Filme Online:
poster Our Brand Is Crisis
HD-720
"Our Brand Is Crisis" - (2015)
Categorie: Comedie / Drama
Durata: 108 min.
  • 60
Datorită faptului că a scăzut în mai multe sondaje de opinie, un candidat la președenția Boliviei o angajează pe Jane Bodine pentru a-i oferi consultanță. Jane este foarte interesată de această ofertă deoarece are posibilitatea să îl înfrunte pe cel cu care a fost în competiție mereu, Pat Candy, ... Read More Datorită faptului că a scăzut în mai multe sondaje de opinie, un candidat la președenția Boliviei o angajează pe Jane Bodine pentru a-i oferi consultanță. Jane este foarte interesată de această ofertă deoarece are posibilitatea să îl înfrunte pe cel cu care a fost în competiție mereu, Pat Candy, care este angajatul canditatului opoziției.
poster Invisible Sister
HD-720
"Invisible Sister" - (2016)
Categorie: Comedie / Aventura / Familie
Durata: 80 min.
  • 80
Adolescenta Cleo are un proiect școlar la ora de științe. Ei bine, acest proiect ia o întorsătură greșită, prin care sora mai mare a lui Cleo, Molly devine invizibilă. Acum Cleo trebuie să facă tot posibilul pentru a găsi un antidot, într-o cursă contratimp. ... Read More Adolescenta Cleo are un proiect școlar la ora de științe. Ei bine, acest proiect ia o întorsătură greșită, prin care sora mai mare a lui Cleo, Molly devine invizibilă. Acum Cleo trebuie să facă tot posibilul pentru a găsi un antidot, într-o cursă contratimp.
poster The Good Dinosaur
HD-720
"Bunul Dinozaur" - (2015)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 105 min
  • 100
Din nefericire, datorită unui accident, un tânăr brontozaur pe nume Arlo își pierde tatăl. După ce care într-un rău și este dus de ape departe de casă, el se îmbarcă într-o călătorie remarcabilă, în care se împrietenește cu un băiețel. Aceasta este cea de-a 15-a animație produsă de către cei de ... Read More Din nefericire, datorită unui accident, un tânăr brontozaur pe nume Arlo își pierde tatăl. După ce care într-un rău și este dus de ape departe de casă, el se îmbarcă într-o călătorie remarcabilă, în care se împrietenește cu un băiețel. Aceasta este cea de-a 15-a animație produsă de către cei de la PIXAR. Regia îi aparține lui Bob Peterson, care a mai regizat Up și Finding Nemo. Producția îi aparține lui Walker, care a mai fost producătorul animațiilor The incredibles și The Iron Giant. The Good Dinosaur privește lucrurile într-o realitate alternativă, aceea în care asteroidul care a lovit Pământul și a nimicit dinozaurii a ocolit planeta și aceștia au continuat să trăiască pe Pământ.
poster Rat Race
HD-720
"Cursa Nebunilor" - (2001)
Categorie: Comedie
Durata: 112 Minute
  • 80
Toata actiunea din filme incepe de la ideea unui patron de cazinou, Donald Sinclair, care pune la cale un concurs trasnit. Noua oameni incearca sa recupereze cele 2 milioane de dolari puse in joc, 2 frati, o mama(Whoopi Goldberg) si o fiica(Lanei Chapman) proaspat impacate, o familie pe nume Pear, ... Read More Toata actiunea din filme incepe de la ideea unui patron de cazinou, Donald Sinclair, care pune la cale un concurs trasnit. Noua oameni incearca sa recupereze cele 2 milioane de dolari puse in joc, 2 frati, o mama(Whoopi Goldberg) si o fiica(Lanei Chapman) proaspat impacate, o familie pe nume Pear, condusa de Randall (Jon Lovitz, Kathy Najimy, Jillian Marie), un antrenor american(Cuba Gooding Jr.) care sfarseste ca sofer de autobuz plin cu doamne, un strain cu o pronuntie ciudata(Rowan Atkinson), un avocat(Breckin Meyer) si o tanara domnisoara pilot(Amy Smart). In total 6 echipe. Acestia trebuie sa ajunga in Silver City, New Mexico, unde trebuie sa gaseasca un dulap unde se afla banii, fiecare echipa are cate o cheie. In cele din urma cei 9 recupereaza geanta cu banii, dar ei se afla in mijlocul unui concert al trupei Smash Mouth, in urma caruia se strang bani pentru copii nevoiasi. Astfel ei doneaza toti banii si nici unu nu castiga nimic.
poster I Now Pronounce You Chuck And Larry
HD-720
"Va declar sot si... sotie?" - (2007)
Categorie: Comedie
Durata: 115 min
  • 80
Larry este painea lui Dumnezeu si vrea ceea ce e mai bun pentru copii sai. Ramas vaduv, Larry trebuie sa-si protejeze familia si sa o tina unita. Chuck este un burlac inrait care nu vrea decat sa se bucure de viata de burlac. El ii datoreaza lui Larry viata pe care acesta i-a salvat-o in cursul ... Read More Larry este painea lui Dumnezeu si vrea ceea ce e mai bun pentru copii sai. Ramas vaduv, Larry trebuie sa-si protejeze familia si sa o tina unita.
