Filme Online:
poster Lucky Number Slevin
DVD-Rip
"Nevinovat cu ghinion" - (2006)
Categorie: Drama / Crima / Thriller
Durata: 105 min
  • 80
Din cauza unei greseli de identitate, Slevin aterizeaza in mijlocul unui razboi pus la cale de doi capi ai lumii interlope rivali - Rabinul si Seful. Slevin este urmarit in permanenta de detectivul Brikowski, precum si de infamul asasin Goodkat. Astfel se gaseste in situatia de a dezvolta singur un ... Read More Din cauza unei greseli de identitate, Slevin aterizeaza in mijlocul unui razboi pus la cale de doi capi ai lumii interlope rivali - Rabinul si Seful. Slevin este urmarit in permanenta de detectivul Brikowski, precum si de infamul asasin Goodkat. Astfel se gaseste in situatia de a dezvolta singur un plan ingenios pentru a-i prinde el inainte sa-l prinda ei.
poster Fetih 1453
DVD-Rip
"Conquest 1453" - (2012)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura / Razboi / Istoric
Durata: 160 min.
  • 80
Dupa multi ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care in 1453 i-a izgonit pe toti locuitorii Constantinopolului, un sultan ambitios in persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie mareata pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Pana sa ajunga la portile propriei ... Read More Dupa multi ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care in 1453 i-a izgonit pe toti locuitorii Constantinopolului, un sultan ambitios in persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie mareata pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Pana sa ajunga la portile propriei cetati, sultanul Mehmed II-lea va trebui sa treaca peste multe pericole care ii vor ingreuna si mai mult misiunea pe care a jurat sa o duca la bun sfarsit .Vestea campaniei sale impotriva imperiului a ajuns si la urechiile lui Uluibatli Hasan care va incerca sa impiedice oastea condusa de Mehmed si sa ajunga la Constantinopol prin orice mijloc posibil. Feith 1453 este un film care evoca istoria secolului si multele razboaie purtate contra Imperiului Otoman .
poster Compliance
BD-Rip
"Compliance" - (2012)
Categorie: Drama / Thriller
Durata: 90 min.
  • 80
Cat de departe poate merge cineva pentru a se supune unei figuri autoritare? Si de ce nu e usor sa spui pur si simplu ”nu”? Becky si Sandra nu se inteleg extraordinar de bine. Sandra e o femeie de varsta mijlocie care conduce un restaurant fast-food, iar Becky e o adolescenta de vreo 19 ani care ... Read More Cat de departe poate merge cineva pentru a se supune unei figuri autoritare? Si de ce nu e usor sa spui pur si simplu ”nu”? Becky si Sandra nu se inteleg extraordinar de bine. Sandra e o femeie de varsta mijlocie care conduce un restaurant fast-food, iar Becky e o adolescenta de vreo 19 ani care lucreaza ca vanzatoare la casa de marcat si are mare nevoie de slujba aceea. Un barbat suna la fast-food pentru a face o farsa sinistra si o convinge pe sefa de personal sa interogheze o Becky, desi aceasta e nevinovata. Barbatul pretinde ca e politist si ca a primit o reclamatie de la o clienta care spune ca Becky i-a furat banii din geanta. Ziua fusese una stresanta, cu multi clienti si prea putin profit, asa ca Sandra, coplesita de responsabilitatile ei, e de acord sa-i faca pe plac ofiterului de la telefon si o retine pe Becky. Farsa barbatului ii va rani pe toti cei implicati. Alegerea Sandrei de a se transforma in anchetator va porni un cosmar care incetoseaza linia dintre utilitate si prudenta, legalitate si ratiune. Filmul e bazat pe evenimente reale.
