Filme Online:
poster Dod Sno 2
Bluray-Rip
"Dead Snow Red vs Devil" - (2014)
Durata: 100 min.
  • 60

Adauga la favorite

Acest film nu are descriere. ... Read More Acest film nu are descriere.
poster The Angriest Man in Brooklyn
Bluray-Rip
"The Angriest Man in Brooklyn" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Comedie, Drama
Durata: 83 min.
  • 0

Adauga la favorite

Acest film nu are descriere. ... Read More Acest film nu are descriere.
poster The Grand Budapest Hotel
Bluray-Rip
"The Grand Budapest Hotel" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Comedie, Drama
Durata: 100 min.
  • 60

Adauga la favorite

The Grand Budapest Hotel spune aventurile lui Gustave H, portar de legenda al unui faimos hotel din Europa, in perioada dintre cele doua Razboaie Mondiale si ale lui Zero Moustafa, bagajistul care ii devine cel mai bun prieten. Povestea implica furtul si recuperarea unui tablou renascentist foarte ... Read More The Grand Budapest Hotel spune aventurile lui Gustave H, portar de legenda al unui faimos hotel din Europa, in perioada dintre cele doua Razboaie Mondiale si ale lui Zero Moustafa, bagajistul care ii devine cel mai bun prieten. Povestea implica furtul si recuperarea unui tablou renascentist foarte valoros si lupta pentru imensa avere a unei familii - toate pe fundalul unor schimbari dramatice ce se petrec pe intreg continentul.

Acest film are claritate HD 720p pe playeru VK... setati claritatea din coltu de jos din dreapta playerului !
poster The Other Woman
DVD-Rip
"Cealalta femeie" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Comedie, Dragoste
Durata: 109 min.
  • 80

Adauga la favorite

Dupa ce descopera ca iubitul ei este de fapt insurat, Amber incearca sa-si readuca viata pe linia de plutire. Intamplarea face ca ea sa se intalneasca cu Kate, sotia fostului ei iubit, Mark, si desi o considera la inceput un dusman, odata ce ajunge sa o cunoasca cu adevarat descopera ca au mai ... Read More Dupa ce descopera ca iubitul ei este de fapt insurat, Amber incearca sa-si readuca viata pe linia de plutire. Intamplarea face ca ea sa se intalneasca cu Kate, sotia fostului ei iubit, Mark, si desi o considera la inceput un dusman, odata ce ajunge sa o cunoasca cu adevarat descopera ca au mai multe in comun decat si-ar fi putut imagina si devin cele mai bune prietene. Atunci cand cele doua femei descopera inca o relatie a lui Mark, impreuna cu Carly, ultima cucerire a barbatului, pun la cale un plan prin care sa se razbune pe barbatul care le-a inselat si mintit pe toate trei.
poster Brick Mansions
DVD-Rip
"Zona de pericol" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Actiune, Drama, Crima
Durata: 90 min.
  • 80

Adauga la favorite

Filmul de actiune al lui Camille Delamarre este un remake al filmului frantuzesc Banlieue 13. Damien este un politist sub acoperire a carui misiune este sa aduca in fata justitiei un gangster deosebit de periculos. In arsenalul acestuia se afla o bomba atot-distrugatoare. Pentru a izbandi, eroul ... Read More Filmul de actiune al lui Camille Delamarre este un remake al filmului frantuzesc Banlieue 13. Damien este un politist sub acoperire a carui misiune este sa aduca in fata justitiei un gangster deosebit de periculos. In arsenalul acestuia se afla o bomba atot-distrugatoare. Pentru a izbandi, eroul trebuie sa se infiltreze in grupul gansterului, intr-un joc de-a soarecele si pisica.
poster Transformers: Age of Extinction
TS-Screener
"Transformers: Exterminarea" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Actiune, Aventura, S.F
Durata: 157 min.
  • 80

Adauga la favorite

Dupa lupta dintre Autoboti si Deceptoni din partea a 3-a a serii Transformers: Dark of the moon, omenirea incearca sa se refaca, iar Autobotii si Decepticonii au disparut cu totii de pe fata Pamantului. Un grup de ingeniosi si puternici oameni de afaceri si cercetatori, convinsi ca este cazul sa ... Read More Dupa lupta dintre Autoboti si Deceptoni din partea a 3-a a serii Transformers: Dark of the moon, omenirea incearca sa se refaca, iar Autobotii si Decepticonii au disparut cu totii de pe fata Pamantului. Un grup de ingeniosi si puternici oameni de afaceri si cercetatori, convinsi ca este cazul sa invatam ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forteaza limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat. Intre timp insa, Pamantul devine centrul de interes al unei stravechi si puternice amenintari a Transformerilor. Incepe astfel o noua aventura epica intre bine si rau, libertate si sclavie.
poster Jack Strong
DVD-Rip
"Jack Strong" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Actiune, Drama, Crima
Durata: 145 min.
  • 60

