Filme Online:
poster Space Station 76
DVD-Rip
"Space Station 76" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Comedie, Drama, S.F
Durata: 93 min.
  • 60

Adauga la favorite

Space Station 76 reprezinta debutul regizoral al actorului Jack Plotnick si este o comedie neagra a carei actiune e plasata in viitor. Scenariul filmului a fost conceput initial ca piesa de teatru. Jessica Marlowe soseste pe Omega 76, unde va fi secundul capitanului Glenn Terry, un barbat arogant ... Read More Space Station 76 reprezinta debutul regizoral al actorului Jack Plotnick si este o comedie neagra a carei actiune e plasata in viitor. Scenariul filmului a fost conceput initial ca piesa de teatru.

Jessica Marlowe soseste pe Omega 76, unde va fi secundul capitanului Glenn Terry, un barbat arogant ce nu suporta sa primeasca indrumari de la oamenii echipajului sau. Chiar din prima zi, Jessica face cunostinta cu Sunshine, fetita mecanicului de pe statia spatiala, Ted, al carui mariaj cu Misty, o femeie focoasa si egocentrica, intampina dificultati. In lipsa altor copii de varsta ei prin preajma, Sunshine incepe sa-si petreaca tot mai mult timp in compania Jessicai, starnind gelozia lui Misty, care va face tot posibilul sa o indeparteze pe fiica sa de noua venita. In timp ce capitanul Glenn isi ineaca amarul in alcool, in incercarea de a uita un secret din trecutul sau, Ted e atras din ce in ce mai mult de Jessica. Toate evenimentele vor ajunge la un punct culminant in timpul petrecerii de Craciun de pe statia spatiala.
poster Raising Helen
DVD-Rip
"Raising Helen" - (2004)
Categorie: Comedie, Drama
Durata: 119 min
  • 80

Adauga la favorite

Viata top-modelului Helen Harris ia o intorsatura de 180 de grade in momentul in care afla ca trebuie sa se ocupe de cei trei copii minori ai surorii sale. Helen este intr-adevar cea mai cool matusa din New York, dar nu are nici cea mai mica idee cum se cresc copiii. ... Read More Viata top-modelului Helen Harris ia o intorsatura de 180 de grade in momentul in care afla ca trebuie sa se ocupe de cei trei copii minori ai surorii sale. Helen este intr-adevar cea mai cool matusa din New York, dar nu are nici cea mai mica idee cum se cresc copiii.
poster Freedom Writers
Bluray-Rip
"Freedom Writers" - (2007)
Categorie: Drama
Durata: 123 min.
  • 80

Adauga la favorite

Regizorul Richard LaGravenese aduce in prim-plan proiectul „The Freedom Writer's Diaries: How a Teacher and 150 Teens Used Writing to Change Themselves and the World Around Them”, scris de profesoara Erin Gruwell, impreuna cu elevii ei. Ceea ce incep sa scrie elevii „periculosi”este o odisee ... Read More Regizorul Richard LaGravenese aduce in prim-plan proiectul „The Freedom Writer's Diaries: How a Teacher and 150 Teens Used Writing to Change Themselves and the World Around Them”, scris de profesoara Erin Gruwell, impreuna cu elevii ei. Ceea ce incep sa scrie elevii „periculosi”este o odisee impotriva ignorantei, a neintelegerii si a fortelor negative din propriile vieti, ce le va deschide ochii si-i va invata sa devina eroii propriilor vieti.
poster Avenged
Bluray-Rip
"iNumber Number" - (2013)
Categorie: Actiune, Drama, Crima
Durata: 96 min.
  • 60

Adauga la favorite

Un politist sub acoperire isi risca intreaga viata dar si cariera doar pentru a-si platii niste polite. ... Read More
Un politist sub acoperire isi risca intreaga viata dar si cariera doar pentru a-si platii niste polite.
poster All Relative
HD-Rip
"All Relative" - (2014)
Durata: 85 min.
  • 60

