Filme Online:
poster Snow Flower And The Secret Fan
DVD-Rip
"Snow Flower and the Secret Fan" - (2011)
Categorie: Drama, Istoric
Durata: 104:15 Minute
  • 80

Adauga la favorite

"Snow Flower and the Secret Fan" e o poveste de mii de ani de prietenie intre femei. Filmul e inspirat de romanul cu acelasi nume, scris de Lisa See si face legaturi intre ceea ce se intampla in viata tinerelor din China secolului 19 si ce se petrece acum. Snow Flower si Lily erau doua fetite de ... Read More "Snow Flower and the Secret Fan" e o poveste de mii de ani de prietenie intre femei. Filmul e inspirat de romanul cu acelasi nume, scris de Lisa See si face legaturi intre ceea ce se intampla in viata tinerelor din China secolului 19 si ce se petrece acum. Snow Flower si Lily erau doua fetite de sapte ani cand au devenit cele mai bune prietene pentru eternitate, ceea ce in chineza se cheama "laotong".
Familiile fetelor le-au indepartat una de alta, iar timpul pe care il puteau petrece impreuna a devenit tot mai putin. De aceea ele au inceput sa comunice intr-o limba secreta, prin mesaje scrise pe pliurile unui evantai din hartie alba.
In mod curios, cu toata emanciparea din lumea contemporana, prea multe nu s-au schimbat in relatiile de prietenie dintre femei.
Nina si Sophia sunt urmarele celor doua laotong din secolul 19 si le leaga o stransa prietenie de cand erau mici. Pentru cele doua tinere din Shanghaiul contemporan, despartirea nu mai este cauzata de viata de familie si de traditii, ci de carierele solicitante, de vietile lor amoroase complicate si de orasul foarte aglomerat in care stau.
Daca nu invata lectii din trecut si nu-si vor face timp sa intareasca legatura ancestrala dintre ele, Nina si Sophia risca sa se piarda pentru totdeauna.
poster The King Of Communism : Nicolae Ceausescu
TV-Rip
"Regele Comunismului : Nicolae Ceausescu" - (2002)
Categorie: Documentary, Istoric
Durata: 60 Minute
  • 80

Adauga la favorite

Acest film nu are descriere. ... Read More Acest film nu are descriere.
poster Aftershock
DVD-Rip
"Aftershock" - (2010)
Categorie: Drama, Istoric
Durata: 136 min
  • 80

Adauga la favorite

Tangshan, China, 1976. Yuan Ni si sotul acesteia duc o viata deloc lipsita de greutati intr-un mic apartament din Tangshan, crescandu-si cu multa dragoste cei doi gemeni, frate si sora, Fang Deng si Fang Da. Dar intr-o seara, pe neasteptate, un cutremur devastator distruge din temelii orasul ... Read More Tangshan, China, 1976. Yuan Ni si sotul acesteia duc o viata deloc lipsita de greutati intr-un mic apartament din Tangshan, crescandu-si cu multa dragoste cei doi gemeni, frate si sora, Fang Deng si Fang Da. Dar intr-o seara, pe neasteptate, un cutremur devastator distruge din temelii orasul Tangshan, lasand in urma 240.000 de vitcime in ceea ce avea sa fie cea mai mare tragedie din istoria Chinei postbelice. Cei doi copii sunt prinsi sub daramaturi, iar mama are de facut o alegere imposibila, sub presiunea momentului. Decizia va avea sa influenteze nu doar existenta ei viitoare, ci si a restului familiei sale. Filmul urmareste destinul acestei familii pe durata a 3 decenii, pana in zilele noastre, prezentand consecintele tragice si urmarile acestei rani deschise nu doar pentru istoria Chinei, ci si a intregii omeniri.
poster Beneath Hill 60
DVD-Rip
"Beneath Hill 60" - (2010)
Categorie: Drama, Razboi, Istoric
Durata: 117 min
  • 80

Adauga la favorite

N/A ... Read More N/A
poster King Arthur
DVD-Rip
"Regele Arthur" - (2004)
Durata: 126 min
  • 80

Adauga la favorite

Situata intre mit, legenda si istorie, figura regelui Arthur a inspirat secole la rand artistii de pretutindeni. In aceasta varianta cinematografica Arthur este surprins in momentul in care doreste sa paraseasca Britania, pentru a se intoarce la pacea si stabilitatea Romei. Cavalerii Mesei Rotunde ... Read More Situata intre mit, legenda si istorie, figura regelui Arthur a inspirat secole la rand artistii de pretutindeni. In aceasta varianta cinematografica Arthur este surprins in momentul in care doreste sa paraseasca Britania, pentru a se intoarce la pacea si stabilitatea Romei. Cavalerii Mesei Rotunde – Lancelot, Galahad, Bors, Tristan si Gawain – il vor face insa sa inteleaga faptul ca Britania va avea nevoie de un conducator puternic atunci cand gloria Romei va apune. Este momentul in care, datorita puterii si indraznelii unui om, cursul istoriei se schimba...
poster Alexander The Great
DVD-Rip
"Alexandru cel Mare" - (1956)
Categorie: Drama, Istoric
Durata: 136 min
  • 80

