Amy's Orgasm (2001)

poster Amy's Orgasm
Categorie: Comedie / Dragoste
Aparitie: 2001 Durata: 87 Minute
  • 80
Ranking: / 5
Voturi: 54 Amy's Orgasm (2001) Online Subtitrat / 10
Sinopsis:
Amy Mandell este o evreica inteligenta, sexy si singura in varsta de 29 de ani, care tocmai a publicat o carte de succes intitulata "Why love doens't work", menita sa le ajute si sa le consilieze pe femeile care nu sunt indragostite si sa le induca ideea ca cea mai buna solutie pentru ele este celibatul. Amy se autocatalogheaza drept o abstinenta sexual intrucat nu a mai facut dragoste cu un barbat de 4 ani si nu a experimentat niciodata un orgasm mental, motiv pentru care nu este chiar cea mai potrivita persoana pentru a da sfaturi erotice si sentimentale altor femei.
Imboldita sa isi gaseasca un iubit deopotriva de pisalogii ei parinti, de un cuplu de prieteni casatoriti pe nume Don si Elizabeth si de un preot catolic frustrat sexual caruia i se confeseaza, Amy Mandell se indragosteste de gazda misogina a unui talk-show radiofonic pe nume Matthew Starr, un playboy atragator, care se dovedeste a fi mult mai decent decat parea la prima vedere. In ciuda protestelor editoarei ei Janet Gaines , o lesbiana si o feminista convinsa, Amy incepe o relatie amoroasa cu Matthew si descopera cu uimire ca sunt extrem de potriviti unul cu celalalt si ca este posibil ca dragostea sa existe si sa functioneze pana la urma.
Distribuie:
loading...

Amy's Orgasm (2001)

Daca intalniti acest mesaj: "Accesul la această înregistrare video a fost limitat." inseamna ca filmul a fost sters. Va rugam sa lasati un comentariu cu textul "FILM STERS" iar noi o sa il recurcam. Va multumim!

Filme asemanatoare

Hysteria
Bluray-Rip
Daydream Nation
DVD-Rip
Terri
DVD-Rip
The Curious Case Of Benjamin Button
DVD-Rip
darth vader
20 April 2014 14:34
cu alti actori vedeam o comedie traznet dar asa ramine o prostie de film
InformationWould you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.