Filme Online:
poster Zootopia
HD-720
"Zootropolis" - (2016)
Categorie: Actiune / Aventura / Animatie
Durata: 198 min.
  • 100
Într-un oraș ce este locuit de animale antropomorfe, o iupuroaica politistă și un ticălos cinic trebuie să lucreze împreună pentru a demasca o conspirație. ... Read More Într-un oraș ce este locuit de animale antropomorfe, o iupuroaica politistă și un ticălos cinic trebuie să lucreze împreună pentru a demasca o conspirație.
poster The Tigger Movie
HD-720
"Aventurile tigrisorului" - (2000)
Categorie: Comedie / Drama / Animatie
Durata: 77 min.
  • 0
Tigger merge în pădurea de 100 de acri pentru a-și căuta familia. Deoarece acesta nu are succes în căutarea sa, prietenii săi se costumează în tigrii pretinzând că ei sunt familia lui... ... Read More Tigger merge în pădurea de 100 de acri pentru a-și căuta familia. Deoarece acesta nu are succes în căutarea sa, prietenii săi se costumează în tigrii pretinzând că ei sunt familia lui...
poster Justice League vs. Teen Titans
HD-720
"Justice League vs. Teen Titans" - (2016)
Categorie: Actiune / Fantastic / Animatie
Durata: 78 min.
  • 100
Robin este nevoit să lucreze alături de Teen Titans, deoarece comportamentul său a rezultat la probleme într-o misiune Justice League. The Titans trebuie să îl înfrunte ulterior pe Trigon, un răufăcător hotărât să cucerească întreagă lume. ... Read More Robin este nevoit să lucreze alături de Teen Titans, deoarece comportamentul său a rezultat la probleme într-o misiune Justice League. The Titans trebuie să îl înfrunte ulterior pe Trigon, un răufăcător hotărât să cucerească întreagă lume.
poster Hercules
HD-720
"Hercules" - (1997)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 50 min.
  • 80
Fiul lui zeilor greci Zeus și Hera rămâne fără imortalitatea sa încă de când este un bebeluș. Pentru a-și redobândi imortalitatea, el trebuie să devină un erou adevărat. ... Read More Fiul lui zeilor greci Zeus și Hera rămâne fără imortalitatea sa încă de când este un bebeluș. Pentru a-și redobândi imortalitatea, el trebuie să devină un erou adevărat.
poster Ice Age: The Great Egg-Scapade
HD-720
"Ice Age: The Great Egg-Scapade" - (2016)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 25 min.
  • 100
Sid se angajează ca și babysitter pentru ouăle animalelor ocupate, când un vechi inamic al său plănuiește să îl saboteze. Pregătiți-vă de noile aventuri ale amicilor noștri din Era Glaciară, din care vom afla originea Tradițiilor Pascale din zilele noastre. ... Read More Sid se angajează ca și babysitter pentru ouăle animalelor ocupate, când un vechi inamic al său plănuiește să îl saboteze. Pregătiți-vă de noile aventuri ale amicilor noștri din Era Glaciară, din care vom afla originea Tradițiilor Pascale din zilele noastre.
poster Kung Fu Panda 3
HD-720
"Kung Fu Panda 3" - (2016)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura / Familie / Animatie
Durata: 95 min.
  • 100
Po a scăpat Valea Liniștită din calea maleficului lord Shen. Acum, el se bucură de roadele vitejiei sale. El se relaxează și se infructă din toate bunătățile posibile. Din păcate, situația se schimbă în momentul în care eroul nostru dolofan trebuie să înfrunte o amenințare supernaturală ... Read More Po a scăpat Valea Liniștită din calea maleficului lord Shen. Acum, el se bucură de roadele vitejiei sale. El se relaxează și se infructă din toate bunătățile posibile. Din păcate, situația se schimbă în momentul în care eroul nostru dolofan trebuie să înfrunte o amenințare supernaturală extraordinară, care intenționează să distrugă în totalitate spiritul kung fu. Unul dintre Cei cinci furioși îl va trăda pe Po, acesta trebuind să dea tot ce are mai bun în el pentru a putea sublinia cât de importantă este prietenia și încrederea și pentru a-i putea salva pe locuitorii din Valea Liniștită.
