Filme Online:
poster The World Made Straight
DVD-Screener
"The World Made Straight" - (2015)
Categorie: Drama
Durata: 119 min.
  • 100

Adauga la favorite

In a rural Appalachian community haunted by the legacy of a Civil War massacre, a rebellious young man struggles to escape the violence that would bind him to the past. ... Read More In a rural Appalachian community haunted by the legacy of a Civil War massacre, a rebellious young man struggles to escape the violence that would bind him to the past.
poster Loaded
DVD-Screener
"Loaded" - (2015)
Categorie: Comedie, Drama
Durata: 90 min.
  • 60

Adauga la favorite

Three estranged high school friends reunite for an unexpected road trip to rehab. Forced together for a few grueling days, they just might reconnect .. if they don't kill each other first. ... Read More Three estranged high school friends reunite for an unexpected road trip to rehab. Forced together for a few grueling days, they just might reconnect .. if they don't kill each other first.
poster Fifty Shades Of Grey
DVD-Rip
"Fifty Shades Of Grey" - (2015)
Categorie: Drama, Dragoste
Durata: 125 min.
  • 80

Adauga la favorite

Un film controversat in care viata Anastasiei Steele, o simpla absolventa de literarura americana, se schimba total in momentul in care il intalneste pe Christian Grey. ... Read More

Un film controversat in care viata Anastasiei Steele, o simpla absolventa de literarura americana, se schimba total in momentul in care il intalneste pe Christian Grey.
poster Fury
DVD-Rip
"Fury" - (2014)
Categorie: Actiune, Drama, Razboi
Durata: 134 min.
  • 100

Adauga la favorite

Aprilie 1945. Razboiul s-a apropiat tot mai mult de sufletele unor soldati daruiti si bine pregatiti. Sergentul pe nume Wardaddy este la comanda unui tanc Sherman si a unei echipe de 5 oameni, care sunt nevoiti sa plece in misiune dincolo de liniile inamicilor. Depasiti numeric si din punct de ... Read More

Aprilie 1945. Razboiul s-a apropiat tot mai mult de sufletele unor soldati daruiti si bine pregatiti. Sergentul pe nume Wardaddy este la comanda unui tanc Sherman si a unei echipe de 5 oameni, care sunt nevoiti sa plece in misiune dincolo de liniile inamicilor. Depasiti numeric si din punct de vedere al armanentului, toti is pun increderea in comandantul lor. Sfarsitul este unul de-a dreptul eroic.
poster Cinderella
TS-Screener
"Cinderella" - (2015)
Durata: 106 min.
  • 80

Adauga la favorite

Cand tatal ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformata in slujnica si cu numele schimbat in Cenusareasa, fata ar putea usor sa-si piarda speranta, dar tine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii buna si ai curaj”. Viata Cenusaresei ... Read More Cand tatal ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformata in slujnica si cu numele schimbat in Cenusareasa, fata ar putea usor sa-si piarda speranta, dar tine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii buna si ai curaj”. Viata Cenusaresei se schimba o data pentru totdeauna cand in padure da peste un strain chipes, despre care habar nu are ca este chiar printul regatului.
poster The World Made Straight
DVD-Rip
"The World Made Straight" - (2015)
Categorie: Drama
Durata: 119 min.
  • 60

Adauga la favorite

In a rural Appalachian community haunted by the legacy of a Civil War massacre, a rebellious young man struggles to escape the violence that would bind him to the past. ... Read More In a rural Appalachian community haunted by the legacy of a Civil War massacre, a rebellious young man struggles to escape the violence that would bind him to the past.
poster Home Sweet Hell
DVD-Rip
"Home Sweet Hell" - (2015)
Categorie: Comedie, Drama
Durata: 98 min.
  • 80

Adauga la favorite

Don Champagne pare sa le aiba pe toate pana in momentul in care sotia sa, Mona, afla ca acesta are o aventura cu o tanare draguta. Toate se vor da peste cap. ... Read More Don Champagne pare sa le aiba pe toate pana in momentul in care sotia sa, Mona, afla ca acesta are o aventura cu o tanare draguta. Toate se vor da peste cap.
poster Cyberbully
DVD-Rip
"Cyberbully" - (2015)
Categorie: Drama
Durata: 62 min.
  • 80

