Filme Online:
poster Purple Rain
HD-720
"Purple Rain" - (1984)
Categorie: Drama / Muzical
Durata: 111
  • 0
The Kid e un muzician de culoare din Minneapolis, care ajunge să fie foarte faimos după ce a avut o copilărie mizeră. Tatăl său îl bate și fata pe care o curtează îl respinge cu consecvență. După ce ajunge faimos, The kid pare să uite de unde a plecat...De fapt, filmul e, după cum a fost numit de ... Read More The Kid e un muzician de culoare din Minneapolis, care ajunge să fie foarte faimos după ce a avut o copilărie mizeră. Tatăl său îl bate și fata pe care o curtează îl respinge cu consecvență. După ce ajunge faimos, The kid pare să uite de unde a plecat...De fapt, filmul e, după cum a fost numit de critică, un videoclip glorios cu durata unui film. Purple Rain a lansat piese celebre precum I would die 4 you, When Doves Cry sau Let's go Crazy (toate cântate de Prince). Pe bună dreptate, filmul a câștigat un premiu Oscar pentru muzică originală și un premiu Grammy.
poster 6 Years
HD-720
"6 Years" - (2015)
Categorie: Drama / Romantice
Durata: 85 min.
  • 0
Doi tineri care par să aibă o legătură amoroasă foarte strânsă, încep să se dezlănțuie datorită unor oportunități neașteptate care încep să îi ducă pe o cale volatilă și violentă. Acest lucru amenință grav viitorul pe care cei doi și l-au imaginat. ... Read More Doi tineri care par să aibă o legătură amoroasă foarte strânsă, încep să se dezlănțuie datorită unor oportunități neașteptate care încep să îi ducă pe o cale volatilă și violentă. Acest lucru amenință grav viitorul pe care cei doi și l-au imaginat.
poster Son of Saul
HD-720
"Saul fia" - (2015)
Categorie: Drama / Thriller / Razboi
Durata: 107 min.
  • 80
În vremurile groaznice din Auschwitz-ul anilor 1944, un prizioner forțat să incinereze cadavre într-un crematoriu, încearcă să salveze din calea flăcărilor trupul neînsuflețit al unui băiat pe care îl consideră a fi drept fiul său. ... Read More În vremurile groaznice din Auschwitz-ul anilor 1944, un prizioner forțat să incinereze cadavre într-un crematoriu, încearcă să salveze din calea flăcărilor trupul neînsuflețit al unui băiat pe care îl consideră a fi drept fiul său.
poster The Good Shepherd
HD-720
"Agentia secreta" - (2006)
Categorie: Drama / Thriller / Istoric
Durata: 160 min.
  • 0
Edward Wilson este un strălucit student la universitatea din Yale, cu o inteligență sclipitoare, o reputație imaculată și cu o încredere sinceră în valorile americane, recrutat să lucreze pentru OSS (organizația secretă ce a precedat CIA) în timpul celui d-Al Doilea Război Mondial. Idealismul lui ... Read More Edward Wilson este un strălucit student la universitatea din Yale, cu o inteligență sclipitoare, o reputație imaculată și cu o încredere sinceră în valorile americane, recrutat să lucreze pentru OSS (organizația secretă ce a precedat CIA) în timpul celui d-Al Doilea Război Mondial. Idealismul lui va fi însă erodat în mod constant, deși se va vedea nevoit să-și sacrifice tot pentru a-și putea îndeplini îndatoririle meseriei.

Titlu: The Good Shepherd-Agenția secretă
Producător: Tribeca Productions, Universal Pictures
Distribuitor (internațional): Universal Pictures
Distribuitor (România): MediaPro Distribution
Data lansare (SUA): 22 Decembrie 2006
Data lansare (România): 30 Martie 2007
Perioda filmare: 15 August 2005-31 Ianuarie 2006
Buget: 85.000.000 $
Încasări weekend: 14.142.760 $
poster Kiss The Girls
HD-720
"Kiss The Girls" - (1997)
Categorie: Drama / Thriller
Durata: 116
  • 100
Exista tot felul de colectionari. Unii sunt pasionati de timbre, altii de pictura, filme sau fluturi. Dar cand, din orase diferite, rand pe rand, dispar mai multe femei, politia realizeaza ca mai exista si un alt fel de colectionari... Una din victime reuseste sa evadeze si povesteste ca a fot ... Read More Exista tot felul de colectionari. Unii sunt pasionati de timbre, altii de pictura, filme sau fluturi. Dar cand, din orase diferite, rand pe rand, dispar mai multe femei, politia realizeaza ca mai exista si un alt fel de colectionari...
