Filme Online:
poster Black
HD-720
"Black" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama
Durata: 95 min.
  • 0
O fată în vârstă de 15 ani, care face parte dintr-o bandă temută din Brussels, numită Black Bronx, se îndrăgostește până peste cap de un tip marocan dintr-o bandă rivală, 1080-ers. Cei doi îndrăgostiți sunt nevoiți acum să aleagă între iubirea lor și loialitatea față de banda din care fac parte. ... Read More O fată în vârstă de 15 ani, care face parte dintr-o bandă temută din Brussels, numită Black Bronx, se îndrăgostește până peste cap de un tip marocan dintr-o bandă rivală, 1080-ers. Cei doi îndrăgostiți sunt nevoiți acum să aleagă între iubirea lor și loialitatea față de banda din care fac parte.
poster Deadpool
HD-720
"Deadpool" - (2016)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura
Durata: 108 min.
  • 100
Deadpool este un film cu supereroi lansat în anul 2016, bazat pe personajul din benzile desenate Marvel cu același nume. Este vorba despre al 8-lea film din seria X-Men. Regia îi aparține lui Tim Miller. Filmul este scris și regizat de către Rhett Reese și Paul Wernick. În Deadpool ne întâlnim cu ... Read More Deadpool este un film cu supereroi lansat în anul 2016, bazat pe personajul din benzile desenate Marvel cu același nume. Este vorba despre al 8-lea film din seria X-Men. Regia îi aparține lui Tim Miller. Filmul este scris și regizat de către Rhett Reese și Paul Wernick. În Deadpool ne întâlnim cu Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T. J. Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand și Ștefan Kapičić.

Un actual mercenar, fost agent al Forțelor Speciale, ajunge cobaiul unui experiment. În urma acestui experiment mercenarul se alege cu puteri de vindecare foarte rapide. El devine Deadpool.
poster Batman V Superman: Dawn of Justice
TS-Screener
"Batman vs. Superman: Zorii dreptății" - (2016)
Categorie: Actiune / Aventura / Fantastic
Durata: 151 min.
  • 100
Locuitorii orașului Gotham au început să pună la îndoială nevoia de a avea un super-erou. Acesta a ajuns să le inspire teamă prin acțiunile sale, purtându-se ca un Dumnezeu, care nu poate fi tras la răspundere de nimeni. Atmosfera de suspiciune și neîncredere care se creează îi va aduce pe Batman ... Read More Locuitorii orașului Gotham au început să pună la îndoială nevoia de a avea un super-erou. Acesta a ajuns să le inspire teamă prin acțiunile sale, purtându-se ca un Dumnezeu, care nu poate fi tras la răspundere de nimeni. Atmosfera de suspiciune și neîncredere care se creează îi va aduce pe Batman și pe Superman într-o confruntare directă. Cât timp cei doi super-eroi sunt ocupați să se lupte între ei, o forță amenințătoare crește rapid și va pune umanitatea într-un mare pericol.
Titlu: Batman v Superman: Dawn of Justice - Batman v Superman: Zorii Dreptății.

