Filme Online:
poster Mythica: A Quest for Heroes
DVD-Rip
"Mythica: A Quest for Heroes" - (2015)
Categorie: Actiune / Aventura / Fantastic
Durata: 93 min.
  • 80
Marek, o tanara magician, viseaza la o multime de aventuri incitante. Cand o intalneste pe preoteasa Teela, ii ofera acesteia asistenta si un grup naravas, care o va ajuta in ceea ce va face. Impreuna vor merge in cautarea surorii Teelei, care a fost rapita de catre un capcaun. ... Read More

Marek, o tanara magician, viseaza la o multime de aventuri incitante. Cand o intalneste pe preoteasa Teela, ii ofera acesteia asistenta si un grup naravas, care o va ajuta in ceea ce va face. Impreuna vor merge in cautarea surorii Teelei, care a fost rapita de catre un capcaun.
poster Justice League Throne of Atlantis
DVD-Rip
"Justice League Throne of Atlantis" - (2015)
Categorie: Actiune / Aventura / Animatie
Durata: 72 min.
  • 100
When Atlantian troops assault Metropolis as revenge for the death of their king, the Queen seeks help from the Justice League to find her son who has gone missing during the madness. ... Read More When Atlantian troops assault Metropolis as revenge for the death of their king, the Queen seeks help from the Justice League to find her son who has gone missing during the madness.
poster Jupiter Ascending
DVD-Rip
"Jupiter Ascending" - (2015)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F / Fantastic
Durata: 125 min.
  • 80
Omenirea se afla pe o treapta inferioara a universului, cu posibilitati infinite de evolutie. Fiinte superioare ne supravegheaza de pe diverse planete sau luni. Conflictul se declanseaza datorita prezentei pe Pamant a unei femei, o emigranta din Rusia, care este femeie de serviciu, dar poseda ... Read More Omenirea se afla pe o treapta inferioara a universului, cu posibilitati infinite de evolutie. Fiinte superioare ne supravegheaza de pe diverse planete sau luni. Conflictul se declanseaza datorita prezentei pe Pamant a unei femei, o emigranta din Rusia, care este femeie de serviciu, dar poseda acelasi bagaj genetic ca al unei puternice fiinte extraterestre, numita "Regina Universului". Dupa ce este descoperita, tanara devine inamica principala a acestei creaturi, care angajeaza un vanator de recompense sa o ucida. Asasinul se indragosteste de tanara si astfel incepe o cursa pentru libertate plina de aventuri si amenintari.
poster Batman vs. Robin
DVD-Rip
"Batman vs. Robin" - (2015)
Categorie: Actiune / Aventura / Animatie
Durata: 80 min.
  • 60
While Damian Wayne struggles to cope with Batman's no-killing rule, he soon starts to believe that his destiny lies within a secret society known as, The Court of Owls. ... Read More While Damian Wayne struggles to cope with Batman's no-killing rule, he soon starts to believe that his destiny lies within a secret society known as, The Court of Owls.
poster Cinderella
TS-Screener
"Cinderella" - (2015)
Categorie: Drama / Aventura / Fantastic / Dragoste / Familie
Durata: 106 min.
  • 80
Cand tatal ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformata in slujnica si cu numele schimbat in Cenusareasa, fata ar putea usor sa-si piarda speranta, dar tine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii buna si ai curaj”. Viata Cenusaresei ... Read More Cand tatal ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformata in slujnica si cu numele schimbat in Cenusareasa, fata ar putea usor sa-si piarda speranta, dar tine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii buna si ai curaj”. Viata Cenusaresei se schimba o data pentru totdeauna cand in padure da peste un strain chipes, despre care habar nu are ca este chiar printul regatului.
poster Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse
DVD-Rip
"Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse" - (2015)
Categorie: Aventura
Durata: 97 min.
  • 60
Cavalerul pe nume Gareth pleaca in cautarea unei comete despre care se crede ca ar contine aur. Socul vine atunci cand in locul cometei, il gaseste pe marele dragon Drago. Dupa ce Drago ii salveaza viata lui Gareth, cei doi devin legati in intregime si incep sa lucreze impreuna pentru a se putea ... Read More
Cavalerul pe nume Gareth pleaca in cautarea unei comete despre care se crede ca ar contine aur. Socul vine atunci cand in locul cometei, il gaseste pe marele dragon Drago. Dupa ce Drago ii salveaza viata lui Gareth, cei doi devin legati in intregime si incep sa lucreze impreuna pentru a se putea apara de raul si teroarea din regat. Odata cu drumul pe care il alege, Gareth ajunge sa inteleaga cu adevarat ce inseamna sa fie cavaler.
