Filme Online:
poster Run All Night
PVP-Rip
"Run All Night" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Crima / Thriller / Mister
Durata: 114 min.
  • 100
Fost mafiot cu reputatie si gangster de temut, Jimmy Conlon este bantuit de ororile comise in tinerete, dar si hartuit neincetat de un politist determinat sa il arunce dupa gratii. La 55 de ani, il mai consoleaza doar sticla de whiskey si bunul sau prieten Shawn Maguire, un alt cap al mafiei. ... Read More Fost mafiot cu reputatie si gangster de temut, Jimmy Conlon este bantuit de ororile comise in tinerete, dar si hartuit neincetat de un politist determinat sa il arunce dupa gratii. La 55 de ani, il mai consoleaza doar sticla de whiskey si bunul sau prieten Shawn Maguire, un alt cap al mafiei. Atunci cand fiul sau, Mike, devine tinta gangsterilor, Jimmy este nevoit sa aleaga intre viata de infractor si familia pe care a abandonat-o cu mult timp in urma.
poster Infini
DVD-Rip
"Infini" - (2015)
Categorie: Drama / S.F / Thriller
Durata: 110 min.
  • 100
An elite 'search and rescue' team transport onto an off-world mining-facility to rescue Whit Carmichael, the lone survivor of a biological outbreak. ... Read More An elite 'search and rescue' team transport onto an off-world mining-facility to rescue Whit Carmichael, the lone survivor of a biological outbreak.
poster Dragon Blade
DVD-Rip
"Dragon Blade" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura
Durata: 122 min.
  • 100
Lost Roman soldiers navigate their way through China. ... Read More Lost Roman soldiers navigate their way through China.
poster Ex Machina
DVD-Rip
"Ex Machina" - (2015)
Categorie: Drama / S.F / Thriller
Durata: 108 min.
  • 60
Caleb, un programator de 24 de ani, care lucrează la cea mai mare companie internautică din lume, câştigă prin concurs o vacanţă de o săptămână în cabana de la munte a lui Nathan, şeful misterios al companiei. Concursul însă nu a fost întâmplător, ci pentru a-l selecta pe cel mai bun angajat, ... Read More Caleb, un programator de 24 de ani, care lucrează la cea mai mare companie internautică din lume, câştigă prin concurs o vacanţă de o săptămână în cabana de la munte a lui Nathan, şeful misterios al companiei. Concursul însă nu a fost întâmplător, ci pentru a-l selecta pe cel mai bun angajat, capabil să ia parte la un experiment intrigant. E vorba de testarea prototipului de robot dotat cu inteligenţă artificială, care are forma unei fete foarte frumoase, Ava.
poster Bound
DVD-Rip
"Bound" - (2015)
Categorie: Drama / Thriller
Durata: 91 min.
  • 100
Fiica unui bogat agent imobilar se indragosteste de un barbat mai tanar decat ea, care o introduce in lumea BDSM. ... Read More Fiica unui bogat agent imobilar se indragosteste de un barbat mai tanar decat ea, care o introduce in lumea BDSM.
poster Maggie
DVD-Rip
"Maggie" - (2015)
Categorie: Horror / Drama / Thriller
Durata: 95 min.
  • 100
Maggie e o adolescenta care l-a avut mereu pe tatal sau alaturi sa o protejeze de tot ce-i rau. Fata ajunge infectata in timpul unei epidemii care se manifesta incet, dar sigur si ii transforma pe cei afectati in zombii canibali. In perioada de incubare a bolii, pana la transformare, tatal iubitor ... Read More Maggie e o adolescenta care l-a avut mereu pe tatal sau alaturi sa o protejeze de tot ce-i rau. Fata ajunge infectata in timpul unei epidemii care se manifesta incet, dar sigur si ii transforma pe cei afectati in zombii canibali. In perioada de incubare a bolii, pana la transformare, tatal iubitor nu-si poate abandona fiica.
poster Lucky Number Slevin
DVD-Rip
"Nevinovat cu ghinion" - (2006)
Categorie: Drama / Crima / Thriller
Durata: 105 min
  • 80
Din cauza unei greseli de identitate, Slevin aterizeaza in mijlocul unui razboi pus la cale de doi capi ai lumii interlope rivali - Rabinul si Seful. Slevin este urmarit in permanenta de detectivul Brikowski, precum si de infamul asasin Goodkat. Astfel se gaseste in situatia de a dezvolta singur un ... Read More Din cauza unei greseli de identitate, Slevin aterizeaza in mijlocul unui razboi pus la cale de doi capi ai lumii interlope rivali - Rabinul si Seful. Slevin este urmarit in permanenta de detectivul Brikowski, precum si de infamul asasin Goodkat. Astfel se gaseste in situatia de a dezvolta singur un plan ingenios pentru a-i prinde el inainte sa-l prinda ei.
poster Fetih 1453
DVD-Rip
"Conquest 1453" - (2012)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura / Razboi / Istoric
Durata: 160 min.
