Filme Online:
poster Harbinger Down
DVD-Rip
"Harbinger Down" - (2015)
Categorie: Horror / S.F
Durata: 82
  • 0
Filmul Harbinger Down este bazat pe un grup de studenți de biologie care închiriaza o barcă pentru a studia efectele încălzirii globale asupra Orcas. În timpul călătoriei, barca lor loveste un vechi modul sovietic, plin de experimente genetice cu creaturi mutante ciudate. Creaturile au supraviețuit ... Read More Filmul Harbinger Down este bazat pe un grup de studenți de biologie care închiriaza o barcă pentru a studia efectele încălzirii globale asupra Orcas. În timpul călătoriei, barca lor loveste un vechi modul sovietic, plin de experimente genetice cu creaturi mutante ciudate. Creaturile au supraviețuit … și mutație va fi în curând extins la toată lumea. Omenirea este in pericol.
poster Planet Terror
HD-720
"Planet Terror" - (2007)
Categorie: Actiune / Horror / S.F / Thriller
Durata: 95 Minute
  • 80
In Texas, banda condusa de Abby, un dealer de pe piata neagra, infrunta gruparea de militari renegati aflata sub comanda capitanului Muldoon, intr-o baza militara dezafectata. In timpul rafalelor de arma, Abby fisureaza un recipient cu arme biologice, eliberand un gaz experimental foarte contagios, ... Read More In Texas, banda condusa de Abby, un dealer de pe piata neagra, infrunta gruparea de militari renegati aflata sub comanda capitanului Muldoon, intr-o baza militara dezafectata. In timpul rafalelor de arma, Abby fisureaza un recipient cu arme biologice, eliberand un gaz experimental foarte contagios, care transforma oamenii in zombies carnivori. Spitalul din zona este locul in care doctorul Block descopera o epidemie, care implica un numar mare de pacinenti cu aceleasi simptome necrutatoare. Cand boala afecteaza majoritatea populatiei locale, un grup de oameni imuni, condusi de mecanicul Wray, seriful Hague, dansatoarea Cherry si doctorita Dakota, lupta pentru a supravietui si devin singura speranta de salvare a omenirii.
poster The Abandoned
HD-720
"The Confines" - (2015)
Categorie: Horror / Thriller / Mister
Durata: 86 min.
  • 80
Streak este o femeie disperată să își găsească ceva de muncă. Ea se angajează ca și agent de pază pe ture de noapte. Jobul său este acela de a patrula noaptea în jurul unui complex de clădiri abandonate. Însă, din nefericire, chiar din prima să noapte la muncă descoperă faptul că locul este ... Read More Streak este o femeie disperată să își găsească ceva de muncă. Ea se angajează ca și agent de pază pe ture de noapte. Jobul său este acela de a patrula noaptea în jurul unui complex de clădiri abandonate. Însă, din nefericire, chiar din prima să noapte la muncă descoperă faptul că locul este bântuit. Streak trebuie să lupte atât cu proprii demoni cât și cu cei reali și să încerce să nu își piardă mințile...
poster Mostly Ghostly Have You Met My Ghoulfriend
DVD-Rip
"Mostly Ghostly Have You Met My Ghoulfriend" - (2008)
Categorie: Horror / Fantastic / Familie
Durata: 90
  • 100
Max are 11 ani, dar nu e deloc un pusti obisnuit: ii place magia, uraste sportul si s-ar parea ca e incapabil sa ii spuna macar un cuvintel lui Traci, cea de care s-a indragostit, cea mai populara fata din scoala. El este insa singurul care poate vedea doua fantome care ii bantuie casa si atunci ... Read More Max are 11 ani, dar nu e deloc un pusti obisnuit: ii place magia, uraste sportul si s-ar parea ca e incapabil sa ii spuna macar un cuvintel lui Traci, cea de care s-a indragostit, cea mai populara fata din scoala. El este insa singurul care poate vedea doua fantome care ii bantuie casa si atunci doua tinere spirite fac o intelegere cu el: daca le ajuta sa dezlege misterul disparitiei parintilor lor si sa se lupte cu un demon rautacios, ele il vor ajuta sa se schimbe si sa nu mai fie aproape "invizibil" in scoala, ci dimpotriva - sa fie pustiul despre care se vorbeste cel mai mult!
poster Mirrors 2
HD-720
"Mirrors 2" - (2010)
Categorie: Horror / Thriller / Mister
Durata: 90 min
  • 80
Filmul Oglinzi malefice 2 / Mirrors 2 este continuarea horror-ului cu acelasi nume care l-a avut ca protagonist pe Kiefer Sutherland. In cea de-a doua parte, Max Matheson (Nick Stahl) incearca sa isi revina dupa un accident traumatizant si sa reintre pe fagasul normal. Dar viata lui este departe de ... Read More Filmul Oglinzi malefice 2 / Mirrors 2 este continuarea horror-ului cu acelasi nume care l-a avut ca protagonist pe Kiefer Sutherland. In cea de-a doua parte, Max Matheson (Nick Stahl) incearca sa isi revina dupa un accident traumatizant si sa reintre pe fagasul normal. Dar viata lui este departe de a deveni normala cand se angajeaza ca paznic de noapte. El incepe sa vada chipul unei femei misterioase in oglinzile vitrinelor si are parte de experiente din ce in ce mai terifiante. Nu rata Oglinzi malefice 2 / Mirrors 2, un horror care iti va ingheta sangele in vene.
poster Mirrors
HD-720
"Oglinzi malefice" - (2008)
Categorie: Horror / Thriller
Durata: 110 min.
