Filme Online:
poster A Girl Walks Home Alone at Night
DVD-Rip
"A Girl Walks Home Alone at Night" - (2014)
Categorie: Horror / Romantice / Thriller
Durata: 101 min.
  • 100
In the Iranian ghost-town Bad City, a place that reeks of death and loneliness, the townspeople are unaware they are being stalked by a lonesome vampire. ... Read More In the Iranian ghost-town Bad City, a place that reeks of death and loneliness, the townspeople are unaware they are being stalked by a lonesome vampire.
poster The Atticus Institute
DVD-Screener
"The Atticus Institute" - (2015)
Categorie: Horror
Durata: 92 min.
  • 100
In the fall of 1976, a small psychology lab in Pennsylvania became the unwitting home to the only government-confirmed case of possession. The U.S. military assumed control of the lab under orders of national security and, soon after, implemented measures aimed at weaponizing the entity. The ... Read More In the fall of 1976, a small psychology lab in Pennsylvania became the unwitting home to the only government-confirmed case of possession. The U.S. military assumed control of the lab under orders of national security and, soon after, implemented measures aimed at weaponizing the entity. The details of the inexplicable events that occurred are being made public after remaining classified for nearly forty years.
poster Warm Bodies
DVD-Rip
"Warm Bodies" - (2013)
Categorie: Comedie / Horror / Dragoste
Durata: 97 min.
  • 80
O boala misterioasa omoara cea mai mare din populatia lumii, umanitatea este redusa la grupuri mici, concentrate in arenele sportive. Personajul principal, un strigoi care isi aminteste ca numele sau a inceput odata cu "R", poate doar sa mormaie sau sa geama si isi petrece zilele plimbandu-se in ... Read More O boala misterioasa omoara cea mai mare din populatia lumii, umanitatea este redusa la grupuri mici, concentrate in arenele sportive.
Personajul principal, un strigoi care isi aminteste ca numele sau a inceput odata cu "R", poate doar sa mormaie sau sa geama si isi petrece zilele plimbandu-se in jurul unui aeroport cu strigoi ce nu sunt capabili sa gandeasca ca si el. "R" este prieten cu "M", un barbat mai in varsta, care este, de asemenea, capabil sa gandeasca si sa vorbeasca. "Viata" este reglementata de "Bonies", scheletele cu pielea intinsa peste ele ce emit un bazait aparte care provine de la formele lor supranaturale. Strigoii isi petrec zilele consumand creier de la fiintele vii, lucru ce le permite sa experimenteze viata victimei. Intr-o zi, "R" si "M" conduc o partida de vanatoare, "R" mananca creierul unui tanar pe nume Perry, traind emotiile si experientele sale cu privire la Julie, femeia pe care o proteja. Coplesit de sentimentul de dragoste, "R" devine protectorul Juliei.
Dragostea nascuta intre ei il face pe "R" sa o urmeze in Citi Field - Queens, New York, cel mai mare refugiu al oamenilor ce au supravietuit.
poster Priest
Bluray-Rip
"Priest : Razbunatorul" - (2011)
Categorie: Actiune / Horror / S.F / Thriller
Durata: 87 min.
  • 80
Actiunea din "Priest" este plasata intr-o lume diferita de cea pe care o cunoastem cu totii. Religia adopta o noua politica. Intreaga planeta se resimte dupa secole intregi de razboaie intre oameni si vampiri, doua rase care se lupta acum pentru supravietuire. Un preot razboinic intoarce spatele ... Read More Actiunea din "Priest" este plasata intr-o lume diferita de cea pe care o cunoastem cu totii. Religia adopta o noua politica. Intreaga planeta se resimte dupa secole intregi de razboaie intre oameni si vampiri, doua rase care se lupta acum pentru supravietuire. Un preot razboinic intoarce spatele bisericii si legii impuse de aceasta pentru a pleca la vanatoare de vampiri. El pleaca in cautarea nepoatei sale care a fost rapita de o hoarda de vampiri.
poster The Ouija Experiment 2: Theatre of Death
DVD-Rip
"The Ouija Experiment 2: Theatre of Death" - (2015)
Categorie: Horror
Durata: 86 min.
