Filme Online:
poster Mousehunt
HD-720
"Mousehunt" - (1997)
Categorie: Comedie / Familie
Durata: 98 min.
  • 0
Pregătește-te pentru o comedie drăguță, numa' bună de vizionat în familie, în care un șoricel care trăiește în pereții unei case îi scoate din minți pe noii proprietari care au moștenit casa, Ernie și Lars Smuntz. Un fel de Singur Acasă, însă cu un șoricel :D ... Read More Pregătește-te pentru o comedie drăguță, numa' bună de vizionat în familie, în care un șoricel care trăiește în pereții unei case îi scoate din minți pe noii proprietari care au moștenit casa, Ernie și Lars Smuntz. Un fel de Singur Acasă, însă cu un șoricel :D
poster Deadpool
HD-720
"Deadpool" - (2016)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura
Durata: 108 min.
  • 100
Deadpool este un film cu supereroi lansat în anul 2016, bazat pe personajul din benzile desenate Marvel cu același nume. Este vorba despre al 8-lea film din seria X-Men. Regia îi aparține lui Tim Miller. Filmul este scris și regizat de către Rhett Reese și Paul Wernick. În Deadpool ne întâlnim cu ... Read More Deadpool este un film cu supereroi lansat în anul 2016, bazat pe personajul din benzile desenate Marvel cu același nume. Este vorba despre al 8-lea film din seria X-Men. Regia îi aparține lui Tim Miller. Filmul este scris și regizat de către Rhett Reese și Paul Wernick. În Deadpool ne întâlnim cu Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T. J. Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand și Ștefan Kapičić.

Un actual mercenar, fost agent al Forțelor Speciale, ajunge cobaiul unui experiment. În urma acestui experiment mercenarul se alege cu puteri de vindecare foarte rapide. El devine Deadpool.
poster Chef
HD-720
"Chef" - (2014)
Categorie: Comedie
Durata: 110
  • 0
Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soție (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) și fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă ... Read More Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soție (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) și fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant "mobil", deschis într-o rulotă. Un film emblematic pentru vechea zicală cu șutul în fund și pasul înainte.
poster Fifty Shades of Black
HD-720
"Cincizeci de umbre ale lui Black" - (2016)
Categorie: Comedie
Durata: 92 min.
  • 80
În această comedie scandalos de neobrăzată, milionarul obsedat de control CHRISTIAN BLACK (Marlon Wayans) îi face cunoștință studentei timide HANNAH STEELE (Kali Hawk) cu lumea “romantismului”, după ce aceasta îi ia un interviu pentru ziarul școlii. Relația lor amuzant de perversă merge înainte în ... Read More În această comedie scandalos de neobrăzată, milionarul obsedat de control CHRISTIAN BLACK (Marlon Wayans) îi face cunoștință studentei timide HANNAH STEELE (Kali Hawk) cu lumea “romantismului”, după ce aceasta îi ia un interviu pentru ziarul școlii.

