Filme Online:
poster Purple Rain
HD-720
"Purple Rain" - (1984)
Categorie: Drama / Muzical
Durata: 111
  • 100
The Kid e un muzician de culoare din Minneapolis, care ajunge să fie foarte faimos după ce a avut o copilărie mizeră. Tatăl său îl bate și fata pe care o curtează îl respinge cu consecvență. După ce ajunge faimos, The kid pare să uite de unde a plecat...De fapt, filmul e, după cum a fost numit de ... Read More The Kid e un muzician de culoare din Minneapolis, care ajunge să fie foarte faimos după ce a avut o copilărie mizeră. Tatăl său îl bate și fata pe care o curtează îl respinge cu consecvență. După ce ajunge faimos, The kid pare să uite de unde a plecat...De fapt, filmul e, după cum a fost numit de critică, un videoclip glorios cu durata unui film. Purple Rain a lansat piese celebre precum I would die 4 you, When Doves Cry sau Let's go Crazy (toate cântate de Prince). Pe bună dreptate, filmul a câștigat un premiu Oscar pentru muzică originală și un premiu Grammy.
poster Some Like It Hot
DVD-Rip
"Unora le place jazz-ul" - (1959)
Categorie: Actiune / Comedie / Drama / Muzical / Romantice
Durata: 120 min.
  • 80
O delirantă comedie a travestiurilor, оn care nimic nu e ce pare a fi, unul dintre filmele care au făcut cu succes оnconjurul lumii, datorită modului оn care pelicula pune оn valoare fascinanta senzualitate naivă şi vulnerabilă a strălucitoarei Marilyn Monroe, ... Read More O delirantă comedie a travestiurilor, оn care nimic nu e ce pare a fi, unul dintre filmele care au făcut cu succes оnconjurul lumii, datorită modului оn care pelicula pune оn valoare fascinanta senzualitate naivă şi vulnerabilă a strălucitoarei Marilyn Monroe, alături de umorul subtil al celor doi parteneri - Tony Curtis şi Jack Lemmon.
Doi muzicieni, Joe şi Jerry, martori ai unei răfuieli оntre bande, оn noaptea Sfвntului Valentin, оngroziţi de perspectiva de a fi ucişi, оncearcă să scape de urmăritori. Cum sunt оn căutare de lucru şi se tem de răzbunare ei sunt nevoiţi să se angajeze оntr-o orchestră feminină ce pleacă оn turneu. Dar pentru a se putea alătura formaţiei trebuie să se deghizeze оn femei. Situaţia explodează cвnd cei doi se-ndrăgostesc de cea mai frumoasă şi dulce dintre fete, nu оntвmplător purtвnd numele de Sugar şi cвnd, travestiţi оn femei, Joe şi Jerry оncep să atragă privirile neobrăzate ale bărbaţilor.

Premiat la Oscar si cu 3 premii Golden Globes .
poster Labyrinth
BD-Rip
"Labyrinth" - (1986)
Categorie: Aventura / Muzical / Fantastic / Familie
Durata: 101
  • 40
Furioasă că trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic, Toby, Sarah își dorește ca copilul să fie luat de goblini. Aceștia transformă gândul în realitate: Jareth, Regele Goblinilor o anunță că în curând Toby se va transforma într-un goblin. Există o singură speranță: Sarah va trebui să găsească o ... Read More Furioasă că trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic, Toby, Sarah își dorește ca copilul să fie luat de goblini. Aceștia transformă gândul în realitate: Jareth, Regele Goblinilor o anunță că în curând Toby se va transforma într-un goblin. Există o singură speranță: Sarah va trebui să găsească o cale de a ajunge la castelul lui Jareth înainte de apus, trecând printr-un labirint periculos, unde va întâlni creaturi ciudate.
poster Tumbledown
HD-720
"Tumbledown" - (2015)
Categorie: Comedie / Muzical / Romantice / Dragoste
Durata: 105 min.
  • 100
O femeie tânără încearcă să treacă peste moartea soțului său și să meargă mai departe în viață. Soțul său a fost un solist de muzică folk, aclamat. Apare în decor un scriitor din New York, care o forțează pe femeie să se confrunte cu pierderea sa și cu circumstanțele acestui deces. ... Read More O femeie tânără încearcă să treacă peste moartea soțului său și să meargă mai departe în viață. Soțul său a fost un solist de muzică folk, aclamat. Apare în decor un scriitor din New York, care o forțează pe femeie să se confrunte cu pierderea sa și cu circumstanțele acestui deces.
poster Tangled
HD-720
"O Poveste Incalcita" - (2010)
Categorie: Comedie / Muzical / Familie / Animatie
Durata: 89 Minute
  • 80
Rapunzel, o tânără cu o imensă pleată magică şi blondă, şi-a petrecut toată viaţa închisă într-un turn. Când un hoţ fugar ajunge la ea, Rapunzel îşi va părăsi casa-fortăreaţă şi ca descoperi pentru prima dată lumea şi propriile abilităţi. Nominalizat la 2 premii Golden Globes. ... Read More Rapunzel, o tânără cu o imensă pleată magică şi blondă, şi-a petrecut toată viaţa închisă într-un turn. Când un hoţ fugar ajunge la ea, Rapunzel îşi va părăsi casa-fortăreaţă şi ca descoperi pentru prima dată lumea şi propriile abilităţi.

Nominalizat la 2 premii Golden Globes.
poster Footloose
HD-720
"Footloose" - (2011)
Categorie: Comedie / Drama / Muzical
Durata: 113 min.
