Filme Online:
poster The Good Dinosaur
HD-720
"Bunul Dinozaur" - (2015)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 105 min
  • 100
Din nefericire, datorită unui accident, un tânăr brontozaur pe nume Arlo își pierde tatăl. După ce care într-un rău și este dus de ape departe de casă, el se îmbarcă într-o călătorie remarcabilă, în care se împrietenește cu un băiețel. Aceasta este cea de-a 15-a animație produsă de către cei de ... Read More Din nefericire, datorită unui accident, un tânăr brontozaur pe nume Arlo își pierde tatăl. După ce care într-un rău și este dus de ape departe de casă, el se îmbarcă într-o călătorie remarcabilă, în care se împrietenește cu un băiețel. Aceasta este cea de-a 15-a animație produsă de către cei de la PIXAR. Regia îi aparține lui Bob Peterson, care a mai regizat Up și Finding Nemo. Producția îi aparține lui Walker, care a mai fost producătorul animațiilor The incredibles și The Iron Giant. The Good Dinosaur privește lucrurile într-o realitate alternativă, aceea în care asteroidul care a lovit Pământul și a nimicit dinozaurii a ocolit planeta și aceștia au continuat să trăiască pe Pământ.
poster Ong Bak
HD-720
"Luptatorul Muay Thai" - (2003)
Categorie: Actiune / Aventura / Thriller
Durata: 104 Minute
  • 80
Ting locuieste intr-un sat mic si linistit din nord-estul Thailandei numit Ban Nong Pradu. El a fost gasit pe scarile templului cand a fost doar un bebelus si a fost crescut de calugarii templului in spiritul Muay-Thai, interzicandu-i-se sa lupte pentru bani sau putere ci doar pentru a se apara. ... Read More Ting locuieste intr-un sat mic si linistit din nord-estul Thailandei numit Ban Nong Pradu. El a fost gasit pe scarile templului cand a fost doar un bebelus si a fost crescut de calugarii templului in spiritul Muay-Thai, interzicandu-i-se sa lupte pentru bani sau putere ci doar pentru a se apara. Intr-o zi capul statuii sacre a lui Buddha din satul lor este furata de un om de afaceri din Bangkok care urma sa-l vanda pe bani grei.

Cu ultimile lor economii locuitorii din Ban Nong Pradu il trimit pe Ting in Bangkok sa-l gaseasca pe varul sau Hamlae si impreuna sa returneze statuia sacra. Nevoit sa treaca prin mai multe obstacole pentru a recupera statuia, Ting trebuie sa faca uz de toate talentele si miscarile specifice Muay-Thai-ului pentru a-si apara varul si pentru a-si invinge adversarii.
poster The Incredibles
HD-720
"Incredibilii" - (2004)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura / S.F / Animatie
Durata: 115 min
  • 80
Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut că Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta ... Read More Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut că Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta Elastigirl, și cei trei copii ai lor, Violet, Dash și Jack Jack. Lucrează ca un specialist în asigurări, fiind stresat de șeful ce îl împinge întotdeauna de la spate; dar soția lui s-a străduit prea mult pentru a creea o viață normală pentru familia ei, pentru ca el să fie nostalgic după zilele de supererou. Când i se oferă șansa să joace din nou acest rol, el acceptă numaidecât, căzând însă într-o capcană pusă la cale de un vechi dușman. Acum întreagă familie trebuie să-i vina în ajutor pentru a-l salva atât pe el, cât și numeroase alte victime inocente.

Premiat cu 2 premii Oscar, nominalizat la Golden Globes.
poster Ooops! Noah is Gone...
HD-720
"Two by Two" - (2015)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 85 min.
  • 100
Dave este un nestrian: o creatură ce arată foarte ciudat, neîndemânatică și colorată foarte puternic. Singura sa abilitate este aceea de a construi cuiburi foarte confortabile. În momentul în care se simte amenințat sau îi este frică, el secretă pe nas un gaz albastru. Vine sfârșitul lumii! Din ... Read More Dave este un nestrian: o creatură ce arată foarte ciudat, neîndemânatică și colorată foarte puternic. Singura sa abilitate este aceea de a construi cuiburi foarte confortabile. În momentul în care se simte amenințat sau îi este frică, el secretă pe nas un gaz albastru. Vine sfârșitul lumii! Din păcate lui Dave nu i se permite să urce în Arcă, însă într-un final, împreună cu fiul său, găsește o soluție...
poster Mercury Plains
DVD-Screener
"Mercury Plains" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura
Durata: 102 min.
