Filme Online:
poster Captain Phillips
HD-720
"Căpitanul Phillips" - (2013)
Categorie: Drama / Thriller / Biografic
Durata: 134 min.
  • 100
Acest film are la bază povestea adevărată a căpitanului Richard Philips. În anul 2009, acesta a fost răpit de către un grup de pirați somalezi. În ultimii 200 de ani, vasul Maersk Alabama, care a fost sub comanda căpitanului Philips, este prima navă a Statelor Unite ale Americii care a fost ... Read More Acest film are la bază povestea adevărată a căpitanului Richard Philips. În anul 2009, acesta a fost răpit de către un grup de pirați somalezi. În ultimii 200 de ani, vasul Maersk Alabama, care a fost sub comanda căpitanului Philips, este prima navă a Statelor Unite ale Americii care a fost capturată de către pirați somalezi.
poster Queen of the Desert
HD-720
"Queen of the Desert" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 128 min.
  • 100
Aceasta este povestea variantei feminine a lui "Lawrence al Arabiei", Gertrude Bell. Explorator, arheolog, călătoare și scriitoare, Bell a realizat mai multe hărți, fiind un important atașat politic pentru britanici în Siria, Mesopotamia, Asia, la fine de secol 20. Cu toate că nu a fost de viță ... Read More Aceasta este povestea variantei feminine a lui "Lawrence al Arabiei", Gertrude Bell. Explorator, arheolog, călătoare și scriitoare, Bell a realizat mai multe hărți, fiind un important atașat politic pentru britanici în Siria, Mesopotamia, Asia, la fine de secol 20. Cu toate că nu a fost de viță nobilă, femeia a contribuit la ridicarea unor monarhii la tron și de asemenea, a contribuit și la formarea Iracului modern și a Iordaniei moderne precum și la instalarea primilor conducători: Regele Abdullah și Regele Faisal.
poster Trumbo
HD-720
"Trumbo" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic
Durata: 124 min.
  • 100
Dalton Trumbo este unul dintre cei mai buni scenariști ai Hollywod-ului. Cariera sa se prăbușește în anii 1940 datorită faptului ca este pus pe lista neagră, lista cu persoane considerate a fi comuniste. ... Read More Dalton Trumbo este unul dintre cei mai buni scenariști ai Hollywod-ului. Cariera sa se prăbușește în anii 1940 datorită faptului ca este pus pe lista neagră, lista cu persoane considerate a fi comuniste.
poster The 33
HD-720
"Captivi in subteran" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 127 min.
  • 80
Mai mulți oameni din Copiapó, Cile, sunt angajați ca și mineri în mina din San Jose. Compania minieră ignoră avertizările in ceea ce priveste stabilitatea redusă a minei. În consecință, peste puțin timp mina se prăbușește, iar singura intrare este blocată. Cei 33 de angajați reușesc să se refugieze ... Read More Mai mulți oameni din Copiapó, Cile, sunt angajați ca și mineri în mina din San Jose. Compania minieră ignoră avertizările in ceea ce priveste stabilitatea redusă a minei. În consecință, peste puțin timp mina se prăbușește, iar singura intrare este blocată. Cei 33 de angajați reușesc să se refugieze într-o cameră specială. Din nefericire radioul nu funcționează, în trusa medicală nu este mai nimic, gura de ventilație are scara incompletă, iar mâncarea este foarte puțină. Mario Sepúlveda, jucat de către Antonio Banderas, devine liderul minerilor împărțind mâncarea în rații și făcând tot posibilul să țină moralul colegilor săi ridicat. Datorită faptului că patronii companiei miniere nu organizează nici un fel de operațiune de salvare, rudele minerilor se adună în jurul porților pentru a protesta...
poster The Program
HD-720
"The Program" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic / Sport
Durata: 104 min.
  • 100
Un jurnalist irlandez din sport este convins 100% că ciclistul Lance Armstrong are performanțe foarte bune în cadrul Turului Franței datorită folosirii unor substanțe interzise. Pentru a demonstra că are dreptate, el adună dovezi și într-un final află adevărul din spatele victoriilor celebrului ... Read More Un jurnalist irlandez din sport este convins 100% că ciclistul Lance Armstrong are performanțe foarte bune în cadrul Turului Franței datorită folosirii unor substanțe interzise. Pentru a demonstra că are dreptate, el adună dovezi și într-un final află adevărul din spatele victoriilor celebrului sportiv.
poster The Danish Girl
DVD-Rip
"The Danish Girl" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic
Durata: 119
  • 80
Este anul 1910, iar pictorița Gerda Gottlieb așteaptă un model. Acesta întârzie să apară, așa că Gerda îl roagă pe soțul ei, Einar, să îmbrace desuuri de damă pentru a-i poza. Niciunul dintre ei nu știe că acest eveniment minor le va schimba viețile: Einar se va reinventa treptat sub numele de Lili ... Read More Este anul 1910, iar pictorița Gerda Gottlieb așteaptă un model. Acesta întârzie să apară, așa că Gerda îl roagă pe soțul ei, Einar, să îmbrace desuuri de damă pentru a-i poza. Niciunul dintre ei nu știe că acest eveniment minor le va schimba viețile: Einar se va reinventa treptat sub numele de Lili Elba, iar două decenii mai târziu va deveni primul bărbat din lume care va suporta o operație de schimbare a sexului.
