Filme Online:
poster The Good Shepherd
HD-720
"Agentia secreta" - (2006)
Categorie: Drama / Thriller / Istoric
Durata: 160 min.
  • 0
Edward Wilson este un strălucit student la universitatea din Yale, cu o inteligență sclipitoare, o reputație imaculată și cu o încredere sinceră în valorile americane, recrutat să lucreze pentru OSS (organizația secretă ce a precedat CIA) în timpul celui d-Al Doilea Război Mondial. Idealismul lui ... Read More Edward Wilson este un strălucit student la universitatea din Yale, cu o inteligență sclipitoare, o reputație imaculată și cu o încredere sinceră în valorile americane, recrutat să lucreze pentru OSS (organizația secretă ce a precedat CIA) în timpul celui d-Al Doilea Război Mondial. Idealismul lui va fi însă erodat în mod constant, deși se va vedea nevoit să-și sacrifice tot pentru a-și putea îndeplini îndatoririle meseriei.

Titlu: The Good Shepherd-Agenția secretă
Producător: Tribeca Productions, Universal Pictures
Distribuitor (internațional): Universal Pictures
Distribuitor (România): MediaPro Distribution
Data lansare (SUA): 22 Decembrie 2006
Data lansare (România): 30 Martie 2007
Perioda filmare: 15 August 2005-31 Ianuarie 2006
Buget: 85.000.000 $
Încasări weekend: 14.142.760 $
poster The Finest Hours
HD-720
"Furtună extremă" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Istoric
Durata: 117 min.
  • 80
În anul 1952, luna februarie, una dintre cele mai mari furtuni care au lovit Coasta de Est își face apariția în New England, distrugând un petrolier ce se află pe coasta din Cape Cod. Patru membri ai pazei de Coastă se îmbarca într-o misiune periculoasă, înfruntând temperaturi foarte scăzute și ... Read More În anul 1952, luna februarie, una dintre cele mai mari furtuni care au lovit Coasta de Est își face apariția în New England, distrugând un petrolier ce se află pe coasta din Cape Cod. Patru membri ai pazei de Coastă se îmbarca într-o misiune periculoasă, înfruntând temperaturi foarte scăzute și valuri de peste 20 metri înălțime, pentru a-i salva pe cei 30 de marinari blocați la bordul petrolierului.
poster Dallas Buyers Club
HD-720
"Dallas Buyers Club" - (2013)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 117 min.
  • 80
Inspirata din fapte reale, drama il are in centru pe Ron Woodroof, un cowboy din Texas a carui viata a fost data peste cap in 1985 cand a fost diagnosticat cu HIV si doctorii i-au mai dat doar 30 de zile de trait. Evitat de multi dintre vechii sai prieteni si privat de medicamente care l-ar fi ... Read More Inspirata din fapte reale, drama il are in centru pe Ron Woodroof, un cowboy din Texas a carui viata a fost data peste cap in 1985 cand a fost diagnosticat cu HIV si doctorii i-au mai dat doar 30 de zile de trait. Evitat de multi dintre vechii sai prieteni si privat de medicamente care l-ar fi putut ajuta, Ron a decis sa ia atitudine si a inceput sa caute tratamente alternative peste tot in lume, procurandu-le prin mijloace legale sau ilegale si impartindu-le cu alti bolnavi. In lupta pentru supravietuire si-a adunat o echipa de proscrisi si renegati – pe care inainte sa se imbolnaveasca i-ar fi evitat – si a fondat un club de succes al cumparatorilor/buyers. Lupta lor pentru demnitate si acceptare este o poveste unica despre puterea transformatoare a optimismului.
