Management (2008)

poster Management
Categorie: Comedie / Dragoste
Aparitie: 2008 Durata: 94 min.
Ranking: / 5
Voturi: 35 Management (2008) Online Subtitrat / 10
Sinopsis:
Sue Claussen este o frumoasa agenta de vanzari, care comercializeaza obiecte de arta ieftine pe la diverse companii si moteluri. Atunci cand se cazeaza la un motel din Arizona, femeia il intalneste pe idealistul Mike Cranshaw, fiul managerilor, cu care are o aventura pasionala de o noapte, pe care o considera un simplu flirt si pe care o uita de indata ce paraseste locatia respectiva si isi continua calatoria de afaceri. Numai ca Mike se dovedeste a fi un romantic incurabil, care tocmai a cunoscut-o pe femeia visurilor lui si nu accepta sa o piarda, motiv pentru care o urmareste pe tot teritoriul Statelor Unite ale Americii in incercarea de a o cuceri si de a-i demonstra ca sunt facuti unul pentru celalalt in pofida diferentelor de temperament si de gandire.

Ajuns in Maryland, Mike Cranshaw constata ca Sue Claussen nu are loc in viata ei minutios organizata pentru un visator fara scop si ca s-a impacat cu fostul ei iubit Jango, un rocker transformat in magnat al industriei produselor lactate, care ii ofera sansa de a-si duce la indeplinire actiunile caritabile. Intrucat a gasit in sfarsit pe cineva pentru care merita sa lupte, Mike nu se lasa intimidat de refuzul lui Sue de a incepe o relatie amoroasa cu el si spera ca va reusi sa invinga spiritul ei practic si sa introduca un strop de romantism si culoare in viata ei terna si riguros planificata.
Distribuie:
loading...

Management (2008)

Filme asemanatoare

Twelve
DVD-Rip
Homecoming
DVD-Rip
The Ugly Truth
DVD-Rip
17 Again
DVD-Rip
devorator
15 April 2012 17:14
Un film dragut.dar mai aveti o gramada de filme care nu se deschid
mare.construct
1 April 2012 16:17
L-am vazut, este bun filmul!!!
ramona ioana
14 October 2011 17:22
nimic interesant
veer
13 October 2011 22:49
Un film de dragoste foarte frumos.Nota 10.
InformationWould you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.