Filme Online:
poster Hot Tub Time Machine 2
DVD-Rip
"Hot Tub Time Machine 2" - (2015)
Categorie: Comedie, S.F
Durata: 93 min.
  • 80

Adauga la favorite

When Lou finds himself in trouble, Nick and Jacob fire up the hot tub time machine in an attempt to get back to the past. But they inadvertently land in the future with Adam Jr. Now they have to alter the future in order to save the past - which is really the present. ... Read More When Lou finds himself in trouble, Nick and Jacob fire up the hot tub time machine in an attempt to get back to the past. But they inadvertently land in the future with Adam Jr. Now they have to alter the future in order to save the past - which is really the present.
poster Home Sweet Hell
DVD-Rip
"Home Sweet Hell" - (2015)
Categorie: Comedie, Drama
Durata: 98 min.
  • 100

Adauga la favorite

Don Champagne pare sa le aiba pe toate pana in momentul in care sotia sa, Mona, afla ca acesta are o aventura cu o tanare draguta. Toate se vor da peste cap. ... Read More Don Champagne pare sa le aiba pe toate pana in momentul in care sotia sa, Mona, afla ca acesta are o aventura cu o tanare draguta. Toate se vor da peste cap.
poster The New Guy
DVD-Rip
"Tipul cel nou" - (2002)
Categorie: Comedie
Durata: 89 min
  • 80

Adauga la favorite

Cel mai fraier tip al scolii, se satura sa tot fie batjocura colegilor, si astfel face in asa fel incat sa fie exmatriculat. El va lua cursuri de "pregatire" de la un puscarias si va aparea la o noua scoala intr-o noua postura de "alt om". El va fi cel mai popular tip, va entuziama toti colegii, va ... Read More Cel mai fraier tip al scolii, se satura sa tot fie batjocura colegilor, si astfel face in asa fel incat sa fie exmatriculat. El va lua cursuri de "pregatire" de la un puscarias si va aparea la o noua scoala intr-o noua postura de "alt om". El va fi cel mai popular tip, va entuziama toti colegii, va duce echipa de baseball a liceului pe culmile gloriei iar fetele se vor tine scai de el... dar clipa cand se va afla cine este el cu adevarat se apropie...
O comedie grozava!
poster Paddington
Bluray-Rip
"Paddington" - (2014)
Categorie: Comedie, Familie
Durata: 95 min.
  • 100

Adauga la favorite

Povestea amuzanta a unui ursulet venit din indepartata jungla peruviena tocmai la Londra, in cautarea unui camin. Singur si parasit in gara din Paddington, realizeaza ca e posibil ca viata in marele oras sa nu fie asa cum si-a imaginat. Temerile ii sunt spulberate in clipa in care face cunostinta ... Read More Povestea amuzanta a unui ursulet venit din indepartata jungla peruviena tocmai la Londra, in cautarea unui camin. Singur si parasit in gara din Paddington, realizeaza ca e posibil ca viata in marele oras sa nu fie asa cum si-a imaginat. Temerile ii sunt spulberate in clipa in care face cunostinta cu familia Brown.
poster Annie
Bluray-Rip
"Annie" - (2014)
Categorie: Comedie, Drama, Muzical, Familie
Durata: 118 min.
  • 80

Adauga la favorite

Annie, o copila orfana, dar optimista, se dovedeste a fi suficient de tare ca sa reziste pe strazile New York-ului, in 2014. Abandonata de parintii ei, care initial au promis ca se vor intoarce intr-o buna zi, fetita duce o viata oribila alaturi de Miss Hannigan, o mama vitrega si cainoasa la ... Read More Annie, o copila orfana, dar optimista, se dovedeste a fi suficient de tare ca sa reziste pe strazile New York-ului, in 2014. Abandonata de parintii ei, care initial au promis ca se vor intoarce intr-o buna zi, fetita duce o viata oribila alaturi de Miss Hannigan, o mama vitrega si cainoasa la suflet. Dar totul capata o alta turnura cand potentul candidat la primaria New York-ului, Will Stacks – alaturi de isteata sa adjuncta, Grace si consultantul sau de campanie, smecher si manipulator, Guy – ia o decizie dictata de interese electorale: se va ocupa de aceasta fetita orfana! Stacks se lauda ca este ingerul ei pazitor, dar firea optimista a lui Annie si convingerea ca soarele va rasari si-n viata ei, vor arata ca de fapt, lucrurile ar putea sta chiar pe dos.
poster Kid Cannabis
Bluray-Rip
"Kid Cannabis" - (2014)
Categorie: Comedie, Crima, Biografic
Durata: 110 min.
  • 80