poster Blood And Bone
DVD-Rip
"Blood and Bone" - (2009)
Categorie: Actiune / Drama
Durata: 90 Minute
  • 80
Fostul condamnat Isaiah Bone este noua forta a luptelor de strada din Los Angeles. Dupa cinci ani petrecuti in inchisoare, e gata sa inceapa o noua viata. Dar atunci cand il doboara pe campionul local, seful "mafiei" in domeniu ce aduce teroarea pe strazile din LA, doreste sa il introduca pe Bone ... Read More Fostul condamnat Isaiah Bone este noua forta a luptelor de strada din Los Angeles. Dupa cinci ani petrecuti in inchisoare, e gata sa inceapa o noua viata. Dar atunci cand il doboara pe campionul local, seful "mafiei" in domeniu ce aduce teroarea pe strazile din LA, doreste sa il introduca pe Bone intr-o serie de meciuri internationale de mare miza. Refuzul lui Bone declanseaza o confruntare exploziva intre doi dusmani puternici, ce pune totul la bataie. Totusi Bone intra in aceast gen de lupta, în încercarea sa de a îndeplini o promisiune facuta unui prieten mort.
poster Argo
DVD-Screener
"Argo" - (2012)
Categorie: Drama / Thriller / Istoric
Durata: 120 min.
  • 80
Povestea se concentreaza asupra eforturilor facute pentru a salva sase diplomati in 1979, cand ambasada americana era ocupata de iranieni. Guvernul canadian si CIA si-au strans randurile pentru a-i salva pe cei sase demnitari. Cei de la CIA au folosit un expert in deghizari si au pus la cale o ... Read More Povestea se concentreaza asupra eforturilor facute pentru a salva sase diplomati in 1979, cand ambasada americana era ocupata de iranieni. Guvernul canadian si CIA si-au strans randurile pentru a-i salva pe cei sase demnitari. Cei de la CIA au folosit un expert in deghizari si au pus la cale o diversiune al carui scenariu era ca o echipa de sase producatori de la Hollywood faceau un film numit "Argo". Deghizati in cineasti, diplomatii au reusit sa plece din tara.
poster Meteor
DVD-Screener
"Meteor" - (1979)
Categorie: Drama / S.F / Thriller
Durata: 107 min/
  • 100
Asteroidul "Orpheus" s-a ciocnit cu o cometă, iar după coliziune, o bucată de asteroid lată de 8 kilometri se îndreaptă spre Pământ. Omenirea e în pericol în cazul în care asteroidul ar lovi Pământul şi ar provoca o catastrofă de proprţii inestimabile. NASA vrea cu tot dinadinsul să oprească bucata ... Read More Asteroidul "Orpheus" s-a ciocnit cu o cometă, iar după coliziune, o bucată de asteroid lată de 8 kilometri se îndreaptă spre Pământ. Omenirea e în pericol în cazul în care asteroidul ar lovi Pământul şi ar provoca o catastrofă de proprţii inestimabile. NASA vrea cu tot dinadinsul să oprească bucata de asteroid aşa că decide să folosească satelitul "Hercules", o armă nucleară ilegală, însă, în ultimul moment reiese că satelitul nu are destulă forţă de a trage focuri. Singura şansă a omenirii e ca NASA să îşi unească forţele cu Uniunea Sovietică (URSS) care are de asemenea un astfel de satelit ilegal.
poster Mean Machine
DVD-Rip
"Un meci pe cinste" - (2001)
Categorie: Drama
Durata: 98 min.
  • 80
Danny Meehan avea tot ce-si putea dori: masini rapide, bani, femei, celebritate, pentru ca era capitanul echipei de fotbal. Dar intr-o zi este dat afara din echipa fiind acuzat de meciuri aranjate, si condamnat la 3 ani de inchisoare. Dar la inchisoarea la care este repartizat incep problemele cu ... Read More Danny Meehan avea tot ce-si putea dori: masini rapide, bani, femei, celebritate, pentru ca era capitanul echipei de fotbal. Dar intr-o zi este dat afara din echipa fiind acuzat de meciuri aranjate, si condamnat la 3 ani de inchisoare. Dar la inchisoarea la care este repartizat incep problemele cu directorul, care-si facuse o echipa de fotbal proprie si-l dorea pe Danny membru in ea...
poster Before Midnight
DVD-Screener
"Before Midnight" - (2013)
Categorie: Drama
Durata: 108 min.
