Filme Online:
poster Home
TS-Screener
"Home" - (2015)
Categorie: Aventura / S.F / Fantastic / Animatie
Durata: 94 min.
  • 0
Oh, un nonconformist adorabil de pe o alta planeta, aterizeaza pe Pamant, fugind de cei din neamul sau. El leaga o prietenie surprinzatoare cu Tip, o fata pornita in propria ei aventura. Pe masura ce trec prin tot felul de incercari, Oh intelege ca a fi diferit si a face greseli sunt doua dintre ... Read More Oh, un nonconformist adorabil de pe o alta planeta, aterizeaza pe Pamant, fugind de cei din neamul sau. El leaga o prietenie surprinzatoare cu Tip, o fata pornita in propria ei aventura. Pe masura ce trec prin tot felul de incercari, Oh intelege ca a fi diferit si a face greseli sunt doua dintre elementele care definesc ce inseamna a fi uman. Oh si Tip se schimba unul pe celalalt datorita legaturii dintre ei si descopera adevaratul sens al cuvantului ACASA (HOME).
poster Brother Bear
DVD-Rip
"Fratele Urs" - (2003)
Categorie: Animatie
Durata: 82 min
  • 80
Brother Bear, povestea unui tanar vanator care pleaca in cautarea ursului ce i-a omorat fratele. Pe drum este transformat el insusi in urs, printr-o vraja pe care nu o poate desface decat daca ajunge in locul numit "locul unde luminile ating pamantul". In tot acest timp se imprieteneste cu un ... Read More Brother Bear, povestea unui tanar vanator care pleaca in cautarea ursului ce i-a omorat fratele. Pe drum este transformat el insusi in urs, printr-o vraja pe care nu o poate desface decat daca ajunge in locul numit "locul unde luminile ating pamantul". In tot acest timp se imprieteneste cu un ursulet alaturi de care invata ce inseamna prietenia si devotamentul

Nominalizat la Oscar .
poster Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast
DVD-Screener
"Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast" - (2014)
Categorie: Aventura / Fantastic / Familie / Animatie
Durata: 76 min.
  • 100
Fawn, zana animalelor, nu crede ca aparentele conteaza asa ca se imprieteneste cu o creatura imensa si misterioasa, cunoscuta ca Bestia de Nicaieri. Tinkerbell si prietenele ei nu sunt foarte increzatoare in instinctele lui Fawn si au dubii legate de acceptarea Bestiei de Nicaieri in viata lor. ... Read More Fawn, zana animalelor, nu crede ca aparentele conteaza asa ca se imprieteneste cu o creatura imensa si misterioasa, cunoscuta ca Bestia de Nicaieri. Tinkerbell si prietenele ei nu sunt foarte increzatoare in instinctele lui Fawn si au dubii legate de acceptarea Bestiei de Nicaieri in viata lor. Zanele cercetas sunt insa convinse ca monstrul le va distruge comunitatea asa ca au pornit o misiune de capturare. Fawn e pusa la incercare, caci isi risca prieteniile vechi pentru a salva noua ei prietenie cu Bestia de Nicaieri.
poster The Boxtrolls
DVD-Rip
"The Boxtrolls" - (2014)
Categorie: Aventura / Fantastic / Familie / Animatie
Durata: 96 min.
  • 100
Trolii de cutie (Boxtrolls) sunt consideraţi de legendele urbane nişte monştri ce trăiesc în canalizare şi fură de la oamenii lucrurile cele mai dragi. În realitate însă, trolii de cutie sunt doar nişte creaturi ciudate, dar adorabile, care se străduiesc să crească un băiat orfan, abandonat, pe ... Read More Trolii de cutie (Boxtrolls) sunt consideraţi de legendele urbane nişte monştri ce trăiesc în canalizare şi fură de la oamenii lucrurile cele mai dragi. În realitate însă, trolii de cutie sunt doar nişte creaturi ciudate, dar adorabile, care se străduiesc să crească un băiat orfan, abandonat, pe care îl cheamă Eggs. Când un exterminator răutăcios vrea să scape oraşul de trolii de cutie, Eggs trebuie să se aventureze singur afară din reţeaua de canalizare, în lumea de deasupra, pentru a-şi salva familia de troli care dau suflet oraşului. Va fi ajutat însă de o nouă prietenă, o fetiţă isteaţă şi curajoasă.
poster Justice League Throne of Atlantis
DVD-Rip
"Justice League Throne of Atlantis" - (2015)
Categorie: Actiune / Aventura / Animatie
Durata: 72 min.
  • 100
Metropolis este atacat de trupele Atlantisului ca si razbunare a mortii regelui lor. Regina insa cauta ajutor din partea Ligii Justitiare, pentru a-l gasii pe fiul ei pierdut in timpul nebuniei produse de razboi. ... Read More
Metropolis este atacat de trupele Atlantisului ca si razbunare a mortii regelui lor. Regina insa cauta ajutor din partea Ligii Justitiare, pentru a-l gasii pe fiul ei pierdut in timpul nebuniei produse de razboi.
poster Batman vs. Robin
DVD-Rip
"Batman vs. Robin" - (2015)
Categorie: Actiune / Aventura / Animatie
Durata: 80 min.
