Genevieve (1953)

poster Genevieve
Categorie: Filme Fara Subtitrare
Aparitie: 1953 Durata: 86 Minute
Ranking: / 5
Voturi: 10 Genevieve (1953) Online Subtitrat / 10
Sinopsis:
Avocatul Alan McKim are doua mari pasiuni in viata: loiala lui sotie Wendy si masina de epoca din anul 1904 botezata Genevieve. Atunci cand se organizeaza cursa anuala de automobile de epoca Londra - Brighton, sotii McKim decid sa se inscrie in competitie impreuna cu amicul lor Ambrose Claverhouse si cu noua iubita a acestuia pe nume Rosalind Peters. Desi initial cei patru tineri privesc cursa ca pe o modalitate de distractie, pe masura ce se apropie de linia de sosire se lasa coplesiti de vechi gelozii si de spiritul competitiv, motiv pentru care se implica in tot felul de intamplari amuzante si hilare. Infuriat de glumele pe care Ambrose Claverhouse le face pe seama masinii lui, care s-a defectat de mai multe ori in timpul cursei de la Londra la Brighton, Alan McKim pariaza suma de 100 de lire sterline ca va reusi sa ajunga inapoi in capitala Angliei inaintea masinii conduse de prietenul sau. Intrucat suspecteaza ca Wendy a avut o relatie amoroasa cu Ambrose inainte de a se casatori cu el, Alan McKim devine si mai inversunat sa castige ramasagul si sa il umilesca astfel pe amicul lui.

Premiat la Golden Globes, nominalizat la 2 premii Oscar.
Distribuie:
loading...

Genevieve (1953)

Daca intalniti acest mesaj: "Accesul la această înregistrare video a fost limitat." inseamna ca filmul a fost sters. Va rugam sa lasati un comentariu cu textul "FILM STERS" iar noi o sa il recurcam. Va multumim!

Filme asemanatoare

Days of Thunder
Bluray-Rip
House Of Wax
DVD-Rip
Jurassic Park 3
DVD-Rip
Splash
DVD-Rip
rauly12
19 July 2011 16:07
Destul de bun pentru un film asa de vechi request nota 8
InformationWould you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.