Filme Online:
poster Mr. Right
HD-720
"Un iubit mortal" - (2015)
Categorie: Actiune / Comedie / Romantice / Dragoste
Durata: 90 min.
  • 100
O fată pe nume Martha se îndrăgostește de un tip care pare perfect, însă peste puțin timp ea află că iubitul ei are un defect enorm: acesta este un asasin plătit, pe fugă, urmărit de cartelurile care l-au angajat. ... Read More O fată pe nume Martha se îndrăgostește de un tip care pare perfect, însă peste puțin timp ea află că iubitul ei are un defect enorm: acesta este un asasin plătit, pe fugă, urmărit de cartelurile care l-au angajat.
poster Mr. Nobody
HD-720
"Domnul Nimeni" - (2009)
Categorie: Drama / Romantice / Fantastic / Dragoste
Durata: 148 min.
  • 40
Un băiat stă pe peronul unei gări. Trenul va pleca în curând. Să plece cu mama lui sau să rămână cu tatăl? Nenumărate posibile vieți depind de decizia lui. Atâta timp cât nu ia niciuna, orice este posibil. Fiecare viață merită să fie trăită. ... Read More Un băiat stă pe peronul unei gări. Trenul va pleca în curând. Să plece cu mama lui sau să rămână cu tatăl? Nenumărate posibile vieți depind de decizia lui. Atâta timp cât nu ia niciuna, orice este posibil. Fiecare viață merită să fie trăită.
poster Good Luck Chuck
HD-720
"Charlie Talisman" - (2007)
Categorie: Comedie / Drama / Dragoste
Durata: 101 min
  • 80
Totul a inceput cand Charlie Logan avea 10 ani si a refuzat sa sarute o fata mai ciudata la un joc de "invarte-sticla" si ea l-a blestemat. 25 de ani mai tarziu, Charlie este un medic dentist de succes, dar blestemul este tot asupra lui. Toate fetele cu care el se intalneste isi gasesc adevarata ... Read More Totul a inceput cand Charlie Logan avea 10 ani si a refuzat sa sarute o fata mai ciudata la un joc de "invarte-sticla" si ea l-a blestemat. 25 de ani mai tarziu, Charlie este un medic dentist de succes, dar blestemul este tot asupra lui. Toate fetele cu care el se intalneste isi gasesc adevarata iubire in persoana imediat urmatoare cu care se vor intalni, dupa despartirea de Chuck, dar el nu reuseste sa gaseasca pe cineva potrivita.
Reputatia lui se raspandeste repede si Charlie devine talismanul femeilor singure, toate dorind sa fie cu el doar o noapte pentru ca mai apoi sa-si gaseasca adevarata iubire.
Totul pana cand Charlie o intalneste pe Cam si se indragosteste de ea. Urmeaza incercarile lui de a rupe blestemul inainte de a se culca cu Cam si inainte ca ea sa isi gaseasca adevarata iubire in urmatorul baiat.
poster It's A Wonderful Life (versiunea color)
DVD-Screener
"It's A Wonderful Life (versiunea color)" - (1946)
Durata: 131
  • 80
Cel mai iubit actor de la Hollywood colaboreaza cu regizorul favorit al Americii pentru a da nastere unuia dintre cele mai populare filme din intreaga lume. O viata minunata este filmul care te umple de buna-dispozitie. In rolul principal, inegalabilul James Stewart ca George Bailey, omul care ... Read More Cel mai iubit actor de la Hollywood colaboreaza cu regizorul favorit al Americii pentru a da nastere unuia dintre cele mai populare filme din intreaga lume.

O viata minunata este filmul care te umple de buna-dispozitie. In rolul principal, inegalabilul James Stewart ca George Bailey, omul care primeste cel mai frumos dar de Craciun.

