Filme Online:
poster Gods of Egypt
HD-720
"Zeii Egiptului" - (2016)
Categorie: Actiune / Aventura / Fantastic
Durata: 100 min.
  • 100
Eroul mortal Bek face echipă cu zeul Horul. Ei formează această alianță împotriva lui Set, un zeu nemilos al întunericului care a ursupat tronul Egiptului și a transformat pașnicul și prosperul imperiu în haos și conflicte. ... Read More Eroul mortal Bek face echipă cu zeul Horul. Ei formează această alianță împotriva lui Set, un zeu nemilos al întunericului care a ursupat tronul Egiptului și a transformat pașnicul și prosperul imperiu în haos și conflicte.
poster Theeb
HD-720
"Theeb" - (2014)
Categorie: Drama / Aventura / Thriller
Durata: 100 min.
  • 60
Aceasta este povestea unui băiat care a fost nevoit să se maturizeze brusc după ce tatăl său a murit. Datorită sosirii unui ofițer din armata britanică, Theeb vede cum viață membrilor din tribul său de beduini este întoarsă cu susul în jos. Fratele său mai mare pe nume Hussein, acceptă să fie ... Read More Aceasta este povestea unui băiat care a fost nevoit să se maturizeze brusc după ce tatăl său a murit. Datorită sosirii unui ofițer din armata britanică, Theeb vede cum viață membrilor din tribul său de beduini este întoarsă cu susul în jos. Fratele său mai mare pe nume Hussein, acceptă să fie alături de el într-o călătorie extrem de dificilă de-a lungul deșertului. În ciuda faptului că Theeb este încă un puști, el trebuie să acționeze precum lupul de la care i se trage numele...
poster The Huntsman: Winter's War
TS-Screener
"Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura
Durata: 114 min.
  • 100
Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător ȘI Crăiasa Zăpezii, o aventură epică ... Read More Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător ȘI Crăiasa Zăpezii, o aventură epică spectaculoasă, în care îi vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland) revine în spatele camerelor de filmat pentru o nouă poveste spectaculoasă.

Cu mult înainte ca Ravenna (Theron), malefica regină, să fie, aparent, învinsă de sabia curajoasei Alba ca Zăpada, a fost martora plecării din regat a surorii sale, Freya (Blunt), după ce aceasta a suferit o trădare care i-a frânt sufletul. Freya, care are puterea de a îngheța orice inamic, și-a petrecut viața în castelul său de gheață izolat crescând și pregătind o întreagă legiune de vânători letali, printre care și Eric (Hemsworth) și războinica Sara (Chastain), pentru a vedea că preferații săi au sfidat singura și cea mai importantă cerință a sa: să-și înghețe pe vecie inima, ca să nu se poată îndrăgosti niciodată.

Când Freya află despre moartea surorii sale, își somează soldații să ducă Oglinda Magică la singura vrăjitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odată ce descoperă că Ravenna poate fi readusă din adâncurile aurite ale oglinzii, tărâmul magic va avea acum de înfrunat o forță întunecată de două ori mai puternică. E timpul ca armata lor să se arate invincibilă în fața celor doi războinici alungați pentru că au încălcat regula fundamentală a reginei lor. Dar e și timpul ca Eric și Sara să lupte pentru a le învinge pe cele două regine malefice, dar și pentru a reuși să se apropie pentru totdeauna unul de celălalt.
poster Zootopia
HD-720
"Zootropolis" - (2016)
Categorie: Actiune / Aventura / Animatie
Durata: 198 min.
  • 100
Într-un oraș ce este locuit de animale antropomorfe, o iupuroaica politistă și un ticălos cinic trebuie să lucreze împreună pentru a demasca o conspirație. ... Read More Într-un oraș ce este locuit de animale antropomorfe, o iupuroaica politistă și un ticălos cinic trebuie să lucreze împreună pentru a demasca o conspirație.
poster Lost in Hong Kong
HD-720
"Gang jiong" - (2015)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura
Durata: 114 min.
  • 80
Xu Lai visa cândva odată la mai multe lucruri...Să devină un artist și să se căsătorească cu fata viselor sale. Peste 15 ani, Xu este un designer de sutiene, luptând din răsputeri să-i facă pe plac soției sale obsedată de copii și neamurilor sale. Însă, în viitoarea vacanță de familie, el speră să ... Read More Xu Lai visa cândva odată la mai multe lucruri...Să devină un artist și să se căsătorească cu fata viselor sale. Peste 15 ani, Xu este un designer de sutiene, luptând din răsputeri să-i facă pe plac soției sale obsedată de copii și neamurilor sale. Însă, în viitoarea vacanță de familie, el speră să se reîntâlnească cu o iubire mai veche. Din nefericirel, pe lângă faptul că trebuie să găsească o modalitate prin care să se despartă de grupul cu care a mers în vacanță, a avut loc o crimă în care se trezește implicat și el.
poster Captain America: Civil War
DVD-Screener
"Captain America: Război Civil" - (2016)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F
Durata: 146 min.