poster Yip Man 2
HD-720
"Yip Man 2: Chung si chuen kei" - (2010)
Categorie: Actiune / Biografic / Istoric
Durata: 105 Minute
  • 80
Ip man 2 este continuarea povestii din prima parte. De aceasta data maestrul I psi-a mutat familia in Hong Kong la inceputul anilor . Aici doreste sa inceapa o noua viata sis a-si deschida o scoala de arte martial pentru a putea preda stilul sau dar si pentru a putea strange bani pentru a-si ... Read More Ip man 2 este continuarea povestii din prima parte. De aceasta data maestrul I psi-a mutat familia in Hong Kong la inceputul anilor . Aici doreste sa inceapa o noua viata sis a-si deschida o scoala de arte martial pentru a putea preda stilul sau dar si pentru a putea strange bani pentru a-si intretine familia. La inceput are problem in gasirea elevilor deoarece nu are o reputatie in oras. Totul se schimba intr-o zi cand la el vine un tanar pe nume Wong Leung care il provoaca pe Ip. Dup ace il bate Wong dispare pentru a reveni cu niste prieteni. Dupa ce si acestia sunt invinsi Wong si prietenii lui devin primii discipoli ai maestrului Ip.
Dupa o altercatie a lui Wong cu un elev al altei scoli Ip descopera ca pentru a-si putea deschide o scoala in oras trebuie sa-I infrunte si invinga pe maestrii celorlalte scoli. Acest lucru se si intampla doar ca disputa maestrul I psi maestrul Hung Chun-nam va continua pana la moartea celui de-al doilea. Acesta va fi ucis pe ring de catre un englez campion la box. Singurul capabil s ail invinga pe acesta este IpMan dar va accepta oare acesta provocarea?
poster Testament of Youth
HD-720
"Testament of Youth" - (2014)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 128 min.
  • 20
O britanică își amintește perioada în care s-a maturizat, o perioadă foarte dificilă, perioada Primului Război Mondial. Aceasta este povestea unei iubiri tinere, a inutilității războiului și a acelei modalități prin care se poate vedea o licărire de lumină, chiar și în cele mai întunecate situații. ... Read More O britanică își amintește perioada în care s-a maturizat, o perioadă foarte dificilă, perioada Primului Război Mondial. Aceasta este povestea unei iubiri tinere, a inutilității războiului și a acelei modalități prin care se poate vedea o licărire de lumină, chiar și în cele mai întunecate situații.
poster Gangs Of New York
HD-720
"Bandele din New York" - (2002)
Categorie: Actiune / Drama / Crima / Istoric
Durata: 166 min
  • 80
Violenta, coruptie, mizerie, exploatare, vandalism, iata realitatile care guvernau, in secolul XIX, orasul devenit azi o metropola. Povestea nasterii orasului New York si istoria luptelor crancene intre bandele stradale fac subiectul acestei pelicule istorice. Filmul il urmareste pe Amsterdam ... Read More Violenta, coruptie, mizerie, exploatare, vandalism, iata realitatile care guvernau, in secolul XIX, orasul devenit azi o metropola. Povestea nasterii orasului New York si istoria luptelor crancene intre bandele stradale fac subiectul acestei pelicule istorice. Filmul il urmareste pe Amsterdam Vallon in incercarea sa de a se razbuna pe omul care i-a ucis tatal, Bill Macelarul. Amsterdam se indragosteste de Jenny Everdeane, o hoata de buzunare

Premiat cu 2 premii Golden Globes, nominalizat la 10 premii Oscar.
poster The Fencer
HD-720
"Miekkailija" - (2015)
Categorie: Drama / Istoric / Sport
Durata: 93 min.
  • 40
Fugind de poliția secretă rusă, un tânăr scrimer estonian este forțat să se întoarcă pe pământul natal, unde devine un profesor de educație fizică și sport la o școală locală. Trecutul îl prinde din urmă și îl pune în fața unei alegeri dificil de luat. ... Read More Fugind de poliția secretă rusă, un tânăr scrimer estonian este forțat să se întoarcă pe pământul natal, unde devine un profesor de educație fizică și sport la o școală locală. Trecutul îl prinde din urmă și îl pune în fața unei alegeri dificil de luat.

poster Queen of the Desert
HD-720
"Queen of the Desert" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 128 min.
