Filme Online:
poster A Cry from Within
DVD-Rip
"A Cry from Within" - (2014)
Categorie: Horror, Thriller, Mister
Durata: 96 min.
  • 100

Adauga la favorite

O poveste psihologica in care secretele si patimile interioare distrug familii si oameni. ... Read More O poveste psihologica in care secretele si patimile interioare distrug familii si oameni.
poster Mercy
Bluray-Rip
"Mercy" - (2014)
Categorie: Horror, Thriller
Durata: 79 min.
  • 100

Adauga la favorite

Filmul ne prezinta povestea unei mame cu doi baieti care au grija de bunica lor cu puteri paranormale. ... Read More Filmul ne prezinta povestea unei mame cu doi baieti care au grija de bunica lor cu puteri paranormale.
poster Constantine
DVD-Rip
"Constantin" - (2005)
Durata: 121 min
  • 80

Adauga la favorite

John Constantine este un exorcist care a fost pana in iad si inapoi, al carui suflet este predestinat sa ajunga in iad. El trimite demonii inapoi in lumea lor pentru a reintra in gratiile lui Dumnezeu. Dupa sinuciderea misterioasa a surorii gemene a unei politiste pe nume Angela, aceasta porneste ... Read More John Constantine este un exorcist care a fost pana in iad si inapoi, al carui suflet este predestinat sa ajunga in iad. El trimite demonii inapoi in lumea lor pentru a reintra in gratiile lui Dumnezeu. Dupa sinuciderea misterioasa a surorii gemene a unei politiste pe nume Angela, aceasta porneste in aflarea adevarului. Impreuna, Constantine si Angela vor lupta impotriva demonilor ajunsi pe pamant.
poster Suspect Zero
DVD-Rip
"Suspectul Zero" - (2004)
Categorie: Horror, Drama, Crima, Thriller
Durata: 99 min
  • 80

Adauga la favorite

Suspect Zero este un film extraordinar în genul Profiler sauCriminal Minds. Este vorba despre detectivul Thomas (ce face echipă la un moment dat şi cu poliţista Fran) care investighează dispariţiile unor copii de-a lungul mai multor state SUA. Când pare să nu ... Read More Suspect Zero este un film extraordinar în genul Profiler sauCriminal Minds. Este vorba despre detectivul Thomas (ce face echipă la un moment dat şi cu poliţista Fran) care investighează dispariţiile unor copii de-a lungul mai multor state SUA. Când pare să nu aibă nici o şansă în a găsi răpitorul începe să primească indicii de la o persoană Benjamin pe care la un moment dat datorită acurateţii indiciilor o crede a fi chiar răpitorul în cauză. Însă Benjamin se dovedeşte a fi de fapt un fost agent care făcuse parte dintr-un program secret unde persoane cu abilităţi speciale erau antrenate pentru a intra în mintea criminalilor şi a reuşi astfel să-i localizeze. Problemele pentru Benjamin dar şi pentru ceilalţi care făceau parte din program apar când încep nu numai să vadă ci să şi simtă ceea ce simţeau victimele. Programul este închis şi toţi internaţi în instituţii de boli mintale. Benjamin reuşeşte să-l ajute în final pe detectiv să găsescă răpitorul şi totodată reuşeşte să-şi împlinească şi ultima dorinţă ce-i mai rămăsese pentru această viaţă.
poster The Thaw
DVD-Rip
"The Thaw" - (2009)
Categorie: Horror, S.F, Thriller
Durata: 90 min
  • 80

Adauga la favorite

The Thaw este un thriller S.F. a cărui acţiune se desfăşoară la o staţie izolată de cercetare din Antarctica, acolo unde expertul în schimbări climatice dr. David Kruipen împreună cu fiica lui, Evelyn Kruipen, şi trei studenţi la ... Read More The Thaw este un thriller S.F. a cărui acţiune se desfăşoară la o staţie izolată de cercetare din Antarctica, acolo unde expertul în schimbări climatice dr. David Kruipen împreună cu fiica lui, Evelyn Kruipen, şi trei studenţi la ecologie, descoperă faptul că adevăratul pericol al încălzirii globale nu stă în topirea calotelor glaciare, ci mai degrabă în ceea ce zace îngheţat în interiorul acestora. Atunci când găsesc într-un bloc de gheaţă scheletul unui mamut, membrii echipei de cercetare se bucură de reuşita misiunii lor, însă îşi dau seama în curând că acesta a fost gazda unui parazit preistoric mortal, care acum este eliberat şi ameninţă să pună sub semnul întrebării soarta întregii umanităţi.
Infectaţi ei înşişi cu parazitul şi confruntaţi cu posibilitatea izbucnirii unei epidemii globale, cei cinci cercetători intră într-o carantină autoimpusă, ucigând pe oricine se apropie prea mult de ei şi ar putea răspândi astfel parazitul şi luând în considerare chiar recurgerea la sacrificiul suprem.
poster Venom
DVD-Rip
"Venom" - (2005)
Categorie: Horror, Thriller
Durata: 85 Minute
  • 80