  • 80
Ren MacCormack ajunge din Boston intr-un orasel sudist - Bomont, unde are parte de o doza zdravana de soc cultural. Inainte cu cativa ani de venirea lui Ren, comunitatea oraselului a fost zguduita de un accident de masina in care au murit cinci tineri. Fiindca tragedia s-a produs dupa o noapte ... Read More Ren MacCormack ajunge din Boston intr-un orasel sudist - Bomont, unde are parte de o doza zdravana de soc cultural. Inainte cu cativa ani de venirea lui Ren, comunitatea oraselului a fost zguduita de un accident de masina in care au murit cinci tineri. Fiindca tragedia s-a produs dupa o noapte petrecuta in oras, consilierii locali din Bomont si cu reverendul Shaw Moore (interpretat de Dennis Quaid) decid sa aplice legi drastice si interzic muzica tare si dansatul. Ren nu e insa un tanar obisnuit sa se supuna conventiilor sociale asa ca revitalizeaza oraselul si in timp ce scutura aerul de plictiseala se indragosteste de fiica preotului, Ariel.
poster Freedom
HD-720
"Freedom" - (2014)
Categorie: Drama / Muzical / Familie
Durata: 94 min.
  • 100
Doi bărbați care sunt separați de 100 de ani, sunt uniți în căutarea lor pentru libertate. În anul 1856, un sclav, Samuel Woodward și familia, sa evadează de pe Plantația Monroe, din apropierea orașului Richmond, Virginia. O rețea secretă de oameni normali ghidează familia în călătoria lor înspre ... Read More Doi bărbați care sunt separați de 100 de ani, sunt uniți în căutarea lor pentru libertate. În anul 1856, un sclav, Samuel Woodward și familia, sa evadează de pe Plantația Monroe, din apropierea orașului Richmond, Virginia. O rețea secretă de oameni normali ghidează familia în călătoria lor înspre nordul Canadei. Ei sunt urmăriți de către nemilosul vânător de sclavi Plimpton. Vânat ca un câine și bântuit de suferința enormă pe care a simțit-o atât el cât și familia sa, Samuel este forțat să aleagă între răzbunare și libertate. Cu 100 de ani mai devreme, în anul 1748, John Newton, căpitanul unei nave ce transportă sclavi, navighează dinspre Africa cu o încărcătură de sclavi, cu direcția America. La bordul acestei nave se află străbunicul lui Samuel a cărui supraviețuire depinde de căpitanul Newton. Voiajul respectiv va schimba viața lui Newton pentru totdeauna. El va lăsa în urmă o moștenire care îl va inspira pe Samuel și viețile a milioane de oameni din următoarele generații.
poster Aladdin
HD-720
"Aladdin" - (1992)
Categorie: Comedie / Aventura / Muzical
Durata: 90 min
  • 80
Un sultan ii da fiicei sale, Jasmine, trei zile sa-si gaseasca un sot. Aceasta fuge de acasa si il intalneste pe Aladdin, care isi croieste drum spre inima fetei. Jafar rosteste o vraja prin care spera sa se casatoreasca cu Jasmine si astfel sa devina el insusi sultan. Aladdin gaseste intr-o ... Read More Un sultan ii da fiicei sale, Jasmine, trei zile sa-si gaseasca un sot. Aceasta fuge de acasa si il intalneste pe Aladdin, care isi croieste drum spre inima fetei. Jafar rosteste o vraja prin care spera sa se casatoreasca cu Jasmine si astfel sa devina el insusi sultan. Aladdin gaseste intr-o pestera o lampa fermecata, din care iese un duh, care il va ajuta sa castige mana printesei in fata lui Jafar. Monstri, animale tipice pentru lumea Disney, un covor fermecat si mai ales duhul fermecat asigura aventura povestii.
poster Berlin Calling
DVD-Screener
"Berlin Calling" - (2008)
Categorie: Comedie / Drama / Muzical
Durata: 105
  • 100
Replica germană a renumitului It's All Gone Pete Tong (2004), filmul Berlin Calling urmărește povestea unui Dj de tehno-house pe nume Ickarus, interpretat de realul Dj Paul Kalkbrenner, tocmai înainte de lansarea unui nou album.Întâmplarea face că, și așa dependent de droguri ușoare, Ickarus să ... Read More Replica germană a renumitului It's All Gone Pete Tong (2004), filmul Berlin Calling urmărește povestea unui Dj de tehno-house pe nume Ickarus, interpretat de realul Dj Paul Kalkbrenner, tocmai înainte de lansarea unui nou album.Întâmplarea face că, și așa dependent de droguri ușoare, Ickarus să testeze într-o noapte în clubul unde mixează, un halucinogen foarte puternic pus la dispoziție de un prieten și astfel ajunge la un centru anti-drog.Din acest moment viața lui devine o continuă luptă între recuperare și pierzanie,fiindui pusă în joc nu doar cariera lui ci chiar propria viață.Hannes Stöhr regizorul acestui film ne prezintă în amănunt viața de noapte din cluburile germane precum și urmările consumului de stupefiante.
poster Leonard Cohen I'm Your Man
HD-720
"Leonard Cohen I'm Your Man" - (2005)
Categorie: Muzical / Documentary / Biografic
Durata: 99
  • 100
Un documentar despre legendarul compozitor-interpret, ce contine piese ale importantilor artisti influentati de spiritul liber al "magicianului" Leonard Cohen... ... Read More Un documentar despre legendarul compozitor-interpret, ce contine piese ale importantilor artisti influentati de spiritul liber al "magicianului" Leonard Cohen...
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12Next