Una din victime reuseste sa evadeze si povesteste ca a fot tinuta prizoniera de un nebun mascat ce-si spune Casanova. Acesta vrea sa fie iubit dar sarutul sau e aducator de moarte...
poster Boost
HD-720
"Boost" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Crima
Durata: 95
  • 80
Jimmy este un hoţ îndrăzneţ şi experimentat, specializat în furtul de maşini. Autorităţile încearcă să dea de urma lui de mai multă vreme, fără niciun rezultat. Jimmy este mereu cu un pas în faţa lor. Când Roy Casares, un lord al drogurilor îi oferă următoarea misiune, aceea de a fura o maşină, ... Read More Jimmy este un hoţ îndrăzneţ şi experimentat, specializat în furtul de maşini. Autorităţile încearcă să dea de urma lui de mai multă vreme, fără niciun rezultat. Jimmy este mereu cu un pas în faţa lor. Când Roy Casares, un lord al drogurilor îi oferă următoarea misiune, aceea de a fura o maşină, Jimmy primeşte mai mult decât a cerut. Găseşte în portbagajul autovehiculului un rinichi. Ceea ce trebuia să fie un simplu jaf se transformă într-o cursă contra cronometru. Jimmy va face tot ce îi stă în putere să salveze viaţa unei fetiţe.
poster When the Game Stands Tall
HD-720
"When the Game Stands Tall" - (2014)
Categorie: Drama / Sport
Durata: 115
  • 0
When the Game Stands Tall este un film care prezintă un antrenor legendar din istoria sportului amator din America, Bob Ladouceur. Filmul inspirat din viața lui Ladouceur este o adaptare a cărții cu același titlu scrisă de Neil Hayes și publicată în anul 2003. Legendarul antrenor a preluat echipa ... Read More When the Game Stands Tall este un film care prezintă un antrenor legendar din istoria sportului amator din America, Bob Ladouceur. Filmul inspirat din viața lui Ladouceur este o adaptare a cărții cu același titlu scrisă de Neil Hayes și publicată în anul 2003. Legendarul antrenor a preluat echipa de fotbal De La Salle High School Spartans care se zbătea în mediocritate și a reușit să o ducă direct în istorie prin acel record incredibil de 151 de meciuri câștigate consecutiv, fiind un record nu doar pentru fotbalul american, ci pentru toate sporturile din această țară.
poster You're Not You
HD-720
"You're Not You" - (2014)
Categorie: Drama
Durata: 103
  • 80
Filmul narează povestea lui Kate (Hilary Swank), o tânără de 30 de ani a cărei viață e dată peste cap când este diagnosticată cu o boală devastantă și incurabilă: scleroza laterala amiotrofica. Kate și soțul său, Evan, (Josh Duhamel), în căutarea unei infirmiere, ajung la Bec (Emmy Rossum), o ... Read More Filmul narează povestea lui Kate (Hilary Swank), o tânără de 30 de ani a cărei viață e dată peste cap când este diagnosticată cu o boală devastantă și incurabilă: scleroza laterala amiotrofica. Kate și soțul său, Evan, (Josh Duhamel), în căutarea unei infirmiere, ajung la Bec (Emmy Rossum), o studentă care a răspuns fără să se gândească la anunț, neavând nici cea mai mică experiență.
poster Wazir
HD-720
"Wazir" - (2016)
Categorie: Drama / Crima / Mister
Durata: 102 min.
  • 0
Un polițist îndurerat și un maestru în șah într-un scaun cu rotile se întâlnesc datorită unei întorsături ale sorții. Cei doi se împrietenesc și hotărăsc să se ajute reciproc pentru a câștiga cel mai important joc al vieții lor. Însă, undeva în umbre, un adversar plănuiește să le dea șah mat. ... Read More Un polițist îndurerat și un maestru în șah într-un scaun cu rotile se întâlnesc datorită unei întorsături ale sorții. Cei doi se împrietenesc și hotărăsc să se ajute reciproc pentru a câștiga cel mai important joc al vieții lor. Însă, undeva în umbre, un adversar plănuiește să le dea șah mat.
poster Kill the Messenger
HD-720
"Kill the Messenger" - (2014)
Categorie: Drama / Crima / Biografic
Durata: 112
  • 0
Bazat pe povestea adevărată a jurnalistului Gary Webb, ELIMINAȚI MESAGERUL! se desfășoară la mijlocul anilor ’90, când Webb a descoperit că CIA a jucat un rol decisiv în importuri masive de cocaină în interiorul Statelor Unite, care a fost apoi vândută agresiv în ghettourile din toată țara pentru a ... Read More Bazat pe povestea adevărată a jurnalistului Gary Webb, ELIMINAȚI MESAGERUL! se desfășoară la mijlocul anilor ’90, când Webb a descoperit că CIA a jucat un rol decisiv în importuri masive de cocaină în interiorul Statelor Unite, care a fost apoi vândută agresiv în ghettourile din toată țara pentru a strânge bani destinați finanțării armatei rebele Contras, din Nicaragua.

În ciuda unor presiuni enorme de a nu da publicității aceste informații, Webb a decis să aprofundeze povestea, și a făcut publice dovezile pe care le-a descoperit, publicând seria “Dark Alliance”. Drept urmare, jurnalistul a fost victima unei campanii extrem de violente de discreditare alimentată de CIA. Astfel, Webb a ajuns în situația în care era nevoit să-și apere nu numai integritatea personală și profesională, dar și viața sa și a familiei sale.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 184Next