Filme Online:
poster Q Desire
DVD-Rip
"Q Desire" - (2011)
Categorie: Comedie / Drama / Romantice
Durata: 102
  • 0
Într-un context social deteriorat de o criză economică națională, viața mai multor persoane va fi întoarsă cu susul în jos, după cum dorește Cecile, un personaj care simbolizează dorința. ... Read More Într-un context social deteriorat de o criză economică națională, viața mai multor persoane va fi întoarsă cu susul în jos, după cum dorește Cecile, un personaj care simbolizează dorința.
poster Trailer Park Boys: Countdown to Liquor Day
DVD-Rip
"Trailer Park Boys: Countdown to Liquor Day" - (2009)
Categorie: Comedie / Crima
Durata: 102 min
  • 80
Ricky si Julian sunt doi frati. Tocmai sunt eliberati din inchisoare inainte de termen. Ei se intorc in parcul de rulote unde au si ei o rulota mostenita de la parinti. Acolo, ei il reintalnesc pe cel de-al treilea frate: Bubbles. Parcul de rulote tocmai a fost in mare parte demolat si, in ... Read More Ricky si Julian sunt doi frati. Tocmai sunt eliberati din inchisoare inainte de termen. Ei se intorc in parcul de rulote unde au si ei o rulota mostenita de la parinti. Acolo, ei il reintalnesc pe cel de-al treilea frate: Bubbles. Parcul de rulote tocmai a fost in mare parte demolat si, in apropiere, a fost construit un parc modern de catre proprietarul Jim Lahey, fost alcoolic si homosexual. Problema este ca pentru a putea conecta noua proprietate imobiliara la reteua de canalizare trebuie sa treaca pe proprietatea fratilor. Acestia au la randul lor un plan: sa deschida o afacere - Successfull Auto Park. Ei isi pun planul in aplicare, dar nici un client nu apare la usa lor. Jim nu reuseste sa-i convinga sa-i vanda lui proprietatea, se reapuca de alcool si se cearta cu prietenul lui Randy. Fratii vin cu un nou plan, sa jefuiasca o banca imbracati in agenti de securitatate. Planul lor, surprinzator, reuseste. Dar, sunt intarziati de catre Jim care soseste la banca si-i ameninta ca se sinucide. Dupa o urmarire comica cu politia, cei trei frati sunt prinsi, dar banii ajung la Jim care dispare cu ei.
poster Miss You Already
HD-720
"Miss You Already" - (2015)
Categorie: Comedie / Drama / Romantice / Dragoste
Durata: 112 min.
  • 80
Milly este o femeie de succes care aparent le are pe toate: doi copii superbi, un soț iubitor și devotat și o carieră plină de succes. Jess este prietena sa cea mai bună. Ea lucrează la un centru comunitar, și trăiește pe un vapor alături de iubitul ei, Jago și își dorește extrem de mult să facă ... Read More Milly este o femeie de succes care aparent le are pe toate: doi copii superbi, un soț iubitor și devotat și o carieră plină de succes. Jess este prietena sa cea mai bună. Ea lucrează la un centru comunitar, și trăiește pe un vapor alături de iubitul ei, Jago și își dorește extrem de mult să facă un copil. Cele două sunt prietene din copilărie și au împărțit mereu tot: secrete, haine, chiar și iubiți. Din nefericire, lucrurile se schimbă în momentul în care Milly află că suferă de cancer la sân...
poster Our Brand Is Crisis
HD-720
"Our Brand Is Crisis" - (2015)
Categorie: Comedie / Drama
Durata: 108 min.
  • 60
Datorită faptului că a scăzut în mai multe sondaje de opinie, un candidat la președenția Boliviei o angajează pe Jane Bodine pentru a-i oferi consultanță. Jane este foarte interesată de această ofertă deoarece are posibilitatea să îl înfrunte pe cel cu care a fost în competiție mereu, Pat Candy, ... Read More Datorită faptului că a scăzut în mai multe sondaje de opinie, un candidat la președenția Boliviei o angajează pe Jane Bodine pentru a-i oferi consultanță. Jane este foarte interesată de această ofertă deoarece are posibilitatea să îl înfrunte pe cel cu care a fost în competiție mereu, Pat Candy, care este angajatul canditatului opoziției.
poster Invisible Sister
HD-720
"Invisible Sister" - (2016)
Categorie: Comedie / Aventura / Familie
Durata: 80 min.
  • 80
Adolescenta Cleo are un proiect școlar la ora de științe. Ei bine, acest proiect ia o întorsătură greșită, prin care sora mai mare a lui Cleo, Molly devine invizibilă. Acum Cleo trebuie să facă tot posibilul pentru a găsi un antidot, într-o cursă contratimp. ... Read More Adolescenta Cleo are un proiect școlar la ora de științe. Ei bine, acest proiect ia o întorsătură greșită, prin care sora mai mare a lui Cleo, Molly devine invizibilă. Acum Cleo trebuie să facă tot posibilul pentru a găsi un antidot, într-o cursă contratimp.
