Filme Online:
poster Veronica se întoarce
DVD-Rip
"Veronica se întoarce" - (1973)
Durata: 84 min.
  • 0
Fugind în pădure să-și salveze rățușca furată de coana Vulpe (Vasilica Tastaman), Veronica (Lulu Mihaescu) dă de Greiere (Florian Pittiș), de Împărăteasa furnicilor (Margareta Pâslaru) și de periculosul motan Dănilă (Dem Rădulescu) care intonează ca toți ceilalți refrenele lui Temistocle Popa. ... Read More Fugind în pădure să-și salveze rățușca furată de coana Vulpe (Vasilica Tastaman), Veronica (Lulu Mihaescu) dă de Greiere (Florian Pittiș), de Împărăteasa furnicilor (Margareta Pâslaru) și de periculosul motan Dănilă (Dem Rădulescu) care intonează ca toți ceilalți refrenele lui Temistocle Popa.
poster Veronica
DVD-Rip
"Veronica" - (1972)
Durata: 1:31:18
  • 80
Veronica (Lulu Mihăescu) este o fetiţă drăgălaşă şi zvăpăiată care trăieşte оntr-o casă de copii. De ziua ei, cвnd оmplineşte 5 ani, Zвna zвnelor оi dăruieşte un obiect neobişnuit: o “traistuţă ... Read More Veronica (Lulu Mihăescu) este o fetiţă drăgălaşă şi zvăpăiată care trăieşte оntr-o casă de copii. De ziua ei, cвnd оmplineşte 5 ani, Zвna zвnelor оi dăruieşte un obiect neobişnuit: o “traistuţă fermecată”, care-i poate оndeplini toate dorinţele. Cu o condiţie: fetiţa trebuie să fie cuminte, darnică, respectuoasă şi prietenoasă cu cei din jurul ei. Оncвntată, Veronica uită promisiunea făcută Zвnei şi hotărăşte să păstreze darul numai pentru ea. Supărată de egoismul fetei, trăistuţa o părăseşte. Cu sufletul оncărcat de regrete şi lacrimi, Veronica pleacă оn căutarea ei. Intră оn pădurea fermecată din lumea basmelor, unde оncepe o adevărată călătorie de iniţiere. Intвlneşte o sumedenie de personaje fantastice de poveste, unele duşmănoase şi de temut (Vulpea cea şireată, fiorosul Motan Danilă, Corbul) dar şi prieteni adevăraţi (Licuriciul оnţelept, şoricelul Aurică cu familia lui cea veselă, iepuraşii). Lвngă aceste noi cunoştinţe, bune sau rele, Veronica se va lovi de rautate, minciună, şiretenie, dar va оnvăţa şi ce оnseamnă prietenia adevărată, bunătatea, оnţeleciunea, munca, devotamentul şi curajul. Ajutată de noii ei prieteni, se оntoarce acasă, printre colegi, mai оnţeleaptă şi mai generoasă.

Scenariul acestui film musical, semnat de Vasilica Istrate si Elisabeta Bostan este inspirat de lumea fabulelor lui La Fontaine, demersul moralizator fiind оnvăluit оntr-o fermecătoare mantie de fantezie, tandreţe şi voie bună. Sub bagheta regizoarei “mama Zizi Bostan” distribuţia alcătuită din mari artişti ai scenei romвneşti ( Vasilica Tastaman, Dem. Rădulescu, Margareta Pвslaru, Angela Moldovan, George Mihăiţa) alături de zeci de figuranţi, construiesc un univers fabulos, seducator atвt pentru cei mici cвt şi pentru adulţii care ştiu să retraiască basmele copilăriei. In decorul fantastic, foarte inspirit al lui Giulio Tincu, realul şi imaginarul, dimensiunile “mare” şi “mic”, costumele splendide (Nelly Merola), măştile, numerele coregrafice se rotesc оntr-o ameţitoare şi оncвntatoare sarabandă policromă. Cвntecele compozitorului Temistocle Popa (texte de Mircea Block) au оncвntat generaţii şi generaţii de copii pentru ca sunt frumoase şi usor de fredonat. Admirabilă şi de neuitat strălucita performanţă a regizoarei şi a micuţei sale “vedete” Lulu Mihăescu, care avea la оnceputul filmărilor doar 3 ani şi cвteva luni. Uimitorul success de public (nestins de aproape 4 decenii), multitudinea premiilor acordate, face ca “Veronica” să rămвnă un film de referinţă оn cinematografia pentru copii, romвnească şi nu numai.
poster Coffee and Cigarettes
HD-720
"Coffee and Cigarettes" - (2003)
Categorie: Comedie / Drama / Muzical
Durata: 95 min.