  • 80
Remake al unui film japonez, "Mirrors" este un horror terifiant ce il are in centrul actiunii pe Ben Carson, un fost politist care lucreaza acum ca agent de paza la un imens magazin universal, inchis multa vreme din cauza unui incediu devastator in care si-au pierdut viata foarte multi angajati. In ... Read More Remake al unui film japonez, "Mirrors" este un horror terifiant ce il are in centrul actiunii pe Ben Carson, un fost politist care lucreaza acum ca agent de paza la un imens magazin universal, inchis multa vreme din cauza unui incediu devastator in care si-au pierdut viata foarte multi angajati. In scurt timp, Ben isi da seama ca magazinul este tinta demonstrantilor care doresc compensatii materiale pentru daunele suferite in timpul cumplitei tragedii si totodata locul in care se petrec decese inexplicabile si in care pare sa bantuie un spirit malefic. Barbatul este intrigat de o femeie necunoscuta care pretinde ca fantoma surorii ei, moarta in incendiul respectiv, s-a intors pe pamant dornica de razbunare si se foloseste de oglinzile magazinului ca de niste veritabile porti de intrare in lumea celor vii.
Amy Carson, sotia lui Ben de care acesta urmeaza sa se desparta, refuza sa creada initial povestea incredibila pe care i-o relateaza acesta, dar va vedea cu ochii sai cum intreaga familie este pusa in pericol de spiritul diabolic, care nu intampina nici o greutate in a intra in propria lor casa.
poster Crimson Peak
HD-Rip
"Crimson Peak" - (2015)
Categorie: Horror / Drama / Fantastic / Thriller / Dragoste / Mister
Durata: 118 min.
  • 100
Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din ... Read More Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak.
poster June
DVD-Rip
"June" - (2015)
Categorie: Horror / S.F
Durata: 83
  • 80
Pe vremea când era doar o adolescentă, lui Lily Anderson i-a fost luat bebeluşul şi folosit în cadrul unui ritual ciudat. Acum, ajunsă la vârsta de 9 ani, June, se mută de la o familie adoptivă la alta din cauza incredibilelor sale puteri telekinetice cu ajutorul cărora a distrus multe case. June ... Read More Pe vremea când era doar o adolescentă, lui Lily Anderson i-a fost luat bebeluşul şi folosit în cadrul unui ritual ciudat. Acum, ajunsă la vârsta de 9 ani, June, se mută de la o familie adoptivă la alta din cauza incredibilelor sale puteri telekinetice cu ajutorul cărora a distrus multe case. June este găsită de asistentul social Victor Emmanuel şi adusă să locuiască împreună cu Lily şi soţul său Dave. Victor se asigură de faptul că June este conştientă că aceasta este ultima sa şansă de a găsi o familie. Însă nici, Lily, nici Dave nu ştiu că June va trebui să îşi înfrunte demonii interiori pentru a descoperi cine este cu adevărat.
poster Stung
HD-720
"Stung" - (2015)
Categorie: Comedie / Horror
Durata: 90 min
  • 60
Doamna Perch, o femeie bătrână și bogată ce provine din partea rurală a Americii, organizează o petrecere elegantă în grădină vilei sale. Ea face acest lucru în fiecare an, însă de această dată, îngrășământul de plante importat ilegal pe care și l-a achiziționat s-a infiltrat în pământ. În ... Read More Doamna Perch, o femeie bătrână și bogată ce provine din partea rurală a Americii, organizează o petrecere elegantă în grădină vilei sale. Ea face acest lucru în fiecare an, însă de această dată, îngrășământul de plante importat ilegal pe care și l-a achiziționat s-a infiltrat în pământ. În consecință, o specie de viespi ucigași care își plantează ouăle în interiorul altor insecte suferă o serie de mutații și se transformă în niște adevărați monștri. Personajele din înalta clasă socială, participante la petrecerea din grădină, sunt prada perfectă pentru acești viespi uriași. Totul depinde de Paul și de Julia, cei care s-au ocupat de catering, în ceea ce privește oprirea acestor creaturi.
poster The Revenant
DVD-Rip
"The Revenant" - (2009)
Categorie: Comedie / Horror
Durata: 118 min.
  • 80
Acest film nu are descriere. ... Read More Acest film nu are descriere.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 64Next
X