Filme Online:
poster The Revenant
HD-720
"The Revenant" - (2015)
Categorie: Drama / Aventura / Thriller
Durata: 156 min.
  • 100
The Revenant este un film american lansat în anul 2015, inspirat din fapte reale. Este vorba despre un epic western regizat de către Alejandro G. Iñárritu. Acțiunea filmului se petrece în anul 1823, în Montana și South Dakota, unde ne întâlnim cu protagonistul nostru, omul de frontieră și vânătorul ... Read More The Revenant este un film american lansat în anul 2015, inspirat din fapte reale. Este vorba despre un epic western regizat de către Alejandro G. Iñárritu. Acțiunea filmului se petrece în anul 1823, în Montana și South Dakota, unde ne întâlnim cu protagonistul nostru, omul de frontieră și vânătorul de blănuri, Hugh Glass. Scenariul a fost scris de către Mark L. Smith și Iñárritu și este bazat parțial pe lucrarea lui Michael Punke, The Revenant: A Novel of Revenge. În acest film ne vom întâlni cu Leonardo Dicaprio, Tom Hardy, Will Poulter și Domhnall Gleeson.
poster The Jungle Book
TS-Screener
"Cartea Junglei" - (2016)
Categorie: Drama / Aventura / Familie
Durata: 105 min.
  • 100
Mowgli este un băiat orfan. El este crescut în junglă de către o familie de lupi. În momentul în care își face apariția maleficul tigru Shere Khan, care datorită faptului că a fost rănit de oameni vede în băiat o amenințare, Mowgli trebuie să plece din junglă. El este ajutat de către pantera ... Read More Mowgli este un băiat orfan. El este crescut în junglă de către o familie de lupi. În momentul în care își face apariția maleficul tigru Shere Khan, care datorită faptului că a fost rănit de oameni vede în băiat o amenințare, Mowgli trebuie să plece din junglă. El este ajutat de către pantera Bagheera, care îi devine mentor și de către ursul Baloo, un animal foarte vesel și săltăreț. În caltoria sa, Mowgli întâlnește mai multe animale care doresc să profite de el, printre care se află și șarpele Kaa, un piton care reușește să îl cucerească pe Mowgli cu ajutorul vocii sale și cu ajutorul privirii sale hipnotizante, sau Louie, care vrea neaparat să afle de la băiat secretul focului.
poster Batman V Superman: Dawn of Justice
TS-Screener
"Batman vs. Superman: Zorii dreptății" - (2016)
Categorie: Actiune / Aventura / Fantastic
Durata: 151 min.
  • 100
Locuitorii orașului Gotham au început să pună la îndoială nevoia de a avea un super-erou. Acesta a ajuns să le inspire teamă prin acțiunile sale, purtându-se ca un Dumnezeu, care nu poate fi tras la răspundere de nimeni. Atmosfera de suspiciune și neîncredere care se creează îi va aduce pe Batman ... Read More Locuitorii orașului Gotham au început să pună la îndoială nevoia de a avea un super-erou. Acesta a ajuns să le inspire teamă prin acțiunile sale, purtându-se ca un Dumnezeu, care nu poate fi tras la răspundere de nimeni. Atmosfera de suspiciune și neîncredere care se creează îi va aduce pe Batman și pe Superman într-o confruntare directă. Cât timp cei doi super-eroi sunt ocupați să se lupte între ei, o forță amenințătoare crește rapid și va pune umanitatea într-un mare pericol.
Titlu: Batman v Superman: Dawn of Justice - Batman v Superman: Zorii Dreptății.

Titlu original: Batman v Superman: Dawn of Justice

Producator: Warner Bros.
Data lansare (SUA): 25 Martie 2016
Data lansare (Romania): 25 Martie 2016
Perioda filmare: 19 Mai 2014 - 6 Decembrie 2014
Incasari weekend: 166,007,347 $
poster Hercules
HD-720
"Hercules" - (1997)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 50 min.
  • 80
Fiul lui zeilor greci Zeus și Hera rămâne fără imortalitatea sa încă de când este un bebeluș. Pentru a-și redobândi imortalitatea, el trebuie să devină un erou adevărat. ... Read More Fiul lui zeilor greci Zeus și Hera rămâne fără imortalitatea sa încă de când este un bebeluș. Pentru a-și redobândi imortalitatea, el trebuie să devină un erou adevărat.
poster Ice Age: The Great Egg-Scapade
HD-720
"Ice Age: The Great Egg-Scapade" - (2016)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 25 min.
  • 100
Sid se angajează ca și babysitter pentru ouăle animalelor ocupate, când un vechi inamic al său plănuiește să îl saboteze. Pregătiți-vă de noile aventuri ale amicilor noștri din Era Glaciară, din care vom afla originea Tradițiilor Pascale din zilele noastre. ... Read More Sid se angajează ca și babysitter pentru ouăle animalelor ocupate, când un vechi inamic al său plănuiește să îl saboteze. Pregătiți-vă de noile aventuri ale amicilor noștri din Era Glaciară, din care vom afla originea Tradițiilor Pascale din zilele noastre.
poster Kung Fu Panda 3
HD-720
"Kung Fu Panda 3" - (2016)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura / Familie / Animatie
Durata: 95 min.
