Big Top Scooby-Doo! (2012)

poster Big Top Scooby-Doo!
Categorie: Animatie
Aparitie: 2012 Durata: 80 min.
Ranking: / 5
Voturi: 68 Big Top Scooby-Doo! (2012) Online Subtitrat / 10
Sinopsis:
"Big Top Scooby Doo!" este o noua aventura a gastii nebune ce are ca hobby rezolvatul misterelor. De aceasta data Fred, Velma, Daphne, Shaggy si Scooby ajung in Atlantic City. Fred, un mare infocat al circului, ii determina sa mearga sa urmareasca spectacolul circului. Ce nu stiu ei e ca circul e urmarit de un varcolac ce merge cu ei peste tot si jufuieste magazinele de bijuterii. Ajunsi la circ descopera ca nu a mai ramas aproape nimeni in afara de Marius, proprietarul circului. Acesta incearca sa il prinda pe varcolac doar ca ceea ce stie el despre varcolaci e total gresit.
Dupa ce se intalnesc si ei cu varcolacul echipa se decide sa-l ajute pe Marius sa rezolve acest mister. Bine Shaggy si Scooby sunt convinsi dupa ce li se ofera vata pe bat si cate gogosi pot manca. Pentru a rezolva acest mister cei cinci se inroleaza in circ si astfel Fred devine un acrobat la trapez, Daphny face acrobatii pe motocicleta, Velma devine "omul cometa" si Shaggy si Scooby au si ei numarul lor de jonglerii. Varcolacii ii ataca in timpul unui spectacol si in incercarea de a scapa de ei Shaggy devine o vedeta. Cei cinci gasesc indicii si descopera de ce varcolacul fura bijuterii. Acesta doreste sa devina tot mai puternic si are nevoie de ele pentru a completa un ritual. Acum gasca trebuie sa rezolve misterul cat mai repede pana varcolacul nu reuseste ceea ce si-a propus.
Distribuie:
loading...

Big Top Scooby-Doo! (2012)

Daca intalniti acest mesaj: "Accesul la această înregistrare video a fost limitat." inseamna ca filmul a fost sters. Va rugam sa lasati un comentariu cu textul "FILM STERS" iar noi o sa il recurcam. Va multumim!

Filme asemanatoare

Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon
DVD-Rip
Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster
DVD-Rip
Chill Out, Scooby-Doo
DVD-Rip
Scooby-Doo Abracadabra-Doo
DVD-Rip
deyakiss
10 April 2013 12:25
Super lol ,il recomand
crysteamyhay
10 January 2013 23:36
foarte frumos ..
darth vader
31 December 2012 15:18
da,Fred,Velma, Daphne, Shaggy si Scooby k de obicei buni
allynna
15 November 2012 15:42
dragutzel...merita winked
pisoias26
14 November 2012 23:47
hazliu mi-a placut :* nota 10 ;) bully
InformationWould you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.