This Is Our Time (2013)

poster This Is Our Time
Categorie: Drama
Aparitie: 2013 Durata: 92 min.
Ranking: / 5
Voturi: 37 This Is Our Time (2013) Online Subtitrat / 10
Sinopsis:
Dupa absolvire, cinci tineri se unesc pentru a schimba ceva in lume pentru Dumnezeu. Ambitiile lor sunt mari, pasiunea lor este puternica si in cele din urma se dovedesc a fi curajosi pentru a infrunta tot ceea ce le va iesii in cale. Sacrificiul pe care ei trebuie sa il plateasca este insa mult prea mare. Dupa multe incercari, primesc din anumite surse informatii cum ca ar trebui sa renunte si sa realizeze ca schimbarile nu sunt la mana lor, ci la mana lui Dumnezeu!
Distribuie:
loading...

This Is Our Time (2013)

Daca intalniti acest mesaj: "Accesul la această înregistrare video a fost limitat." inseamna ca filmul a fost sters. Va rugam sa lasati un comentariu cu textul "FILM STERS" iar noi o sa il recurcam. Va multumim!

Filme asemanatoare

The Grace Card
DVD-Rip
Just Married
DVD-Rip
First Sunday
DVD-Rip
1408
DVD-Rip
timeforu
27 December 2013 15:43
Un film interesant si de viata ! Te trezeste din "vise" si te face sa te gandesti mult mai serios la viitor ! Un film de nota 10 si recomandat adolescentilor ambitiosi !
antonio
18 December 2013 21:53
un film destul de bun
InformationWould you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.