  • 100
Po a scăpat Valea Liniștită din calea maleficului lord Shen. Acum, el se bucură de roadele vitejiei sale. El se relaxează și se infructă din toate bunătățile posibile. Din păcate, situația se schimbă în momentul în care eroul nostru dolofan trebuie să înfrunte o amenințare supernaturală ... Read More Po a scăpat Valea Liniștită din calea maleficului lord Shen. Acum, el se bucură de roadele vitejiei sale. El se relaxează și se infructă din toate bunătățile posibile. Din păcate, situația se schimbă în momentul în care eroul nostru dolofan trebuie să înfrunte o amenințare supernaturală extraordinară, care intenționează să distrugă în totalitate spiritul kung fu. Unul dintre Cei cinci furioși îl va trăda pe Po, acesta trebuind să dea tot ce are mai bun în el pentru a putea sublinia cât de importantă este prietenia și încrederea și pentru a-i putea salva pe locuitorii din Valea Liniștită.
poster The Hunting Party
HD-720
"Partida de vanatoare" - (2007)
Categorie: Comedie / Drama / Aventura
Durata: 96 min.
  • 0
Un jurnalist tânăr, un cameraman sezonier și un corespondent discreditat se îmbarcă într-o misiune neautorizată în scopul de a-l găsi pe cel mai căutat criminal din Bosnia. Cu toate acestea, periculoasa lor țintă decide să îi vină după ei. ... Read More Un jurnalist tânăr, un cameraman sezonier și un corespondent discreditat se îmbarcă într-o misiune neautorizată în scopul de a-l găsi pe cel mai căutat criminal din Bosnia. Cu toate acestea, periculoasa lor țintă decide să îi vină după ei.
poster James Bond 007: The Living Daylights
DVD-Rip
"James Bond 007: The Living Daylights" - (1987)
Categorie: Actiune / Aventura
Durata: 131
  • 100
In timpul unei operatiunii de training un agent 007 este ucis pe neasteptate. James se gaseste in situatia de a-l ajuta pe un general rus sa evadeze din Cortina de Fier. Cand generalul este prins, Bond decide sa-l gaseasca si descopera de ce Kara, o violoncelista, ar vrea sa-si ucida binefacatorul. ... Read More In timpul unei operatiunii de training un agent 007 este ucis pe neasteptate. James se gaseste in situatia de a-l ajuta pe un general rus sa evadeze din Cortina de Fier. Cand generalul este prins, Bond decide sa-l gaseasca si descopera de ce Kara, o violoncelista, ar vrea sa-si ucida binefacatorul. Agentul fuge cu ea mai intai la Viena, apoi in Maroc, sfarsind intr-o inchisoare din Afganistan. Filmat din Gibraltar pana in Anglia, The Living Day Lights, face parte din seria de mare succes a agentului 007. Al XV-lea film din seria James Bond, il are in rolul principal pe cunoscutul actor de teatru si cinema Timothy Dalton. Bond actioneaza singur si se lupta cu agenti ai KGB-ului, cu contrabandisti de arme si droguri, riscandu-si astfel viata. Toate acestea fara a-si sifona macar o singura data costumul.
poster Labyrinth
BD-Rip
"Labyrinth" - (1986)
Categorie: Aventura / Muzical / Fantastic / Familie
Durata: 101
  • 40
Furioasă că trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic, Toby, Sarah își dorește ca copilul să fie luat de goblini. Aceștia transformă gândul în realitate: Jareth, Regele Goblinilor o anunță că în curând Toby se va transforma într-un goblin. Există o singură speranță: Sarah va trebui să găsească o ... Read More Furioasă că trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic, Toby, Sarah își dorește ca copilul să fie luat de goblini. Aceștia transformă gândul în realitate: Jareth, Regele Goblinilor o anunță că în curând Toby se va transforma într-un goblin. Există o singură speranță: Sarah va trebui să găsească o cale de a ajunge la castelul lui Jareth înainte de apus, trecând printr-un labirint periculos, unde va întâlni creaturi ciudate.
poster Treasure Island
BD-Rip
"Treasure Island" - (1972)
Categorie: Aventura / Familie
Durata: 96
  • 100
Tanarul Jim Hawkins primeste drept mostenire harta unei insule pe care e ascunsa o comoara fabuloasa. Baiatul va fi capturat de piratul John Long Silver, care il ia cu el in aventura descoperirii bogatiei ascunse. ... Read More Tanarul Jim Hawkins primeste drept mostenire harta unei insule pe care e ascunsa o comoara fabuloasa. Baiatul va fi capturat de piratul John Long Silver, care il ia cu el in aventura descoperirii bogatiei ascunse.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 65Next