Filme Online:
poster Poltergeist
DVD-Rip
"Poltergeist" - (2015)
Categorie: Horror / Thriller
Durata: 93 min.
  • 100
O readaptare a clasicului horror din 1982, pelicula aduce în prim plan o familie din suburbia a cărei casă este invadată de spirite malefice. Când aceste apariții terifiante își intensifică atacurile și o răpesc pe fiica cea mică, familia trebuie să-și unească forțele pentru a salva fetița care ... Read More O readaptare a clasicului horror din 1982, pelicula aduce în prim plan o familie din suburbia a cărei casă este invadată de spirite malefice. Când aceste apariții terifiante își intensifică atacurile și o răpesc pe fiica cea mică, familia trebuie să-și unească forțele pentru a salva fetița care altfel va dispărea pentru totdeauna.
poster We Are Still Here
DVD-Rip
"We Are Still Here" - (2015)
Categorie: Horror
Durata: 84 min.
  • 80
In the cold, wintery fields of New England, a lonely old house wakes up every thirty years - and demands a sacrifice. ... Read More In the cold, wintery fields of New England, a lonely old house wakes up every thirty years - and demands a sacrifice.
poster Anarchy Parlor
DVD-Rip
"Anarchy Parlor" - (2015)
Categorie: Horror
Durata: 98 min.
  • 60
Un nomad misterios, cunoscut sub numele de "Artistul", practica o forma de arta intunecata, aflata in familia lui de generatii intregi. ... Read More
Un nomad misterios, cunoscut sub numele de "Artistul", practica o forma de arta intunecata, aflata in familia lui de generatii intregi.
poster Maggie
DVD-Rip
"Maggie" - (2015)
Categorie: Horror / Drama / Thriller
Durata: 95 min.
  • 100
Maggie e o adolescenta care l-a avut mereu pe tatal sau alaturi sa o protejeze de tot ce-i rau. Fata ajunge infectata in timpul unei epidemii care se manifesta incet, dar sigur si ii transforma pe cei afectati in zombii canibali. In perioada de incubare a bolii, pana la transformare, tatal iubitor ... Read More Maggie e o adolescenta care l-a avut mereu pe tatal sau alaturi sa o protejeze de tot ce-i rau. Fata ajunge infectata in timpul unei epidemii care se manifesta incet, dar sigur si ii transforma pe cei afectati in zombii canibali. In perioada de incubare a bolii, pana la transformare, tatal iubitor nu-si poate abandona fiica.
poster Wrong Turn 6: Last Resort
DVD-Rip
"Wrong Turn 6: Last Resort" - (2014)
Categorie: Horror
Durata: 91 min.
  • 80
Danny si prietenii lui decid sa faca o calatorie pana in Hobs Springs. Vedeti chiar voi ce se va intampla. ... Read More
Danny si prietenii lui decid sa faca o calatorie pana in Hobs Springs. Vedeti chiar voi ce se va intampla.
poster The Woman in Black 2
DVD-Rip
"The Woman in Black 2" - (2014)
Categorie: Horror / Drama / Thriller
Durata: 98 min.
  • 100
Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, profesoarele Eve Parkins şi Jean Hogg sunt nevoite să îşi evacueze elevii în Crythin Gifford, un sătuc aflat la mică distanţă de oraş. Aceştia se cazează în aceeaşi casă, în care, în urmă cu 40 de ani, Arthur Kipps a ... Read More Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, profesoarele Eve Parkins şi Jean Hogg sunt nevoite să îşi evacueze elevii în Crythin Gifford, un sătuc aflat la mică distanţă de oraş. Aceştia se cazează în aceeaşi casă, în care, în urmă cu 40 de ani, Arthur Kipps a investigat primul său caz supranatural. În foarte scurt timp, Eve realizează şi ea că locuinţa este bântuită. Cu cât vor sta mai mult în casă, cu atât vor fi mai atraşi în terifiantul trecut a foştilor locatari, iar maleficulspirit care le dă târcoale va fi mai aproape să pună stăpânire pe sufletele copiilor. Cu ajutorul pilotului Jeremy Irvine, profesoarele încearcă să îi protejeze pe cei mici şi să afle adevărul despre Femeia în Negru.
poster A Girl Walks Home Alone at Night
DVD-Rip
"A Girl Walks Home Alone at Night" - (2014)
Categorie: Horror / Romantice / Thriller
Durata: 101 min.
