Filme Online:
poster The 33
HD-720
"Captivi in subteran" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 127 min.
  • 0
Mai mulți oameni din Copiapó, Cile, sunt angajați ca și mineri în mina din San Jose. Compania minieră ignoră avertizările in ceea ce priveste stabilitatea redusă a minei. În consecință, peste puțin timp mina se prăbușește, iar singura intrare este blocată. Cei 33 de angajați reușesc să se refugieze ... Read More Mai mulți oameni din Copiapó, Cile, sunt angajați ca și mineri în mina din San Jose. Compania minieră ignoră avertizările in ceea ce priveste stabilitatea redusă a minei. În consecință, peste puțin timp mina se prăbușește, iar singura intrare este blocată. Cei 33 de angajați reușesc să se refugieze într-o cameră specială. Din nefericire radioul nu funcționează, în trusa medicală nu este mai nimic, gura de ventilație are scara incompletă, iar mâncarea este foarte puțină. Mario Sepúlveda, jucat de către Antonio Banderas, devine liderul minerilor împărțind mâncarea în rații și făcând tot posibilul să țină moralul colegilor săi ridicat. Datorită faptului că patronii companiei miniere nu organizează nici un fel de operațiune de salvare, rudele minerilor se adună în jurul porților pentru a protesta...
poster 12 Years a Slave
HD-720
"12 ani de sclavie" - (2013)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 134 Minute
  • 80
Solomon Northup e un negru liber care traieste in statul New York in perioada de dinaintea Razboiului Civil din SUA, in urma caruia s-a abolit sclavia. Solomon traieste de pe urma a doua mestesuguri: e un tamplar priceput si un lautar talentat. Doi angajati ai unui circ il descopera si ii propun sa ... Read More Solomon Northup e un negru liber care traieste in statul New York in perioada de dinaintea Razboiului Civil din SUA, in urma caruia s-a abolit sclavia. Solomon traieste de pe urma a doua mestesuguri: e un tamplar priceput si un lautar talentat. Doi angajati ai unui circ il descopera si ii propun sa se alature lor pentru a da spectacole bine platite de cantat la vioara. Bucuros de aprecierea ce i se arata si de posibilitatea de a castiga mai mult, Solomon pleaca intr-o scurta calatorie cu cei doi straini spre Washington DC, fara sa-si anunte sotia, care e plecata la munca. A doua zi de dimineata el se trezeste drogat, legat si inchis intr-o celula a unui negustori de sclavi. Cand Northup declara ca e un om liber si ii sunt incalcate drepturile, e batut si avertizat sa nu mai vorbeasca vreodata de viata sa la New York. Alaturi de alti sclavi de culoare, Solomon e transportat cu un vapor spre New Orleans, iar pe drum unii mor de la o epidemie. Un marinar il ajuta pe Solomon si ii duce sotiei sale o scrisoare din care aceasta sa afle ce s-a intamplat, insa cum Northup nu stie sa spuna care ii va fi destinatia, familia nu poate ajunge la el sa-l salveze. Timp de 12 ani, Solomon ramane sclav si are mai multi stapani, printre care deosebit de crudul Edwin Epps, care are o plantatie de bumbac. Cand ajunge sa lucreze ca tamplar alaturi de canadianul Samuel Bass, care e un abolitionist, Solomon are in sfarsit incredere sa-si spuna povestea. Bass ii trimite o scrisoare sotiei lui Solomon, care-l trimite la plantatie pe Henry Northup, un avocat alb, a carei familie l-a avut candva sclav pe tatal lui Solomon si l-a eliberat. Avocatul va contacta autoritatile pentru a-l elibera pe Solomon.

Filme Recomandat de Khenap !
poster We Were Soldiers
DVD-Rip
"Am fost cândva soldați… și tineri" - (2002)
Categorie: Actiune / Drama / Istoric
Durata: 138 min.
  • 60
Acest film este o dramă de război, care în primă fază ne prezintă diverse dialoguri și apoi, trece la acțiune, transformându-se într-un film de acțiune 100%. Regia îi aparține lui Randall Wallace. We Were Soldiers ne prezintă cele 4 zile de coșmar, în care trupele americane s-au luptat cu cele ... Read More Acest film este o dramă de război, care în primă fază ne prezintă diverse dialoguri și apoi, trece la acțiune, transformându-se într-un film de acțiune 100%. Regia îi aparține lui Randall Wallace. We Were Soldiers ne prezintă cele 4 zile de coșmar, în care trupele americane s-au luptat cu cele vietnameze, în anul 1965. 400 de soldați americani, au fost nevoiți să încerce să le țină piept celor 2000 de soldați din armata Vietnamului de Nord care i-au atacat.
poster Enemy At The Gates
HD-720
"Inamicul e aproape" - (2001)
Categorie: Actiune / Drama / Thriller / Razboi / Dragoste / Istoric
Durata: 131 min.
  • 80
In anul 1942, nazistii inainteaza distrugand tot in calea lor pe teritoriul rusesc. Sub conducerea lui Kruschew si insufletiti de eroul local, Vasili Zaitsev, cetatenii Stalingradului opun rezistenta si dau dovada de mult curaj si eroism. Faptele lui Vasili, un lunetist de elita, au devenit ... Read More In anul 1942, nazistii inainteaza distrugand tot in calea lor pe teritoriul rusesc. Sub conducerea lui Kruschew si insufletiti de eroul local, Vasili Zaitsev, cetatenii Stalingradului opun rezistenta si dau dovada de mult curaj si eroism. Faptele lui Vasili, un lunetist de elita, au devenit legendare datorita propagandei raspandite de cel mai bun prieten al lui, ofiterul Danilov. Pentru a scapa de Vasili, nemtii ii trimit la Stalingrad pe cei mai de elita lunetisti, printre care si maiorul Konig. Vasili si Konig incep un joc de-a v-ati ascunselea, luptand intr-un razboi personal.