  • 80
Dupa multi ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care in 1453 i-a izgonit pe toti locuitorii Constantinopolului, un sultan ambitios in persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie mareata pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Pana sa ajunga la portile propriei ... Read More Dupa multi ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care in 1453 i-a izgonit pe toti locuitorii Constantinopolului, un sultan ambitios in persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie mareata pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Pana sa ajunga la portile propriei cetati, sultanul Mehmed II-lea va trebui sa treaca peste multe pericole care ii vor ingreuna si mai mult misiunea pe care a jurat sa o duca la bun sfarsit .Vestea campaniei sale impotriva imperiului a ajuns si la urechiile lui Uluibatli Hasan care va incerca sa impiedice oastea condusa de Mehmed si sa ajunga la Constantinopol prin orice mijloc posibil. Feith 1453 este un film care evoca istoria secolului si multele razboaie purtate contra Imperiului Otoman .
poster Compliance
BD-Rip
"Compliance" - (2012)
Categorie: Drama / Thriller
Durata: 90 min.
  • 80
Cat de departe poate merge cineva pentru a se supune unei figuri autoritare? Si de ce nu e usor sa spui pur si simplu ”nu”? Becky si Sandra nu se inteleg extraordinar de bine. Sandra e o femeie de varsta mijlocie care conduce un restaurant fast-food, iar Becky e o adolescenta de vreo 19 ani care ... Read More Cat de departe poate merge cineva pentru a se supune unei figuri autoritare? Si de ce nu e usor sa spui pur si simplu ”nu”? Becky si Sandra nu se inteleg extraordinar de bine. Sandra e o femeie de varsta mijlocie care conduce un restaurant fast-food, iar Becky e o adolescenta de vreo 19 ani care lucreaza ca vanzatoare la casa de marcat si are mare nevoie de slujba aceea. Un barbat suna la fast-food pentru a face o farsa sinistra si o convinge pe sefa de personal sa interogheze o Becky, desi aceasta e nevinovata. Barbatul pretinde ca e politist si ca a primit o reclamatie de la o clienta care spune ca Becky i-a furat banii din geanta. Ziua fusese una stresanta, cu multi clienti si prea putin profit, asa ca Sandra, coplesita de responsabilitatile ei, e de acord sa-i faca pe plac ofiterului de la telefon si o retine pe Becky. Farsa barbatului ii va rani pe toti cei implicati. Alegerea Sandrei de a se transforma in anchetator va porni un cosmar care incetoseaza linia dintre utilitate si prudenta, legalitate si ratiune. Filmul e bazat pe evenimente reale.
poster Blood And Bone
DVD-Rip
"Blood and Bone" - (2009)
Categorie: Actiune / Drama
Durata: 90 Minute
  • 80
Fostul condamnat Isaiah Bone este noua forta a luptelor de strada din Los Angeles. Dupa cinci ani petrecuti in inchisoare, e gata sa inceapa o noua viata. Dar atunci cand il doboara pe campionul local, seful "mafiei" in domeniu ce aduce teroarea pe strazile din LA, doreste sa il introduca pe Bone ... Read More Fostul condamnat Isaiah Bone este noua forta a luptelor de strada din Los Angeles. Dupa cinci ani petrecuti in inchisoare, e gata sa inceapa o noua viata. Dar atunci cand il doboara pe campionul local, seful "mafiei" in domeniu ce aduce teroarea pe strazile din LA, doreste sa il introduca pe Bone intr-o serie de meciuri internationale de mare miza. Refuzul lui Bone declanseaza o confruntare exploziva intre doi dusmani puternici, ce pune totul la bataie. Totusi Bone intra in aceast gen de lupta, în încercarea sa de a îndeplini o promisiune facuta unui prieten mort.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 166Next
X