  • 80
Un bărbat tânăr fuge în Mexic și se alătură unui grup paramilitar format din tineri, care luptă împotriva cartelurilor de droguri. El se dovedește a fi foarte bun în ceea ce face, însă pune la îndoială scopul acestui grup. ... Read More Un bărbat tânăr fuge în Mexic și se alătură unui grup paramilitar format din tineri, care luptă împotriva cartelurilor de droguri. El se dovedește a fi foarte bun în ceea ce face, însă pune la îndoială scopul acestui grup.
poster 101 Dalmatians
HD-720
"101 Dalmatieni" - (2006)
Categorie: Comedie / Aventura / Familie
Durata: 103 min.
  • 100
Anita, o creatoare de modă, și Roger, un tip care scrie jocuri de calculator, se întâlnesc, se îndrăgostesc și mai apoi se căsătoresc. Așa se cunosc și câinii lor, Perdita și Pongo, doi dalmațieni. Cei doi câini au pe urmă și cățeluși. Însă șefa Anitei, Cruella De Vil, care este înnebunită după ... Read More Anita, o creatoare de modă, și Roger, un tip care scrie jocuri de calculator, se întâlnesc, se îndrăgostesc și mai apoi se căsătoresc. Așa se cunosc și câinii lor, Perdita și Pongo, doi dalmațieni. Cei doi câini au pe urmă și cățeluși. Însă șefa Anitei, Cruella De Vil, care este înnebunită după blănuri, plănuiește să răpească cățeii pentru a realiza haina de blană perfectă. Pentru asta ea face un plan prin care să le distragă atenția Anitei și lui Roger, în timp ce doi pungăși (oamenii ei de încredere) să răpească puii dalmațienilor. Într-un final reușesc, însă Pongo și Perdita pleacă în căutarea cățelușilor, iar cei 99 de pui nu se lasă nici ei așa ușor...
poster The Last Samurai
DVD-Rip
"Ultimul Samurai" - (2003)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura / Razboi
Durata: 154 min.
  • 80
Cãpitanul Nathan Algren este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã par acum distante si frivole. Odatã si-a pus viata în pericol pentru onoare si pentru tarã - la Antietam (Maryland) si Gettysburg (Virginia) - dar în anii care au urmat ... Read More Cãpitanul Nathan Algren este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã par acum distante si frivole. Odatã si-a pus viata în pericol pentru onoare si pentru tarã - la Antietam (Maryland) si Gettysburg (Virginia) - dar în anii care au urmat Rãzboiului Civil, lumea s-a schimbat.
Pragmatismul a înlocuit curajul, propriul interes a luat locul sacrificiului si onoarea nu poate fi gãsitã nicãieri - în special în zona de apus, unde rolul sãu în Campaniile Indiene s-a încheiat cu deziluzie si durere.
Undeva în câmpiile neiertãtoare de lângã bancurile Râului Washita, Algren si-a pierdut sufletul.
Mai departe cu un univers, un alt soldat îsi cautã drumul într-o viatã care se va distruge imediat. El este Katsumoto, ultimul conducãtor al unei strãvechi semintii de rãzboinici, veneratii Samurai. În perioada în care ideile moderne s-au impus în vestul Americii, încoltindu-i si condamnându-i pe Nativii Americani, acestea au pus stãpânire si pe Japonia traditionalã. Liniile telegrafului si cãile ferate care au adus progresul amenintã acum aceste valori si codurile prin care Samuraii au trãit si au murit timp de secole.
Dar Katsumoto nu va pleca fãrã sã lupte.
