Filme Online:
poster Everly
DVD-Screener
"Everly" - (2014)
Categorie: Actiune / Thriller
Durata: 92 min.
  • 100
An action/thriller centered on a woman who faces down hitmen sent by her ex, a mob boss, while holed up in her apartment. ... Read More An action/thriller centered on a woman who faces down hitmen sent by her ex, a mob boss, while holed up in her apartment.
poster The Monuments Men
DVD-Rip
"Eroii Monumentelor" - (2014)
Categorie: Actiune / Drama / Razboi / Biografic
Durata: 118 min.
  • 80
In timp ce Adolf Hitler incerca sa puna stapanire pe vest, armatele lui cautau si adunau metodic cele mai valoroase comori artistice din Europa. Fuehrer-ul a inceput sa noteze intr-un catalog atat obiectele de arta in posesia carora voia sa ajunga, cat si cele pe care le dispretuia si voia sa le ... Read More In timp ce Adolf Hitler incerca sa puna stapanire pe vest, armatele lui cautau si adunau metodic cele mai valoroase comori artistice din Europa. Fuehrer-ul a inceput sa noteze intr-un catalog atat obiectele de arta in posesia carora voia sa ajunga, cat si cele pe care le dispretuia si voia sa le distruga. Intr-o cursa contra cronometru, in spatele liniilor inamice, o grupare speciala formata din directori, curatori, istorici de arta si alti oameni culti americani si englezi, autointitulati Monuments Men, si-au riscat vietile cutreierand Europa, pentru a preveni distrugerea a mii de ani de cultura. Concentrandu-se mai mult pe perioada de 11 luni dintre Ziua Z (6 iunie 1944) cand aliatii occidentali au debarcat in Normandia, aflata sub controlul germanilor, pana in ziua victoriei (8 mai 1945), aceasta poveste fascinanta ii urmareste pe 6 membrii au gruparii Monument Men in misiunea lor imposibila de a salva cele mai importante obiecte de arta din mainile nazistilor.
poster Blackhat
DVD-Rip
"Blackhat" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Crima / Thriller / Mister
Durata: 133 min.
  • 60
Acţiunea e plasată în universul cybercriminalității mondiale şi urmărește povestea unui hacker eliberat din închisoare cu condiția să ajute autoritățile americane și chineze să dea de urma unei rețele criminale care amenință cu distrugerea globală de la Chicago la Los Angeles, și de la Hong Kong la ... Read More Acţiunea e plasată în universul cybercriminalității mondiale şi urmărește povestea unui hacker eliberat din închisoare cu condiția să ajute autoritățile americane și chineze să dea de urma unei rețele criminale care amenință cu distrugerea globală de la Chicago la Los Angeles, și de la Hong Kong la Jakarta.
poster 88
DVD-Rip
"88" - (2014)
Categorie: Actiune / Thriller
Durata: 88 min.
  • 80
A young woman comes to in a roadside diner with no idea where she is or how she got there. Split between two timelines, she gets taken on a violent journey as she seeks out the person responsible for her lover's death. ... Read More A young woman comes to in a roadside diner with no idea where she is or how she got there. Split between two timelines, she gets taken on a violent journey as she seeks out the person responsible for her lover's death.
poster Mythica: A Quest for Heroes
DVD-Rip
"Mythica: A Quest for Heroes" - (2015)
Categorie: Actiune / Aventura / Fantastic
Durata: 93 min.
  • 80
Marek, o tanara magician, viseaza la o multime de aventuri incitante. Cand o intalneste pe preoteasa Teela, ii ofera acesteia asistenta si un grup naravas, care o va ajuta in ceea ce va face. Impreuna vor merge in cautarea surorii Teelei, care a fost rapita de catre un capcaun. ... Read More

Marek, o tanara magician, viseaza la o multime de aventuri incitante. Cand o intalneste pe preoteasa Teela, ii ofera acesteia asistenta si un grup naravas, care o va ajuta in ceea ce va face. Impreuna vor merge in cautarea surorii Teelei, care a fost rapita de catre un capcaun.
poster Mortdecai
DVD-Screener
"Mortdecai" - (2015)
Categorie: Actiune / Comedie
Durata: 106 min.