poster Kingdom Of Heaven
DVD-Rip
"Regatul Cerului" - (2005)
Categorie: Actiune / Drama / Razboi / Istoric
Durata: 145 Minute
  • 80
Este povestea unui tanar cavaler, la origine un modest fierar, pe care circumstantele il transforma in conducator al armatelor si aparator al cetatii Ierusalimului. Punctul de pornire in destinul fierarului Balian il constituie intalnirea cu un cruciat, cavalerul Godfrey de Ibelin. Acesta ii spune ... Read More Este povestea unui tanar cavaler, la origine un modest fierar, pe care circumstantele il transforma in conducator al armatelor si aparator al cetatii Ierusalimului. Punctul de pornire in destinul fierarului Balian il constituie intalnirea cu un cruciat, cavalerul Godfrey de Ibelin. Acesta ii spune ca este tatal sau si ii arata lui Balian ce inseamna cu adevarat rangul de cavaler luandu-l cu el in Regatul Cerului, in cetatea Ierusalimului. Trecand peste toate primejdiile, Balian infrunta forte coplesitoare pentru a-si salva poprul si pentru a-si implini destinul sau de cavaler.
poster Joy
HD-720
"Joy" - (2015)
Categorie: Comedie / Drama / Biografic / Istoric
Durata: 113
  • 100
Jennifer Lawrence va intra în pielea casnicei Joy Mangano, femeia care a inventat tot soiul de aparate ce să uşureze munca domestică. Joy Mangano este o prezenţă permanentă pe Home Shopping Network cu numeroasele ei invenţii, deşi Miracle mop-ul a fost biletul ei către glorie şi succes. Ea a ... Read More Jennifer Lawrence va intra în pielea casnicei Joy Mangano, femeia care a inventat tot soiul de aparate ce să uşureze munca domestică.

Joy Mangano este o prezenţă permanentă pe Home Shopping Network cu numeroasele ei invenţii, deşi Miracle mop-ul a fost biletul ei către glorie şi succes. Ea a devenit inventatoare încă din anii adolescenţei, continuând să viseze şi să inoveze chiar dacă era mamă singură cu trei copii.
poster Spotlight
HD-720
"Spotlight" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 128 min.
  • 100
Acest film ne prezintă povestea adevărată, în care Boston Globe a expus imensul scandal a molestării de copii și a mușamalizării din cadrul Bisericii Catolice. ... Read More Acest film ne prezintă povestea adevărată, în care Boston Globe a expus imensul scandal a molestării de copii și a mușamalizării din cadrul Bisericii Catolice.
poster Nomad
BD-Rip
"Nomad: The Warrior" - (2005)
Categorie: Drama / Razboi / Istoric
Durata: 122 min.
  • 80
Legenda vorbeste despre un tanar care va fi scolit de maestrul sau si va ajunge sa aibe o influenta mare asupra Kazakhstanului din secolul al XVIII-lea. Prietenia si dragostea il vor ajuta pe acest tanar razboinic al carui destin este de a uni intr-o buna zi cele trei triburi ale tari care se afla ... Read More Legenda vorbeste despre un tanar care va fi scolit de maestrul sau si va ajunge sa aibe o influenta mare asupra Kazakhstanului din secolul al XVIII-lea. Prietenia si dragostea il vor ajuta pe acest tanar razboinic al carui destin este de a uni intr-o buna zi cele trei triburi ale tari care se afla tot timpul in razboiae. Tara lor a ramas intacta in ciuda tuturor razboaielor purtate cu invadatorii carora le-au tinut piept. Dar pana acolo, misiunea lui este de a aduce pace in randul triburilor sale.
poster Experimenter
HD-720
"Experimenter" - (2015)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 90 min.
  • 100
Stanley Milgram a fost un psiholog faimos, care a cercetat în 1961 felul în care oamenii se supun autoritătii. Printr-o serie de experimente care au împins limitele subiecților, folosind electroșocuri, Milgram a descoperit ce îi determină pe oameni să fie obedienți. Filmul se bazează pe povestea ... Read More Stanley Milgram a fost un psiholog faimos, care a cercetat în 1961 felul în care oamenii se supun autoritătii. Printr-o serie de experimente care au împins limitele subiecților, folosind electroșocuri, Milgram a descoperit ce îi determină pe oameni să fie obedienți. Filmul se bazează pe povestea reală a psihologului și îi urmăreste parcursul de când a cunoscut-o pe Sasha, soția lui, pană ce experimentele sale au stârnit controverse publice.
poster The Last King of Scotland
HD-720
"Ultimul rege al Scotiei" - (2006)
Categorie: Drama / Biografic / Istoric
Durata: 123 min.
  • 0
Ne aflăm în Scoția, în anul 1970. Cerul este înnorat. Un grup de studenți proaspăt absolvenți se aruncă în lac pentru a sărbătorii. Doctorul Nicholas Garrigan (James Mcavoy) ia cina alături de mama sa (Barbara Rafferty) și de tatăl său (David Ashton), care este de asemenea un doctor. Anii trec și ... Read More Ne aflăm în Scoția, în anul 1970. Cerul este înnorat. Un grup de studenți proaspăt absolvenți se aruncă în lac pentru a sărbătorii. Doctorul Nicholas Garrigan (James Mcavoy) ia cina alături de mama sa (Barbara Rafferty) și de tatăl său (David Ashton), care este de asemenea un doctor. Anii trec și Nicholas merge în Uganda pentru a asista doctorii unui spital. Ajuns acolo, el îl întâlnește pe brutalul dictator Idi Amin, între cei doi formându-se o prietenie...
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 11Next
X