Adauga la favorite

Intre Harry si Grace, un cuplu modern si tanar din New York, lucrurile merg perfect din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, Harry ajunge intr-o situatie destul de ciudata cu mama lui Grace care nu doar ca agita lucrurile dintre cei doi, ci schimba in totalitate comportamentul lui Harry. ... Read More
Intre Harry si Grace, un cuplu modern si tanar din New York, lucrurile merg perfect din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, Harry ajunge intr-o situatie destul de ciudata cu mama lui Grace care nu doar ca agita lucrurile dintre cei doi, ci schimba in totalitate comportamentul lui Harry.
poster 3 Days to Kill
Bluray-Rip
"Condamnat sa ucida" - (2014)
Durata: 111 min.
  • 60

Adauga la favorite

Ethan Runner este un agent din Serviciile Secrete care sufera de o boala incurabila. In schimbul unui medicament experimental care-i poate salva viata, Ethan trebuie sa accepte o ultima misiune, care, insa, poate fi reversul medaliei, si il poate costa chiar viata. ... Read More Ethan Runner este un agent din Serviciile Secrete care sufera de o boala incurabila. In schimbul unui medicament experimental care-i poate salva viata, Ethan trebuie sa accepte o ultima misiune, care, insa, poate fi reversul medaliei, si il poate costa chiar viata.
poster Top Dog
DVD-Rip
"Top Dog" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Drama, Crima
Durata: 92 min.
  • 60

Adauga la favorite

London bad boy Billy Evans gets in over his head when he joins a dangerous criminal gang. ... Read More London bad boy Billy Evans gets in over his head when he joins a dangerous criminal gang.
poster The One I Love
BD-Rip
"The One I Love" - (2014)
Durata: 91 min.
  • 60

Adauga la favorite

Struggling with a marriage on the brink of falling apart, a couple escapes for a weekend in pursuit of their better selves, only to discover an unusual dilemma that awaits them. ... Read More Struggling with a marriage on the brink of falling apart, a couple escapes for a weekend in pursuit of their better selves, only to discover an unusual dilemma that awaits them.
poster The Hobbit: The Desolation Of Smaug
DVD-Rip
"Hobbitul: Dezolarea lui Smaug" - (2013)
Categorie: Drama, Aventura
Durata: 161 min.
  • 80

Adauga la favorite

Dupa ce au trecut teferi de Muntii Cetosi, grupul format din Gandalf Cel Sur, hobbitul Bilbo Baggins ?i cei 13 gnomi se intreapta spre Erebor. De aici calatoria lor devine una mult mai periculoasa. Gandalf ii paraseste pe moment pe cei 14 pentru a se duce ?n Dol Guldur, sa se convinga daca ... Read More Dupa ce au trecut teferi de Muntii Cetosi, grupul format din Gandalf Cel Sur, hobbitul Bilbo Baggins ?i cei 13 gnomi se intreapta spre Erebor. De aici calatoria lor devine una mult mai periculoasa. Gandalf ii paraseste pe moment pe cei 14 pentru a se duce ?n Dol Guldur, sa se convinga daca necromantul este real sau nu. Dragonul Smaug s-a trezit la viata ?i este mai in for?a ca niciodata. Daca pana acum pielea lui era mai ceva ca otelul, dupa 60 de ani de hibernare sub bogatiile din Erebor, dragonul a devenit si mai greu de strapuns, datorita diamantelor ?i tuturor pietrelor pretioase care i-au intrat prin piele. Azog ?i orcii sai supusi sunt furiosi ?i mai determinati ca niciodata sa le vina de cap lui Thorin si companiei sale si pornesc din nou pe urmele lor, iar ?n peisaj apar Bard the Bowman si Legolas, doi straini care pe moment vor complica misunea foarte tare. Vor reusi ei sa recupereze Erebor-ul din ghearele fioroasei bestii scuipatoare de flacari?
poster Deux jours, une nuit
Bluray-Rip
"Deux jours, une nuit" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Drama
Durata: 95 min.
  • 60

Adauga la favorite

Sandra e o tanara care are la dispozitie un singur weekend pentru a-si convinge colegele sa renunte la bonusuri pentru ca ea sa-si pastreze locul de munca. ... Read More Sandra e o tanara care are la dispozitie un singur weekend pentru a-si convinge colegele sa renunte la bonusuri pentru ca ea sa-si pastreze locul de munca.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 162Next
X