Titlu original: Batman v Superman: Dawn of Justice

Producator: Warner Bros.
Data lansare (SUA): 25 Martie 2016
Data lansare (Romania): 25 Martie 2016
Perioda filmare: 19 Mai 2014 - 6 Decembrie 2014
Incasari weekend: 166,007,347 $
poster Risen
HD-720
"Risen" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura / Mister
Durata: 108
  • 0
RISEN este povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios. Clavius (Joseph Fiennes), un puternic tribun roman şi ajutorul său, Lucius (Tom Felton), primesc misiunea de a rezolva misterul reînvierii lui Isus (care în film poartă numele ebraic, Yeshua) şi de a afla adevărul despre ... Read More RISEN este povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios. Clavius (Joseph Fiennes), un puternic tribun roman şi ajutorul său, Lucius (Tom Felton), primesc misiunea de a rezolva misterul reînvierii lui Isus (care în film poartă numele ebraic, Yeshua) şi de a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în săptămânile de după crucificare, pentru a infirma zvonurile cu privire la un nou Mesia şi pentru a preveni o revoltă în Ierusalim.
poster Precious Cargo
HD-720
"Precious Cargo" - (2016)
Categorie: Actiune
Durata: 86
  • 100
Dupa un jaf eșuat, Eddie șeful criminal, o vânează pe seducătoarea hoață Karen care l-a furat. În scopul de a-i recâștiga increderea lui Eddie, Karen îl recrutează pe fostul ei iubit și hoț Jack, pentru a fura o încărcătură prețioasă de diamante. Dar când treaba eșuează, alianțele sunt trădate și ... Read More Dupa un jaf eșuat, Eddie șeful criminal, o vânează pe seducătoarea hoață Karen care l-a furat. În scopul de a-i recâștiga increderea lui Eddie, Karen îl recrutează pe fostul ei iubit și hoț Jack, pentru a fura o încărcătură prețioasă de diamante. Dar când treaba eșuează, alianțele sunt trădate și barierele sunt trecute, când Jack, Karen și Eddie se confruntă într-o intalnire finală…
poster Justice League vs. Teen Titans
HD-720
"Justice League vs. Teen Titans" - (2016)
Categorie: Actiune / Fantastic / Animatie
Durata: 78 min.
  • 100
Robin este nevoit să lucreze alături de Teen Titans, deoarece comportamentul său a rezultat la probleme într-o misiune Justice League. The Titans trebuie să îl înfrunte ulterior pe Trigon, un răufăcător hotărât să cucerească întreagă lume. ... Read More Robin este nevoit să lucreze alături de Teen Titans, deoarece comportamentul său a rezultat la probleme într-o misiune Justice League. The Titans trebuie să îl înfrunte ulterior pe Trigon, un răufăcător hotărât să cucerească întreagă lume.
poster Boost
HD-720
"Boost" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Crima
Durata: 95
  • 80
Jimmy este un hoţ îndrăzneţ şi experimentat, specializat în furtul de maşini. Autorităţile încearcă să dea de urma lui de mai multă vreme, fără niciun rezultat. Jimmy este mereu cu un pas în faţa lor. Când Roy Casares, un lord al drogurilor îi oferă următoarea misiune, aceea de a fura o maşină, ... Read More Jimmy este un hoţ îndrăzneţ şi experimentat, specializat în furtul de maşini. Autorităţile încearcă să dea de urma lui de mai multă vreme, fără niciun rezultat. Jimmy este mereu cu un pas în faţa lor. Când Roy Casares, un lord al drogurilor îi oferă următoarea misiune, aceea de a fura o maşină, Jimmy primeşte mai mult decât a cerut. Găseşte în portbagajul autovehiculului un rinichi. Ceea ce trebuia să fie un simplu jaf se transformă într-o cursă contra cronometru. Jimmy va face tot ce îi stă în putere să salveze viaţa unei fetiţe.
poster The Finest Hours
HD-720
"Furtună extremă" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Istoric
Durata: 117 min.
  • 80
În anul 1952, luna februarie, una dintre cele mai mari furtuni care au lovit Coasta de Est își face apariția în New England, distrugând un petrolier ce se află pe coasta din Cape Cod. Patru membri ai pazei de Coastă se îmbarca într-o misiune periculoasă, înfruntând temperaturi foarte scăzute și ... Read More În anul 1952, luna februarie, una dintre cele mai mari furtuni care au lovit Coasta de Est își face apariția în New England, distrugând un petrolier ce se află pe coasta din Cape Cod. Patru membri ai pazei de Coastă se îmbarca într-o misiune periculoasă, înfruntând temperaturi foarte scăzute și valuri de peste 20 metri înălțime, pentru a-i salva pe cei 30 de marinari blocați la bordul petrolierului.
poster The Raid: Redemption
HD-720
"The Raid: Redemption" - (2011)
Categorie: Actiune / Crima / Thriller
Durata: 101
  • 80
La un complex de apartamente din mahalalele Jakartei, o echipă de intervenţie formată din 20 de membri, printre care ofiţerul începător Rama (Iko Uwais), Sergentul Jaka (Joe Taslim) şi Locotenentul Wahyu (Pierre Gruno), sosesc nevăzuţi. Aceştia intenţionează să-l ucidă pe lordul drogurilor Tama ... Read More La un complex de apartamente din mahalalele Jakartei, o echipă de intervenţie formată din 20 de membri, printre care ofiţerul începător Rama (Iko Uwais), Sergentul Jaka (Joe Taslim) şi Locotenentul Wahyu (Pierre Gruno), sosesc nevăzuţi. Aceştia intenţionează să-l ucidă pe lordul drogurilor Tama Riyadi (Ray Sahetapy), care deţine acel complex şi închiriază camere acolo criminalilor din tot oraşul, oferindu-le şi protecţie. După ce eliberează primul etaj şi imobilizează câţiva chiriaşi criminali, ei reţin temporar şi un chiriaş nevinovat care îşi îngrijea soţia bolnavă. Continuând şi cu celelalte etaje, echipa este văzută de un tânăr care dă alarma înainte de-a fi împuşcat mortal de Wahyu.

Tama cheamă rapid întăriri, care izbutesc să ucidă sau reţină majoritatea poliţiştilor. Oprind curentul, Tama anunţa printr-un sistem de portavoci că restul poliţiştilor sunt captivi la etajul 6, iar celor care vor ucide intruşii li se va permite să locuiască acolo gratis pentru totdeauna. Bâjbâind prin întuneric, poliţiştii rămaşi sunt prinşi într-o ambuscadă de către criminali, iar Jaka află de la Wahyu că misiunea lor nu este aprobată oficial, astfel că nimeni nu ştie despre locaţia lor şi nici nu pot primi întăriri. Adăpostindu-se într-un apartament gol, Bowo (Tegar Satrya) este împuşcat şi rănit serios. Pentru a-l salva, Rama improvizează o bombă care-i ucide pe cei aflaţi pe urmele lor.

Cu alţi inamici apropiindu-se, echipa se desparte în două grupuri: Jaka, Wahyu şi Dagu (Eka Rahmadia) se retrag spre etajul 5, în timp ce Rama şi Bowo urcă la cel de-al 7-lea. Luptându-se să ajungă la apartamentul chiriaşului nevinovat de mai devreme, pe care l-au eliberat, Rama şi Bowo se roagă de el să-i ajute: chiar dacă soţia lui bolnavă îi cere să nu se implice, el acceptă şi îi ascunde într-un pasaj secret. După ce îi oferă îngrijire medicală lui Bowo, Rama îl lasă împreună cu cei doi soţi şi merge să caute echipa lui Jaka.
poster Mr. Right
HD-720
"Un iubit mortal" - (2015)
Categorie: Actiune / Comedie / Romantice / Dragoste
Durata: 90 min.
  • 100
O fată pe nume Martha se îndrăgostește de un tip care pare perfect, însă peste puțin timp ea află că iubitul ei are un defect enorm: acesta este un asasin plătit, pe fugă, urmărit de cartelurile care l-au angajat. ... Read More O fată pe nume Martha se îndrăgostește de un tip care pare perfect, însă peste puțin timp ea află că iubitul ei are un defect enorm: acesta este un asasin plătit, pe fugă, urmărit de cartelurile care l-au angajat.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 130Next