Adauga la favorite

Acest film aduce un omagiu legendarului erou Alexandru cel Mare si vietii sale tumultuoase. Alexandru cel Mare (Richard Burton) este sfasiat între întelepciunea nobila a profesorului sau, Aristotel (Barry Jones), loialitatea fata de tatal sau razboinic ( Fredric March) si propriile ... Read More Acest film aduce un omagiu legendarului erou Alexandru cel Mare si vietii sale tumultuoase.
Alexandru cel Mare (Richard Burton) este sfasiat între întelepciunea nobila a profesorului sau, Aristotel (Barry Jones), loialitatea fata de tatal sau razboinic ( Fredric March) si propriile planuri marete pentru cucerirea lumii. Într-o lume nelinistita, plina de framantari politice, acest tanar ambitios trebuie sa se ridice mai presus de orice conflict, pentru a uni Europa si Asia, devenind astfel unul dintre cei mai mari conducatori ai tuturor timpurilor!
poster Zero Dark Thirty
HD-720
"Misiunea: 00.30 A.M." - (2012)
Categorie: Actiune, Drama, Thriller, Istoric
Durata: 157 min.
  • 80

Adauga la favorite

In data de 2 mai 2011 intreaga lume, dar in special americanii profund afectati de tragedia din 11 septembrie 2001, au rasuflat usurati cand au aflat ca Osama Bin Laden, cel mai cautat terorist din lume, liderul Al Quaeda, a fost ucis. Zero Dark Thirty vine sa faca lumina in aceasta misiune ... Read More In data de 2 mai 2011 intreaga lume, dar in special americanii profund afectati de tragedia din 11 septembrie 2001, au rasuflat usurati cand au aflat ca Osama Bin Laden, cel mai cautat terorist din lume, liderul Al Quaeda, a fost ucis. Zero Dark Thirty vine sa faca lumina in aceasta misiune ultra-secreta, care a dus la capturarea lui. O echipa de soldati antrenati sa faca fata operatiunilor speciale desfasurate fie pe apa, in aer sau pe uscat- Navy SEALs a muncit din greu mai multi ani pentru a-l localiza si elimina pe infamul terorist. Se presupune ca filmul i-a avut pe post de consultanti chiar pe cativa din soldatii implicati in misiune, iar pentru ecranizare, regizoarea a avut la dispozitie documente oficiale clasificate despre urmarirea lui Bin Laden.
poster Argo
DVD-Screener
"Argo" - (2012)
Categorie: Drama, Thriller, Istoric
Durata: 120 min.
  • 80

Adauga la favorite

Povestea se concentreaza asupra eforturilor facute pentru a salva sase diplomati in 1979, cand ambasada americana era ocupata de iranieni. Guvernul canadian si CIA si-au strans randurile pentru a-i salva pe cei sase demnitari. Cei de la CIA au folosit un expert in deghizari si au pus la cale o ... Read More Povestea se concentreaza asupra eforturilor facute pentru a salva sase diplomati in 1979, cand ambasada americana era ocupata de iranieni. Guvernul canadian si CIA si-au strans randurile pentru a-i salva pe cei sase demnitari. Cei de la CIA au folosit un expert in deghizari si au pus la cale o diversiune al carui scenariu era ca o echipa de sase producatori de la Hollywood faceau un film numit "Argo". Deghizati in cineasti, diplomatii au reusit sa plece din tara.
poster Braveheart
DVD-Rip
"Braveheart Inima neinfricata" - (1995)
Categorie: Actiune, Drama, Razboi, Istoric
Durata: 177 min.
  • 80

Adauga la favorite

Un film istoric despre legendarul William Wallace, un film despre dragoste, tradare, rebeliune, curaj si nasterea unei natiuni. De mic copil William Wallace este confruntat cu consecintele devastatoare ale lacomiei Regelui Angliei Edward the Longshanks. O data cu trecere timpului, lucrurile nu se ... Read More Un film istoric despre legendarul William Wallace, un film despre dragoste, tradare, rebeliune, curaj si nasterea unei natiuni. De mic copil William Wallace este confruntat cu consecintele devastatoare ale lacomiei Regelui Angliei Edward the Longshanks. O data cu trecere timpului, lucrurile nu se schimba si, dupa ce-i este ucisa iubita de catre englezi, William porneste o revolta care va cuprinde intreaga tara si va evolua intr-un razboi de independenta. Un film incarcat de scene de actiune, costume si armuri medievale si recitaluri actoricesti de mare clasa.

Premiat cu 5 premii Oscar si la Golden Globes.
poster Schindler's List
DVD-Rip
"Lista lui Schindler" - (1993)
Categorie: Drama, Razboi, Biografic, Istoric
Durata: 195 min
  • 80

Adauga la favorite

Povestea adevarata a lui Oscar Schindler, un industrias german, care a ales sa-si "investeasca" averea strinsa in timpul razboiului in salvarea a citorva sute de evrei. Filmul este o marturie emotionanta despre ororile razboiului si despre alterarea caracterelor umane in timp de razboi. Razboiul ... Read More Povestea adevarata a lui Oscar Schindler, un industrias german, care a ales sa-si "investeasca" averea strinsa in timpul razboiului in salvarea a citorva sute de evrei. Filmul este o marturie emotionanta despre ororile razboiului si despre alterarea caracterelor umane in timp de razboi. Razboiul este placa turnanta in jurul careia se desfasoara actiunea si intriga filmului, reprezentind o cale de mintuire pentru unii si condamnare pentru altii. Daca nu l-ati vazut inca, aveti toate motivele sa-l vizionati

Premiat cu 7 premii Oscar si cu 3 premii Golden Globes .
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next
X