poster Barbie și surorile ei într-o poveste cu ponei
HD-720
"Barbie și surorile ei într-o poveste cu ponei" - (2015)
Categorie: Animatie
Durata: 74
  • 100
Barbie şi surorile pornesc într-o aventură în Elveţia, în zona pitorească a Alpilor, unde abia aşteaptă să-şi petreacă întreaga vară la o academie de călărit ce promite distracţii incredibile! Cu mari emoţii, Barbie îşi caută un cal nou pe care vrea să-l ducă acasă şi în Malibu. Stacie vrea să ... Read More Barbie şi surorile pornesc într-o aventură în Elveţia, în zona pitorească a Alpilor, unde abia aşteaptă să-şi petreacă întreaga vară la o academie de călărit ce promite distracţii incredibile! Cu mari emoţii, Barbie îşi caută un cal nou pe care vrea să-l ducă acasă şi în Malibu. Stacie vrea să dovedească neapărat aptitudinile de jocheu. Chelsea vrea să urce pe cei mai buni cai, iar Skipper... păi, ar vrea mai degrabă să scrie despre aventurile extraordinare decât să le trăiască pe propria piele. Deşi vacanţa surorilor are un start mai anevoios, vara se schimbă într-o magie adevărată când Barbie dă de un cal sălbatic misterios în pădure.
poster Capture the Flag
HD-720
"Fură Steagul Salvează Luna" - (2015)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 97 min.
  • 100
Un miliardar neisprăvit vrea să exploateze sursa de Helium 3, energia curată a viitorului. El pune la cale un plan prin care să rescrie istoria și să șteargă isprăvile atronautilor din misiunea Apollo XI și aterizarea pe Lună. Apare în decor un băiat în vârstă de 12 ani, Mike Goldwing, care ... Read More Un miliardar neisprăvit vrea să exploateze sursa de Helium 3, energia curată a viitorului. El pune la cale un plan prin care să rescrie istoria și să șteargă isprăvile atronautilor din misiunea Apollo XI și aterizarea pe Lună. Apare în decor un băiat în vârstă de 12 ani, Mike Goldwing, care împreună cu prietenii săi, o șopârlă mică și bunicul său, călătorește pe Lună pentru a contracara răul.
poster Looney Tunes Rabbits Run
HD-720
"Looney Tunes Rabbits Run" - (2015)
Categorie: Animatie
Durata: 73
  • 100
Eroii Looney Tunes s-au întors cu un nou film animat senzațional! Povestea noastră începe cu o floare rară care poate să facă orice lucru invizibil! Frumoasa și prețioasa Lola Bunny primește cadou acea floare (fără a ști nimic despre puterile ei ascunse) și o folosește drept ingredient pentru ... Read More Eroii Looney Tunes s-au întors cu un nou film animat senzațional! Povestea noastră începe cu o floare rară care poate să facă orice lucru invizibil! Frumoasa și prețioasa Lola Bunny primește cadou acea floare (fără a ști nimic despre puterile ei ascunse) și o folosește drept ingredient pentru ultima sa creație din domeniul parfumeriei. Cu speranța că a descoperit cea mai faimoasă aromă din toate timpurile, Lola va face apel la „iscusiții” taximetriști Bugs Bunny și Daffy Duck pentru o cursă nebunească cu destinația... Paris!

Pe urmele ei, toate starurile Looney Tunes vor să pună mâna pe sprayul care te face invizibil. Foghorn Leghorn, Elmer Fudd și Yosemite Sam sunt la înălțime și revin cu o serie de roluri care mai de care mai trăsnite! Marvin the Martian vine și el, la rândul lui, cu cel mai viclean plan cu ajutorul căruia vrea să își adjudece poțiunea dorită de toți: nici mai mult, nici mai puțin decât distrugerea planetei Pâmănt! Frenezie, galanterie și valuri de bucurie într-o aventură pe măsură cu inconfundabila gașcă de la Looney Tunes!
poster Tangled
HD-720
"O Poveste Incalcita" - (2010)
Categorie: Comedie / Muzical / Familie / Animatie
Durata: 89 Minute
  • 80
Rapunzel, o tânără cu o imensă pleată magică şi blondă, şi-a petrecut toată viaţa închisă într-un turn. Când un hoţ fugar ajunge la ea, Rapunzel îşi va părăsi casa-fortăreaţă şi ca descoperi pentru prima dată lumea şi propriile abilităţi. Nominalizat la 2 premii Golden Globes. ... Read More Rapunzel, o tânără cu o imensă pleată magică şi blondă, şi-a petrecut toată viaţa închisă într-un turn. Când un hoţ fugar ajunge la ea, Rapunzel îşi va părăsi casa-fortăreaţă şi ca descoperi pentru prima dată lumea şi propriile abilităţi.

Nominalizat la 2 premii Golden Globes.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 27Next