Filme Online:
poster Roscovanul
DVD-Rip
"Roscovanul" - (1976)
Categorie: Filme Romanesti
Durata: 86
  • 100
Mihai, un adolescent orfan poreclit "Roscovanul" (Costel Baloiu), este atras in actiunile organizate de U.T.C. impotriva ocupantilor nazisti. El descopera faradelegile fostului comisar Potra (Constantin Codrescu), insarcinat cu anchetarea comunistilor. ... Read More Mihai, un adolescent orfan poreclit "Roscovanul" (Costel Baloiu), este atras in actiunile organizate de U.T.C. impotriva ocupantilor nazisti. El descopera faradelegile fostului comisar Potra (Constantin Codrescu), insarcinat cu anchetarea comunistilor.
poster Saptamana nebunilor
TV-Rip
"Saptamana nebunilor" - (1971)
Categorie: Filme Romanesti
Durata: 85
  • 100
Ultima parte a tripticului dedicat haiducului Şaptecai şi episodul 6 al seriei Haiducilor. În Săptămâna nebunilor, ceata lui Anghel (Florin Piersic) schimbă zestrea domniţei Ralu (Aimee Iacobescu) în arme pentru armata lui Tudor din Vladimiri, armată căreia se hotăresc să i se alăture. Deşi prins ... Read More Ultima parte a tripticului dedicat haiducului Şaptecai şi episodul 6 al seriei Haiducilor. În Săptămâna nebunilor, ceata lui Anghel (Florin Piersic) schimbă zestrea domniţei Ralu (Aimee Iacobescu) în arme pentru armata lui Tudor din Vladimiri, armată căreia se hotăresc să i se alăture. Deşi prins de Mamoulos (Colea Răutu) şi torturat cu salbăticie de oamenii lui, Şaptecai scapă din temniţă, urmându-şi drumul. Ajutat de Aniţa (Marga Barbu), Răspopitul (Toma Caragiu), Parpanghel (Jean Constantin) şi alţi tovarăşi de haiducie, Anghel îşi vede din cele din urmă visul implinit.
poster Sarea în bucate
DVD-Rip
"Sarea în bucate" - (2001)
Categorie: Filme Romanesti
Durata: 55
  • 100
Alungata de la palat de tatal sau, Ileana, fiica cea mica a imparatului, ajunge la o alta imparatie. Harnica si isteata, ea se va face iubita de toata lumea. Adaptare cinematografica a basmului lui Petre Ispirescu. ... Read More Alungata de la palat de tatal sau, Ileana, fiica cea mica a imparatului, ajunge la o alta imparatie. Harnica si isteata, ea se va face iubita de toata lumea.

Adaptare cinematografica a basmului lui Petre Ispirescu.
poster Secretul cifrului
BD-Rip
"Secretul cifrului" - (1960)
Categorie: Filme Romanesti
Durata: 80
  • 60
"Am incercat in acest film sa urmarim o anumita idee: inteligenta omeneasca in slujba luptei impotriva fascismului." - Lucian Bratu - 1960 (Romania libera) Actiunea filmului are loc in anul 1944, cand trupele germane se retrageau de pe teritoriul Romaniei. Aceste trupe comunicau intre ele prin ... Read More

"Am incercat in acest film sa urmarim o anumita idee: inteligenta omeneasca in slujba luptei impotriva fascismului." - Lucian Bratu - 1960 (Romania libera)