  • 80
A group of unsuspecting theatre goers are trapped, after a ravenous spirit is resurrected and released from a Ouija board. ... Read More A group of unsuspecting theatre goers are trapped, after a ravenous spirit is resurrected and released from a Ouija board.
poster VANish
DVD-Rip
"VANish" - (2015)
Categorie: Actiune / Horror / Crima
Durata: 79 min.
  • 80
O tanara a fost rapita si fortata sa mearga intr-o calatorie in care domina crima si macelul. Toate aceste lucruri se petrec chiar sub ochii ei, mai exact in masina in care este sechestrata. ... Read More
O tanara a fost rapita si fortata sa mearga intr-o calatorie in care domina crima si macelul. Toate aceste lucruri se petrec chiar sub ochii ei, mai exact in masina in care este sechestrata.
poster The Tattooist
DVD-Rip
"The Tattooist" - (2007)
Categorie: Horror / Thriller
Durata: 87 min.
  • 80
"The Tattooist" este un thriller cu elemente de horror de productie neozeelandeza, care il are in centrul actiunii pe Jake Sawyer, un specialist american in arta realizarii de tatuaje care pretinde ca desenele create de el au puteri miraculoase si vindecatoare, ceea ce nici macar el insusi nu ... Read More "The Tattooist" este un thriller cu elemente de horror de productie neozeelandeza, care il are in centrul actiunii pe Jake Sawyer, un specialist american in arta realizarii de tatuaje care pretinde ca desenele create de el au puteri miraculoase si vindecatoare, ceea ce nici macar el insusi nu crede.
La o expozitie de profil din Singapore, Jake Sawyer o intalneste pe frumoasa Sina, verisoara artistului Alipanti, care il conduce in interiorul unui cort in care lucreaza experti in modele traditionale samoane. Fascinat de rezultatele muncii acestora, Jake fura in mod necugetat un instrument de tatuaj, insa se taie in el imediat ce paraseste cortul si devine astfel, fara voia sa, medium pentru un spirit samoan puternic, furios si malefic. Dupa ce se imbarca intr-un avion cu destinatia Noua Zeelanda, tanarul american se angajeaza ca realizator de tatuaje la Auckland si o reintalneste pe Sina, de care se indragosteste si cu care incepe o relatie amoroasa pasionala. La rugamintea Sinei, Jake ii face si ei un tatuaj si este oripilat atunci cand descopera ca toate lucrarile pe care le realizeaza in ultima vreme cresc in dimensiune si se intind treptat pe tot trupul posesorilor lor, sfarsind prin a-i ucide. Dandu-si seama cu disperare ca urmatoarea victima va fi chiar iubita lui Sina si ca trebuie sa isi salveze el insusi sufletul, Jake cauta o solutie rapida pentru a scapa de sub stapanirea spiritului raului si exploreaza in acest scop cele mai ascunse secrete ale misticismului din Pacific.
poster Clown
Bluray-Rip
"Clown" - (2014)
Categorie: Horror / Drama
Durata: 100 min.
  • 60
A loving father finds a clown suit for his son's birthday party, only to realize the suit is part of an evil curse that turns its wearer into a killer. ... Read More A loving father finds a clown suit for his son's birthday party, only to realize the suit is part of an evil curse that turns its wearer into a killer.
poster A Cry from Within
DVD-Rip
"A Cry from Within" - (2014)
Categorie: Horror / Thriller / Mister
Durata: 96 min.
  • 60
O poveste psihologica in care secretele si patimile interioare distrug familii si oameni. ... Read More O poveste psihologica in care secretele si patimile interioare distrug familii si oameni.
poster Mercy
Bluray-Rip
"Mercy" - (2014)
Categorie: Horror / Thriller
Durata: 79 min.
  • 80
Filmul ne prezinta povestea unei mame cu doi baieti care au grija de bunica lor cu puteri paranormale. ... Read More Filmul ne prezinta povestea unei mame cu doi baieti care au grija de bunica lor cu puteri paranormale.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 62Next
X