poster The Good Dinosaur
HD-720
"Bunul Dinozaur" - (2015)
Categorie: Comedie / Aventura / Animatie
Durata: 105 min
  • 100
Din nefericire, datorită unui accident, un tânăr brontozaur pe nume Arlo își pierde tatăl. După ce care într-un rău și este dus de ape departe de casă, el se îmbarcă într-o călătorie remarcabilă, în care se împrietenește cu un băiețel. Aceasta este cea de-a 15-a animație produsă de către cei de ... Read More Din nefericire, datorită unui accident, un tânăr brontozaur pe nume Arlo își pierde tatăl. După ce care într-un rău și este dus de ape departe de casă, el se îmbarcă într-o călătorie remarcabilă, în care se împrietenește cu un băiețel. Aceasta este cea de-a 15-a animație produsă de către cei de la PIXAR. Regia îi aparține lui Bob Peterson, care a mai regizat Up și Finding Nemo. Producția îi aparține lui Walker, care a mai fost producătorul animațiilor The incredibles și The Iron Giant. The Good Dinosaur privește lucrurile într-o realitate alternativă, aceea în care asteroidul care a lovit Pământul și a nimicit dinozaurii a ocolit planeta și aceștia au continuat să trăiască pe Pământ.
poster Rat Race
HD-720
"Cursa Nebunilor" - (2001)
Categorie: Comedie
Durata: 112 Minute
  • 80
Toata actiunea din filme incepe de la ideea unui patron de cazinou, Donald Sinclair, care pune la cale un concurs trasnit. Noua oameni incearca sa recupereze cele 2 milioane de dolari puse in joc, 2 frati, o mama(Whoopi Goldberg) si o fiica(Lanei Chapman) proaspat impacate, o familie pe nume Pear, ... Read More Toata actiunea din filme incepe de la ideea unui patron de cazinou, Donald Sinclair, care pune la cale un concurs trasnit. Noua oameni incearca sa recupereze cele 2 milioane de dolari puse in joc, 2 frati, o mama(Whoopi Goldberg) si o fiica(Lanei Chapman) proaspat impacate, o familie pe nume Pear, condusa de Randall (Jon Lovitz, Kathy Najimy, Jillian Marie), un antrenor american(Cuba Gooding Jr.) care sfarseste ca sofer de autobuz plin cu doamne, un strain cu o pronuntie ciudata(Rowan Atkinson), un avocat(Breckin Meyer) si o tanara domnisoara pilot(Amy Smart). In total 6 echipe. Acestia trebuie sa ajunga in Silver City, New Mexico, unde trebuie sa gaseasca un dulap unde se afla banii, fiecare echipa are cate o cheie. In cele din urma cei 9 recupereaza geanta cu banii, dar ei se afla in mijlocul unui concert al trupei Smash Mouth, in urma caruia se strang bani pentru copii nevoiasi. Astfel ei doneaza toti banii si nici unu nu castiga nimic.
poster I Now Pronounce You Chuck And Larry
HD-720
"Va declar sot si... sotie?" - (2007)
Categorie: Comedie
Durata: 115 min
  • 80
Larry este painea lui Dumnezeu si vrea ceea ce e mai bun pentru copii sai. Ramas vaduv, Larry trebuie sa-si protejeze familia si sa o tina unita. Chuck este un burlac inrait care nu vrea decat sa se bucure de viata de burlac. El ii datoreaza lui Larry viata pe care acesta i-a salvat-o in cursul ... Read More Larry este painea lui Dumnezeu si vrea ceea ce e mai bun pentru copii sai. Ramas vaduv, Larry trebuie sa-si protejeze familia si sa o tina unita.
Chuck este un burlac inrait care nu vrea decat sa se bucure de viata de burlac. El ii datoreaza lui Larry viata pe care acesta i-a salvat-o in cursul unei misiuni si cand Larry ii cere o favoare si anume sa pretinda ca este partenerul lui de viata atunci cand completeaza niste formulare, acesta nu il poate refuza mai ales ca Larry il convinge ca e usor si ca nimeni nu va afla.
Dar un functionar excesiv de zelos devine suspicios si face verificari. Si asta inseamna ca aranjamentul lor discret devine public si publicat pe primele pagini ale ziarelor.
Cei doi trebuie sa para un cuplu si de aici apare haosul situatiilor domestice.
poster Moonwalkers
HD-720
"Moonwalkers" - (2015)
Categorie: Comedie
Durata: 107 min.
  • 0
Dupa ce nu a reusit sub nici o forma sa il localizeze pe legendarul Stanley Kubrick, un agent CIA instabil, (Ron Perlman) trebuie sa faca echipa cu managerul unei formatii de muzica rock, (Rupert Grint) , in scopul de a pune la cale cea mai mare escrocherie facuta vreodata...aterizarea pe Luna! ... Read More Dupa ce nu a reusit sub nici o forma sa il localizeze pe legendarul Stanley Kubrick, un agent CIA instabil, (Ron Perlman) trebuie sa faca echipa cu managerul unei formatii de muzica rock, (Rupert Grint) , in scopul de a pune la cale cea mai mare escrocherie facuta vreodata...aterizarea pe Luna!
poster Grandma
HD-720
"Grandma" - (2015)
Categorie: Comedie / Drama
Durata: 79 min.
  • 60
Elle Reid s-a autoproclamat mizantropă deoarece nu-i plac oamenii. Ea preferă propria sa companie. Cu toate acestea izolarea sa confortabilă este deranjată de către nepoata sa în vârstă de 18 ani, Sage, care o vizitează pentru a-i cere ajutorul. Bunica și nepoata pornesc o călătorie prin care Elle ... Read More Elle Reid s-a autoproclamat mizantropă deoarece nu-i plac oamenii. Ea preferă propria sa companie. Cu toate acestea izolarea sa confortabilă este deranjată de către nepoata sa în vârstă de 18 ani, Sage, care o vizitează pentru a-i cere ajutorul. Bunica și nepoata pornesc o călătorie prin care Elle se va împăca cu trecutul ei, iar Sage se va confrunta cu propriul viitor.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 145Next
X