Filme Online:
poster Race
HD-720
"Race" - (2016)
Categorie: Drama / Biografic / Sport
Durata: 134 min.
  • 80
În acest film ne este prezentată călătoria lui Jesse Owens înspre a deveni cel mai mare atlet de track and field din istoria lumii, care s-a confruntat la Jocurile Olimpice din 1936 cu viziunea supremației a lui Adolf Hitler. ... Read More În acest film ne este prezentată călătoria lui Jesse Owens înspre a deveni cel mai mare atlet de track and field din istoria lumii, care s-a confruntat la Jocurile Olimpice din 1936 cu viziunea supremației a lui Adolf Hitler.
poster A Man Called Ove
HD-720
"En man som heter Ove" - (2015)
Categorie: Comedie / Drama
Durata: 114 min.
  • 0
Ove este un bărbat morocănos, în vârstă de 59 de ani, care nu cu mult timp în urmă a fost înlocuit de altcineva în postul de președinte al administrației unui complex de clădiri. În ciuda acestui fapt, el încă calcă străzile cartierului, protejându-l. În momentul în care cineva îi lovește cutia ... Read More Ove este un bărbat morocănos, în vârstă de 59 de ani, care nu cu mult timp în urmă a fost înlocuit de altcineva în postul de președinte al administrației unui complex de clădiri. În ciuda acestui fapt, el încă calcă străzile cartierului, protejându-l. În momentul în care cineva îi lovește cutia poștală cu mașina, începe o prietenie neașteptată...
poster High-Rise
HD-720
"High-Rise" - (2015)
Categorie: Drama
Durata: 112 min.
  • 100
Ne aflăm în Londra, în anul 1975. Robert Laing este un doctor tânăr care se lasă dus de un val luxos și decide să trăiască la înălțime, într-o clădire înaltă, separată de restul lumii. Toți locuitorii acestei clădiri duc o viață luxoasă. După ce Laing decide să se alăture acestei comunități, ... Read More Ne aflăm în Londra, în anul 1975. Robert Laing este un doctor tânăr care se lasă dus de un val luxos și decide să trăiască la înălțime, într-o clădire înaltă, separată de restul lumii. Toți locuitorii acestei clădiri duc o viață luxoasă. După ce Laing decide să se alăture acestei comunități, devine rezident la etajul 25 a clădirii. El se îndrăgostește de Charlotte, care este asistenta lui Anthony Royal, cel care a proiectat clădirea. De asemenea, Laing se împrietenește cu Richard Wilder, care se ocupă cu realizarea filmelor documentare, rezident al etajului 2. Peste puțin timp, Robert sesizează faptul că în această comunitate este prezent un sistem foarte complicat de legături sociale.
poster Kiss The Girls
HD-720
"Kiss The Girls" - (1997)
Categorie: Drama / Thriller
Durata: 116
  • 100
Exista tot felul de colectionari. Unii sunt pasionati de timbre, altii de pictura, filme sau fluturi. Dar cand, din orase diferite, rand pe rand, dispar mai multe femei, politia realizeaza ca mai exista si un alt fel de colectionari... Una din victime reuseste sa evadeze si povesteste ca a fot ... Read More Exista tot felul de colectionari. Unii sunt pasionati de timbre, altii de pictura, filme sau fluturi. Dar cand, din orase diferite, rand pe rand, dispar mai multe femei, politia realizeaza ca mai exista si un alt fel de colectionari...
Una din victime reuseste sa evadeze si povesteste ca a fot tinuta prizoniera de un nebun mascat ce-si spune Casanova. Acesta vrea sa fie iubit dar sarutul sau e aducator de moarte...
poster Headhunters
HD-720
"Hodejegerne" - (2011)
Categorie: Drama / Crima / Thriller
Durata: 100 min.
  • 60
Roger Brown e un tip aparent bine aranjat, lucrează ca vânător de capete la o firmă multinaţională, are o soţie cu care este căsătorit de şapte ani, Diana, o femeie înaltă, inteligentă şi foarte frumoasă, din categoria celor obişnuite să fie iubite şi care cred că totul li se cuvine, atâta doar că ... Read More Roger Brown e un tip aparent bine aranjat, lucrează ca vânător de capete la o firmă multinaţională, are o soţie cu care este căsătorit de şapte ani, Diana, o femeie înaltă, inteligentă şi foarte frumoasă, din categoria celor obişnuite să fie iubite şi care cred că totul li se cuvine, atâta doar că ea îşi doreşte foarte mult un copil dar Roger nu vrea să-i dăruiască unul. Cum cheltuielile sunt mai mari decat câştigurile iar acest trai pe picior mare trebuie întreţinut cumva, Roger se ocupă şi cu furtul operelor de artă cu ajutorul lui Ove Kjikerud, agent de pază la o firmă ce monitorizează video marea majoritate a locuinţelor din Oslo. La deschiderea unei galerii de artă a soţiei sale, Roger face cunoştiinţă cu Clas Greve, căruia îi propune un post de conducere la o firmă pentru care lucra. Când află de la soţia sa că în apartamentul lui Greve din Oslo s-ar afla un tablou al vestitului pictor Rubens intitulat '' Vânătoarea Mistreţului Caledonian '' dispărut încă din timpul celui de al doilea război mondial, priorităţile lui Roger se schimbă imediat, însă în timpul jafului face o descoperire neaşteptată.