poster 12 Years a Slave
HD-720
"12 ani de sclavie" - (2013)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 134 Minute
  • 80
Solomon Northup e un negru liber care traieste in statul New York in perioada de dinaintea Razboiului Civil din SUA, in urma caruia s-a abolit sclavia. Solomon traieste de pe urma a doua mestesuguri: e un tamplar priceput si un lautar talentat. Doi angajati ai unui circ il descopera si ii propun sa ... Read More Solomon Northup e un negru liber care traieste in statul New York in perioada de dinaintea Razboiului Civil din SUA, in urma caruia s-a abolit sclavia. Solomon traieste de pe urma a doua mestesuguri: e un tamplar priceput si un lautar talentat. Doi angajati ai unui circ il descopera si ii propun sa se alature lor pentru a da spectacole bine platite de cantat la vioara. Bucuros de aprecierea ce i se arata si de posibilitatea de a castiga mai mult, Solomon pleaca intr-o scurta calatorie cu cei doi straini spre Washington DC, fara sa-si anunte sotia, care e plecata la munca. A doua zi de dimineata el se trezeste drogat, legat si inchis intr-o celula a unui negustori de sclavi. Cand Northup declara ca e un om liber si ii sunt incalcate drepturile, e batut si avertizat sa nu mai vorbeasca vreodata de viata sa la New York. Alaturi de alti sclavi de culoare, Solomon e transportat cu un vapor spre New Orleans, iar pe drum unii mor de la o epidemie. Un marinar il ajuta pe Solomon si ii duce sotiei sale o scrisoare din care aceasta sa afle ce s-a intamplat, insa cum Northup nu stie sa spuna care ii va fi destinatia, familia nu poate ajunge la el sa-l salveze. Timp de 12 ani, Solomon ramane sclav si are mai multi stapani, printre care deosebit de crudul Edwin Epps, care are o plantatie de bumbac. Cand ajunge sa lucreze ca tamplar alaturi de canadianul Samuel Bass, care e un abolitionist, Solomon are in sfarsit incredere sa-si spuna povestea. Bass ii trimite o scrisoare sotiei lui Solomon, care-l trimite la plantatie pe Henry Northup, un avocat alb, a carei familie l-a avut candva sclav pe tatal lui Solomon si l-a eliberat. Avocatul va contacta autoritatile pentru a-l elibera pe Solomon.

Filme Recomandat de Khenap !
poster Truth
HD-720
"Truth" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic
Durata: 121 min.
  • 100
Acest film ne prezintă în detaliu drama în ceea ce privește știrile mass media din emisiunea din 2004 de pe postul tv CBS, 60 Minutes, în care este prezentat un reportaj despre investigațiile făcute împotriva președintelui Bush, care a fost scutit de serviciul militar din Vietnam datorită ... Read More Acest film ne prezintă în detaliu drama în ceea ce privește știrile mass media din emisiunea din 2004 de pe postul tv CBS, 60 Minutes, în care este prezentat un reportaj despre investigațiile făcute împotriva președintelui Bush, care a fost scutit de serviciul militar din Vietnam datorită conexiunilor tatălui său. Producătorul Mary Mapes și prezentatorul Dan Rather și-au pierdut în urma acestui reportaj atât slujbele cât și reputația.
poster The Pianist
DVD-Rip
"Pianistul" - (2002)
Categorie: Drama / Razboi / Biografic
Durata: 150 Minute
  • 80
Bazat pe memoriile pianistului Wladyslaw Szpilman, filmul prezinta povestea cutremuratoare a unui stralucit pianist polonez care, datorita originii sale evreiesti, in timpul ocupatiei naziste a Poloniei duce o viata de fugar, pentru a nu fi deportat. Szpilman reuseste sa fuga din ghetoul din ... Read More Bazat pe memoriile pianistului Wladyslaw Szpilman, filmul prezinta povestea cutremuratoare a unui stralucit pianist polonez care, datorita originii sale evreiesti, in timpul ocupatiei naziste a Poloniei duce o viata de fugar, pentru a nu fi deportat. Szpilman reuseste sa fuga din ghetoul din Varsovia si ajunge sa se ascunda mult timp printre ruinele orasului. Salvarea ii vine de la un ofiter german care, impresionat de talentul lui, in loc sa il aresteze (sau chiar sa il omoare) nu destainuie nimanui locul unde pianistul isi gasise ascunzatoare.

Premiat cu 3 premii Oscar , nominalizat la Golden Globes .
poster Leonard Cohen I'm Your Man
HD-720
"Leonard Cohen I'm Your Man" - (2005)
Categorie: Muzical / Documentary / Biografic
Durata: 99
  • 100
Un documentar despre legendarul compozitor-interpret, ce contine piese ale importantilor artisti influentati de spiritul liber al "magicianului" Leonard Cohen... ... Read More Un documentar despre legendarul compozitor-interpret, ce contine piese ale importantilor artisti influentati de spiritul liber al "magicianului" Leonard Cohen...
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 11Next
X