase alte victime inocente.

Premiat cu 2 premii Oscar, nominalizat la Golden Globes.
poster Homefront
HD-720
"Homefront: Oraşul fără legi" - (2013)
Categorie: Actiune / Drama / Crima
Durata: 100 min.
  • 100
Un fost agent de la trupele antidrog pe nume Phil Broker este un bărbat dedicat 100% familiei sale. Pentru a lăsa trecutul violent în urmă, împreună cu fiica sa, Maddy, se mută într-un orășel liniștit. Din nefericire, aici legea este făcută de către traficanții de droguri. ... Read More Un fost agent de la trupele antidrog pe nume Phil Broker este un bărbat dedicat 100% familiei sale. Pentru a lăsa trecutul violent în urmă, împreună cu fiica sa, Maddy, se mută într-un orășel liniștit. Din nefericire, aici legea este făcută de către traficanții de droguri.
poster Mercury Plains
DVD-Screener
"Mercury Plains" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura
Durata: 102 min.
  • 80
Un bărbat tânăr fuge în Mexic și se alătură unui grup paramilitar format din tineri, care luptă împotriva cartelurilor de droguri. El se dovedește a fi foarte bun în ceea ce face, însă pune la îndoială scopul acestui grup. ... Read More Un bărbat tânăr fuge în Mexic și se alătură unui grup paramilitar format din tineri, care luptă împotriva cartelurilor de droguri. El se dovedește a fi foarte bun în ceea ce face, însă pune la îndoială scopul acestui grup.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 126Next
X