  • 100
Intr-un oras-fantoma din Iran, un loc in care moartea si singuratatea domnesc, oamenii nu au habar de faptul ca un vampir singuratic ii urmareste permanent. ... Read More
Intr-un oras-fantoma din Iran, un loc in care moartea si singuratatea domnesc, oamenii nu au habar de faptul ca un vampir singuratic ii urmareste permanent.
poster The Atticus Institute
DVD-Screener
"The Atticus Institute" - (2015)
Categorie: Horror
Durata: 92 min.
  • 100
In toamna anilor 1976, un mic laborator de psihologie din Pennsylvania, devine locul in care guvernul va cerceta singurul caz de posedare, confirmat la acea vreme. De asemenea, armata U.S decide sa preia controlul asupra laboratorului spunand ca este o problema de securitate nationala iar zona ... Read More
In toamna anilor 1976, un mic laborator de psihologie din Pennsylvania, devine locul in care guvernul va cerceta singurul caz de posedare, confirmat la acea vreme. De asemenea, armata U.S decide sa preia controlul asupra laboratorului spunand ca este o problema de securitate nationala iar zona trebuie aparata cat mai bine. Detaliile evenimentelor petrecute in acel loc au fost tinute ascunse pentru aproape 40 de ani.
poster Warm Bodies
DVD-Rip
"Warm Bodies" - (2013)
Categorie: Comedie / Horror / Dragoste
Durata: 97 min.
  • 80
O boala misterioasa omoara cea mai mare din populatia lumii, umanitatea este redusa la grupuri mici, concentrate in arenele sportive. Personajul principal, un strigoi care isi aminteste ca numele sau a inceput odata cu "R", poate doar sa mormaie sau sa geama si isi petrece zilele plimbandu-se in ... Read More O boala misterioasa omoara cea mai mare din populatia lumii, umanitatea este redusa la grupuri mici, concentrate in arenele sportive.
Personajul principal, un strigoi care isi aminteste ca numele sau a inceput odata cu "R", poate doar sa mormaie sau sa geama si isi petrece zilele plimbandu-se in jurul unui aeroport cu strigoi ce nu sunt capabili sa gandeasca ca si el. "R" este prieten cu "M", un barbat mai in varsta, care este, de asemenea, capabil sa gandeasca si sa vorbeasca. "Viata" este reglementata de "Bonies", scheletele cu pielea intinsa peste ele ce emit un bazait aparte care provine de la formele lor supranaturale. Strigoii isi petrec zilele consumand creier de la fiintele vii, lucru ce le permite sa experimenteze viata victimei. Intr-o zi, "R" si "M" conduc o partida de vanatoare, "R" mananca creierul unui tanar pe nume Perry, traind emotiile si experientele sale cu privire la Julie, femeia pe care o proteja. Coplesit de sentimentul de dragoste, "R" devine protectorul Juliei.
Dragostea nascuta intre ei il face pe "R" sa o urmeze in Citi Field - Queens, New York, cel mai mare refugiu al oamenilor ce au supravietuit.
poster Priest
Bluray-Rip
"Priest : Razbunatorul" - (2011)
Categorie: Actiune / Horror / S.F / Thriller
Durata: 87 min.
  • 80
Actiunea din "Priest" este plasata intr-o lume diferita de cea pe care o cunoastem cu totii. Religia adopta o noua politica. Intreaga planeta se resimte dupa secole intregi de razboaie intre oameni si vampiri, doua rase care se lupta acum pentru supravietuire. Un preot razboinic intoarce spatele ... Read More Actiunea din "Priest" este plasata intr-o lume diferita de cea pe care o cunoastem cu totii. Religia adopta o noua politica. Intreaga planeta se resimte dupa secole intregi de razboaie intre oameni si vampiri, doua rase care se lupta acum pentru supravietuire. Un preot razboinic intoarce spatele bisericii si legii impuse de aceasta pentru a pleca la vanatoare de vampiri. El pleaca in cautarea nepoatei sale care a fost rapita de o hoarda de vampiri.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 62Next
X