Chuck este un burlac inrait care nu vrea decat sa se bucure de viata de burlac. El ii datoreaza lui Larry viata pe care acesta i-a salvat-o in cursul unei misiuni si cand Larry ii cere o favoare si anume sa pretinda ca este partenerul lui de viata atunci cand completeaza niste formulare, acesta nu il poate refuza mai ales ca Larry il convinge ca e usor si ca nimeni nu va afla.
Dar un functionar excesiv de zelos devine suspicios si face verificari. Si asta inseamna ca aranjamentul lor discret devine public si publicat pe primele pagini ale ziarelor.
Cei doi trebuie sa para un cuplu si de aici apare haosul situatiilor domestice.
poster Moonwalkers
HD-720
"Moonwalkers" - (2015)
Categorie: Comedie
Durata: 107 min.
  • 0
Dupa ce nu a reusit sub nici o forma sa il localizeze pe legendarul Stanley Kubrick, un agent CIA instabil, (Ron Perlman) trebuie sa faca echipa cu managerul unei formatii de muzica rock, (Rupert Grint) , in scopul de a pune la cale cea mai mare escrocherie facuta vreodata...aterizarea pe Luna! ... Read More Dupa ce nu a reusit sub nici o forma sa il localizeze pe legendarul Stanley Kubrick, un agent CIA instabil, (Ron Perlman) trebuie sa faca echipa cu managerul unei formatii de muzica rock, (Rupert Grint) , in scopul de a pune la cale cea mai mare escrocherie facuta vreodata...aterizarea pe Luna!
poster Grandma
HD-720
"Grandma" - (2015)
Categorie: Comedie / Drama
Durata: 79 min.
  • 60
Elle Reid s-a autoproclamat mizantropă deoarece nu-i plac oamenii. Ea preferă propria sa companie. Cu toate acestea izolarea sa confortabilă este deranjată de către nepoata sa în vârstă de 18 ani, Sage, care o vizitează pentru a-i cere ajutorul. Bunica și nepoata pornesc o călătorie prin care Elle ... Read More Elle Reid s-a autoproclamat mizantropă deoarece nu-i plac oamenii. Ea preferă propria sa companie. Cu toate acestea izolarea sa confortabilă este deranjată de către nepoata sa în vârstă de 18 ani, Sage, care o vizitează pentru a-i cere ajutorul. Bunica și nepoata pornesc o călătorie prin care Elle se va împăca cu trecutul ei, iar Sage se va confrunta cu propriul viitor.
poster The Three Stooges
HD-720
"The Three Stooges" - (2012)
Categorie: Comedie
Durata: 92 min
  • 80
La un orfelinat condus de către niște măicuțe, sunt abandonați 3 băieței care se dovedesc a fi trei drăcușori impielitati. De mici copii ei sunt puși mereu pe tot felul de trăznăi, stângăcia fiind caracteristica lor principală. De asemenea, naivitatea lor este atât de mare, încât este aproape ... Read More La un orfelinat condus de către niște măicuțe, sunt abandonați 3 băieței care se dovedesc a fi trei drăcușori impielitati. De mici copii ei sunt puși mereu pe tot felul de trăznăi, stângăcia fiind caracteristica lor principală. De asemenea, naivitatea lor este atât de mare, încât este aproape sinonimă cu idioțenia.
poster Monster Hunt
HD-720
"Monster Hunt" - (2015)
Categorie: Actiune / Comedie / Fantastic
Durata: 111 min.
  • 100
Ne aflăm într-o lume antică unde monștri stăpânesc pământul și oamenii trăiesc în propria lor împărăție. Un pui de monstru, Wuba, a fost născut dintr-un tata om și o mamă monstru. Când fel și fel de creaturi pornesc în misiunea de a-l captura pe noul născut, aventură lui Wuba începe. ... Read More Ne aflăm într-o lume antică unde monștri stăpânesc pământul și oamenii trăiesc în propria lor împărăție. Un pui de monstru, Wuba, a fost născut dintr-un tata om și o mamă monstru. Când fel și fel de creaturi pornesc în misiunea de a-l captura pe noul născut, aventură lui Wuba începe.
poster The Incredibles
HD-720
"Incredibilii" - (2004)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura / S.F / Animatie
Durata: 115 min
  • 80
Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut că Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta ... Read More Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut că Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta Elastigirl, și cei trei copii ai lor, Violet, Dash și Jack Jack. Lucrează ca un specialist în asigurări, fiind stresat de șeful ce îl împinge întotdeauna de la spate; dar soția lui s-a străduit prea mult pentru a creea o viață normală pentru familia ei, pentru ca el să fie nostalgic după zilele de supererou. Când i se oferă șansa să joace din nou acest rol, el acceptă numaidecât, căzând însă într-o capcană pusă la cale de un vechi dușman. Acum întreagă familie trebuie să-i vina în ajutor pentru a-l salva atât pe el, cât și numeroase alte victime inocente.

Premiat cu 2 premii Oscar, nominalizat la Golden Globes.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 145Next
X