Adauga la favorite

O tanara englezoaica este fortata de catre un hacker sa faca tot ceea ce el ii spune. Din pacate, refuzul ei ar putea duce la expunerea in public a unor fotografii compromitatoare. ... Read More


O tanara englezoaica este fortata de catre un hacker sa faca tot ceea ce el ii spune. Din pacate, refuzul ei ar putea duce la expunerea in public a unor fotografii compromitatoare.
poster The Eagle
R5-LiNE
"Acvila legiunii a IX-a" - (2011)
Categorie: Actiune, Drama, Aventura, Istoric
Durata: 105 min
  • 80

Adauga la favorite

In urma cu 20 de ani, puternica legiune a IX-a a Imperiului Roman, formata din 5.000 de soldati de elita si condusa de catre Flavius Aquila, a disparut fara urma in partea de nord a provinciei Britannia si, o data cu ea, s-a pierdut si vulturul de aur ce reprezenta blazonul acestei factiuni a ... Read More In urma cu 20 de ani, puternica legiune a IX-a a Imperiului Roman, formata din 5.000 de soldati de elita si condusa de catre Flavius Aquila, a disparut fara urma in partea de nord a provinciei Britannia si, o data cu ea, s-a pierdut si vulturul de aur ce reprezenta blazonul acestei factiuni a armatei romane. In anul 140 dupa Hristos, fiul conducatorului de atunci al legiunii a IX-a pe nume Marcus Aquila isi propune sa solutioneze misterul disparitiei soldatilor, sa recupereze vulturul de aur despre care se zvoneste ca ar impodobi un templu barbar din nordul Britanniei si sa spela rusinea indurata de catre parintele sau Flavius Aquila cu doua decenii in urma. Insotit de catre un sclav de origine britanica botezat Esca, Marcus Aquila se aventureaza dincolo de granitele lumii cunoscute de el si dincolo de Zidul lui Hadrian si ajunge in Caledonia (Scotia de astazi), acolo unde trebuie sa se lupte pe viata si pe moarte cu triburile de indigeni. Ceea ce nu se astepta insa Marcus Aquila sa afle in Britannia este faptul ca propriul lui sclav Esca detine cheia rezolvarii misterului volatilizarii legiunii a IX-a si a vulturului de aur.
poster The Air I Breathe
DVD-Rip
"The Air I Breathe" - (2007)
Categorie: Drama, Crima, Dragoste
Durata: 97 min.
  • 60

Adauga la favorite

O dramă ce prezintă patru scurte poveşti - "Happiness" ("Fericire"), "Pleasure" ("Plăcere"), "Sorrow" ("Mâhnire") şi "Love" ("Dragoste") - în care personajul principal al fiecărei poveşti în parte ilustrează una din cele patru trăiri. ... Read More O dramă ce prezintă patru scurte poveşti - "Happiness" ("Fericire"), "Pleasure" ("Plăcere"), "Sorrow" ("Mâhnire") şi "Love" ("Dragoste") - în care personajul principal al fiecărei poveşti în parte ilustrează una din cele patru trăiri.
În "Happiness", un bancher timid interpretat de Forest Whitaker pariază fiecare bănuţ pe care-l are pe un pont considerat "sigur". În "Sorrow", Sarah Michelle Gellar este o vedetă pop în devenire a cărui contract ajunge în mâinile unui cap al mafiei şi ale nepotului acestuia. În "Pleasure", Brendan Fraser interpretează rolul unui om care poate citi în viitorul celorlalţi, dar nu o poate face atunci când vine vorba de propriul destin. În "Love", Kevin Bacon joacă rolul unui doctor care râvneşte după o femeie pe care nu o poate avea.
Deşi fiecare personaj crede că soarta le este determinată de noroc, morala filmului este că fiecare ne construim propriul destin în funcţie de deciziile pe care le luăm.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 164Next
X