  • 0
O colecție de scheciuri reunite în jurul comunului obicei de a sta la o țigară și la o cafea. În diferite orașe și diferite localuri, persoane, care în multe cazuri nu au nimic în comun, stau de vorbă, fumând și gustând o cafea: Roberto și Steven au o discuție absurdă, Iggy și Tom vorbesc despre ... Read More O colecție de scheciuri reunite în jurul comunului obicei de a sta la o țigară și la o cafea. În diferite orașe și diferite localuri, persoane, care în multe cazuri nu au nimic în comun, stau de vorbă, fumând și gustând o cafea: Roberto și Steven au o discuție absurdă, Iggy și Tom vorbesc despre rock și despre bateriști, actrița Cate se ceartă cu sora ei, Shelly, gemenii Joie și Cinque încearcă să-l convingă pe un ospătar că Elvis a fost rasist, Jack îi vorbește sorei sale despre știință, Vinny este pornit împotriva fumatului etc.
poster Soul Men
HD-720
"Soul Men" - (2008)
Categorie: Comedie / Muzical
Durata: 103 min
  • 80
Cu toate ca au trecut aproximativ 20 de ani de cand au vorbit ultima data unul cu celalalt, Floyd Henderson - un om de afaceri pensionat si Louis Hinds - un fost condamnat la inchisoare, care au cantat impreuna muzica soul in populara formatie "The Real Deal" din anii '70, accepta sa participe la ... Read More Cu toate ca au trecut aproximativ 20 de ani de cand au vorbit ultima data unul cu celalalt, Floyd Henderson - un om de afaceri pensionat si Louis Hinds - un fost condamnat la inchisoare, care au cantat impreuna muzica soul in populara formatie "The Real Deal" din anii '70, accepta sa participe la un spectacol organizat la Apollo Theater din New York pentru a aduce un ultim omagiu liderului respectivei formatii pe nume Marcus Hook, care decedase recent.
In timp ce fostii colegi de trupa traverseaza intreaga tara pentru a ajunge la festivitate si trec printr-o serie de aventuri si evenimente norocoase, readuc in discutie nedreptati si tradari petrecute cu trei decade in urma si isi dau seama de faptul ca nu si-au pierdut pasiunea pentru muzica soul in ciuda drumurilor diferite pe care i-a purtat viata, precum si ca microbul muzicii le curge inca prin vene.
poster Purple Rain
HD-720
"Purple Rain" - (1984)
Categorie: Drama / Muzical
Durata: 111
  • 100
The Kid e un muzician de culoare din Minneapolis, care ajunge să fie foarte faimos după ce a avut o copilărie mizeră. Tatăl său îl bate și fata pe care o curtează îl respinge cu consecvență. După ce ajunge faimos, The kid pare să uite de unde a plecat...De fapt, filmul e, după cum a fost numit de ... Read More The Kid e un muzician de culoare din Minneapolis, care ajunge să fie foarte faimos după ce a avut o copilărie mizeră. Tatăl său îl bate și fata pe care o curtează îl respinge cu consecvență. După ce ajunge faimos, The kid pare să uite de unde a plecat...De fapt, filmul e, după cum a fost numit de critică, un videoclip glorios cu durata unui film. Purple Rain a lansat piese celebre precum I would die 4 you, When Doves Cry sau Let's go Crazy (toate cântate de Prince). Pe bună dreptate, filmul a câștigat un premiu Oscar pentru muzică originală și un premiu Grammy.
poster Some Like It Hot
DVD-Rip
"Unora le place jazz-ul" - (1959)
Categorie: Actiune / Comedie / Drama / Muzical / Romantice
Durata: 120 min.
