The Legend of Awesomest Maximus (2008)

poster The Legend of Awesomest Maximus
Categorie: Comedie
Aparitie: 2008 Durata: 87 min.
Ranking: / 5
Voturi: 36 The Legend of Awesomest Maximus (2008) Online Subtitrat / 10
Sinopsis:
Urmind lunga traditie a National Lampoon, aceasta comedie are ca scop parodierea filmelor din epoca "sabii si sandale", mai ales cele care prezinta legende cunoscute. Citeva din filmele parodiate sunt 300, Gladiator, Troia sau Braveheart. Printul troian Orlando, un tinar cu preferinte sexuale iesite din comun, incearca sa castige aprobarea tatalui sau, regele Looney, aducind-o acasa pe voluptoasa Ellen din Grecia, o femeie usoara dar plina de pasiune. Regele Erotic, sotul lui Ellen, ameninta razbunare iar generalul Awesomest Maximus trebuie sa puna deoparte viata lui de chefliu si lenes si sa il infrunte. Erotic invadeaza Troia cu armata greaca formata din milioane de oameni iar generalul Awesomest Maximus trebuie sa il infrunte cu doar 300 de troieni.
Distribuie:
loading...

The Legend of Awesomest Maximus (2008)

Daca intalniti acest mesaj: "Accesul la această înregistrare video a fost limitat." inseamna ca filmul a fost sters. Va rugam sa lasati un comentariu cu textul "FILM STERS" iar noi o sa il recurcam. Va multumim!

Filme asemanatoare

Immortals
DVD-Rip
Dorm Daze
DVD-Rip
Anchorman The Legend Of Ron Burgundy
DVD-Rip
Gladiator
HD-720
mare.construct
1 April 2012 13:33
o parodie buna ce merita vazuta!!! smile
macero
2 March 2012 05:08
cei cu vrajeala asta ,,filmul imi merge numai pana la jumate,dar si calitate nu mai vorbim,nashpa
Amses
24 November 2011 21:44
Ce tare:))) filmu asta e ceva genu "Scufita rosie pacalita de motanul incaltat cu merele de aur" hahaha tare parodia "Troy" , "Braveheart" , "300" , "Gladiatorul" and a lot of good chicks si apropo Robinyo la Calitate pune macar Dvd Rip in loc de CAM ca se vede f clar filmul
heem
24 November 2011 21:33
super!!!!!!!!!!!!!
InformationWould you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.