Filme Online:
poster Trickr Treat
DVD-Rip
"Trick’r Treat: Povesti de Halloween" - (2008)
Categorie: Comedie, Horror, Drama, Thriller
Durata: 82 min
  • 80

Adauga la favorite

Se spune ca Halloweenul este noapte in care mortii se trezesc sa umble printre noi iar alti monstri inimaginabili umbla liberi. Ritualurile de la All Hallows Eve au fost gandite pentru a ne proteja de necazurile aduse de ei, iar un orasel este pe cale sa invete o lectie terifianta: unele traditii ... Read More Se spune ca Halloweenul este noapte in care mortii se trezesc sa umble printre noi iar alti monstri inimaginabili umbla liberi. Ritualurile de la All Hallows Eve au fost gandite pentru a ne proteja de necazurile aduse de ei, iar un orasel este pe cale sa invete o lectie terifianta: unele traditii mai bine nu se uita.
Nimic nu e ceea ce pare cand un cuplu din suburbii afla care sunt implicatiile stingerii unui "Jack-O-Lantern" inainte de miezul noptii; patru femei se intalnesc cu un obsedat mascat la un festival local; un grup de tineri pusi pe sotii merge prea departe si descopera terifiantul adevar ascuns intr-o legenda locala; si un singuratic artagos este vizitat de un colindator ciudat. Costume si dulciuri, stafii si spiridusi, monstrii si masacru... bunatatile de Halloween devin mortale in timp ce creaturi ciudate de toate felurile incearca sa supravietuiasca celei mai infricosatoare nopti a anului.
poster Pearl Harbor
DVD-Rip
"Pearl Harbor" - (2001)
Categorie: Actiune, Drama, Razboi, Dragoste
Durata: 183 Minute
  • 80

Adauga la favorite

Povestea clasica a atacului japonez asupra Pearl Harbor-ului este revazuta prin ochii a doi prieteni din copilarie, acum ofiteri de Aviatie. Evenimentele din 7 decembrie 1941 schimba complet viata a doi tineri piloti si a unei frumoase asistente medicale. Pentru ca Statele Unite nu intrasera inca ... Read More Povestea clasica a atacului japonez asupra Pearl Harbor-ului este revazuta prin ochii a doi prieteni din copilarie, acum ofiteri de Aviatie. Evenimentele din 7 decembrie 1941 schimba complet viata a doi tineri piloti si a unei frumoase asistente medicale. Pentru ca Statele Unite nu intrasera inca in razboi, Rafe este trimis impreuna cu aviatorii britanici in Europa, unde este impuscat.Crezandu-l mort, Danny incearca sa o consoleze pe iubita acestuia, Evelyn si cei doi devin foarte apropiati. Cand Rafe revine in tara, fostii prieteni devin dusmani si abia in valtoarea evenimentelor de la Pearl Harbor se pot apropia din nou.

Premiat la Oscar , nominalizat la 2 premii Golden Globes .
poster The Judge
BD-Rip
"The Judge" - (2014)
Categorie: Drama
Durata: 141 min.
  • 80

Adauga la favorite

Un avocat de succes se intoarce in orasul natal pentru inmormantarea mamei sale. Aici descopera ca tatal sau instrainat, bolnav de Alzheimer, este acuzat ca ar fi ucis-o. Barbatul decide sa ii acorde o sansa tatalui, astfel ca alege sa il reprezinte la tribunal. Pe masura ce se apropie de adevar, ... Read More Un avocat de succes se intoarce in orasul natal pentru inmormantarea mamei sale. Aici descopera ca tatal sau instrainat, bolnav de Alzheimer, este acuzat ca ar fi ucis-o. Barbatul decide sa ii acorde o sansa tatalui, astfel ca alege sa il reprezinte la tribunal. Pe masura ce se apropie de adevar, avocatul reia legatura cu familia pe care a lasat-o in urma.
poster The Imitation Game
DVD-Screener
"The Imitation Game" - (2014)
Categorie: Drama, Thriller, Razboi, Biografic
Durata: 114 min.
  • 80

Adauga la favorite

In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, matematicianul englez Alan Turing ajuta la spargerea codului Enigma. ... Read More In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, matematicianul englez Alan Turing ajuta la spargerea codului Enigma.
poster Foxcatcher
HD-Rip
"Foxcatcher" - (2014)
Categorie: Drama
Durata: 130 min.
  • 60