Cu o distributie remarcabila, din care fac parte Donna Reed si Lionel Barrymore, aceasta minunata poveste de Craciun este regizata de nemuritorul Frank Capra si ramane unul dintre filmele favorite ale tuturor timpurilor, atat in viziunea publicului, cat si in opinia criticilor de film.

Nominalizat la Oscar - Cel mai bun film.
poster My Sassy Girl
BD-Rip
"My Sassy Girl" - (2001)
Categorie: Comedie / Drama / Romantice / Dragoste
Durata: 123
  • 60
Filmul este bazat pe o serie de povestiri adevărate postate de Ho-sik Kim pe internet, prin care descrie relația cu iubita sa. Acestea au fost ulterior transformate într-o carte best-seller - filmul urmand îndeaproape cartea. Filmul se deschide cu Kyun-woo, un student milos, care tot intra în ... Read More Filmul este bazat pe o serie de povestiri adevărate postate de Ho-sik Kim pe internet, prin care descrie relația cu iubita sa. Acestea au fost ulterior transformate într-o carte best-seller - filmul urmand îndeaproape cartea.

Filmul se deschide cu Kyun-woo, un student milos, care tot intra în necazuri. In drum spre casă într-o noapte el întâlnește o femeie frumoasă, care in metrou il numeste "iubitule" si apoi lesina. Cu ochii pasagerilor atintiti catre el, el nu are altă soluție decat să-și asume responsabilitatea pentru ea. Astfel el începe o relație cu domnisoara care ii fură inima.

Reguli De A Iubi o "Sassy Girl":

1. Nu-i cere ca ea să fie feminină.

2. Nu o lasa sa bea mai mult de trei pahare. Ea va bate pe cineva.

3. Cand iesiti împreunã bea numai cafea. Nici gand de Cola sau suc.

4. Daca te lovește, prefa-te ca doare. Daca te doare, prefa-te ca nu te doare.

5. La aniversarea voastra de 100 de zile împreună, da-i un trandafir in timpul orei. Ii va placea foarte mult.

6. Asigura-te că înveti scrimă și squash.

7. De asemenea, fii pregătit să mergi la închisoare, uneori.

8. În cazul în care ea spune "te omor", nu o lua prea in serios. Te vei simti mai bine.

9. În cazul în care picioarele o dor, fa schimb de pantofi cu ea.