Adauga la favorite

Acest film nu are descriere. ... Read More Acest film nu are descriere.
poster Jack Ryan: Shadow Recruit
Bluray-Rip
"Jack Ryan: Agentul din umbra" - (2014)
Durata: 105 min.
  • 80

Adauga la favorite

Povestea are in centru un fost puscas marin, detasat la Moscova ca analist financiar. Jack Ryan, da peste un complot al angajatorului sau menit sa finanteze un atac terorist ce ar urma sa distruga economia Statelor Unite. Eroul se angajeaza astfel intr-o cursa contracronometru pentru salvarea ... Read More Povestea are in centru un fost puscas marin, detasat la Moscova ca analist financiar. Jack Ryan, da peste un complot al angajatorului sau menit sa finanteze un atac terorist ce ar urma sa distruga economia Statelor Unite. Eroul se angajeaza astfel intr-o cursa contracronometru pentru salvarea Americii, dar si a sotiei sale. Actiunea e un prequel al filmelor care i-a avut in rol central pe Alec Baldwin (The hunt for Red October), Harisson Ford (Clear and present danger, Patriot games) si Ben Affleck (The sum of all fears)
poster The Other Woman
TV-Rip
"Cealalta Femeie" - (2014)
Durata: 109 Minute
  • 100

Adauga la favorite

Dupa ce descopera ca iubitul ei este casatorit, o femeie (Cameron Diaz) ?ncearca sa isi refaca viata distrusa. Dar, cand o cunoaste intamplator pe sotia inselata de acesta (Leslie Mann), Isii da seama ca are multe in comun cu ea, iar marea ei inamica devine cea mai buna prietena a ei. Descoperirea ... Read More Dupa ce descopera ca iubitul ei este casatorit, o femeie (Cameron Diaz) ?ncearca sa isi refaca viata distrusa. Dar, cand o cunoaste intamplator pe sotia inselata de acesta (Leslie Mann), Isii da seama ca are multe in comun cu ea, iar marea ei inamica devine cea mai buna prietena a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determina pe cele trei femei sa pregateasca in comun razbunarea asupra ticalosului care le-a mintit si le-a inselat pe toate trei.

Acest Film inca nu are Subtitrare , fiind un film nou subtitrarea inca nu a aparut... Filmul este Disponibil pentru cine stie engleza, Vizionare Placuta !
poster Viy
DVD-Rip
"Viy" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Aventura, Mister
Durata: 120 Minute
  • 80

Adauga la favorite

Filmul se bazeaza pe scrieri initiale ale romanului "Viy" (Вий) scris de Nikolai Gogol. Actiunea se desfasoara la inceputul secolului al XVIII-lea si este relatata de cartograful Jonathan Greene (Jason Flemyng). Inceputul acestui veac este marcat de lupta stiintei moderne in a depasi superstitiile ... Read More Filmul se bazeaza pe scrieri initiale ale romanului "Viy" (Вий) scris de Nikolai Gogol. Actiunea se desfasoara la inceputul secolului al XVIII-lea si este relatata de cartograful Jonathan Greene (Jason Flemyng).

Inceputul acestui veac este marcat de lupta stiintei moderne in a depasi superstitiile din popor. In expeditia sa catre Orientului indepartat, cartograful britanic traverseaza muntii Carpati, trecand prin Transilvania si ajunge intr-un catun retras, aflat intr-o padure de nepatruns din regiunea Malorossia (Малоросcия). Locuitorii acestui sat arata diferit fata de ceilalti estici pe care exploratorul i-a intalnit in calatoria sa. Ei s-au izolat de resul lumii printr-un sant si cred ca aceasta ii protejeaza de spiritele rele.

Acolo i se spun povestile terifiante despre Homa Brut (Хомa Брут), Pannochka (Панночкa), dar si despre o creatura inspaimantatoare, cu o privire care poate strapunge sufletul unui om, cunoscuta ca Viy (Вий). In ciuda avertismentelor, pragmaticul Green porneste spre biserica locala, intr-o incercare de a compromite povestile auzite. Ceea ce gaseste acolo este dincolo de orice explicatie stiintifica si este totodata crudul adevar despre sat si locuitorii sai.
Prev1 2 3 4 5 6 7 Next
X