Actiunea filmului are loc in anul 1944, cand trupele germane se retrageau de pe teritoriul Romaniei. Aceste trupe comunicau intre ele prin intermediul unei statii. Interceptarea acestor comunicate era importanta si se putea face datorita unui cifru....
poster Septembrie
TV-Rip
"Septembrie" - (1978)
Categorie: Filme Romanesti
Durata: 105
  • 80
Dupa ce nu a fost admis la Politehnica, Vali ajunge sa fie anchetat de politie pentru complicitate la diferite furturi. El vrea sa-si gaseasca un alibi si se gandeste ca cel mai bun este tatal aflat in capitala. Dar, ca sa ajunga acolo, el fura o motocicleta. In oras o cunoaste pe vanzatoarea ... Read More Dupa ce nu a fost admis la Politehnica, Vali ajunge sa fie anchetat de politie pentru complicitate la diferite furturi. El vrea sa-si gaseasca un alibi si se gandeste ca cel mai bun este tatal aflat in capitala. Dar, ca sa ajunga acolo, el fura o motocicleta. In oras o cunoaste pe vanzatoarea Anisoara, careia ii propune o escapada la mare. Ziua lor de dragoste si de ganduri bune de viitor se termina brusc cu un tragic accident de motocicleta.
poster Secretul lui Bachus
DVD-Rip
"Secretul lui Bachus" - (1984)
Categorie: Filme Romanesti
Durata: 120
  • 100
Victor, un ziarist incisiv, descoperă o serie de nereguli într-o întreprindere agricolă de stat. Investigaţiile temerarului jurnalist vor scoate la iveală potlogăriile comise de către responsabilul unei unităţi de desfacere a vinului, supranumit Bachus. Deşi ajutat de un numâr impresionant de ... Read More Victor, un ziarist incisiv, descoperă o serie de nereguli într-o întreprindere agricolă de stat. Investigaţiile temerarului jurnalist vor scoate la iveală potlogăriile comise de către responsabilul unei unităţi de desfacere a vinului, supranumit Bachus. Deşi ajutat de un numâr impresionant de acoliţi, Bachus nu-şi va putea ascunde la infinit infamul secret...
poster Aferim!
DVD-Screener
"Aferim!" - (2015)
Durata: 105 min.
  • 80
Aferim! reprezintă unul dintre cele mai complexe și mai bine lucrate proiecte românești din ultimii ani. Acest film este unul de tip istoric, iar acțiunea se petrece în anul 1835, în Țara Românească. Costandin este un zapciu, care împreună cu fiul său are misiunea de a găsi un țigan sclav, care a ... Read More Aferim! reprezintă unul dintre cele mai complexe și mai bine lucrate proiecte românești din ultimii ani. Acest film este unul de tip istoric, iar acțiunea se petrece în anul 1835, în Țara Românească. Costandin este un zapciu, care împreună cu fiul său are misiunea de a găsi un țigan sclav, care a fugit de pe moșia stăpânului său deoarece a avut relații sexuale cu soția acestuia, care ulterior a aflat despre aventura lor și acum vrea să îl găsească și să îl pedepsească cu orice preț.
poster Sosesc pasarile calatoare
TV-Rip
"Sosesc pasarile calatoare" - (1984)
Categorie: Filme Romanesti
Durata: 110
  • 80
Filmul este opera unui regizor care, "de mic", n-a visat si n-a realizat decat comedie. Un anume tip de comedie, comedia "din picuri". Un pic absurda, un pic duioasa, un pic traznita, un pic nauca… O comedie fugarita "cand pe ape, cand pe uscat, un fel de haz de viata Deltei din satul Barza", cu ... Read More Filmul este opera unui regizor care, "de mic", n-a visat si n-a realizat decat comedie. Un anume tip de comedie, comedia "din picuri". Un pic absurda, un pic duioasa, un pic traznita, un pic nauca… O comedie fugarita "cand pe ape, cand pe uscat, un fel de haz de viata Deltei din satul Barza", cu pescari, rate, hoti de icre negre, amorezi rascopti, accidente de viata, locuri de baut si bautori, berze si, evident, cu pasari calatoare la propriu si la figurat... - Eva Sarbu (Cinema, 1985).

In comuna Barza urmeaza sa aiba loc doua evenimente pe care satenii le asteapta mereu. Sosirea pasarilor calatoare este cam la fel cu venirea si plecarea doctorilor detasati in acest satuc. Oamenii de acolo spera sa fie un doctor care sa ramana si sa nu paraseasca satul, la fel cum facusera predecesorii. Cei din sat, insa vor avea o surpriza la aparitia noului doctor.
poster Stare de fapt
BD-Rip
"Stare de fapt" - (1995)
Categorie: Filme Romanesti
Durata: 89
  • 100
21 decembrie 1989. Au loc proteste de strada In Bucuresti, impotriva regimului Ceausescu. La lasarea intunericului , autoritatile trec la represalii utilizand armamentul din dotare impotriva unor oameni care demonstrau pasnic. O tanara asistenta se trezeste in miez de noapte la usa cu un ... Read More 21 decembrie 1989. Au loc proteste de strada In Bucuresti, impotriva regimului Ceausescu. La lasarea intunericului , autoritatile trec la represalii utilizand armamentul din dotare impotriva unor oameni care demonstrau pasnic. O tanara asistenta se trezeste in miez de noapte la usa cu un adolescent ranit. Impreuna cu iubitul ei, medic, il duc la spitalul unde lucreaza. Ii dau ingrijirile necesare. Tanarul este in afara oricarui pericol. Dimineata asistenta-l descopera pe tanar la morga spitalului, impuscat in cap. Asistenta si prietenul ei sunt presati de Securitate sa treaca afacerea sub tacere. Prietenul cedeaza, asistenta nu. Relatia lor se destrama. Pentru asistenta incepe cosmarul martorului incomod.
poster Amintiri Din Epoca De Aur
DVD-Rip
"Amintiri Din Epoca De Aur" - (2009)
Categorie: Comedie / Drama / Filme Romanesti
Durata: 155 min
  • 80
In anii 80 Romania traia cei mai ingrozitori ani din istorie. Incoltiti de constrangeri, fara apa calda, fara mancare in frigidere, doar cu optimismul si umorul tipic romanesc, filmul prezinta 6 povesti cu parfum de mit, inspirate din evenimentele adeseori suprarealiste ale vietii de zi cu zi in ... Read More In anii 80 Romania traia cei mai ingrozitori ani din istorie. Incoltiti de constrangeri, fara apa calda, fara mancare in frigidere, doar cu optimismul si umorul tipic romanesc, filmul prezinta 6 povesti cu parfum de mit, inspirate din evenimentele adeseori suprarealiste ale vietii de zi cu zi in regimul comunist. Un sofer de la Avicola, o studenta, un activist, un politist lacom si un fotograf aduc la viata cele mai cunoscute legende urbane din Romania anilor '80, recuperand umorul care i-a ajutat pe romani sa supravietuiasca perioadei. Impartit in 6 scurtmetraje regizate de 5 regizori, filmul isi propune sa le aduca aminte celor care au trait in acea perioada obiceiurile care acum sunt de neconceput, dar atunci erau litera de lege: cantarea imnului la inceputul orelor, lozincile scandate la trecerea coloanelor oficiale, vandutul sticlelor goale pentru bani de buzunar sau fericirea de a avea o banana de Craciun.
Prev1 2 3 4 Next
X