Filme Online:
poster The Good Dinosaur
HD-720
"Bunul Dinozaur" - (2015)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 105 min
  • 100
Din nefericire, datorită unui accident, un tânăr brontozaur pe nume Arlo își pierde tatăl. După ce care într-un rău și este dus de ape departe de casă, el se îmbarcă într-o călătorie remarcabilă, în care se împrietenește cu un băiețel. Aceasta este cea de-a 15-a animație produsă de către cei de ... Read More Din nefericire, datorită unui accident, un tânăr brontozaur pe nume Arlo își pierde tatăl. După ce care într-un rău și este dus de ape departe de casă, el se îmbarcă într-o călătorie remarcabilă, în care se împrietenește cu un băiețel. Aceasta este cea de-a 15-a animație produsă de către cei de la PIXAR. Regia îi aparține lui Bob Peterson, care a mai regizat Up și Finding Nemo. Producția îi aparține lui Walker, care a mai fost producătorul animațiilor The incredibles și The Iron Giant. The Good Dinosaur privește lucrurile într-o realitate alternativă, aceea în care asteroidul care a lovit Pământul și a nimicit dinozaurii a ocolit planeta și aceștia au continuat să trăiască pe Pământ.
poster Batman: Bad Blood
HD-720
"Batman: Bad Blood" - (2016)
Categorie: Actiune / S.F / Animatie
Durata: 72 min.
  • 100
În momentul în care Batman dispare, Dick Grayson și Damian Wayne îi iau locul în ceea ce privește protejarea orașului Gotham. Apar în scenă doi supereroi noi, Batwoman și Batwing. Batman se luptă cu Firefly, Tusk și Killer Moth în timp ce orașul Gotham arde în flăcări. Nightwing și Robin trebuie ... Read More În momentul în care Batman dispare, Dick Grayson și Damian Wayne îi iau locul în ceea ce privește protejarea orașului Gotham. Apar în scenă doi supereroi noi, Batwoman și Batwing. Batman se luptă cu Firefly, Tusk și Killer Moth în timp ce orașul Gotham arde în flăcări. Nightwing și Robin trebuie să se alieze acum cu noii veniți, Batwoman și Batwing, în scopul de a învinge un ticălos nou, cunoscut sub numele de Eretic.
poster The Incredibles
HD-720
"Incredibilii" - (2004)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura / S.F / Animatie
Durata: 115 min
  • 80
Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut că Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta ... Read More Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut că Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta Elastigirl, și cei trei copii ai lor, Violet, Dash și Jack Jack. Lucrează ca un specialist în asigurări, fiind stresat de șeful ce îl împinge întotdeauna de la spate; dar soția lui s-a străduit prea mult pentru a creea o viață normală pentru familia ei, pentru ca el să fie nostalgic după zilele de supererou. Când i se oferă șansa să joace din nou acest rol, el acceptă numaidecât, căzând însă într-o capcană pusă la cale de un vechi dușman. Acum întreagă familie trebuie să-i vina în ajutor pentru a-l salva atât pe el, cât și numeroase alte victime inocente.

Premiat cu 2 premii Oscar, nominalizat la Golden Globes.
poster Ooops! Noah is Gone...
HD-720
"Two by Two" - (2015)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 85 min.
  • 100
Dave este un nestrian: o creatură ce arată foarte ciudat, neîndemânatică și colorată foarte puternic. Singura sa abilitate este aceea de a construi cuiburi foarte confortabile. În momentul în care se simte amenințat sau îi este frică, el secretă pe nas un gaz albastru. Vine sfârșitul lumii! Din ... Read More Dave este un nestrian: o creatură ce arată foarte ciudat, neîndemânatică și colorată foarte puternic. Singura sa abilitate este aceea de a construi cuiburi foarte confortabile. În momentul în care se simte amenințat sau îi este frică, el secretă pe nas un gaz albastru. Vine sfârșitul lumii! Din păcate lui Dave nu i se permite să urce în Arcă, însă într-un final, împreună cu fiul său, găsește o soluție...
poster 102 Dalmatians
HD-720
"102 Dalmatieni" - (2000)
Categorie: Comedie / Familie / Animatie
Durata: 100 min
  • 80
Cruella De Vil este eliberata, considerandu-se ca si-a platit datoriile catre societate. Kevin detine un adapost pentru animale, care o duce din ce in ce mai greu. Daca nu gaseste curand suport financiar, toti cainii vor ajunge pe strazi. El si prietena lui Chloe anunta in presa necazul animalelor, ... Read More Cruella De Vil este eliberata, considerandu-se ca si-a platit datoriile catre societate. Kevin detine un adapost pentru animale, care o duce din ce in ce mai greu. Daca nu gaseste curand suport financiar, toti cainii vor ajunge pe strazi. El si prietena lui Chloe anunta in presa necazul animalelor, insa mesajul este citit de Cruella, care se ofera sa-l sponsorizeze pe Kevin. Adapostul gazduieste un numar mare de dalmatieni, iar Cruela, impreuna cu designer-ul Monsieur Le Pelt, planuieste sa transforme cateii in "haute couture".
poster Brother Bear 2
DVD-Rip
"Fratele Urs 2" - (2006)
Categorie: Animatie
Durata: 74 min.
