Sgt. Bilko (1996)

poster Sgt. Bilko
Categorie: Comedie
Aparitie: 1996 Durata: 93 Minute
  • 80
Ranking: / 5
Voturi: 41 Sgt. Bilko (1996) Online Subtitrat / 10
Sinopsis:
Sergentul Ernest Bilko este seful companiei auto, din garnizoana Fort Baxter. El este aidoma "descurcareЕЈului" care exista in orice armata a lumii. Tipul care iese cu fata curata din orice situatie si care obtine bani si din "piatra seaca". Pariuri, loterii ilegale, joc de ruleta, inchiriere de vehicole militare, comert cu bauturi alcoolice... Comandantul sau - colonelul Hall, nu observa afacerile lui Bilko, fiind preocupat de viitoarea sa cariera militara. Totul merge ca pe roate, pana cand in regiment apare o inspecЕЈie care sa hotarasca daca garnizoana din Fort Baxter va mai exista, sau, va fi desfiinЕЈata. Echipa de control este condusa de maiorul Thorn, omul pe care Ernie Bilko l-a fraierit cu ceva ani in urma, si care in urma pacalelii suferite, a fost mutat disciplinar Г®n Groenlanda...
Distribuie:
loading...

Sgt. Bilko (1996)

Daca intalniti acest mesaj: "Accesul la această înregistrare video a fost limitat." inseamna ca filmul a fost sters. Va rugam sa lasati un comentariu cu textul "FILM STERS" iar noi o sa il recurcam. Va multumim!

Filme asemanatoare

Ender's Game
HD-Rip
Delta Farce
DVD-Rip
G.I. Joe: The Rise Of Cobra
HD-Rip
InformationWould you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.