poster The Choice
HD-720
"The Choice" - (2016)
Categorie: Drama / Romantice / Dragoste
Durata: 111 min
  • 60
Travis Shaw (Benjamin Walker) este un veterinar care trăiește într-un oraș mic, Wilmington. El se îndrăgostește la prima lor întâlnire de Gabby Holland (Teresa Palmer), care s-a mutat în casa de alături. Gabby este o studentă la medicină care este într-o relație cu un doctor, Ryan Mccarthy (Tom ... Read More Travis Shaw (Benjamin Walker) este un veterinar care trăiește într-un oraș mic, Wilmington. El se îndrăgostește la prima lor întâlnire de Gabby Holland (Teresa Palmer), care s-a mutat în casa de alături. Gabby este o studentă la medicină care este într-o relație cu un doctor, Ryan Mccarthy (Tom Welling). Ryan este plecat peste hotare, iar Gabby și Travis își petrec mai mult timp împreună, pornind o relație. Ryan se întoarce și dorește să reia relația sa cu Gabby. Fiind nesigură de sentimentele ei, Gabby îi spune lui Travis că relația lor nu a fost neapărat serioasă, însă în cele din urmă Gabby și Travis se împacă și se căsătoresc. De-a lungul următorilor ani, cei doi fac copii și devin o familie fericită. Într-o seară, după o cină la care Travis nu a reușit să se prezinte datorită unei urgențe la servici, Gabby se întoarce înspre casă și este implicată într-un accident de mașină. Ea reușește să supraviețuiască însă intră într-o comă, care se pare să fie permanentă. Trei luni mai târziu, lui Travis îi este cerut acordul ca aparatele ce îi țin soția în viață să fie oprite, deoarece șansele acesteia de a-și reveni din comă au fost reduse la 1%. Travis refuză să ia o decizie. Însă, într-o bună zi, când Travis merge la clinică, își găsește șotia trează. Cei doi merg împreună acasă și își continuă viața lor frumoasă.
poster 1944
HD-720
"1944" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi
Durata: 100 min.
  • 60
Acest film ne prezintă evenimentele războiului din 1944, începând de la Blue Hills până la peninsula Sõrve. Totul ne este prezentat prin ochii soldaților estonieni, care au fost nevoiți să aleagă cui să se alăture și să lupte împotriva proprilor frați. Deciziile grele nu au fost luate doar de ... Read More Acest film ne prezintă evenimentele războiului din 1944, începând de la Blue Hills până la peninsula Sõrve. Totul ne este prezentat prin ochii soldaților estonieni, care au fost nevoiți să aleagă cui să se alăture și să lupte împotriva proprilor frați. Deciziile grele nu au fost luate doar de către soldați, ci și de către cei apropiați acestora.
poster The Last Rescue
HD-720
"The Last Rescue" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Razboi
Durata: 106
  • 0
Al II-lea Război Mondial: La scurt timp după Ziua-Z (ziua de declanșare a operațiunii ofensive), trei soldați americani și două asistente medicale din corpul militar sunt blocați în spatele liniilor inamice. Ei iau un ofițer german de rang înalt ca prizonier și încearcă să orchestreze o scăpare. ... Read More Al II-lea Război Mondial: La scurt timp după Ziua-Z (ziua de declanșare a operațiunii ofensive), trei soldați americani și două asistente medicale din corpul militar sunt blocați în spatele liniilor inamice. Ei iau un ofițer german de rang înalt ca prizonier și încearcă să orchestreze o scăpare.
poster Sniper Special Ops
HD-720
"Sniper Special Ops" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Razboi
Durata: 86
  • 40
O unitate a Fortelor Speciale condusa de sergentul Vic Mosby este trimisa intr-o misiune speciala intr-un sat izolat din Afghanistan. Unitatii s-a alaturat lunetistul Jake Chandler. Misiunea lor consta in salvarea unui politician american din mainile talibanilor. Misiunea este un succes insa Jake, ... Read More O unitate a Fortelor Speciale condusa de sergentul Vic Mosby este trimisa intr-o misiune speciala intr-un sat izolat din Afghanistan. Unitatii s-a alaturat lunetistul Jake Chandler. Misiunea lor consta in salvarea unui politician american din mainile talibanilor. Misiunea este un succes insa Jake, separat de unitate dupa un schimb de focuri cu inamicul, ramane in urma pentru a ajuta un soldat ranit. Sergentul Vic Mosby incearca sa il convinga pe locotenentul Jackson sa il lase sa se intoarca dupa soldati insa i se ordona sa se intoarca la baza militara. Nesocotind ordinele, Vic decide sa se intoarca impreuna cu echipa in sat pentru a-i salva pe soldatii captivi pe teren ostil.
poster Vertigo
HD-720
"Vertigo" - (1958)
Categorie: Drama / Romantice / Thriller / Dragoste / Mister
Durata: 128
  • 20
Un fost detectiv din San Francisco este cautat de o veche cunostinta care il roaga sa ii faca o favoare: aceea de a-i urmari sotia, care pare a suferi de niste tulburari psihice. Numai ca povestea reala este mult mai complexa. Detectivul insa, nu stie nimic despre asta, ci isi face doar datoria. O ... Read More Un fost detectiv din San Francisco este cautat de o veche cunostinta care il roaga sa ii faca o favoare: aceea de a-i urmari sotia, care pare a suferi de niste tulburari psihice. Numai ca povestea reala este mult mai complexa. Detectivul insa, nu stie nimic despre asta, ci isi face doar datoria. O datorie foarte placuta, de altfel, fiindca se indragosteste de sotia prietenului sau si ar face orice sa o ajute. Orice - in limitele omenesti...Frica de inaltime a detectivului il impiedica sa isi salveze iubita de la moarte, ceea ce ii va cauza o cadere nervoasa, bazata partial si pe sentimentul de vina care il apasa. Isi va reveni suficient cat sa-si redescopere femeia visurilor? Insa este suficient de puternic sa o piarda si a doua oara?
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 187Next