Adauga la favorite

Film horror care ,,atinge"subiectul Wodoo,iar cand mecanicul auto din zona este posedat de cei mai periculosi demoni ,cunoscuti de-a lungul timpului,actiunea filmului devine din ce in ce mai antrenanta! Se intampla ca intr-un orasel aproape uitat din S.U.A.,o batranica care practica vrajitoria ... Read More Film horror care ,,atinge"subiectul Wodoo,iar cand mecanicul auto din zona este posedat de cei mai periculosi demoni ,cunoscuti de-a lungul timpului,actiunea filmului devine din ce in ce mai antrenanta! Se intampla ca intr-un orasel aproape uitat din S.U.A.,o batranica care practica vrajitoria tipica meleagurilor africane,implicata fiind intr-un stupid accident de circulatie,nu mai poate controla spiritele celor mai intunecati demoni intrupati in diferiti serpi ce-i avea inchisi intr-un cufar aflat in autoturismul pe care-l conducea.Mecanicul din acel orasel desi tip dur dar suflet mare,se arunca in apele adanci ale raului in speranta de-a salva batranica de la moarte,moment in care serpii dezlantuiti il ataca si...Deznodamantul il aflati doar daca veti urmarii aceasta poveste horror ,in care mai trebuie spus, un grup de adolescenti incearca sa scape basma curata insa dupa cum se stie ,,scapa cine poate".Oare cine?
poster Trickr Treat
DVD-Rip
"Trick’r Treat: Povesti de Halloween" - (2008)
Categorie: Comedie, Horror, Drama, Thriller
Durata: 82 min
  • 80

Adauga la favorite

Se spune ca Halloweenul este noapte in care mortii se trezesc sa umble printre noi iar alti monstri inimaginabili umbla liberi. Ritualurile de la All Hallows Eve au fost gandite pentru a ne proteja de necazurile aduse de ei, iar un orasel este pe cale sa invete o lectie terifianta: unele traditii ... Read More Se spune ca Halloweenul este noapte in care mortii se trezesc sa umble printre noi iar alti monstri inimaginabili umbla liberi. Ritualurile de la All Hallows Eve au fost gandite pentru a ne proteja de necazurile aduse de ei, iar un orasel este pe cale sa invete o lectie terifianta: unele traditii mai bine nu se uita.
Nimic nu e ceea ce pare cand un cuplu din suburbii afla care sunt implicatiile stingerii unui "Jack-O-Lantern" inainte de miezul noptii; patru femei se intalnesc cu un obsedat mascat la un festival local; un grup de tineri pusi pe sotii merge prea departe si descopera terifiantul adevar ascuns intr-o legenda locala; si un singuratic artagos este vizitat de un colindator ciudat. Costume si dulciuri, stafii si spiridusi, monstrii si masacru... bunatatile de Halloween devin mortale in timp ce creaturi ciudate de toate felurile incearca sa supravietuiasca celei mai infricosatoare nopti a anului.
poster Rose Red
DVD-Rip
"Rose Red" - (2002)
Categorie: Horror, Thriller
Durata: 240 min
  • 80

Adauga la favorite

Profesoara de psihologie Joyce Reardon, alcatuieste o echipa de experti in paranormal si porneste in elucidarea, dar si trezirea conacului Rose Red. Casa a fost costruita la inceputul secolului 20 pentru Ellen Rimbauer sotia unui magnat, si chiar daca ea a decedat casa se afla in continua ... Read More Profesoara de psihologie Joyce Reardon, alcatuieste o echipa de experti in paranormal si porneste in elucidarea, dar si trezirea conacului Rose Red. Casa a fost costruita la inceputul secolului 20 pentru Ellen Rimbauer sotia unui magnat, si chiar daca ea a decedat casa se afla in continua schimbare. Acum ei trebuie sa elucideze misterele casei si de ce nu ale disparitiilor celor care ii calca pragul, toate inainte de a fi prea tarziu….
poster Panance
DVD-Rip
"Penance" - (2009)
Categorie: Horror
Durata: 82 min
  • 80

Adauga la favorite

N/A ... Read More N/A
poster Animal
PVP-Rip
"Animal" - (2014)
Categorie: Horror, Thriller
Durata: 86 min.
  • 60

Adauga la favorite

Frica locuieste in bezna si acolo o cunosc niste prieteni plecati in vacanta. Grupul de amici a ales o cabana retrasa pentru a se relaxa, dar prin acea zona se intinde terenul de vanatoare al unui animal de prada insetat de sange. Relatiile din grupul de prieteni apropiati ajung tensionate, caci ... Read More Frica locuieste in bezna si acolo o cunosc niste prieteni plecati in vacanta. Grupul de amici a ales o cabana retrasa pentru a se relaxa, dar prin acea zona se intinde terenul de vanatoare al unui animal de prada insetat de sange. Relatiile din grupul de prieteni apropiati ajung tensionate, caci secrete ascunse ies la iveala. Insa, pe masura ce animalul care ii vaneaza reuseste sa omoare dintre ei, turistii neinspirati in alegerea vacantei incep sa renunte la rivalitati si orgolii si isi unesc fortele pentru a avea o sansa sa scape cu viata.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 61Next
X