Adauga la favorite

Filmul se inspira din cazul real al milionarului John du Pont, mostenitorul unei companii de produse chimice, care a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoida si l-a impuscat mortal in data de 26 ianuarie 1996 pe campionul olimpic de wrestling Dave Schultz. Dave antrena sportivi tineri pentru ... Read More Filmul se inspira din cazul real al milionarului John du Pont, mostenitorul unei companii de produse chimice, care a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoida si l-a impuscat mortal in data de 26 ianuarie 1996 pe campionul olimpic de wrestling Dave Schultz.
Dave antrena sportivi tineri pentru Jocurile Olimpice de la Atlanta in centrul Team Foxcatcher, pe care il construise milionarul in anii ’80 pe imensa lui proprietate de 800 de acri din Newtown Square – Pennsylvania, insa instabilul psihic John du Pont (56 ani) traia cu falsa impresie ca bunul lui prieten este liderul unei conspiratii internationale menite sa il ucida pe el.Tragand trei focuri de arma prin geamul automobilului Lincoln in directia lui Dave Schultz (36 ani), John du Pont l-a ranit mortal pe acesta sub ochii sefului agentilor de paza de pe proprietate si ai lui Nancy, sotia victimei si mama a doi copii.
poster 4 Minute Mile
DVD-Rip
"4 Minute Mile" - (2014)
Categorie: Drama
Durata: 96 min.
  • 80

Adauga la favorite

A former track coach decides to train a student with natural athletic talent. Tragedy strikes right before the biggest race of his life, forcing him to confront everything that has been holding him back. ... Read More A former track coach decides to train a student with natural athletic talent. Tragedy strikes right before the biggest race of his life, forcing him to confront everything that has been holding him back.
poster Saints and Soldiers: The Void
BD-Rip
"Saints and Soldiers: The Void" - (2014)
Categorie: Actiune, Drama, Razboi
Durata: 95 min.
  • 60

Adauga la favorite

The German war machine is in retreat. Two American M 18 tank destroyers are sent to root out a die hard group of Nazis holed up in the Harz Mountains. ... Read More The German war machine is in retreat. Two American M 18 tank destroyers are sent to root out a die hard group of Nazis holed up in the Harz Mountains.
poster Boyhood
DVD-Rip
"Boyhood" - (2014)
Categorie: Drama
Durata: 165 min.
  • 80

Adauga la favorite

„Boyhood” e o experienta cinematografica de pionierat, care acopera o perioada de 12 ani din viata unei familii si a si fost filmat in 12 ani. In centru e Mason, care face, impreuna cu sora lui Samantha, o calatorie emotionala si transformatoare de-a lungul timpului, de la copilarie la maturitate. ... Read More „Boyhood” e o experienta cinematografica de pionierat, care acopera o perioada de 12 ani din viata unei familii si a si fost filmat in 12 ani. In centru e Mason, care face, impreuna cu sora lui Samantha, o calatorie emotionala si transformatoare de-a lungul timpului, de la copilarie la maturitate.
poster The Godfather 3
DVD-Rip
"Nasul: Partea III" - (1990)
Categorie: Actiune, Drama, Thriller
Durata: 162 min
  • 80

Adauga la favorite

Ultima parte a trilogiei "Nasul" urmareste actiunile lui Michael Corleone, devenit intre timp la randul lui Nas. Acesta incearca sa legalizeze interesele familiei, urmarind sa iasa din lumea violenta a familiilor mafiote, dar aceasta tentativa se va dovedi mult mai dificila decat si-a imaginat ... Read More Ultima parte a trilogiei "Nasul" urmareste actiunile lui Michael Corleone, devenit intre timp la randul lui Nas. Acesta incearca sa legalizeze interesele familiei, urmarind sa iasa din lumea violenta a familiilor mafiote, dar aceasta tentativa se va dovedi mult mai dificila decat si-a imaginat

Nominalizat la 7 premii Oscar si la 7 premii Golden Globes .
poster The Godfather 2
DVD-Rip
"Nasul: Partea II" - (1974)
Categorie: Drama, Thriller
Durata: 200 min
  • 80

Adauga la favorite

Continuarea primei parti, filmul prezinta destinul tanarului Vito Corleone, urmarind copilaria sa din Sicilia si tineretea petrecuta la New York, aratand modul in care a devenit unul din cei mai importanti sefi mafioti. De asemenea un alt plan al filmului se axeaza asupra lui Michael Corleone, cel ... Read More Continuarea primei parti, filmul prezinta destinul tanarului Vito Corleone, urmarind copilaria sa din Sicilia si tineretea petrecuta la New York, aratand modul in care a devenit unul din cei mai importanti sefi mafioti. De asemenea un alt plan al filmului se axeaza asupra lui Michael Corleone, cel mai tanar fiu al Nasului, aratand tenativele acestuia de a extinde afacerile familiei in Las Vegas, Hollywood si Cuba

Premiat cu 6 premii Oscar , nominalizat la 5 premii Golden Globes .
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 163Next
X