Filme Online:
poster Top Dog
DVD-Rip
"Top Dog" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Drama, Crima
Durata: 92 min.
  • 60

Adauga la favorite

London bad boy Billy Evans gets in over his head when he joins a dangerous criminal gang. ... Read More London bad boy Billy Evans gets in over his head when he joins a dangerous criminal gang.
poster The One I Love
BD-Rip
"The One I Love" - (2014)
Durata: 91 min.
  • 80

Adauga la favorite

Struggling with a marriage on the brink of falling apart, a couple escapes for a weekend in pursuit of their better selves, only to discover an unusual dilemma that awaits them. ... Read More Struggling with a marriage on the brink of falling apart, a couple escapes for a weekend in pursuit of their better selves, only to discover an unusual dilemma that awaits them.
poster The Hobbit: The Desolation Of Smaug
DVD-Rip
"Hobbitul: Dezolarea lui Smaug" - (2013)
Categorie: Drama, Aventura
Durata: 161 min.
  • 80

Adauga la favorite

Dupa ce au trecut teferi de Muntii Cetosi, grupul format din Gandalf Cel Sur, hobbitul Bilbo Baggins ?i cei 13 gnomi se intreapta spre Erebor. De aici calatoria lor devine una mult mai periculoasa. Gandalf ii paraseste pe moment pe cei 14 pentru a se duce ?n Dol Guldur, sa se convinga daca ... Read More Dupa ce au trecut teferi de Muntii Cetosi, grupul format din Gandalf Cel Sur, hobbitul Bilbo Baggins ?i cei 13 gnomi se intreapta spre Erebor. De aici calatoria lor devine una mult mai periculoasa. Gandalf ii paraseste pe moment pe cei 14 pentru a se duce ?n Dol Guldur, sa se convinga daca necromantul este real sau nu. Dragonul Smaug s-a trezit la viata ?i este mai in for?a ca niciodata. Daca pana acum pielea lui era mai ceva ca otelul, dupa 60 de ani de hibernare sub bogatiile din Erebor, dragonul a devenit si mai greu de strapuns, datorita diamantelor ?i tuturor pietrelor pretioase care i-au intrat prin piele. Azog ?i orcii sai supusi sunt furiosi ?i mai determinati ca niciodata sa le vina de cap lui Thorin si companiei sale si pornesc din nou pe urmele lor, iar ?n peisaj apar Bard the Bowman si Legolas, doi straini care pe moment vor complica misunea foarte tare. Vor reusi ei sa recupereze Erebor-ul din ghearele fioroasei bestii scuipatoare de flacari?
poster Deux jours, une nuit
Bluray-Rip
"Deux jours, une nuit" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Drama
Durata: 95 min.
  • 100

Adauga la favorite

Sandra e o tanara care are la dispozitie un singur weekend pentru a-si convinge colegele sa renunte la bonusuri pentru ca ea sa-si pastreze locul de munca. ... Read More Sandra e o tanara care are la dispozitie un singur weekend pentru a-si convinge colegele sa renunte la bonusuri pentru ca ea sa-si pastreze locul de munca.
poster The Babadook
PVP-Rip
"The Babadook" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Horror, Drama, Thriller
Durata: 92 min.
  • 80

Adauga la favorite

O mama singura, bantuita de sfarsitul violent al sotului ei, este preocupata de teama fiului ei de un monstru ce s-ar ascunde in casa. Curand devine clar ca o prezenta sinistra le da tarcoale... ... Read More O mama singura, bantuita de sfarsitul violent al sotului ei, este preocupata de teama fiului ei de un monstru ce s-ar ascunde in casa. Curand devine clar ca o prezenta sinistra le da tarcoale...
poster Dawn of the Planet of the Apes
DVD-Rip
"Planeta Maimutelor: Revolutie" - (2014)
Durata: 130 min.
  • 80