  • 100
Aceasta este povestea variantei feminine a lui "Lawrence al Arabiei", Gertrude Bell. Explorator, arheolog, călătoare și scriitoare, Bell a realizat mai multe hărți, fiind un important atașat politic pentru britanici în Siria, Mesopotamia, Asia, la fine de secol 20. Cu toate că nu a fost de viță ... Read More Aceasta este povestea variantei feminine a lui "Lawrence al Arabiei", Gertrude Bell. Explorator, arheolog, călătoare și scriitoare, Bell a realizat mai multe hărți, fiind un important atașat politic pentru britanici în Siria, Mesopotamia, Asia, la fine de secol 20. Cu toate că nu a fost de viță nobilă, femeia a contribuit la ridicarea unor monarhii la tron și de asemenea, a contribuit și la formarea Iracului modern și a Iordaniei moderne precum și la instalarea primilor conducători: Regele Abdullah și Regele Faisal.
poster The 33
HD-720
"Captivi in subteran" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 127 min.
  • 80
Mai mulți oameni din Copiapó, Cile, sunt angajați ca și mineri în mina din San Jose. Compania minieră ignoră avertizările in ceea ce priveste stabilitatea redusă a minei. În consecință, peste puțin timp mina se prăbușește, iar singura intrare este blocată. Cei 33 de angajați reușesc să se refugieze ... Read More Mai mulți oameni din Copiapó, Cile, sunt angajați ca și mineri în mina din San Jose. Compania minieră ignoră avertizările in ceea ce priveste stabilitatea redusă a minei. În consecință, peste puțin timp mina se prăbușește, iar singura intrare este blocată. Cei 33 de angajați reușesc să se refugieze într-o cameră specială. Din nefericire radioul nu funcționează, în trusa medicală nu este mai nimic, gura de ventilație are scara incompletă, iar mâncarea este foarte puțină. Mario Sepúlveda, jucat de către Antonio Banderas, devine liderul minerilor împărțind mâncarea în rații și făcând tot posibilul să țină moralul colegilor săi ridicat. Datorită faptului că patronii companiei miniere nu organizează nici un fel de operațiune de salvare, rudele minerilor se adună în jurul porților pentru a protesta...
poster 12 Years a Slave
HD-720
"12 ani de sclavie" - (2013)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 134 Minute
  • 80
Solomon Northup e un negru liber care traieste in statul New York in perioada de dinaintea Razboiului Civil din SUA, in urma caruia s-a abolit sclavia. Solomon traieste de pe urma a doua mestesuguri: e un tamplar priceput si un lautar talentat. Doi angajati ai unui circ il descopera si ii propun sa ... Read More Solomon Northup e un negru liber care traieste in statul New York in perioada de dinaintea Razboiului Civil din SUA, in urma caruia s-a abolit sclavia. Solomon traieste de pe urma a doua mestesuguri: e un tamplar priceput si un lautar talentat. Doi angajati ai unui circ il descopera si ii propun sa se alature lor pentru a da spectacole bine platite de cantat la vioara. Bucuros de aprecierea ce i se arata si de posibilitatea de a castiga mai mult, Solomon pleaca intr-o scurta calatorie cu cei doi straini spre Washington DC, fara sa-si anunte sotia, care e plecata la munca. A doua zi de dimineata el se trezeste drogat, legat si inchis intr-o celula a unui negustori de sclavi. Cand Northup declara ca e un om liber si ii sunt incalcate drepturile, e batut si avertizat sa nu mai vorbeasca vreodata de viata sa la New York. Alaturi de alti sclavi de culoare, Solomon e transportat cu un vapor spre New Orleans, iar pe drum unii mor de la o epidemie. Un marinar il ajuta pe Solomon si ii duce sotiei sale o scrisoare din care aceasta sa afle ce s-a intamplat, insa cum Northup nu stie sa spuna care ii va fi destinatia, familia nu poate ajunge la el sa-l salveze. Timp de 12 ani, Solomon ramane sclav si are mai multi stapani, printre care deosebit de crudul Edwin Epps, care are o plantatie de bumbac. Cand ajunge sa lucreze ca tamplar alaturi de canadianul Samuel Bass, care e un abolitionist, Solomon are in sfarsit incredere sa-si spuna povestea. Bass ii trimite o scrisoare sotiei lui Solomon, care-l trimite la plantatie pe Henry Northup, un avocat alb, a carei familie l-a avut candva sclav pe tatal lui Solomon si l-a eliberat. Avocatul va contacta autoritatile pentru a-l elibera pe Solomon.

Filme Recomandat de Khenap !
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 11Next