Filme Online:
poster Gabbar is Back
HD-720
"Gabbar is Back" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Crima
Durata: 128 min.
  • 0
Gabbar Singh Rajput (Akshay Kumar) reușește să organizeze un grup de răzbunători într-o rețea militară. Această rețea este numită Forța Anti-Corupție și are rolul de a elimina persoanele corupte în mod sistematic. Din distribuția filmului fac parte Akshay Kumar, Shruti Haasan și Sunil Grover, ... Read More Gabbar Singh Rajput (Akshay Kumar) reușește să organizeze un grup de răzbunători într-o rețea militară. Această rețea este numită Forța Anti-Corupție și are rolul de a elimina persoanele corupte în mod sistematic. Din distribuția filmului fac parte Akshay Kumar, Shruti Haasan și Sunil Grover, regia aparținându-i lui Radha Krishna Jagarlamudi.
poster The Program
HD-720
"The Program" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic / Sport
Durata: 104 min.
  • 100
Un jurnalist irlandez din sport este convins 100% că ciclistul Lance Armstrong are performanțe foarte bune în cadrul Turului Franței datorită folosirii unor substanțe interzise. Pentru a demonstra că are dreptate, el adună dovezi și într-un final află adevărul din spatele victoriilor celebrului ... Read More Un jurnalist irlandez din sport este convins 100% că ciclistul Lance Armstrong are performanțe foarte bune în cadrul Turului Franței datorită folosirii unor substanțe interzise. Pentru a demonstra că are dreptate, el adună dovezi și într-un final află adevărul din spatele victoriilor celebrului sportiv.
poster Crimson Peak
HD-Rip
"Crimson Peak" - (2015)
Categorie: Horror / Drama / Fantastic / Thriller / Dragoste / Mister
Durata: 118 min.
  • 100
Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din ... Read More Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak.
poster Grandma
HD-720
"Grandma" - (2015)
Categorie: Comedie / Drama
Durata: 79 min.
  • 60
Elle Reid s-a autoproclamat mizantropă deoarece nu-i plac oamenii. Ea preferă propria sa companie. Cu toate acestea izolarea sa confortabilă este deranjată de către nepoata sa în vârstă de 18 ani, Sage, care o vizitează pentru a-i cere ajutorul. Bunica și nepoata pornesc o călătorie prin care Elle ... Read More Elle Reid s-a autoproclamat mizantropă deoarece nu-i plac oamenii. Ea preferă propria sa companie. Cu toate acestea izolarea sa confortabilă este deranjată de către nepoata sa în vârstă de 18 ani, Sage, care o vizitează pentru a-i cere ajutorul. Bunica și nepoata pornesc o călătorie prin care Elle se va împăca cu trecutul ei, iar Sage se va confrunta cu propriul viitor.
poster The Danish Girl
DVD-Rip
"The Danish Girl" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic
Durata: 119
  • 80
Este anul 1910, iar pictorița Gerda Gottlieb așteaptă un model. Acesta întârzie să apară, așa că Gerda îl roagă pe soțul ei, Einar, să îmbrace desuuri de damă pentru a-i poza. Niciunul dintre ei nu știe că acest eveniment minor le va schimba viețile: Einar se va reinventa treptat sub numele de Lili ... Read More Este anul 1910, iar pictorița Gerda Gottlieb așteaptă un model. Acesta întârzie să apară, așa că Gerda îl roagă pe soțul ei, Einar, să îmbrace desuuri de damă pentru a-i poza. Niciunul dintre ei nu știe că acest eveniment minor le va schimba viețile: Einar se va reinventa treptat sub numele de Lili Elba, iar două decenii mai târziu va deveni primul bărbat din lume care va suporta o operație de schimbare a sexului.
poster 12 Years a Slave
HD-720
"12 ani de sclavie" - (2013)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 134 Minute
  • 80
Solomon Northup e un negru liber care traieste in statul New York in perioada de dinaintea Razboiului Civil din SUA, in urma caruia s-a abolit sclavia. Solomon traieste de pe urma a doua mestesuguri: e un tamplar priceput si un lautar talentat. Doi angajati ai unui circ il descopera si ii propun sa ... Read More Solomon Northup e un negru liber care traieste in statul New York in perioada de dinaintea Razboiului Civil din SUA, in urma caruia s-a abolit sclavia. Solomon traieste de pe urma a doua mestesuguri: e un tamplar priceput si un lautar talentat. Doi angajati ai unui circ il descopera si ii propun sa se alature lor pentru a da spectacole bine platite de cantat la vioara. Bucuros de aprecierea ce i se arata si de posibilitatea de a castiga mai mult, Solomon pleaca intr-o scurta calatorie cu cei doi straini spre Washington DC, fara sa-si anunte sotia, care e plecata la munca. A doua zi de dimineata el se trezeste drogat, legat si inchis intr-o celula a unui negustori de sclavi. Cand Northup declara ca e un om liber si ii sunt incalcate drepturile, e batut si avertizat sa nu mai vorbeasca vreodata de viata sa la New York. Alaturi de alti sclavi de culoare, Solomon e transportat cu un vapor spre New Orleans, iar pe drum unii mor de la o epidemie. Un marinar il ajuta pe Solomon si ii duce sotiei sale o scrisoare din care aceasta sa afle ce s-a intamplat, insa cum Northup nu stie sa spuna care ii va fi destinatia, familia nu poate ajunge la el sa-l salveze. Timp de 12 ani, Solomon ramane sclav si are mai multi stapani, printre care deosebit de crudul Edwin Epps, care are o plantatie de bumbac. Cand ajunge sa lucreze ca tamplar alaturi de canadianul Samuel Bass, care e un abolitionist, Solomon are in sfarsit incredere sa-si spuna povestea. Bass ii trimite o scrisoare sotiei lui Solomon, care-l trimite la plantatie pe Henry Northup, un avocat alb, a carei familie l-a avut candva sclav pe tatal lui Solomon si l-a eliberat. Avocatul va contacta autoritatile pentru a-l elibera pe Solomon.

