Filme Online:
poster The Age of Adaline
DVD-Rip
"The Age of Adaline" - (2015)
Categorie: Drama / Dragoste
Durata: 110 min.
  • 80
O tânără femeie, născută la începutul secolului 20, devine nemuritoare după un accident straniu. După ani petrecuţi în singurătate, ea întâlnește un bărbat care ar putea merita ca ea să-și piardă nemurirea. ... Read More O tânără femeie, născută la începutul secolului 20, devine nemuritoare după un accident straniu. După ani petrecuţi în singurătate, ea întâlnește un bărbat care ar putea merita ca ea să-și piardă nemurirea.
poster Battle for Sevastopol
DVD-Rip
"Battle for Sevastopol" - (2015)
Categorie: Drama / Romantice / Razboi / Biografic / Dragoste
Durata: 110 min.
  • 100
Venirea razboiului devine un adevarat zbucium pentru o tanara studenta, Lyudmila Pavlichenko, aceasta fiind fortata sa se inroleze in armata in 1941. Tanara se dovedeste a avea talente deosebite, devenind cea mai buna femeie care manuieste o arma atat de puternica. Evident, ea intalneste in cele ... Read More Venirea razboiului devine un adevarat zbucium pentru o tanara studenta, Lyudmila Pavlichenko, aceasta fiind fortata sa se inroleze in armata in 1941. Tanara se dovedeste a avea talente deosebite, devenind cea mai buna femeie care manuieste o arma atat de puternica. Evident, ea intalneste in cele din urma un domn sarmant si se indragosteste, fara sa fie constienta ca aceasta intamplare o va duce pe un drum prapastios. Lyudmila este scoasa de pe campul de lupta si trimisa intr-o vizita publica in Statele Unite. Acolo, Eleanor Roosvelt o va duce pe tanara la Casa Alba, devenind prietene foarte bune. Speranta pe care toti o au este ca vorbele Lyudmilei sa schimbe cursul razboiului. Va fi acest lucru posibil?
poster Bad Ass 3: Bad Asses on the Bayou
DVD-Rip
"Bad Ass 3: Bad Asses on the Bayou" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama
Durata: 85 min.
  • 80
Frank Vega si Bernie Pope, se intorc de aceasta data in Louisiana in incercarea de a-l regasii pe unul dintre prietenii lor, candva rapit. ... Read More Frank Vega si Bernie Pope, se intorc de aceasta data in Louisiana in incercarea de a-l regasii pe unul dintre prietenii lor, candva rapit.
poster Walter
DVD-Rip
"Walter" - (2015)
Categorie: Drama
Durata: 94 min.
  • 100
Controlorul de bilete dintr-un cinema local, crede ca este Fiul lui Dumnezeu. El a fost de acord sa fie cel care decide unde vor ajunge cei pe care ii intalneste si ce soarta vor avea. ... Read More Controlorul de bilete dintr-un cinema local, crede ca este Fiul lui Dumnezeu. El a fost de acord sa fie cel care decide unde vor ajunge cei pe care ii intalneste si ce soarta vor avea.
poster Run All Night
PVP-Rip
"Run All Night" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Crima / Thriller / Mister
Durata: 114 min.
  • 100
Fost mafiot cu reputatie si gangster de temut, Jimmy Conlon este bantuit de ororile comise in tinerete, dar si hartuit neincetat de un politist determinat sa il arunce dupa gratii. La 55 de ani, il mai consoleaza doar sticla de whiskey si bunul sau prieten Shawn Maguire, un alt cap al mafiei. ... Read More Fost mafiot cu reputatie si gangster de temut, Jimmy Conlon este bantuit de ororile comise in tinerete, dar si hartuit neincetat de un politist determinat sa il arunce dupa gratii. La 55 de ani, il mai consoleaza doar sticla de whiskey si bunul sau prieten Shawn Maguire, un alt cap al mafiei. Atunci cand fiul sau, Mike, devine tinta gangsterilor, Jimmy este nevoit sa aleaga intre viata de infractor si familia pe care a abandonat-o cu mult timp in urma.
poster Infini
DVD-Rip
"Infini" - (2015)
Categorie: Drama / S.F / Thriller
Durata: 110 min.
  • 100
O echipa de cautare si salvare este transportata intr-o lume destul de ciudata si periculoasa, pentru a-l salva pe Whit Carmichael, singurul supravietuitor al unui atac biologic. ... Read More O echipa de cautare si salvare este transportata intr-o lume destul de ciudata si periculoasa, pentru a-l salva pe Whit Carmichael, singurul supravietuitor al unui atac biologic.
poster Dragon Blade
DVD-Rip
"Dragon Blade" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura
Durata: 122 min.
  • 80
Cativa soldati Romani pierduti, incearca sa isi croiasca drumul spre China. ... Read More Cativa soldati Romani pierduti, incearca sa isi croiasca drumul spre China.
poster Ex Machina
DVD-Rip
"Ex Machina" - (2015)
Categorie: Drama / S.F / Thriller
Durata: 108 min.
  • 60
Caleb, un programator de 24 de ani, care lucrează la cea mai mare companie internautică din lume, câştigă prin concurs o vacanţă de o săptămână în cabana de la munte a lui Nathan, şeful misterios al companiei. Concursul însă nu a fost întâmplător, ci pentru a-l selecta pe cel mai bun angajat, ... Read More Caleb, un programator de 24 de ani, care lucrează la cea mai mare companie internautică din lume, câştigă prin concurs o vacanţă de o săptămână în cabana de la munte a lui Nathan, şeful misterios al companiei. Concursul însă nu a fost întâmplător, ci pentru a-l selecta pe cel mai bun angajat, capabil să ia parte la un experiment intrigant. E vorba de testarea prototipului de robot dotat cu inteligenţă artificială, care are forma unei fete foarte frumoase, Ava.
poster Bound
DVD-Rip
"Bound" - (2015)
Categorie: Drama / Thriller
Durata: 91 min.
  • 100
Fiica unui bogat agent imobilar se indragosteste de un barbat mai tanar decat ea, care o introduce in lumea BDSM. ... Read More Fiica unui bogat agent imobilar se indragosteste de un barbat mai tanar decat ea, care o introduce in lumea BDSM.
poster Maggie
DVD-Rip
"Maggie" - (2015)
Categorie: Horror / Drama / Thriller
Durata: 95 min.
  • 100
Maggie e o adolescenta care l-a avut mereu pe tatal sau alaturi sa o protejeze de tot ce-i rau. Fata ajunge infectata in timpul unei epidemii care se manifesta incet, dar sigur si ii transforma pe cei afectati in zombii canibali. In perioada de incubare a bolii, pana la transformare, tatal iubitor ... Read More Maggie e o adolescenta care l-a avut mereu pe tatal sau alaturi sa o protejeze de tot ce-i rau. Fata ajunge infectata in timpul unei epidemii care se manifesta incet, dar sigur si ii transforma pe cei afectati in zombii canibali. In perioada de incubare a bolii, pana la transformare, tatal iubitor nu-si poate abandona fiica.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 167Next
X