Filme Online:
poster Vlad Tepes
DVD-Rip
"Vlad Tepes" - (1979)
Categorie: Drama / Filme Romanesti / Istoric
Durata: 2:14:06
  • 80
In prima sa domnie (1456 - 1462), Vlad Tepes isi consolideaza puterea pentru a apara independenta tarii aflate intr-o dubla subordonare: fata de Poarta si fata de regatele Ungariei. Nemultumiti de politica sa, boierii se rascoala. Vlad prinde de veste si recurge la o pedeapsa crunta: tragerea in ... Read More In prima sa domnie (1456 - 1462), Vlad Tepes isi consolideaza puterea pentru a apara independenta tarii aflate intr-o dubla subordonare: fata de Poarta si fata de regatele Ungariei. Nemultumiti de politica sa, boierii se rascoala. Vlad prinde de veste si recurge la o pedeapsa crunta: tragerea in teapa. Dupa primii trei ani de domnie rezultatele politicii lui Vlad Tepes dau roade, tara e curatata de talhari si tradatori, poporul il iubeste. Pedepsindu-i insa pe solii turci care venisera dupa tribute, Vlad starneste mania lui Mahomed, care porneste sa-l pedepseasca pe nesupus.

"Decupand si realizand regizoral povestirea literara propusa (...), Doru Nastase a recurs in pregeneric si in alte episoade, la experienta cunoscuta a unor productii de gen carora nu le lipseste un anume dinamism si un oarecare relief plastic." - Valerian Sava - 1979 (Cinema)
poster Palm Trees in the Snow
HD-720
"Palmeras en la nieve" - (2015)
Categorie: Drama / Romantice / Dragoste / Istoric
Durata: 163 min.
  • 80
Kilian este un bărbat tânăr care nu a cunoscut lumea dincolo de munții Huesca, loc unde a crescut. În anul 1953 el pleacă pe exotica insulă Fernando Poo pentru a munci alături de fratele și de tatăl său. El își petrece în acel loc 20 de ani, timp în care se va maturiza și va acapara cunoștințe, ... Read More Kilian este un bărbat tânăr care nu a cunoscut lumea dincolo de munții Huesca, loc unde a crescut. În anul 1953 el pleacă pe exotica insulă Fernando Poo pentru a munci alături de fratele și de tatăl său. El își petrece în acel loc 20 de ani, timp în care se va maturiza și va acapara cunoștințe, însă va suferi multe pierderi...
poster The Girl King
HD-720
"The Girl King" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 106 min.
  • 60
Filmul The Girl King o portretizează pe brilianta și extravaganta Kristina of Sweden, regină de la vârstă de 6 ani, care luptă împotriva forțelor conservatoare, care sunt împotriva ideilor sale de a moderniza Suedia și care nu tolerează sexualitatea ei. ... Read More Filmul The Girl King o portretizează pe brilianta și extravaganta Kristina of Sweden, regină de la vârstă de 6 ani, care luptă împotriva forțelor conservatoare, care sunt împotriva ideilor sale de a moderniza Suedia și care nu tolerează sexualitatea ei.
poster The Good Shepherd
HD-720
"Agentia secreta" - (2006)
Categorie: Drama / Thriller / Istoric
Durata: 160 min.
  • 80
Edward Wilson este un strălucit student la universitatea din Yale, cu o inteligență sclipitoare, o reputație imaculată și cu o încredere sinceră în valorile americane, recrutat să lucreze pentru OSS (organizația secretă ce a precedat CIA) în timpul celui d-Al Doilea Război Mondial. Idealismul lui ... Read More Edward Wilson este un strălucit student la universitatea din Yale, cu o inteligență sclipitoare, o reputație imaculată și cu o încredere sinceră în valorile americane, recrutat să lucreze pentru OSS (organizația secretă ce a precedat CIA) în timpul celui d-Al Doilea Război Mondial. Idealismul lui va fi însă erodat în mod constant, deși se va vedea nevoit să-și sacrifice tot pentru a-și putea îndeplini îndatoririle meseriei.