Filme Recomandat de Khenap !
poster Truth
HD-720
"Truth" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic
Durata: 121 min.
  • 100
Acest film ne prezintă în detaliu drama în ceea ce privește știrile mass media din emisiunea din 2004 de pe postul tv CBS, 60 Minutes, în care este prezentat un reportaj despre investigațiile făcute împotriva președintelui Bush, care a fost scutit de serviciul militar din Vietnam datorită ... Read More Acest film ne prezintă în detaliu drama în ceea ce privește știrile mass media din emisiunea din 2004 de pe postul tv CBS, 60 Minutes, în care este prezentat un reportaj despre investigațiile făcute împotriva președintelui Bush, care a fost scutit de serviciul militar din Vietnam datorită conexiunilor tatălui său. Producătorul Mary Mapes și prezentatorul Dan Rather și-au pierdut în urma acestui reportaj atât slujbele cât și reputația.
poster Gladiator
HD-720
"Gladiatorul" - (2000)
Categorie: Actiune / Drama
Durata: 155 Minute
  • 80
Au trecut patru decade de cand carele de lupta alergau si sabiile straluceau pe marele ecran in drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bataliile glorioase din vremea romanilor intr-o poveste impetuoasa despre curaj si revansa. Marele general ... Read More Au trecut patru decade de cand carele de lupta alergau si sabiile straluceau pe marele ecran in drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bataliile glorioase din vremea romanilor intr-o poveste impetuoasa despre curaj si revansa.
Marele general roman Maximus (Russell Crowe) a condus din nou legiunile spre victorie pe campul de lupta. Odata terminat razboiul, Maximus se gandeste sa se intoarca acasa, la sotia si la fiul sau. Cu toate acestea, muribundul imparat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are inca o sarcina pentru general – sa-i transmita puterea.
Invidios pe Maximus, mostenitorul tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordona executia sa si a familie sale. Scapand cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav si este antrenat ca gladiator in arena in care incepe sa-i creasca faima. Acum, vine la Roma cu intentia de a razbuna uciderea sotiei si a fiului sau ucigandu-l la randul sau pe noul imparat… Commodus.
Maximus a invatat ca singura putere mai mare decat cea a regelui este vointa poporului, si stie ca se poate revansa doar daca ajunge cel mai mare erou al imperiului.

Premiat cu 5 premii Oscar si cu 2 premii Golden Globes .
poster Exposed
HD-720
"Exposed" - (2016)
Categorie: Drama
Durata: 102 min.
  • 100
Un detectiv al politiei ( Keanu Reeves) porneste o investigatia in scopul de a afla adevarul despre crima partenerului sau. Acest caz misterios se dovedeste a fi unul care scoate la iveala o sumedenie de acte corupte savarsite de catre politisti si de asemenea, un secret periculos in care este ... Read More Un detectiv al politiei ( Keanu Reeves) porneste o investigatia in scopul de a afla adevarul despre crima partenerului sau. Acest caz misterios se dovedeste a fi unul care scoate la iveala o sumedenie de acte corupte savarsite de catre politisti si de asemenea, un secret periculos in care este implicata o femeie tanara.
poster Hummingbird
HD-720
"Redemption" - (2013)
Categorie: Actiune / Drama / Crima
Durata: 100 min.
  • 100
Joseph Smith (Jason Statham) este un veteran al Forțelor Speciale care a dezertat de la unitatea sa din Afghanistan și care trăiește acum pe străzile Londrei. Într-o noapte, fugind de niște golani care îi jefuiesc mereu pe oamenii străzii, el intră prin efracție într-un apartament și descoperă ... Read More Joseph Smith (Jason Statham) este un veteran al Forțelor Speciale care a dezertat de la unitatea sa din Afghanistan și care trăiește acum pe străzile Londrei. Într-o noapte, fugind de niște golani care îi jefuiesc mereu pe oamenii străzii, el intră prin efracție într-un apartament și descoperă faptul că proprietarul, pe numa Damon, este plecat în New York și se va întoarce doar peste câteva luni. El își asumă identitatea proprietarului și se transformă într-un răzbunător.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 177Next
X