  • 80
Un rus nervos, un britanic fost MI5 si un terorist international pe nume Charlie Mortdecai, se zbat sa recupereze o pictura furata care ascunde un cod folosit pentru a ajunge la aurul pierdut al nazistilor. ... Read More

Un rus nervos, un britanic fost MI5 si un terorist international pe nume Charlie Mortdecai, se zbat sa recupereze o pictura furata care ascunde un cod folosit pentru a ajunge la aurul pierdut al nazistilor.
poster Justice League Throne of Atlantis
DVD-Rip
"Justice League Throne of Atlantis" - (2015)
Categorie: Actiune / Aventura / Animatie
Durata: 72 min.
  • 100
Metropolis este atacat de trupele Atlantisului ca si razbunare a mortii regelui lor. Regina insa cauta ajutor din partea Ligii Justitiare, pentru a-l gasii pe fiul ei pierdut in timpul nebuniei produse de razboi. ... Read More
Metropolis este atacat de trupele Atlantisului ca si razbunare a mortii regelui lor. Regina insa cauta ajutor din partea Ligii Justitiare, pentru a-l gasii pe fiul ei pierdut in timpul nebuniei produse de razboi.
poster Jupiter Ascending
DVD-Rip
"Jupiter Ascending" - (2015)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F / Fantastic
Durata: 125 min.
  • 80
Omenirea se afla pe o treapta inferioara a universului, cu posibilitati infinite de evolutie. Fiinte superioare ne supravegheaza de pe diverse planete sau luni. Conflictul se declanseaza datorita prezentei pe Pamant a unei femei, o emigranta din Rusia, care este femeie de serviciu, dar poseda ... Read More Omenirea se afla pe o treapta inferioara a universului, cu posibilitati infinite de evolutie. Fiinte superioare ne supravegheaza de pe diverse planete sau luni. Conflictul se declanseaza datorita prezentei pe Pamant a unei femei, o emigranta din Rusia, care este femeie de serviciu, dar poseda acelasi bagaj genetic ca al unei puternice fiinte extraterestre, numita "Regina Universului". Dupa ce este descoperita, tanara devine inamica principala a acestei creaturi, care angajeaza un vanator de recompense sa o ucida. Asasinul se indragosteste de tanara si astfel incepe o cursa pentru libertate plina de aventuri si amenintari.
poster The Marine 4: Moving Target
DVD-Rip
"The Marine 4: Moving Target" - (2015)
Categorie: Actiune / Thriller
Durata: 90 min.
  • 80
Jake Carter is assigned to protect a "high-value package," a beautiful whistleblower trying to expose a corrupt army defense contractor. ... Read More Jake Carter is assigned to protect a "high-value package," a beautiful whistleblower trying to expose a corrupt army defense contractor.
poster Takers
DVD-Rip
"Fura si fugi" - (2010)
Categorie: Actiune / Crima / Thriller
Durata: 107 min
  • 80
Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze şi să întărâte forţele de poliţie din oraş perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă ... Read More Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze şi să întărâte forţele de poliţie din oraş perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă niciun indiciu ce ar putea conduce la identificarea şi capturarea lor, şi pun în scenă cu o măiestrie demnă de invidiat lovituri din ce în ce mai periculoase. Atunci când un complice proaspăt eliberat condiţionat din închisoare le propune o ultimă acţiune de anvergură (ce le-ar introduce în conturi suma de 20 milioane de dolari), jefuitorii de bănci nu se pot abţine să accepte provocarea. Numai că de data aceasta trebuie să îl înfrunte pe încăpăţânatul şi durul detectiv de poliţie Jack Welles, care şi-a făcut un scop în viaţă din a soluţiona acest caz.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 119Next
X