Filme Online:
poster Million Dollar Arm
Bluray-Rip
"Million Dollar Arm" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Drama, Biografic, Sport
Durata: 124 min.
  • 60

Adauga la favorite

Un agent sportiv pune la cale o strategie neconventionala de recrutare pentru a-i putea aduce pe niste jucatori asiatici foarte talentati de cricket sa participe in liga mare de baseball. ... Read More Un agent sportiv pune la cale o strategie neconventionala de recrutare pentru a-i putea aduce pe niste jucatori asiatici foarte talentati de cricket sa participe in liga mare de baseball.
poster Dying of the Light
PVP-Rip
"Dying of the Light" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Drama, Thriller
Durata: 94 min.
  • 60

Adauga la favorite

Filmul spune povestea unui agent CIA care incepe sa isi piarda vederea in timpul ultimei sale misiuni. ... Read More Filmul spune povestea unui agent CIA care incepe sa isi piarda vederea in timpul ultimei sale misiuni.
poster The Guest
HD-Rip
"The Guest" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Thriller
Durata: 99 min.
  • 60

Adauga la favorite

A soldier introduces himself to the Peterson family, claiming to be a friend of their son who died in action. After the young man is welcomed into their home, a series of accidental deaths seem to be connected to his presence. ... Read More A soldier introduces himself to the Peterson family, claiming to be a friend of their son who died in action. After the young man is welcomed into their home, a series of accidental deaths seem to be connected to his presence.
poster Space Station 76
DVD-Rip
"Space Station 76" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Comedie, Drama, S.F
Durata: 93 min.
  • 60

Adauga la favorite

Space Station 76 reprezinta debutul regizoral al actorului Jack Plotnick si este o comedie neagra a carei actiune e plasata in viitor. Scenariul filmului a fost conceput initial ca piesa de teatru. Jessica Marlowe soseste pe Omega 76, unde va fi secundul capitanului Glenn Terry, un barbat arogant ... Read More Space Station 76 reprezinta debutul regizoral al actorului Jack Plotnick si este o comedie neagra a carei actiune e plasata in viitor. Scenariul filmului a fost conceput initial ca piesa de teatru.

Jessica Marlowe soseste pe Omega 76, unde va fi secundul capitanului Glenn Terry, un barbat arogant ce nu suporta sa primeasca indrumari de la oamenii echipajului sau. Chiar din prima zi, Jessica face cunostinta cu Sunshine, fetita mecanicului de pe statia spatiala, Ted, al carui mariaj cu Misty, o femeie focoasa si egocentrica, intampina dificultati. In lipsa altor copii de varsta ei prin preajma, Sunshine incepe sa-si petreaca tot mai mult timp in compania Jessicai, starnind gelozia lui Misty, care va face tot posibilul sa o indeparteze pe fiica sa de noua venita. In timp ce capitanul Glenn isi ineaca amarul in alcool, in incercarea de a uita un secret din trecutul sau, Ted e atras din ce in ce mai mult de Jessica. Toate evenimentele vor ajunge la un punct culminant in timpul petrecerii de Craciun de pe statia spatiala.
poster Sex Ed
HD-Rip
"Sex Ed" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Comedie, Romantice
Durata: 92 min.
  • 60

Adauga la favorite

Eddie lands his first teaching gig at an inner city middle school and finds his highly pubescent pupils are receiving no form of sexual education. Eddie isn't really equipped to teach them...he's not exactly experienced romantically. ... Read More Eddie lands his first teaching gig at an inner city middle school and finds his highly pubescent pupils are receiving no form of sexual education. Eddie isn't really equipped to teach them...he's not exactly experienced romantically.
poster Morning Star
DVD-Rip
"Morning Star" - (2014)
Durata: 91 min.
  • 60

Adauga la favorite

In a battle a dying prince asks a warrior to relay news of his death to his father, the king. Now the Warrior must make his way to fulfill his promise. ... Read More In a battle a dying prince asks a warrior to relay news of his death to his father, the king. Now the Warrior must make his way to fulfill his promise.
poster Left Behind
Bluray-Rip
"Left Behind" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Actiune, S.F, Thriller
Durata: 110 min.
  • 60

Adauga la favorite

Cursa 747 se afla in zbor spre Londra cand, fara nici un fel de avertisment, pasagerii incep sa dispara in mod misterios de pe locurile lor. Teroarea si haosul se raspandesc nu doar printre cei din avion, ci peste tot in lume, caci evenimente neobisnuite se petrec peste tot. Pentru cei care au ... Read More Cursa 747 se afla in zbor spre Londra cand, fara nici un fel de avertisment, pasagerii incep sa dispara in mod misterios de pe locurile lor. Teroarea si haosul se raspandesc nu doar printre cei din avion, ci peste tot in lume, caci evenimente neobisnuite se petrec peste tot. Pentru cei care au ramas in viata, a inceput Apocalipsa!
poster Animal
PVP-Rip
"Animal" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Horror, Thriller
Durata: 86 min.
  • 60

Adauga la favorite

Frica locuieste in bezna si acolo o cunosc niste prieteni plecati in vacanta. Grupul de amici a ales o cabana retrasa pentru a se relaxa, dar prin acea zona se intinde terenul de vanatoare al unui animal de prada insetat de sange. Relatiile din grupul de prieteni apropiati ajung tensionate, caci ... Read More Frica locuieste in bezna si acolo o cunosc niste prieteni plecati in vacanta. Grupul de amici a ales o cabana retrasa pentru a se relaxa, dar prin acea zona se intinde terenul de vanatoare al unui animal de prada insetat de sange. Relatiile din grupul de prieteni apropiati ajung tensionate, caci secrete ascunse ies la iveala. Insa, pe masura ce animalul care ii vaneaza reuseste sa omoare dintre ei, turistii neinspirati in alegerea vacantei incep sa renunte la rivalitati si orgolii si isi unesc fortele pentru a avea o sansa sa scape cu viata.
poster All Relative
HD-Rip
"All Relative" - (2014)
Durata: 85 min.
  • 60

Adauga la favorite

Intre Harry si Grace, un cuplu modern si tanar din New York, lucrurile merg perfect din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, Harry ajunge intr-o situatie destul de ciudata cu mama lui Grace care nu doar ca agita lucrurile dintre cei doi, ci schimba in totalitate comportamentul lui Harry. ... Read More
Intre Harry si Grace, un cuplu modern si tanar din New York, lucrurile merg perfect din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, Harry ajunge intr-o situatie destul de ciudata cu mama lui Grace care nu doar ca agita lucrurile dintre cei doi, ci schimba in totalitate comportamentul lui Harry.
poster 3 Days to Kill
Bluray-Rip
"Condamnat sa ucida" - (2014)
Durata: 111 min.
  • 60

Adauga la favorite

Ethan Runner este un agent din Serviciile Secrete care sufera de o boala incurabila. In schimbul unui medicament experimental care-i poate salva viata, Ethan trebuie sa accepte o ultima misiune, care, insa, poate fi reversul medaliei, si il poate costa chiar viata. ... Read More Ethan Runner este un agent din Serviciile Secrete care sufera de o boala incurabila. In schimbul unui medicament experimental care-i poate salva viata, Ethan trebuie sa accepte o ultima misiune, care, insa, poate fi reversul medaliei, si il poate costa chiar viata.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12Next
X