Relația lor amuzant de perversă merge înainte în ciuda neajunsurilor lui Christian ca iubit și giumbușurile exagerate ale mamei sale adoptive și rasiste CLAIRE (Jane Seymour), fratele său ELI (Affion Crockett) extrem de bine dotat și colega de cameră extrem de sexuală a lui Hannah, KATEESHA (Jenny Zigrino).
poster Dirty Grandpa
HD-720
"Bunicul dezlănțuit" - (2016)
Categorie: Comedie
Durata: 102 min.
  • 100
Dirty Grandpa este un film de comedie american lansat în anul 2016, regizat de către Dan Mazer și scris de către John Philips. Din distribuția filmului fac parte Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch și Aubrey Plaza. Filmările au început în 19 ianuarie 2015 în Atlanta și s-au încheiat în 9 mai. ... Read More Dirty Grandpa este un film de comedie american lansat în anul 2016, regizat de către Dan Mazer și scris de către John Philips. Din distribuția filmului fac parte Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch și Aubrey Plaza. Filmările au început în 19 ianuarie 2015 în Atlanta și s-au încheiat în 9 mai. Lansarea a avut loc în data de 22 ianuarie 2016 sub sigla Lionsgate. În ciuda faptului că filmul a primit reviewuri negative din partea criticilor, a reușit să adune încasări 88 milioane de dolari, pe plan mondial.
poster Mr. Right
HD-720
"Un iubit mortal" - (2015)
Categorie: Actiune / Comedie / Romantice / Dragoste
Durata: 90 min.
  • 100
O fată pe nume Martha se îndrăgostește de un tip care pare perfect, însă peste puțin timp ea află că iubitul ei are un defect enorm: acesta este un asasin plătit, pe fugă, urmărit de cartelurile care l-au angajat. ... Read More O fată pe nume Martha se îndrăgostește de un tip care pare perfect, însă peste puțin timp ea află că iubitul ei are un defect enorm: acesta este un asasin plătit, pe fugă, urmărit de cartelurile care l-au angajat.
poster How High
HD-720
""Fumuri" La Harvard" - (2001)
Categorie: Comedie
Durata: 94 Minute
  • 80
Silas si Jamal il pierd pe cel mai bun prieten al lor, Ivory, in cadrul unei incaierari din cauza drogurilor. Dupa moartea acestuia, ei ii folosesc cenusa pentru a creste o planta prin care tin legatura cu spiritul lui Ivory. Cu ajutorul acestui drog puternic, ei vor ajunge la Harvard. Desi viata ... Read More Silas si Jamal il pierd pe cel mai bun prieten al lor, Ivory, in cadrul unei incaierari din cauza drogurilor. Dupa moartea acestuia, ei ii folosesc cenusa pentru a creste o planta prin care tin legatura cu spiritul lui Ivory. Cu ajutorul acestui drog puternic, ei vor ajunge la Harvard. Desi viata lor in facultate nu difera prea mult de cea de pe vremea cand erau acasa, ei reusesc sa se distreze si sa le schimbe vietile stundentilor din liga. Intr-un final resursele plantei se risipesc, lasandu-i pe cei doi sa se descurce singuri intr-o facultate de prestigiu.
poster Up In Smoke
HD-720
"Up in Smoke" - (1978)
Categorie: Comedie
Durata: Up In Smoke
  • 80
Doi tipi "afumaţi" fură fără să-şi dea seama prea bine cum o dubiţă şi pleacă cu ea din Mexic la Los Angeles. Duba e făcut-p în întregime din marijuana, dar problemele celor doi nu sunt atât de mari câtă vreme îl ... Read More Doi tipi "afumaţi" fură fără să-şi dea seama prea bine cum o dubiţă şi pleacă cu ea din Mexic la Los Angeles. Duba e făcut-p în întregime din marijuana, dar problemele celor doi nu sunt atât de mari câtă vreme îl au pe urme pe incompetentul sergent Stendenko.
poster Sex and the City 2
HD-Rip
"Totul despre sex 2" - (2010)
Categorie: Comedie / Drama / Romantice
Durata: 136 min.
  • 80
Umorul, prietenia, pasiunea pentru modă sunt readuse pe ecran cu prisosinţă de “Sex and the City 2”, în timp ce Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) şi Miranda (Cynthia Nixon) muşcă încă o dată din ... Read More Umorul, prietenia, pasiunea pentru modă sunt readuse pe ecran cu prisosinţă de “Sex and the City 2”, în timp ce Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) şi Miranda (Cynthia Nixon) muşcă încă o dată din mărul promisiunilor new-yorkeze, trăindu-şi vieţile tumultoase şi poveştile de dragoste într-o urmare cu adevărat strălucitoare.
Ce se întâmplă după ce spui “DA?” Viaţa lor de acum este tot ceea ce şi-au dorit, dar n-ar mai fi “Sex and the City” dacă pe fete nu le-ar mai aştepta unele surprize …de data aceasta sub forma unei aventuri glamour, sub soare torid, care le poartă departe de New York, în cel mai luxos, exotic şi captivant loc de pe pământ, unde misterul le iese în cale la fiecare pas. Este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci când cele patru prietene încearcă să iasă din rutina rolurilor tradiţionale de neveste, mame, etc.
În fond, uneori trebuie să-ţi mai faci de cap cu prietenele!
Michael Patrick King este cel care a scris scenariul şi a regizat “Sex and the City 2.” În rolurile principale ale filmului joacă Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon, alături de John Corbett, Chris Noth şi David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Willie Garson şi Mario Cantone. King împreună cu Sarah Jessica Parker, Darren Star şi John Melfi sunt producătorii filmului. Toby Emmerich, Richard Brener şi Marcus Viscidi sunt producătorii executivi. Filmul se bazează pe serialul TV creat de Darren Star, care a fost inspirat după personajele cărţii lui Candace Bushnell.
Echipa din spatele camerei de filmat îi include pe mulţi dintre realizatorii tradiţionali ai serialului “Sex and the City”, cum ar fi directorul de imagine John Thomas, scenograful Jeremy Conway, editorul Michael Berenbaum, designer-ul de costume Patricia Field, sau compozitorul Aaron Zigman.
New Line Cinema prezintă, în asociere cu Home Box Office şi Village Roadshow Pictures, o producţie Darren Star, filmul “Sex and the City 2,” în regia lui Michael Patrick King, difuzat de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment Company, iar în anumite state, de către Village Roadshow Pictures.
poster Sex And The City
HD-Rip
"Totul despre sex: Filmul" - (2008)
Categorie: Comedie / Romantice
Durata: 148 min.
  • 80
Intr-o adaptare pentru marile ecrane a serialului omonim produs de HBO, "Sex and the City: The Movie" surprinde aventurile din Manhattan ale celor patru personaje principale - Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda, dupa patru ani de la evenimentele petrecute in ultimul episod al serialului tv. ... Read More Intr-o adaptare pentru marile ecrane a serialului omonim produs de HBO, "Sex and the City: The Movie" surprinde aventurile din Manhattan ale celor patru personaje principale - Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda, dupa patru ani de la evenimentele petrecute in ultimul episod al serialului tv. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon revin in rolurile care le-au consacrat, iar Michael Patrick King, directorul executiv al serialului, semneaza scenariul si regia filmului.

Alaturi de actorii Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler si Jason Lewis va aparea si actrita Jennifer Hudson ("Dreamgirls"), in rolul asistentei lui Carrie Bradshaw.
Carrie se lasa dusa de val si organizarea nuntii devine mai mare decat Big insusi, in Miranda se da o lupta daca sa il iesrete sau nu pe Steve , Sam este tentata de un anumit vecin deosebit de atragator , Charlotte este in culmea fericirii cand afla ca este insarcinata...
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 151Next