  • 100
Celine şi Jesse sunt acum în Grecia, în vacanţă. Au trecut nouă ani de când s-au reîntâlnit, în Franţa, în timpul turneului lui pentru promovarea unui roman. Şi au trecut aproape 20 de ani de când s-au cunoscut prima dată, într-un tren spre Viena. La precedenta lor întâlnire cu noi, în "Before ... Read More Celine şi Jesse sunt acum în Grecia, în vacanţă. Au trecut nouă ani de când s-au reîntâlnit, în Franţa, în timpul turneului lui pentru promovarea unui roman. Şi au trecut aproape 20 de ani de când s-au cunoscut prima dată, într-un tren spre Viena. La precedenta lor întâlnire cu noi, în "Before Sunset", cei doi erau deja mai puţin idealişti şi vedea lumea mai puţin boemă. Acum, cei doi sunt căsătoriţi şi au două fiice gemene. Când Jesse îşi duce fiul din prima căsătorie la un aeroport din Grecia pentru ca acesta să se întoarcă în America la mama lui, cu care locuieşte, începe să ia în considerare o mutare înapoi la Chicago, pentru a fi mai aproape de fiul său. Între timp Celine se gândeşte să accepte noua slujbă ce i s-a propus în Franţa, acolo unde ea, Jesse şi cele două fiice locuiesc permanent.
poster The Water Diviner
DVD-Screener
"The Water Diviner" - (2014)
Categorie: Drama / Razboi
Durata: 111 min.
  • 100
Un tată în căutarea fiilor săi, într-un context istoric incert: la sfârşitul Primului Război Mondial, când lumea este încă devastată de oribilele sale consecinţe. În districtul Mallee, din regiunea rurală a Australiei, fermierul Joshua Connor e nevoit să trăiască cu evidenţa apăsătoare a faptului ... Read More Un tată în căutarea fiilor săi, într-un context istoric incert: la sfârşitul Primului Război Mondial, când lumea este încă devastată de oribilele sale consecinţe. În districtul Mallee, din regiunea rurală a Australiei, fermierul Joshua Connor e nevoit să trăiască cu evidenţa apăsătoare a faptului că, la patru ani de la bătălia de la Gallipoli, tot ceea ce i-a mai rămas din cei trei fii ai săi, plecaţi pe front şi daţi dispăruţi, este un pacheţel din hârtie maro, conţinând un jurnal ferfeniţit, câteva scrisori şi nişte poze. O întâmplare tragică şi neaşteptată îl face pe Connor să-şi ia inima în dinţi şi să pornească la drum în căutarea fiilor săi.
poster The Woman in Black 2
DVD-Rip
"The Woman in Black 2" - (2014)
Categorie: Horror / Drama / Thriller
Durata: 98 min.
  • 100
Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, profesoarele Eve Parkins şi Jean Hogg sunt nevoite să îşi evacueze elevii în Crythin Gifford, un sătuc aflat la mică distanţă de oraş. Aceştia se cazează în aceeaşi casă, în care, în urmă cu 40 de ani, Arthur Kipps a ... Read More Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, profesoarele Eve Parkins şi Jean Hogg sunt nevoite să îşi evacueze elevii în Crythin Gifford, un sătuc aflat la mică distanţă de oraş. Aceştia se cazează în aceeaşi casă, în care, în urmă cu 40 de ani, Arthur Kipps a investigat primul său caz supranatural. În foarte scurt timp, Eve realizează şi ea că locuinţa este bântuită. Cu cât vor sta mai mult în casă, cu atât vor fi mai atraşi în terifiantul trecut a foştilor locatari, iar maleficulspirit care le dă târcoale va fi mai aproape să pună stăpânire pe sufletele copiilor. Cu ajutorul pilotului Jeremy Irvine, profesoarele încearcă să îi protejeze pe cei mici şi să afle adevărul despre Femeia în Negru.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 166Next
X