Prozac Nation (2001)

poster Prozac Nation
Categorie: Drama
Aparitie: 2001 Durata: 95 Minute
Ranking: / 5
Voturi: 17 Prozac Nation (2001) Online Subtitrat / 10
Sinopsis:
Elizabeth Wurtzel este o tanara scriitoare talentata, care tocmai a absolvit liceul si castiga o bursa la Universitatea Harvard. Ea spera ca aceasta facultate sa-i schimbe viata, scapand de mama ei si de trecutul ei tulburat, care implica divortul parintilor ei si singuratatea. Dupa sosire, problmele lui Elizabeth par sa fie doar la inceput, pentru ca nu este in stare sa tina pasul cu orarul, cu cursurile, sa-si aranjeze timpul liber, asa ca devine dependenta de Prozac, medicamentul antidepresiv minune, dar care nu reuseste decat sa-i complice si mai mult viata in timp ce se zbate sa treaca emotional si fizic peste primul an de facultate.
Distribuie:
loading...

Prozac Nation (2001)

Daca intalniti acest mesaj: "Accesul la această înregistrare video a fost limitat." inseamna ca filmul a fost sters. Va rugam sa lasati un comentariu cu textul "FILM STERS" iar noi o sa il recurcam. Va multumim!

Filme asemanatoare

October Baby
Bluray-Rip
Nine 1-2 Weeks
DVD-Rip
Homecoming
DVD-Rip
Requiem For A Dream
DVD-Rip
armand1
19 February 2013 22:44
mda putin plictisitor....nota 7
bebysimo
24 August 2011 15:48
interesant
InformationWould you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.