Filme Online:
poster The Last Rescue
HD-720
"The Last Rescue" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Razboi
Durata: 106
  • 0
Al II-lea Război Mondial: La scurt timp după Ziua-Z (ziua de declanșare a operațiunii ofensive), trei soldați americani și două asistente medicale din corpul militar sunt blocați în spatele liniilor inamice. Ei iau un ofițer german de rang înalt ca prizonier și încearcă să orchestreze o scăpare. ... Read More Al II-lea Război Mondial: La scurt timp după Ziua-Z (ziua de declanșare a operațiunii ofensive), trei soldați americani și două asistente medicale din corpul militar sunt blocați în spatele liniilor inamice. Ei iau un ofițer german de rang înalt ca prizonier și încearcă să orchestreze o scăpare.
poster Gods of Egypt
HD-720
"Zeii Egiptului" - (2016)
Categorie: Actiune / Aventura / Fantastic
Durata: 100 min.
  • 100
Eroul mortal Bek face echipă cu zeul Horul. Ei formează această alianță împotriva lui Set, un zeu nemilos al întunericului care a ursupat tronul Egiptului și a transformat pașnicul și prosperul imperiu în haos și conflicte. ... Read More Eroul mortal Bek face echipă cu zeul Horul. Ei formează această alianță împotriva lui Set, un zeu nemilos al întunericului care a ursupat tronul Egiptului și a transformat pașnicul și prosperul imperiu în haos și conflicte.
poster Sniper Special Ops
HD-720
"Sniper Special Ops" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Razboi
Durata: 86
  • 40
O unitate a Fortelor Speciale condusa de sergentul Vic Mosby este trimisa intr-o misiune speciala intr-un sat izolat din Afghanistan. Unitatii s-a alaturat lunetistul Jake Chandler. Misiunea lor consta in salvarea unui politician american din mainile talibanilor. Misiunea este un succes insa Jake, ... Read More O unitate a Fortelor Speciale condusa de sergentul Vic Mosby este trimisa intr-o misiune speciala intr-un sat izolat din Afghanistan. Unitatii s-a alaturat lunetistul Jake Chandler. Misiunea lor consta in salvarea unui politician american din mainile talibanilor. Misiunea este un succes insa Jake, separat de unitate dupa un schimb de focuri cu inamicul, ramane in urma pentru a ajuta un soldat ranit. Sergentul Vic Mosby incearca sa il convinga pe locotenentul Jackson sa il lase sa se intoarca dupa soldati insa i se ordona sa se intoarca la baza militara. Nesocotind ordinele, Vic decide sa se intoarca impreuna cu echipa in sat pentru a-i salva pe soldatii captivi pe teren ostil.
poster Fargo
HD-720
"Fargo" - (1996)
Categorie: Actiune
Durata: 98 Minute
  • 60
Jerry Lundergaard este intr-o incurcatura financiara si astfel, din disperare, pune la cale un plan de a angaja pe cineva pentru a-i rapi sotia si de a cere rascuparare de la tatal ei bogat, ca mai apoi el sa poata imparti banii impreuna cu rapitorii. Dar ce se va intampla nu va corespunde deloc cu ... Read More Jerry Lundergaard este intr-o incurcatura financiara si astfel, din disperare, pune la cale un plan de a angaja pe cineva pentru a-i rapi sotia si de a cere rascuparare de la tatal ei bogat, ca mai apoi el sa poata imparti banii impreuna cu rapitorii. Dar ce se va intampla nu va corespunde deloc cu planul initial. Sange este varsat cand un politist si doi oameni complet inocenti sunt omorati si, in consecinta, politia, condusa de Marge Gunderson porneste pe urmele lor. In timp ce aceasta investigheaza, Jerry intra in incurcaturi si mai mari, de la probleme financiare pana la amenintari din partea rapitorilor.

Premiat cu 2 premii Oscar, nominalizat la 4 premii Golden Globes .
poster The Tournament
HD-720
"The Tournament" - (2009)
Categorie: Actiune
Durata: 95 min
  • 80
Odată la fiecare 7 ani, cei mai puternici asasini ai lumii se adună. Doar unul supravieţuieşte. Într-un orăşel liniştit, în care nimeni n-ar bănui că se poate petrece aşa ceva, o bătălie roială are loc din şapte în ... Read More Odată la fiecare 7 ani, cei mai puternici asasini ai lumii se adună. Doar unul supravieţuieşte.
Într-un orăşel liniştit, în care nimeni n-ar bănui că se poate petrece aşa ceva, o bătălie roială are loc din şapte în şapte ani între cei mai feroce criminali plătiţi. Pe lângă titlul, încărcat de onoare, de Asasinul No 1, câştigătorul turnirului primeşte 10 milioane de dolari în bani gheaţă.
poster Criminal
HD-720
"Criminal" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Crima
Durata: 105
  • 80
În faţa unei ameninţări teroriste fără precedent şi după pierderea singurului agent care putea salva misiunea, CIA ia măsuri extreme apelând la cunoştinţele unui genetician. Astfel, conştiinţa şi memoria agentului Bill Pope (Ryan Reynolds) sunt implantate în creierul unui condamnat la moarte extrem ... Read More În faţa unei ameninţări teroriste fără precedent şi după pierderea singurului agent care putea salva misiunea, CIA ia măsuri extreme apelând la cunoştinţele unui genetician. Astfel, conştiinţa şi memoria agentului Bill Pope (Ryan Reynolds) sunt implantate în creierul unui condamnat la moarte extrem de periculos cu scopul de a duce la bun sfârşit misiunea.
Operaţiunea experimentală este un succes, iar siguranţa naţională ajunge în mâinile criminalului Jericho (Kevin Costner), tulburat acum de amintirile şi sentimentele lui Bill.

Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones şi Gal Gadot revin pe marile ecrane din 15 aprilie în acţiunea „Criminal”. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul redă povestea unui asasin fără scrupule, forţat să asculte de o conştiinţă implantată.
poster The Huntsman: Winter's War
TS-Screener
"Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura
Durata: 114 min.
  • 100
Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător ȘI Crăiasa Zăpezii, o aventură epică ... Read More Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător ȘI Crăiasa Zăpezii, o aventură epică spectaculoasă, în care îi vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland) revine în spatele camerelor de filmat pentru o nouă poveste spectaculoasă.

Cu mult înainte ca Ravenna (Theron), malefica regină, să fie, aparent, învinsă de sabia curajoasei Alba ca Zăpada, a fost martora plecării din regat a surorii sale, Freya (Blunt), după ce aceasta a suferit o trădare care i-a frânt sufletul. Freya, care are puterea de a îngheța orice inamic, și-a petrecut viața în castelul său de gheață izolat crescând și pregătind o întreagă legiune de vânători letali, printre care și Eric (Hemsworth) și războinica Sara (Chastain), pentru a vedea că preferații săi au sfidat singura și cea mai importantă cerință a sa: să-și înghețe pe vecie inima, ca să nu se poată îndrăgosti niciodată.

Când Freya află despre moartea surorii sale, își somează soldații să ducă Oglinda Magică la singura vrăjitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odată ce descoperă că Ravenna poate fi readusă din adâncurile aurite ale oglinzii, tărâmul magic va avea acum de înfrunat o forță întunecată de două ori mai puternică. E timpul ca armata lor să se arate invincibilă în fața celor doi războinici alungați pentru că au încălcat regula fundamentală a reginei lor. Dar e și timpul ca Eric și Sara să lupte pentru a le învinge pe cele două regine malefice, dar și pentru a reuși să se apropie pentru totdeauna unul de celălalt.
poster Zootopia
HD-720
"Zootropolis" - (2016)
Categorie: Actiune / Aventura / Animatie
Durata: 198 min.
  • 100
Într-un oraș ce este locuit de animale antropomorfe, o iupuroaica politistă și un ticălos cinic trebuie să lucreze împreună pentru a demasca o conspirație. ... Read More Într-un oraș ce este locuit de animale antropomorfe, o iupuroaica politistă și un ticălos cinic trebuie să lucreze împreună pentru a demasca o conspirație.
poster Electric Slide
HD-720
"Electric Slide" - (2014)
Categorie: Actiune / Crima / Biografic
Durata: 95 min.
  • 40
Electric Slide este inspirat din fapte reale. Filmul ne spune povestea adevărată a lui Eddie Dobson, un playboy din decorul Hollywood-ului, care a spart 64 de bănci în perioada iulie 1983 și februarie 1984, cu un record de 6 bănci jefuite în aceași zi. El a stat după gratii timp de 10 ani de zile, ... Read More Electric Slide este inspirat din fapte reale. Filmul ne spune povestea adevărată a lui Eddie Dobson, un playboy din decorul Hollywood-ului, care a spart 64 de bănci în perioada iulie 1983 și februarie 1984, cu un record de 6 bănci jefuite în aceași zi. El a stat după gratii timp de 10 ani de zile, după care s-a angajat in reședința actorului Jack Nicholson, ca și administrator. Eddie a fost trimis de mai multe ori de către angajatorul său la dezintoxicare, după care l-a concediat. După un timp, Eddie s-a apucat iar de jefuit bănci, iar după a 8-a spargere a fost prins.
poster Precious Cargo
HD-720
"Precious Cargo" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Crima
Durata: 90 min.
  • 100
Precious Cargo este un film canadian lansat în anul 2016, din categoria acțiune, regizat de către Max Adams, scris de către Adams și Paul V. Seetachitt. Din distribuția filmului fac parte Mark-Paul Gosselaar și Bruce Willis, alături de Claire Forlani, John Brotherton, Lydia Hull și Daniel ... Read More Precious Cargo este un film canadian lansat în anul 2016, din categoria acțiune, regizat de către Max Adams, scris de către Adams și Paul V. Seetachitt. Din distribuția filmului fac parte Mark-Paul Gosselaar și Bruce Willis, alături de Claire Forlani, John Brotherton, Lydia Hull și Daniel Bernhardt. Lansarea oficială a avut loc în data de 26 aprilie, 2016, sub siglă Lionsgate Premiere.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 132Next