Titlu: The Good Shepherd-Agenția secretă
Producător: Tribeca Productions, Universal Pictures
Distribuitor (internațional): Universal Pictures
Distribuitor (România): MediaPro Distribution
Data lansare (SUA): 22 Decembrie 2006
Data lansare (România): 30 Martie 2007
Perioda filmare: 15 August 2005-31 Ianuarie 2006
Buget: 85.000.000 $
Încasări weekend: 14.142.760 $
poster The Finest Hours
HD-720
"Furtună extremă" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Istoric
Durata: 117 min.
  • 80
În anul 1952, luna februarie, una dintre cele mai mari furtuni care au lovit Coasta de Est își face apariția în New England, distrugând un petrolier ce se află pe coasta din Cape Cod. Patru membri ai pazei de Coastă se îmbarca într-o misiune periculoasă, înfruntând temperaturi foarte scăzute și ... Read More În anul 1952, luna februarie, una dintre cele mai mari furtuni care au lovit Coasta de Est își face apariția în New England, distrugând un petrolier ce se află pe coasta din Cape Cod. Patru membri ai pazei de Coastă se îmbarca într-o misiune periculoasă, înfruntând temperaturi foarte scăzute și valuri de peste 20 metri înălțime, pentru a-i salva pe cei 30 de marinari blocați la bordul petrolierului.
poster Dallas Buyers Club
HD-720
"Dallas Buyers Club" - (2013)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 117 min.
  • 80
Inspirata din fapte reale, drama il are in centru pe Ron Woodroof, un cowboy din Texas a carui viata a fost data peste cap in 1985 cand a fost diagnosticat cu HIV si doctorii i-au mai dat doar 30 de zile de trait. Evitat de multi dintre vechii sai prieteni si privat de medicamente care l-ar fi ... Read More Inspirata din fapte reale, drama il are in centru pe Ron Woodroof, un cowboy din Texas a carui viata a fost data peste cap in 1985 cand a fost diagnosticat cu HIV si doctorii i-au mai dat doar 30 de zile de trait. Evitat de multi dintre vechii sai prieteni si privat de medicamente care l-ar fi putut ajuta, Ron a decis sa ia atitudine si a inceput sa caute tratamente alternative peste tot in lume, procurandu-le prin mijloace legale sau ilegale si impartindu-le cu alti bolnavi. In lupta pentru supravietuire si-a adunat o echipa de proscrisi si renegati – pe care inainte sa se imbolnaveasca i-ar fi evitat – si a fondat un club de succes al cumparatorilor/buyers. Lupta lor pentru demnitate si acceptare este o poveste unica despre puterea transformatoare a optimismului.
poster Yip Man 2
HD-720
"Yip Man 2: Chung si chuen kei" - (2010)
Categorie: Actiune / Biografic / Istoric
Durata: 105 Minute
  • 80
Ip man 2 este continuarea povestii din prima parte. De aceasta data maestrul I psi-a mutat familia in Hong Kong la inceputul anilor . Aici doreste sa inceapa o noua viata sis a-si deschida o scoala de arte martial pentru a putea preda stilul sau dar si pentru a putea strange bani pentru a-si ... Read More Ip man 2 este continuarea povestii din prima parte. De aceasta data maestrul I psi-a mutat familia in Hong Kong la inceputul anilor . Aici doreste sa inceapa o noua viata sis a-si deschida o scoala de arte martial pentru a putea preda stilul sau dar si pentru a putea strange bani pentru a-si intretine familia. La inceput are problem in gasirea elevilor deoarece nu are o reputatie in oras. Totul se schimba intr-o zi cand la el vine un tanar pe nume Wong Leung care il provoaca pe Ip. Dup ace il bate Wong dispare pentru a reveni cu niste prieteni. Dupa ce si acestia sunt invinsi Wong si prietenii lui devin primii discipoli ai maestrului Ip.
Dupa o altercatie a lui Wong cu un elev al altei scoli Ip descopera ca pentru a-si putea deschide o scoala in oras trebuie sa-I infrunte si invinga pe maestrii celorlalte scoli. Acest lucru se si intampla doar ca disputa maestrul I psi maestrul Hung Chun-nam va continua pana la moartea celui de-al doilea. Acesta va fi ucis pe ring de catre un englez campion la box. Singurul capabil s ail invinga pe acesta este IpMan dar va accepta oare acesta provocarea?
poster Testament of Youth
HD-720
"Testament of Youth" - (2014)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 128 min.
  • 20
O britanică își amintește perioada în care s-a maturizat, o perioadă foarte dificilă, perioada Primului Război Mondial. Aceasta este povestea unei iubiri tinere, a inutilității războiului și a acelei modalități prin care se poate vedea o licărire de lumină, chiar și în cele mai întunecate situații. ... Read More O britanică își amintește perioada în care s-a maturizat, o perioadă foarte dificilă, perioada Primului Război Mondial. Aceasta este povestea unei iubiri tinere, a inutilității războiului și a acelei modalități prin care se poate vedea o licărire de lumină, chiar și în cele mai întunecate situații.
poster Gangs Of New York
HD-720
"Bandele din New York" - (2002)
Categorie: Actiune / Drama / Crima / Istoric
Durata: 166 min
  • 80
Violenta, coruptie, mizerie, exploatare, vandalism, iata realitatile care guvernau, in secolul XIX, orasul devenit azi o metropola. Povestea nasterii orasului New York si istoria luptelor crancene intre bandele stradale fac subiectul acestei pelicule istorice. Filmul il urmareste pe Amsterdam ... Read More Violenta, coruptie, mizerie, exploatare, vandalism, iata realitatile care guvernau, in secolul XIX, orasul devenit azi o metropola. Povestea nasterii orasului New York si istoria luptelor crancene intre bandele stradale fac subiectul acestei pelicule istorice. Filmul il urmareste pe Amsterdam Vallon in incercarea sa de a se razbuna pe omul care i-a ucis tatal, Bill Macelarul. Amsterdam se indragosteste de Jenny Everdeane, o hoata de buzunare

Premiat cu 2 premii Golden Globes, nominalizat la 10 premii Oscar.
poster The Fencer
HD-720
"Miekkailija" - (2015)
Categorie: Drama / Istoric / Sport
Durata: 93 min.
  • 40
Fugind de poliția secretă rusă, un tânăr scrimer estonian este forțat să se întoarcă pe pământul natal, unde devine un profesor de educație fizică și sport la o școală locală. Trecutul îl prinde din urmă și îl pune în fața unei alegeri dificil de luat. ... Read More Fugind de poliția secretă rusă, un tânăr scrimer estonian este forțat să se întoarcă pe pământul natal, unde devine un profesor de educație fizică și sport la o școală locală. Trecutul îl prinde din urmă și îl pune în fața unei alegeri dificil de luat.

Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 11Next