Mr Magoo (1997)

poster Mr Magoo
Categorie: Comedie / Aventura / Dragoste / Familie / Filme Fara Subtitrare
Aparitie: 1997 Durata: 83 min
Ranking: / 5
Voturi: 45 Mr Magoo (1997) Online Subtitrat / 10
Sinopsis:
ГЋnainte de lansarea filmului, compania Disney a fost asaltata de o multime de proteste venite din partea organizatiilor nevazatorilor din SUA care se temeau ca handicapul lor va deveni un motiv de amuzament. Eroul principal, Quincy Mangoo, este un bogatas simpatic, dar miop, care are parte de o multime de Г®ncurcaturi din cauza ca nu vede prea bine si ca refuza sa poarte ochelari.
Distribuie:
loading...

Mr Magoo (1997)

Daca intalniti acest mesaj: "Accesul la această înregistrare video a fost limitat." inseamna ca filmul a fost sters. Va rugam sa lasati un comentariu cu textul "FILM STERS" iar noi o sa il recurcam. Va multumim!

Filme asemanatoare

Riddick
DVD-Rip
The Disappearance of Alice Creed
DVD-Rip
Love & Basketball
DVD-Rip
The Boxer
DVD-Rip
Robinyo19
26 June 2011 14:17
Nu noi am pus subtitrarea.. Filmul are direct subtitrarea in el. De aceea nu am putut sa pun varianta subtittrari in Romana. Cand voi gasi Filmul normal il voi modifica.kriken,
Schmuky123
23 June 2011 21:43
Chiar nu ma deranjeaza faptul ca nu are subtitrare, chiar deloc, dar fratilor, nui puneti in germana, sau ce limba este, ca nu mai intelegi nimic! Mai bine lasati fara subtitrare, sau punetii in engleza!
kriken
22 June 2011 06:21
Foarte frumos filmu
InformationWould you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.