Adauga la favorite

O populatie aflata in dezvoltare, maimutele evoluate genetic conduse de Caesar (Andy Serkis), sunt amenintate de un grup de oameni supravietuitori ai devastatorului virus ce a facut ravagii in urma cu zece ani. Reusesc sa incheie temporar pace, insa aceasta se dovedeste fragila si de scurta durata, ... Read More O populatie aflata in dezvoltare, maimutele evoluate genetic conduse de Caesar (Andy Serkis), sunt amenintate de un grup de oameni supravietuitori ai devastatorului virus ce a facut ravagii in urma cu zece ani. Reusesc sa incheie temporar pace, insa aceasta se dovedeste fragila si de scurta durata, caci ambele parti se afla pe picior de razboi, un razboi ce va hotari care va fi specia dominanta de pe Pamant.
poster Miami Vice
DVD-Rip
"Miami Vice" - (2006)
Categorie: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Durata: 134 min.
  • 60

Adauga la favorite

Ricardo Tubbs este un smecheras care traieste alaturi de un analist de informatii nascut in Bronx, Trudy. Cei doi lucreaza sub acoperire, transportand droguri in Florida de Sud pentru a identifica un grup responsabil pentru 3 crime. Sonny Crockett este un agent sub acoperire care lucreaza cu cel ... Read More Ricardo Tubbs este un smecheras care traieste alaturi de un analist de informatii nascut in Bronx, Trudy. Cei doi lucreaza sub acoperire, transportand droguri in Florida de Sud pentru a identifica un grup responsabil pentru 3 crime. Sonny Crockett este un agent sub acoperire care lucreaza cu cel care le procura droguri si arme grupului din Florida de Sud, un personaj carismatic, caruia ii place sa flirteze. Doar ca se indragosteste de sotia traficantului, Isabella. Tensiunea cazului ii impinge pe Tubbs si Crockett pana la limita extrema, unde identitatea reala si cea asumata incep sa se intrepatrunda, unde politistul si "jucatorul" ajung sa se confunde, iar conflictele interioare au intesitate maxima.
poster Material Girls
DVD-Rip
"Saracele fete bogate" - (2006)
Categorie: Comedie, Drama
Durata: 97 min
  • 80

Adauga la favorite

Pentru Ava si Tanzie Marchetta viata n-a fost pana acum decat o petrecere fastuoasa, a caror invitate de onoare au fost tot timpul ele. Tinere si frumoase, ele sunt mostenitoarele unei companii de cosmetice ce aduce un profit anual de milioane de dolari. Dar, cum viata este plina de neprevazut, ... Read More Pentru Ava si Tanzie Marchetta viata n-a fost pana acum decat o petrecere fastuoasa, a caror invitate de onoare au fost tot timpul ele. Tinere si frumoase, ele sunt mostenitoarele unei companii de cosmetice ce aduce un profit anual de milioane de dolari. Dar, cum viata este plina de neprevazut, cele doua surori vor deveni protagonistele unei spectaculoase lovituri de teatru in momentul in care unul dintre produsele promovate de ele le va arunca in pragul unui scandal ce le ameninta cu falimentul si cu mutarea in… strada! Ce le ramane de facut?
poster Two Men in Town
DVD-Rip
"Two Men in Town" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Drama
Durata: 120 min.
  • 60

Adauga la favorite

A Muslim ex-con forms a friendship with his parole officer. ... Read More A Muslim ex-con forms a friendship with his parole officer.
poster The Skeleton Key
DVD-Rip
"Cheia schelet" - (2005)
Categorie: Drama, Thriller
Durata: 104 min
  • 80

Adauga la favorite

Caroline (Kate Hudson) este o tanara asistenta medicala de 25 de ani, care ingrijeste batranii bolnavi. Ea se muta in Louisiana, unde il ia in grija pe Ben (John Hurt), victima a unui atac cerebral. Dar atmosfera din casa este suspecta, iar sotia lui Ben este foarte rece. Dupa ce obtine o cheie in ... Read More Caroline (Kate Hudson) este o tanara asistenta medicala de 25 de ani, care ingrijeste batranii bolnavi. Ea se muta in Louisiana, unde il ia in grija pe Ben (John Hurt), victima a unui atac cerebral.
Dar atmosfera din casa este suspecta, iar sotia lui Ben este foarte rece. Dupa ce obtine o cheie in forma de schelet, Caroline descopera o camera secreta in pod, unde exista urme ale practicii magiei negre, despre care afla ca apartineau fostilor proprietari, care au fost linsati pentru vrajitorie.
Pentru ca Ben a avut atacul in pod, Caroline decide sa descopere secretele casei si sa-l salveze pe Ben de ororile care il tin prizonier.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 162Next
X