Adauga la favorite

Aflat in pragul absolvirii liceului, un tanar de 18 ani impreuna cu vechiul sau prieten, incep sa faca trafic cu marijuana aproape de frontiera Canadei, pentru a face mai multi bani si pentru a-si schimba total viata. ... Read More Aflat in pragul absolvirii liceului, un tanar de 18 ani impreuna cu vechiul sau prieten, incep sa faca trafic cu marijuana aproape de frontiera Canadei, pentru a face mai multi bani si pentru a-si schimba total viata.
poster The Cobbler
DVD-Rip
"The Cobbler" - (2014)
Categorie: Comedie, Drama, Fantastic
Durata: 99 min.
  • 80

Adauga la favorite

Max Simkin lucreaza ca pantofar intr-un magazin din New York care a apartinut familiei sale de mai multe generatii. Munca nesuferita pe care o are de facut zilnic il dezamageste, insa perspectiva lui se schimba complet atunci cand da peste un vechi suvenir al familiei, care are puteri magice. Max ... Read More Max Simkin lucreaza ca pantofar intr-un magazin din New York care a apartinut familiei sale de mai multe generatii. Munca nesuferita pe care o are de facut zilnic il dezamageste, insa perspectiva lui se schimba complet atunci cand da peste un vechi suvenir al familiei, care are puteri magice. Max devine capabil sa intre la propriu in papucii altora si sa vada lumea din jur cu alti ochi, descoperind cine sunt cu adevarat clientii magazinului sau.
poster Life Partners
Bluray-Rip
"Life Partners" - (2014)
Categorie: Comedie, Romantice
Durata: 95 min.
  • 80

Adauga la favorite

Relatia co-dependenta de prietenie dintre Sasha si Paige este pusa la incercare atunci cand Paige intalneste un baiat pentru prima data. ... Read More Relatia co-dependenta de prietenie dintre Sasha si Paige este pusa la incercare atunci cand Paige intalneste un baiat pentru prima data.
poster Despicable Me 2
Bluray-Rip
"Sunt un mic ticalos 2" - (2013)
Categorie: Comedie, Familie, Animatie
Durata: 98 min.
  • 80

Adauga la favorite

Gru a ajuns taticul celor trei fetite orfane pe care a vrut sa le foloseasca drept pioni in schema sa machiavelica de cucerire a lumii. Edith, Margo si Agnes sunt dadacite si de minionii care-i sunt loiali lui Gru, dar acestia sunt departe de a fi niste bone de incredere, ci, mai degraba sunt cei ... Read More Gru a ajuns taticul celor trei fetite orfane pe care a vrut sa le foloseasca drept pioni in schema sa machiavelica de cucerire a lumii. Edith, Margo si Agnes sunt dadacite si de minionii care-i sunt loiali lui Gru, dar acestia sunt departe de a fi niste bone de incredere, ci, mai degraba sunt cei care declanseaza mici dezastre casnice. In plus, Gru se va confrunta cu niste probleme la care nu se astepta, caci Margo se apropie de pubertate si incepe sa aiba secrete. Cine e Avery, caruia ii scrie ea mesaje? Poate chiar un baiat! Ca si cum nu avea destule pe cap cu meseria de parinte, Gru e cooptat intr-un plan de salvare a lumii de o doamna de la Liga Anti-Villaini. A aparut un nou personaj malefic si cine poate sa stie mai bine decat Gru cum gandeste unul care vrea sa cucereasca lumea?
poster Birdman
DVD-Rip
"Birdman" - (2014)
Categorie: Comedie
Durata: 119 min.
  • 60

Adauga la favorite

Celebru odinioara pentru interpretarea unui popular supererou, actorul Riggan Thomson vede cum dispare incet-incet din amintirile fanilor. Intr-o incercare disperata de a reatrage atentia si de a simti, o data in viata, ca realizeaza ceva apreciat atat de colegii de breasla, cat si de publicul ... Read More Celebru odinioara pentru interpretarea unui popular supererou, actorul Riggan Thomson vede cum dispare incet-incet din amintirile fanilor. Intr-o incercare disperata de a reatrage atentia si de a simti, o data in viata, ca realizeaza ceva apreciat atat de colegii de breasla, cat si de publicul larg, Riggan planuieste o piesa pe Broadway.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 139Next
X