  • 60
While Damian Wayne struggles to cope with Batman's no-killing rule, he soon starts to believe that his destiny lies within a secret society known as, The Court of Owls. ... Read More While Damian Wayne struggles to cope with Batman's no-killing rule, he soon starts to believe that his destiny lies within a secret society known as, The Court of Owls.
poster Barbie in Princess Power
DVD-Rip
"Barbie in Princess Power" - (2015)
Categorie: Animatie
Durata: 74 min.
  • 80
Intr-una din zile, dupa ce a fost sarutata de fluturele magic, Kara isi descopera puterile supranaturale care ii permit transformarea in Super Sparkle, o eroina care lupta impotriva nedreptatii. Din nefericire, datorita geloziei, verisoara ei prinde fluturele magic, transformandu-se pe urma in ... Read More
Intr-una din zile, dupa ce a fost sarutata de fluturele magic, Kara isi descopera puterile supranaturale care ii permit transformarea in Super Sparkle, o eroina care lupta impotriva nedreptatii. Din nefericire, datorita geloziei, verisoara ei prinde fluturele magic, transformandu-se pe urma in eroul negativ Dark Sparkle.
poster Despicable Me 2
Bluray-Rip
"Sunt un mic ticalos 2" - (2013)
Categorie: Comedie / Familie / Animatie
Durata: 98 min.
  • 80
Gru a ajuns taticul celor trei fetite orfane pe care a vrut sa le foloseasca drept pioni in schema sa machiavelica de cucerire a lumii. Edith, Margo si Agnes sunt dadacite si de minionii care-i sunt loiali lui Gru, dar acestia sunt departe de a fi niste bone de incredere, ci, mai degraba sunt cei ... Read More Gru a ajuns taticul celor trei fetite orfane pe care a vrut sa le foloseasca drept pioni in schema sa machiavelica de cucerire a lumii. Edith, Margo si Agnes sunt dadacite si de minionii care-i sunt loiali lui Gru, dar acestia sunt departe de a fi niste bone de incredere, ci, mai degraba sunt cei care declanseaza mici dezastre casnice. In plus, Gru se va confrunta cu niste probleme la care nu se astepta, caci Margo se apropie de pubertate si incepe sa aiba secrete. Cine e Avery, caruia ii scrie ea mesaje? Poate chiar un baiat! Ca si cum nu avea destule pe cap cu meseria de parinte, Gru e cooptat intr-un plan de salvare a lumii de o doamna de la Liga Anti-Villaini. A aparut un nou personaj malefic si cine poate sa stie mai bine decat Gru cum gandeste unul care vrea sa cucereasca lumea?
poster Despicable Me
DVD-Rip
"Sunt un mic ticalos" - (2010)
Categorie: Animatie
Durata: 90 min
  • 80
Dupa ce si-a castigat renumele de cel mai talentat hot de pe planeta, Gru constata ca trebuie sa infrunte o concurenta puternica venita din partea tanarului Victor, cel care si-a insusit o arma performanta pentru a duce la bun sfarsit planul indraznet de a fura Luna de pe cer. Dorind sa isi ... Read More Dupa ce si-a castigat renumele de cel mai talentat hot de pe planeta, Gru constata ca trebuie sa infrunte o concurenta puternica venita din partea tanarului Victor, cel care si-a insusit o arma performanta pentru a duce la bun sfarsit planul indraznet de a fura Luna de pe cer. Dorind sa isi consolideze statutul de cel mai bun hot subtilizand el insusi astrul noptii, Gru adopta temporar trei fetite de la un orfelinat cu scopul de a le forta sa patrunda prin viclesug in locuinta securizata a lui Victor si a-i ajuta astfel pe el si pe loialii lui minioni sa intre in posesia sofisticatei arme. Planul decurge excelent pana in momentul in care aparent insensibilul Gru se ataseaza de cele trei fetite pe nume Agnes, Edith si Margo, care ii imblanzesc sufletul si ii ating coarda sensibila, privindu-l ca pe un potential tata. Si astfel, cel mai perfid ticalos de pe Glob este fortat sa faca fata provocarii pe care i-o lanseaza orfanele si sa renunte la planul sau diabolic de a fura Luna, preferand sa mearga la spectacolele de balet ale fiicelor lui adoptive si sa le citeasca acestora povesti seara la culcare.
poster Igor
DVD-Rip
"Igor" - (2008)
Categorie: Animatie
Durata: 87 Minute
  • 80
"Igor" este o comedie animata menita sa aduca o noua idee in ceea ce priveste filmele cu monstri. Intr-o lume plina de oameni de stiinta nebuni si intentii rele, un asistent cocosat al unui malefic om de stiinta are planuri mari de a deveni chiar el un cercetator nebun si sa castige astfel premiul ... Read More "Igor" este o comedie animata menita sa aduca o noua idee in ceea ce priveste filmele cu monstri. Intr-o lume plina de oameni de stiinta nebuni si intentii rele, un asistent cocosat al unui malefic om de stiinta are planuri mari de a deveni chiar el un cercetator nebun si sa castige astfel premiul anual pentru cel mai rau om de stiinta...
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 24Next
X