  • 80
Aventurile lui Kenai continua. El si Koda, fratiorul lui, se trezesc dupa lunga iarna si pleaca rapid in cautarea fructelor de padure care ii plac lui Koda atat de mult. De cealalta parte, Nita se pregateste sa se marite, dar talismanul daruit de Kenai face ca spiritele sa o impiedice sa se ... Read More Aventurile lui Kenai continua. El si Koda, fratiorul lui, se trezesc dupa lunga iarna si pleaca rapid in cautarea fructelor de padure care ii plac lui Koda atat de mult. De cealalta parte, Nita se pregateste sa se marite, dar talismanul daruit de Kenai face ca spiritele sa o impiedice sa se casatoreasca. Shamana tribului ii spune ca trebuie sa arda talismanul impreuna cu Kenai al echinoctiu pentru a desface vraja. Si astfel cei doi buni prieteni se reunesc, doar ca acum Kenai este urs. Iar micul Koda o vede pe Nita ca o competitie la atentia si ingrijirea acordate de Kenai.
poster Brother Bear
DVD-Rip
"Fratele Urs" - (2003)
Categorie: Animatie
Durata: 82 min.
  • 80
Brother Bear, povestea unui tanar vanator care pleaca in cautarea ursului ce i-a omorat fratele. Pe drum este transformat el insusi in urs, printr-o vraja pe care nu o poate desface decat daca ajunge in locul numit "locul unde luminile ating pamantul". In tot acest timp se imprieteneste cu un ... Read More Brother Bear, povestea unui tanar vanator care pleaca in cautarea ursului ce i-a omorat fratele. Pe drum este transformat el insusi in urs, printr-o vraja pe care nu o poate desface decat daca ajunge in locul numit "locul unde luminile ating pamantul". In tot acest timp se imprieteneste cu un ursulet alaturi de care invata ce inseamna prietenia si devotamentul

Nominalizat la Oscar .
poster Mr. Peabody & Sherman
DVD-Rip
"Dl. Peabody Si Sherman" - (2014)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 92 min.
  • 80
Dl. Peabody este un mare afacerist, inventator, cercetător, gourmand, dublu medaliat la Jocurile Olimpice, un geniu Și... cu toate astea se întâmplă ca el să fie un câine. Băiatul său adoptat, Sherman, îi folosește pe-ascuns cea mai importantă Și secretă invenție pentru a impresiona o amică. Cei ... Read More Dl. Peabody este un mare afacerist, inventator, cercetător, gourmand, dublu medaliat la Jocurile Olimpice, un geniu Și... cu toate astea se întâmplă ca el să fie un câine. Băiatul său adoptat, Sherman, îi folosește pe-ascuns cea mai importantă Și secretă invenție pentru a impresiona o amică. Cei doi ajung să intervină și să strice cursul unor momente istorice esențiale căci Sheman încalcă regulile impuse pentru călătoriile în timp. Dl. Peabody va trebui să găsească soluții cât mai repede pentru a repara istoria și a salva viitorul și, între timp, își va înfrunta cea mai mare provocare de până acum: aceea de a fi părinte.
poster Minions
HD-720
"Minions" - (2015)
Categorie: Comedie / Familie / Animatie
Durata: 91 min.
  • 100
Micile creaturi galbene, cu salopete, ochelari şi un apetit incredibil pentru a servi pe cineva o vor lider pe domnişoara Scarlet Overkill. Domnişoara Overkill ar face orice pentru a ajunge să domine lumea şi când adorabilii minioni încearcă să o cucerească cu şarmul lor pentru a le fi şefă, ea ... Read More Micile creaturi galbene, cu salopete, ochelari şi un apetit incredibil pentru a servi pe cineva o vor lider pe domnişoara Scarlet Overkill. Domnişoara Overkill ar face orice pentru a ajunge să domine lumea şi când adorabilii minioni încearcă să o cucerească cu şarmul lor pentru a le fi şefă, ea profită de ocazie. Îi vom cunoaşte pe minioni în anii 1960 şi aflăm că ei sunt o specie ce a trăit mereu, fiind în permanentă căutare a unui stăpân pentru a-i oferi serviciile. Rămaşi fără şef, minionii merg să recruteze unul la o întâlnire a super-răilor din lume şi acolo o cunosc pe domnişoara Overkill. Creaturile galbene se aleg astfel cu prima şefă super-malefică.
poster Snoopy and Charlie Brown: The Peanuts Movie
DVD-Screener
"Snoopy and Charlie Brown: The Peanuts Movie" - (2015)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 93 min.
  • 20
Snoopy se îmbarca în cea mai mare misiune a sa pe care a avut-o până acum. El, împreună cu echipa sa, se ridică până la boltă cerească pentru a lupta împotriva celui mai mare inamic al său, în timp ce prietenul său cel mai bun, Charlie Brown, se îmbarcă într-o călătorie epică înspre casă, pentru a ... Read More Snoopy se îmbarca în cea mai mare misiune a sa pe care a avut-o până acum. El, împreună cu echipa sa, se ridică până la boltă cerească pentru a lupta împotriva celui mai mare inamic al său, în timp ce prietenul său cel mai bun, Charlie Brown, se îmbarcă într-o călătorie epică înspre casă, pentru a câștiga mâna iubirii vieți sale.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 25Next
X