Filme Online:
poster The Other Side of the Door
HD-720
"De Cealaltă Parte" - (2016)
Categorie: Horror
Durata: 96 min.
  • 100
După ce își pierde fiul într-un accident tragic, o femeie pe nume Maria află despre o modalitate prin care și-ar putea aduce fiul înapoi din morți pentru a-și putea lua rămas bun de la el. Maria ignoră un avertisment sacru și datorită acestui fapt, echilibrul dintre viață și moarte este tulburat. ... Read More După ce își pierde fiul într-un accident tragic, o femeie pe nume Maria află despre o modalitate prin care și-ar putea aduce fiul înapoi din morți pentru a-și putea lua rămas bun de la el. Maria ignoră un avertisment sacru și datorită acestui fapt, echilibrul dintre viață și moarte este tulburat.
poster Kill Command
HD-720
"Kill Command" - (2016)
Categorie: Actiune / Horror / S.F
Durata: 99 min.
  • 0
Acțiunea acestui film se petrece în viitorul nu foarte îndepărtat, într-o societate ce depinde de technologie, în care omul este nevoit să lupte împotriva unor mașinării ucigașe. ... Read More Acțiunea acestui film se petrece în viitorul nu foarte îndepărtat, într-o societate ce depinde de technologie, în care omul este nevoit să lupte împotriva unor mașinării ucigașe.
poster Headless
HD-720
"Headless" - (2015)
Categorie: Horror
Durata: 85 min.
  • 0
Un criminal mascat pornește o serie de crime extrem de sadice și de sângeroase, de canibalism și decrofilie. În momentul în care trecutul său întunecat îi da târcoale și începe să îl bântuie, criminalul trece la acte de nebunie și depravare mult mai intense, consumând viețile unei tinere și a celor ... Read More Un criminal mascat pornește o serie de crime extrem de sadice și de sângeroase, de canibalism și decrofilie. În momentul în care trecutul său întunecat îi da târcoale și începe să îl bântuie, criminalul trece la acte de nebunie și depravare mult mai intense, consumând viețile unei tinere și a celor apropiați acesteia.
poster Deathgasm
HD-720
"Deathgasm" - (2015)
Categorie: Comedie / Horror
Durata: 96 min.
  • 100
Doi adolescenți invocă involuntar prezența unei entități antice și malefice, cunoscută sub numele de The Blind One. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că cei doi practică magia neagră în speranța de a scăpa de viețile lor simple. ... Read More Doi adolescenți invocă involuntar prezența unei entități antice și malefice, cunoscută sub numele de The Blind One. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că cei doi practică magia neagră în speranța de a scăpa de viețile lor simple.
poster The Last House on Cemetery Lane
HD-720
"The Last House on Cemetery Lane" - (2015)
Categorie: Horror
Durata: 112 min.
  • 100
Un scenarist proaspăt mutat într-o vilă veche situată în West Wales, descoperă faptul că noua să locuință este bântuită de către mai multe spirite răuvoitoare...El trebuie să găsească o modalitate prin care să iasă din această încurcătură de proporții mari. ... Read More Un scenarist proaspăt mutat într-o vilă veche situată în West Wales, descoperă faptul că noua să locuință este bântuită de către mai multe spirite răuvoitoare...El trebuie să găsească o modalitate prin care să iasă din această încurcătură de proporții mari.
poster 10 Cloverfield Lane
HD-720
"Strada Cloverfield 10" - (2016)
Categorie: Horror / Drama / Mister
Durata: 103 min.
  • 60
La puțin timp după ce l-a părăsit pe iubitul său, Michelle suferă un accident de mașină și se trezește într-un buncăr subteran. În acel loc se mai află și Howard și Emmett, care îi spun că a fost salvată din fața unui eveniment catrastrofic. O fi acesta adevărul sau există alte motive ascunse ... Read More La puțin timp după ce l-a părăsit pe iubitul său, Michelle suferă un accident de mașină și se trezește într-un buncăr subteran. În acel loc se mai află și Howard și Emmett, care îi spun că a fost salvată din fața unui eveniment catrastrofic. O fi acesta adevărul sau există alte motive ascunse pentru care este Michelle ținută în acel buncăr împotriva voinței sale?
poster Emelie
HD-720
"Emelie" - (2015)
Categorie: Horror / Thriller
Durata: 80 min.
  • 80
Înlocuitoarea babysitter-ului unui cuplu se dovedește a fi ceva total diferit față de ceea ce părea să fie. Aceasta supune copiii cuplului respectiv unei serii de activități ciudate. ... Read More Înlocuitoarea babysitter-ului unui cuplu se dovedește a fi ceva total diferit față de ceea ce părea să fie. Aceasta supune copiii cuplului respectiv unei serii de activități ciudate.
poster Poltergeist
HD-720
"Poltergeist" - (2015)
Categorie: Horror / Thriller
Durata: 93 min.
  • 100
O readaptare a clasicului horror din 1982, pelicula aduce în prim plan o familie din suburbia a cărei casă este invadată de spirite malefice. Când aceste apariții terifiante își intensifică atacurile și o răpesc pe fiica cea mică, familia trebuie să-și unească forțele pentru a salva fetița care ... Read More O readaptare a clasicului horror din 1982, pelicula aduce în prim plan o familie din suburbia a cărei casă este invadată de spirite malefice. Când aceste apariții terifiante își intensifică atacurile și o răpesc pe fiica cea mică, familia trebuie să-și unească forțele pentru a salva fetița care altfel va dispărea pentru totdeauna.
poster Jeruzalem
HD-720
"Jeruzalem" - (2015)
Categorie: Horror
Durata: 94
  • 20
Două tinere americane sunt ademenite de un student la antropologie, frumos și misterios, într-o excursie la Jerusalem. Dar distracția e brusc întreruptă atunci când cei trei sunt prinși în mijlocul unei apocalipse biblice. Prizonieri ai vechilor ziduri din Orașul Sfânt, cei trei călători trebuie să ... Read More Două tinere americane sunt ademenite de un student la antropologie, frumos și misterios, într-o excursie la Jerusalem. Dar distracția e brusc întreruptă atunci când cei trei sunt prinși în mijlocul unei apocalipse biblice. Prizonieri ai vechilor ziduri din Orașul Sfânt, cei trei călători trebuie să supraviețuiască îndeajuns de mult cât să găsească o cale de scăpare, în timp ce furia iadului se dezlănțuiește asupra lor.
poster AfterDeath
HD-720
"AfterDeath" - (2015)
Categorie: Horror / S.F / Thriller
Durata: 89
  • 40
Robyn are o zi proastă. Este udă, îi este frig şi nu ştie cum a ajuns pe această plajă. În apropiere, Robyn zăreşte o casă care i se pare familiară. Neavând prea multe opţiuni, Robyn pleacă în explorarea acesteia. Înăuntru, dă peste patru persoane. Nu durează mult până cei cinci, care au fost ... Read More Robyn are o zi proastă. Este udă, îi este frig şi nu ştie cum a ajuns pe această plajă. În apropiere, Robyn zăreşte o casă care i se pare familiară. Neavând prea multe opţiuni, Robyn pleacă în explorarea acesteia. Înăuntru, dă peste patru persoane. Nu durează mult până cei cinci, care au fost împreună în acelaşi club de noapte, realizează că sunt… morţi. Încearcă să îşi dea seama ce s-a întâmplat şi cum au ajuns în această casă. Un dezastru provocat în club le-a adus moartea. Convinsă că se poate întoarce în lumea celor vii, Robyn va face tot ce îi stă în putere să reuşească acest lucru.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 66Next