10. Îi place să scrie. Încurajeaz-o.
poster Mon roi
HD-720
"My King" - (2015)
Categorie: Drama / Romantice / Dragoste
Durata: 130 min.
  • 80
Urcușurile și coborâșurile unei relații de lungă durată sunt exploatate și analizate printr-o serie de flashback-uri. Fiind în recuperare după ce a suferit un accident de schi, Tony recolectează amintiri din cea mai importantă și în același timp, cea mai dificilă relație pe care a avut-o cu un ... Read More Urcușurile și coborâșurile unei relații de lungă durată sunt exploatate și analizate printr-o serie de flashback-uri. Fiind în recuperare după ce a suferit un accident de schi, Tony recolectează amintiri din cea mai importantă și în același timp, cea mai dificilă relație pe care a avut-o cu un bărbat, Georgio, și cum situația s-a schimbat dintr-una frumoasă, în ceva greșit și complicat.
poster Tumbledown
HD-720
"Tumbledown" - (2015)
Categorie: Comedie / Muzical / Romantice / Dragoste
Durata: 105 min.
  • 100
O femeie tânără încearcă să treacă peste moartea soțului său și să meargă mai departe în viață. Soțul său a fost un solist de muzică folk, aclamat. Apare în decor un scriitor din New York, care o forțează pe femeie să se confrunte cu pierderea sa și cu circumstanțele acestui deces. ... Read More O femeie tânără încearcă să treacă peste moartea soțului său și să meargă mai departe în viață. Soțul său a fost un solist de muzică folk, aclamat. Apare în decor un scriitor din New York, care o forțează pe femeie să se confrunte cu pierderea sa și cu circumstanțele acestui deces.
poster Divergent
HD-720
"Divergent" - (2014)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F / Dragoste
Durata: 131 min.
  • 80
Intr-un viitor nu foarte indepartat, societatea este impartita in categorii clar delimitate in functie de personalitatea fiecarui individ. Desi pare o fata obisnuita, Tris Prior afla ca este „divergenta” si nu va putea apartine niciodata vreunui grup. Razboiul incepe atunci cand Tris deconspira ... Read More Intr-un viitor nu foarte indepartat, societatea este impartita in categorii clar delimitate in functie de personalitatea fiecarui individ. Desi pare o fata obisnuita, Tris Prior afla ca este „divergenta” si nu va putea apartine niciodata vreunui grup. Razboiul incepe atunci cand Tris deconspira faptul ca se urmareste distrugerea tuturor „divergentilor” si trebuie sa afle de ce sunt periculosi inainte de a fi prea tarziu. Vă dorim vizionare plăcută și vă felicităm pentru alegerea celui mai bun site de filme online subtitrate: DivxOnline.
poster Serendipity
HD-720
"Noroc In Dragoste" - (2001)
Categorie: Comedie / Romantice / Fantastic / Dragoste
Durata: 90 Minute
  • 80
Serendipity = aptitudinea de a face descoperiri norocoase din întâmplare (Dicţionarul Webster) John Cusack şi Kate Beckinsale joacă în NOROC ÎN DRAGOSTE, o comedie romantică despre influenţa destinului asupra doi oameni care se caută doar unul pe ... Read More Serendipity = aptitudinea de a face descoperiri norocoase din întâmplare
(Dicţionarul Webster)
John Cusack şi Kate Beckinsale joacă în NOROC ÎN DRAGOSTE, o comedie romantică despre influenţa destinului asupra doi oameni care se caută doar unul pe celălalt.
Într-o aglomerată zi de cumpărături din iarna lui 1990, Jonathan Trager o întâlneşte pe Sara Thomas. Doi străini în New York, drumurile lor se întretaie odată cu goana nebună după cadouri de Crăciun, iar ei cad victime unei puternice atracţii reciproce. Deşi fiecare are deja câte o relaţie cu altcineva, Jonathan şi Sara îşi petrec seara hoinărind prin Manhattan, fără măcar să-şi ştie numele. Dar, când seara se sfârşeşte, cei doi sunt obligaţi să facă următorul pas. Jonathan îi cere numărul de telefon, dar Sara sugerează să lase mai bine soarta să decidă asupra viitorului lor. Astfel, ea îşi scrie numele şi numărul de telefon pe o carte, pe care o dă unui anticar, iar el îşi scrie numele şi numărul de telefon pe o bancnotă pe care o schimbă la un magazin. Dacă sunt predestinaţi să fie împreună, spune Sara, cartea şi bancnota se vor întoarce în posesia lor, iar ei se vor regăsi.
Câţiva ani mai târziu, vieţile lor s-au schimbat radical şi fiecare este pe punctul de a se căsători cu altcineva. Dar amândoi hotărăsc în secret că trebuie neapărat să încerce să se vadă pentru ultima dată şi să se convingă dacă erau predestinaţi să fie împreuna sau nu. Vor putea ei să păcălească destinul şi să-şi ia soarta în propriile mâini?
poster Pride and Prejudice and Zombies
HD-720
"Pride and Prejudice and Zombies" - (2016)
Categorie: Actiune / Horror / Romantice / Dragoste
Durata: 107 min.
  • 60
Cinci surori către trăiesc în Anglia secolului al 19-lea trebuie să facă fata presiunii de a se mărita, în timp ce trebuie să se apere de o populație în creștere de zombi. ... Read More Cinci surori către trăiesc în Anglia secolului al 19-lea trebuie să facă fata presiunii de a se mărita, în timp ce trebuie să se apere de o populație în creștere de zombi.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 49Next