The Scarlet Letter (1995)

poster The Scarlet Letter
Categorie: Drama / Dragoste
Aparitie: 1995 Durata: 129 min.
Ranking: / 5
Voturi: 44 The Scarlet Letter (1995) Online Subtitrat / 10
Sinopsis:
In 1667 in golful din colonia Massachusetts, exista un armistitiu intre Puritani si Algonkieni. hester aici ajunge de peste oceane, din Anglia, in cautarea independentei. Isi asteapta sotul, imprietenindu-se cu quakerii si intemeindu-si o casa. Cu trecerea timpului, aceasta se indragosteste de un preot tanar, care simte la fel pentru ea. Cand aud vestea ca sotul ei a fost omorat cel mai probabil de indieni, incep o relatie amoroasa. Cand ramane insarcinata, Hester este trimisa la inchisoare, unde se naste o fiica. Mai tarziu este umilita public fiind fortata sa poarte litera stacojie "A" de la adulter. Un baiat cu tobe este pus sa o urmareasca prin tot orasul si sa bata toba cand trece. In aceeasi zi, apare si sotul ei imrpeuna cu indienii, dupa un an de absenta.

Acum purtand numele de Dr. Chillingworth, impune frica, fiind suspectat de vrajitorie, in timp ce il cauta pe amantul lui Hester pentru a-si duce la capat razbunarea. Cu planurile facute, ataca si scalpeaza un om ce venea calare dinspre casa lui Hester, catre oras, el fiind deghizat in indian. Si pentru aceasta fapta, satenii dau vina pe indieni. Ii tarasc pe acestia in centrul orasului la spanzuratoare. De aici lucrurile iau o dinamica alerta si porneste batalia.
Distribuie:
loading...

The Scarlet Letter (1995)

Partea a 2-a

Filme asemanatoare

Fireflies in the Garden
DVD-Rip
When A Man Loves a Woman
DVD-Rip
2012 Supernova
DVD-Rip
Winnetou - 2. Teil
TV-Rip
belle23
10 May 2012 18:19
superb ...un film foarte frumos !
balaitagabriela
2 April 2012 19:39
pacat ,dar nu pot vedea filmul. sper sa faceti ceva sa putem viziona filmele.sper sa bagati si ceva mai nou interesant.
bebysimo
19 November 2011 22:02
foarte frumos,superb. multumesc pt filmele bune.
InformationWould you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.