Filme Online:
poster Kill the Messenger
HD-720
"Kill the Messenger" - (2014)
Categorie: Drama / Crima / Biografic
Durata: 112
  • 0
Bazat pe povestea adevărată a jurnalistului Gary Webb, ELIMINAȚI MESAGERUL! se desfășoară la mijlocul anilor ’90, când Webb a descoperit că CIA a jucat un rol decisiv în importuri masive de cocaină în interiorul Statelor Unite, care a fost apoi vândută agresiv în ghettourile din toată țara pentru a ... Read More Bazat pe povestea adevărată a jurnalistului Gary Webb, ELIMINAȚI MESAGERUL! se desfășoară la mijlocul anilor ’90, când Webb a descoperit că CIA a jucat un rol decisiv în importuri masive de cocaină în interiorul Statelor Unite, care a fost apoi vândută agresiv în ghettourile din toată țara pentru a strânge bani destinați finanțării armatei rebele Contras, din Nicaragua.

În ciuda unor presiuni enorme de a nu da publicității aceste informații, Webb a decis să aprofundeze povestea, și a făcut publice dovezile pe care le-a descoperit, publicând seria “Dark Alliance”. Drept urmare, jurnalistul a fost victima unei campanii extrem de violente de discreditare alimentată de CIA. Astfel, Webb a ajuns în situația în care era nevoit să-și apere nu numai integritatea personală și profesională, dar și viața sa și a familiei sale.
poster Dallas Buyers Club
HD-720
"Dallas Buyers Club" - (2013)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 117 min.
  • 80
Inspirata din fapte reale, drama il are in centru pe Ron Woodroof, un cowboy din Texas a carui viata a fost data peste cap in 1985 cand a fost diagnosticat cu HIV si doctorii i-au mai dat doar 30 de zile de trait. Evitat de multi dintre vechii sai prieteni si privat de medicamente care l-ar fi ... Read More Inspirata din fapte reale, drama il are in centru pe Ron Woodroof, un cowboy din Texas a carui viata a fost data peste cap in 1985 cand a fost diagnosticat cu HIV si doctorii i-au mai dat doar 30 de zile de trait. Evitat de multi dintre vechii sai prieteni si privat de medicamente care l-ar fi putut ajuta, Ron a decis sa ia atitudine si a inceput sa caute tratamente alternative peste tot in lume, procurandu-le prin mijloace legale sau ilegale si impartindu-le cu alti bolnavi. In lupta pentru supravietuire si-a adunat o echipa de proscrisi si renegati – pe care inainte sa se imbolnaveasca i-ar fi evitat – si a fondat un club de succes al cumparatorilor/buyers. Lupta lor pentru demnitate si acceptare este o poveste unica despre puterea transformatoare a optimismului.
poster Noble
HD-720
"Noble" - (2014)
Categorie: Drama / Biografic
Durata: 100 min.
  • 80
Noble este povestea adevărată a amuzantei, determinatei și curajoasei Christina Noble, care a trecut peste dificultățile copilăriei din Irlanda și și-a descoperit destinul pe străzile din Saigon, în anul 1989, la 14 ani după sfârșitul războiului. ... Read More Noble este povestea adevărată a amuzantei, determinatei și curajoasei Christina Noble, care a trecut peste dificultățile copilăriei din Irlanda și și-a descoperit destinul pe străzile din Saigon, în anul 1989, la 14 ani după sfârșitul războiului.
poster 13 Minutes
HD-720
"Elser" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi / Biografic
Durata: 114 min.
  • 60
Georg Elser a fost un bărbat care ar fi putut schimba lumea și întreaga istorie, salvând milioane de vieți omenești, dacă mai avea doar 13 minute la dispoziție. Erau necesare doar încă 13 minute pentru ca bomba pe care a asamblat-o personal să îl distrugă pe Adolf Hitler și pe oamenii săi. Însă, ... Read More Georg Elser a fost un bărbat care ar fi putut schimba lumea și întreaga istorie, salvând milioane de vieți omenești, dacă mai avea doar 13 minute la dispoziție. Erau necesare doar încă 13 minute pentru ca bomba pe care a asamblat-o personal să îl distrugă pe Adolf Hitler și pe oamenii săi. Însă, nu a fost să fie, iar în data de 8 noiembrie 1939, Hitler a plecat de la fața locului mai devreme decât era de așteptat, Elser neavând succes în încercarea sa. Cine a fost acest om care a sesizat pericolul pe care l-a reprezentat Hitler mai devreme decât mulți alții? Ce a văzut el și restul din generația sa nu au văzut? Este vorba despre omul care le-a spus celor care l-au torturat în față că a vrut să prevină vărsarea de sânge din cel de-Al Doilea Război Mondial. 13 Minute relatează întâmplările atacului eșuat de la Bürgerbräukeller și portretizează într-un mod emoționant un luptător al rezistenței, cunoscut în orașul său natal sub numele de Georgie. Povestea ne duce din tinerețea sa, când socialismul național a atins orașul său, până la ultimele sale zile în tabăra de concentrare Dachau, unde a fost ucis cu puțin timp înainte de terminarea războiului, la comanda unui om care la rândul său a vrut să-l ucidă pe Adolf Hitler.