poster The Eagle
R5-LiNE
"Acvila legiunii a IX-a" - (2011)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura / Istoric
Durata: 105 min
  • 80
In urma cu 20 de ani, puternica legiune a IX-a a Imperiului Roman, formata din 5.000 de soldati de elita si condusa de catre Flavius Aquila, a disparut fara urma in partea de nord a provinciei Britannia si, o data cu ea, s-a pierdut si vulturul de aur ce reprezenta blazonul acestei factiuni a ... Read More In urma cu 20 de ani, puternica legiune a IX-a a Imperiului Roman, formata din 5.000 de soldati de elita si condusa de catre Flavius Aquila, a disparut fara urma in partea de nord a provinciei Britannia si, o data cu ea, s-a pierdut si vulturul de aur ce reprezenta blazonul acestei factiuni a armatei romane. In anul 140 dupa Hristos, fiul conducatorului de atunci al legiunii a IX-a pe nume Marcus Aquila isi propune sa solutioneze misterul disparitiei soldatilor, sa recupereze vulturul de aur despre care se zvoneste ca ar impodobi un templu barbar din nordul Britanniei si sa spela rusinea indurata de catre parintele sau Flavius Aquila cu doua decenii in urma. Insotit de catre un sclav de origine britanica botezat Esca, Marcus Aquila se aventureaza dincolo de granitele lumii cunoscute de el si dincolo de Zidul lui Hadrian si ajunge in Caledonia (Scotia de astazi), acolo unde trebuie sa se lupte pe viata si pe moarte cu triburile de indigeni. Ceea ce nu se astepta insa Marcus Aquila sa afle in Britannia este faptul ca propriul lui sclav Esca detine cheia rezolvarii misterului volatilizarii legiunii a IX-a si a vulturului de aur.
poster Avengers Grimm
DVD-Rip
"Avengers Grimm" - (2015)
Categorie: Actiune / Aventura / Fantastic
Durata: 86 min.
  • 80
Cand Rumpelstilskin distruge Oglinda Magica si scapa din lumea moderna, cele trei personaje din "Once Upon a Time"- Cenusareasa, Frumoasa din padurea adormita, Alba-Ca-Zapada si Rapunzel- sunt trase prin portal odata cu el. Foarte bine antrenate si detinatoare ale puterilor magice, cele patru ... Read More
Cand Rumpelstilskin distruge Oglinda Magica si scapa din lumea moderna, cele trei personaje din "Once Upon a Time"- Cenusareasa, Frumoasa din padurea adormita, Alba-Ca-Zapada si Rapunzel- sunt trase prin portal odata cu el. Foarte bine antrenate si detinatoare ale puterilor magice, cele patru trebuie sa lupte pentru libertatea pamantenilor.
poster Against the Sun
DVD-Rip
"Against the Sun" - (2014)
Categorie: Aventura
Durata: 100 min.
  • 60
Un pilot, un bombardier si un operator radio din cel de-al 2-lea razboi mondial se trezesc singuri si fara provizii pe o barca de salvare, dupa ce, au fost obligati sa isi paraseasca elicopterul cu care fusesera intr-o misiune de cercetare. ... Read More Un pilot, un bombardier si un operator radio din cel de-al 2-lea razboi mondial se trezesc singuri si fara provizii pe o barca de salvare, dupa ce, au fost obligati sa isi paraseasca elicopterul cu care fusesera intr-o misiune de cercetare.
poster The Grey
BD-Rip
"The Grey: La limita supravietuirii" - (2011)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura / Thriller
Durata: 117 min.
  • 80
Un grup de muncitori petrolisti condusi de catre Ottway se prabusesc cu avionul in regiunea de tundra din Alaska in timp ce se intorceau spre casa, fiind fortati sa se confrunte cu gerul crunt, lipsa de provizii si o haita flamanda de lupi pentru care ei nu reprezinta decat o prada. Grav raniti in ... Read More Un grup de muncitori petrolisti condusi de catre Ottway se prabusesc cu avionul in regiunea de tundra din Alaska in timp ce se intorceau spre casa, fiind fortati sa se confrunte cu gerul crunt, lipsa de provizii si o haita flamanda de lupi pentru care ei nu reprezinta decat o prada. Grav raniti in urma prabusirii aparatului de zbor in care calatoreau, izolati in salbaticie, neobisnuiti cu temperatura atat de scazuta, cu vantul sfichiuitor si cu furtunile de zapada, fara rezerve de alimente si apa potabila si fara arme cu ajutorul carora sa se apere de animalele salbatice, supravietuitorii se afla intr-o situatie-limita. Atacati in mod constant de haita de lupi, oamenii trebuie sa improvizeze asa-zise arme cu care sa tina la distanta animalele, folosindu-se de toate cunostintele si abilitatile de care dispun pentru a ramane in viata, Ottway luptand cu inversunare impotriva conditiilor atmosferice vitrege si a faunei din zona pentru a se intoarce in bratele sotiei pe care o adora si pe care o poarta in gandurile lui in permanenta, la fel cum ii pastreaza cu sfintenie fotografia.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 58Next
X