Drumurile acestor doi luptãtori se întâlnesc atunci când tânãrul Împãrat al Japoniei, atras de interesele americane care doresc cu înfocare piata japonezã în curs de dezvoltare, îl angajeazã pe Algren sã antreneze prima armatã modernã, încorporatã, a Japoniei.. Dar, întrucât sfãtuitorii Împãratului încearcã sã elimine Samuraii în încercarea de a se pregãti pentru un guvern mai apropiat de vest si cu intentii comerciale, Algren este impresionat si influentat pe neasteptate de întâlnirile lui cu Samuraii.
Aruncat acum într-un teritoriu aspru si neprietenos, cu viata, si probabil si mai important cu sufletul în cumpãnã, tulburatul soldatul american se gãseste în centrul unei lupte epice si violente dintre douã perioade si douã lumi, doar cu simtul onoarei care îl ghideazã.

Nominalizat la 4 premii Oscar si la 3 premii Golden Globes.
poster Apocalypto
DVD-Rip
"Apocalypto" - (2006)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura
Durata: 139 min
  • 80
Actiunea se petrece in timpul civilizatiei mayase. Viata linistita a unui barbat este intrerupta de o armata violenta de invadatori, iar el incepe o calatorie riscanta intr-o lume guvernata de teama si opresiune, in care un final chinuitor il asteapta. Printr-o schimbare a sortii si manat de ... Read More Actiunea se petrece in timpul civilizatiei mayase. Viata linistita a unui barbat este intrerupta de o armata violenta de invadatori, iar el incepe o calatorie riscanta intr-o lume guvernata de teama si opresiune, in care un final chinuitor il asteapta. Printr-o schimbare a sortii si manat de puterea iubirii pentru femeia lui si pentru familia sa, el va face o incercare disperata sa se intoarca acasa si sa incerce sa-si salveze modul de viata.

Nominalizat la 3 premii Oscar si la Golden Globes .
poster Pacific Rim
HD-720
"Cercul de foc" - (2013)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F / Fantastic
Durata: 131 min.
  • 80
Legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute drept Kaiju au inceput sa iasa din mare si sa navaleasca pe pamant. A izbucnit un razboi cu umanitatea, in care milioane de oameni si-au pierdut viata, iar resursele planetei au fost consumate si irosite ani de-a randul. Kaiju sunt niste creaturi uriase, ... Read More Legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute drept Kaiju au inceput sa iasa din mare si sa navaleasca pe pamant. A izbucnit un razboi cu umanitatea, in care milioane de oameni si-au pierdut viata, iar resursele planetei au fost consumate si irosite ani de-a randul. Kaiju sunt niste creaturi uriase, iar pentru a-i infrunta oamenii au nevoie de arme speciale, respectiv de robotii Jaegers, niste uriasi mecanizati construiti pentru a fi controlati simultan de doi piloti ale caror creiere sunt legate printr-o punte neuronala. Dar pana si acesti Jaegers sunt aproape vulnerabili in fata rezistentilor si puternicilor Kaiju. Umanitatea e pe punctul de a fi invinsa, iar singura solutie ramasa e una pe care cei care iau decizii nu si-o doresc. Sunt chemati in ajutor doi eroi improbabili - un fost pilot ratat si un novice fara experienta. Cei doi sunt alesi sa formeze o echipa si sa conduca un Jaeger legendar, dar cu tehnologie depasita, care putea castiga lupte in trecut. Impreuna ei sunt ultima speranta a umanitatii.
poster Hellboy
DVD-Rip
"Hellboy - Eroul Scapat Din Infern" - (2004)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F
Durata: 122 Minute
  • 80
Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hellboy a fost adus pe Pamant de catre un nebun malefic, Grigori Rasputin pentru a dezlantui fortele raului.Desemnat prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Boom, ... Read More Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hellboy a fost adus pe Pamant de catre un nebun malefic, Grigori Rasputin pentru a dezlantui fortele raului.Desemnat prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Boom, fondator al B.C.A.F.P(Biroul de Cercetare si Aparare impotriva Fenomenelor Paranormale) clandestin, care l-au crescut ca pe un fiu dezvoltandu-i darurile paranormale extraordinare.In ciuda originilor sale intunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptand impotriva fortelor malefice care ameninta lumea noastra.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 62Next
X