poster Yip Man 2
HD-720
"Yip Man 2: Chung si chuen kei" - (2010)
Categorie: Actiune / Biografic / Istoric
Durata: 105 Minute
  • 80
Ip man 2 este continuarea povestii din prima parte. De aceasta data maestrul I psi-a mutat familia in Hong Kong la inceputul anilor . Aici doreste sa inceapa o noua viata sis a-si deschida o scoala de arte martial pentru a putea preda stilul sau dar si pentru a putea strange bani pentru a-si ... Read More Ip man 2 este continuarea povestii din prima parte. De aceasta data maestrul I psi-a mutat familia in Hong Kong la inceputul anilor . Aici doreste sa inceapa o noua viata sis a-si deschida o scoala de arte martial pentru a putea preda stilul sau dar si pentru a putea strange bani pentru a-si intretine familia. La inceput are problem in gasirea elevilor deoarece nu are o reputatie in oras. Totul se schimba intr-o zi cand la el vine un tanar pe nume Wong Leung care il provoaca pe Ip. Dup ace il bate Wong dispare pentru a reveni cu niste prieteni. Dupa ce si acestia sunt invinsi Wong si prietenii lui devin primii discipoli ai maestrului Ip.
Dupa o altercatie a lui Wong cu un elev al altei scoli Ip descopera ca pentru a-si putea deschide o scoala in oras trebuie sa-I infrunte si invinga pe maestrii celorlalte scoli. Acest lucru se si intampla doar ca disputa maestrul I psi maestrul Hung Chun-nam va continua pana la moartea celui de-al doilea. Acesta va fi ucis pe ring de catre un englez campion la box. Singurul capabil s ail invinga pe acesta este IpMan dar va accepta oare acesta provocarea?
poster Testament of Youth
HD-720
"Testament of Youth" - (2014)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 128 min.
  • 20
O britanică își amintește perioada în care s-a maturizat, o perioadă foarte dificilă, perioada Primului Război Mondial. Aceasta este povestea unei iubiri tinere, a inutilității războiului și a acelei modalități prin care se poate vedea o licărire de lumină, chiar și în cele mai întunecate situații. ... Read More O britanică își amintește perioada în care s-a maturizat, o perioadă foarte dificilă, perioada Primului Război Mondial. Aceasta este povestea unei iubiri tinere, a inutilității războiului și a acelei modalități prin care se poate vedea o licărire de lumină, chiar și în cele mai întunecate situații.
poster Ip Man 3
HD-720
"Ip Man 3" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Biografic
Durata: 105 min.
  • 100
Când o gașcă de gangsteri brutali conduși de către un dezvoltator în imobiliare corupt încearcă să pună stăpânire asupra orașului, maestrul Ip este forțat să ia atitudine... ... Read More Când o gașcă de gangsteri brutali conduși de către un dezvoltator în imobiliare corupt încearcă să pună stăpânire asupra orașului, maestrul Ip este forțat să ia atitudine...
poster The Big Short
HD-720
"Brokerii Apocalipsei" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic
Durata: 130 min.
  • 60
Înainte să își facă apariția groaznica criză financiară a anilor 2000, câțiva oameni au știut la ce să se aștepte și au reușit să profite de acest lucru. Patru dintre aceștia, cu toate că nu știau prea multe despre mediul financiar de top, au realizat că explozia creditelor imobiliare va duce totul ... Read More Înainte să își facă apariția groaznica criză financiară a anilor 2000, câțiva oameni au știut la ce să se aștepte și au reușit să profite de acest lucru. Patru dintre aceștia, cu toate că nu știau prea multe despre mediul financiar de top, au realizat că explozia creditelor imobiliare va duce totul la colaps. Cei patru au îndrăznit și au intuit totul astfel încât au învins marile bănci datorită lipsei de viziune și datorită deciziilor pline de lăcomie.
poster Raging Bull
HD-720
"Taurul furios" - (1980)
Categorie: Drama / Biografic / Sport
Durata: 129 min.
  • 80
Acest film ne prezintă călătoria autodistructivă a unui boxer prin viață. Violența și temperamentul lui îl vor duce pe culmile cele mai înalte ale boxului, însă în același timp îi vor distruge viața dinafară ringului. ... Read More Acest film ne prezintă călătoria autodistructivă a unui boxer prin viață. Violența și temperamentul lui îl vor duce pe culmile cele mai înalte ale boxului, însă în același timp îi vor distruge viața dinafară ringului.
poster The Lady in the Van
HD-720
"The Lady in the Van" - (2015)
Categorie: Comedie / Drama / Biografic
Durata: 104 min.
  • 100
The Lady in the Van este un film lansat în anul 2015, din genurile comedie și dramă, regizat de către Nicholas Hytner, scris de către by Alan Bennett, în care ne vom întâlni cu Maggie Smith și Alex Jennings. Este vorba despre povestea adevărată a lui Mary Shepherd, o femeie în vârstă, care a trăit ... Read More The Lady in the Van este un film lansat în anul 2015, din genurile comedie și dramă, regizat de către Nicholas Hytner, scris de către by Alan Bennett, în care ne vom întâlni cu Maggie Smith și Alex Jennings. Este vorba despre povestea adevărată a lui Mary Shepherd, o femeie în vârstă, care a trăit într-o camionetă parcată timp de 15 ani.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 11Next