  • 100
În urma unui alt incident cu pierderi omenești în care sunt implicați Răzbunătorii, presiunea politică impune instaurarea unui sistem condus de către guvern, care să supravegheze și controleze acțiunile echipei. Acest lucru împarte Răzbunătorii în două tabere, una condusă de către Steve Rogers și ... Read More În urma unui alt incident cu pierderi omenești în care sunt implicați Răzbunătorii, presiunea politică impune instaurarea unui sistem condus de către guvern, care să supravegheze și controleze acțiunile echipei. Acest lucru împarte Răzbunătorii în două tabere, una condusă de către Steve Rogers și dorința sa ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a putea apăra umanitatea fără intervenția guvernului și alta condusă de către Tony Stark, care susține decizia guvernului.
poster The Fugitive
HD-720
"Evadatul" - (1993)
Categorie: Actiune / Aventura / Crima
Durata: 130 min.
  • 80
Dr. Richard Kimble, care este acuzat pe nedrept că și-a ucis soția, trebuie să afle care este adevăratul criminal, în timp ce este ținta unei vânători umane la nivel național. ... Read More Dr. Richard Kimble, care este acuzat pe nedrept că și-a ucis soția, trebuie să afle care este adevăratul criminal, în timp ce este ținta unei vânători umane la nivel național.
poster The Art of War
HD-720
"Arta razboiului" - (2000)
Categorie: Actiune / Aventura / Crima
Durata: 117 min.
  • 20
După ce ambasadorul Chinei din Statele Unite este ucis în timpul unei negocieri, agentul FBI Neil Shaw primește misiunea de a-l prinde pe criminal. Însă Shaw descoperă că acum el este considerat primul suspect și este urmărit din toate părțile, dar abilitățile sale de a-și acoperi urmele îl fac un ... Read More După ce ambasadorul Chinei din Statele Unite este ucis în timpul unei negocieri, agentul FBI Neil Shaw primește misiunea de a-l prinde pe criminal. Însă Shaw descoperă că acum el este considerat primul suspect și este urmărit din toate părțile, dar abilitățile sale de a-și acoperi urmele îl fac un om greu de prins. El află că adevărații criminali intenționează să lovească din nou și să distrugă sediul Națiunilor Unite. Astfel, el intră în luptă cu raufacatorii pentru a preveni atacul și a-și dovedi nevinovăția.
poster Risen
HD-720
"Risen" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura / Mister
Durata: 108
  • 100
RISEN este povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios. Clavius (Joseph Fiennes), un puternic tribun roman şi ajutorul său, Lucius (Tom Felton), primesc misiunea de a rezolva misterul reînvierii lui Isus (care în film poartă numele ebraic, Yeshua) şi de a afla adevărul despre ... Read More RISEN este povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios. Clavius (Joseph Fiennes), un puternic tribun roman şi ajutorul său, Lucius (Tom Felton), primesc misiunea de a rezolva misterul reînvierii lui Isus (care în film poartă numele ebraic, Yeshua) şi de a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în săptămânile de după crucificare, pentru a infirma zvonurile cu privire la un nou Mesia şi pentru a preveni o revoltă în Ierusalim.
poster The Fifth Element
HD-720
"Al Cincilea Element" - (1997)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F / Thriller
Durata: 126 Minute
  • 80
Un film de avangarda, unde elementele science-fiction sparg si rescriu tiparele. Bruce Willis este un taximetrist al viitorului care este prins, fara voia lui, intr-o poveste intortocheata cu extraterestri, despoti megalomaniaci care vor sa stapineasca lumea, civilizatii disparute de mii de ani, ... Read More Un film de avangarda, unde elementele science-fiction sparg si rescriu tiparele. Bruce Willis este un taximetrist al viitorului care este prins, fara voia lui, intr-o poveste intortocheata cu extraterestri, despoti megalomaniaci care vor sa stapineasca lumea, civilizatii disparute de mii de ani, ordine secrete care lupta pentru salvarea omenirii, preoti si, in sfirsit, al cincilea element...care este raspunsul la toate intrebarile*Nominalizat la Oscar.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 66Next