  • 80
O delirantă comedie a travestiurilor, оn care nimic nu e ce pare a fi, unul dintre filmele care au făcut cu succes оnconjurul lumii, datorită modului оn care pelicula pune оn valoare fascinanta senzualitate naivă şi vulnerabilă a strălucitoarei Marilyn Monroe, ... Read More O delirantă comedie a travestiurilor, оn care nimic nu e ce pare a fi, unul dintre filmele care au făcut cu succes оnconjurul lumii, datorită modului оn care pelicula pune оn valoare fascinanta senzualitate naivă şi vulnerabilă a strălucitoarei Marilyn Monroe, alături de umorul subtil al celor doi parteneri - Tony Curtis şi Jack Lemmon.
Doi muzicieni, Joe şi Jerry, martori ai unei răfuieli оntre bande, оn noaptea Sfвntului Valentin, оngroziţi de perspectiva de a fi ucişi, оncearcă să scape de urmăritori. Cum sunt оn căutare de lucru şi se tem de răzbunare ei sunt nevoiţi să se angajeze оntr-o orchestră feminină ce pleacă оn turneu. Dar pentru a se putea alătura formaţiei trebuie să se deghizeze оn femei. Situaţia explodează cвnd cei doi se-ndrăgostesc de cea mai frumoasă şi dulce dintre fete, nu оntвmplător purtвnd numele de Sugar şi cвnd, travestiţi оn femei, Joe şi Jerry оncep să atragă privirile neobrăzate ale bărbaţilor.

Premiat la Oscar si cu 3 premii Golden Globes .
poster Labyrinth
BD-Rip
"Labyrinth" - (1986)
Categorie: Aventura / Muzical / Fantastic / Familie
Durata: 101
  • 40
Furioasă că trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic, Toby, Sarah își dorește ca copilul să fie luat de goblini. Aceștia transformă gândul în realitate: Jareth, Regele Goblinilor o anunță că în curând Toby se va transforma într-un goblin. Există o singură speranță: Sarah va trebui să găsească o ... Read More Furioasă că trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic, Toby, Sarah își dorește ca copilul să fie luat de goblini. Aceștia transformă gândul în realitate: Jareth, Regele Goblinilor o anunță că în curând Toby se va transforma într-un goblin. Există o singură speranță: Sarah va trebui să găsească o cale de a ajunge la castelul lui Jareth înainte de apus, trecând printr-un labirint periculos, unde va întâlni creaturi ciudate.
poster Tumbledown
HD-720
"Tumbledown" - (2015)
Categorie: Comedie / Muzical / Romantice / Dragoste
Durata: 105 min.
  • 100
O femeie tânără încearcă să treacă peste moartea soțului său și să meargă mai departe în viață. Soțul său a fost un solist de muzică folk, aclamat. Apare în decor un scriitor din New York, care o forțează pe femeie să se confrunte cu pierderea sa și cu circumstanțele acestui deces. ... Read More O femeie tânără încearcă să treacă peste moartea soțului său și să meargă mai departe în viață. Soțul său a fost un solist de muzică folk, aclamat. Apare în decor un scriitor din New York, care o forțează pe femeie să se confrunte cu pierderea sa și cu circumstanțele acestui deces.
poster Tangled
HD-720
"O Poveste Incalcita" - (2010)
Categorie: Comedie / Muzical / Familie / Animatie
Durata: 89 Minute
  • 80
Rapunzel, o tânără cu o imensă pleată magică şi blondă, şi-a petrecut toată viaţa închisă într-un turn. Când un hoţ fugar ajunge la ea, Rapunzel îşi va părăsi casa-fortăreaţă şi ca descoperi pentru prima dată lumea şi propriile abilităţi. Nominalizat la 2 premii Golden Globes. ... Read More Rapunzel, o tânără cu o imensă pleată magică şi blondă, şi-a petrecut toată viaţa închisă într-un turn. Când un hoţ fugar ajunge la ea, Rapunzel îşi va părăsi casa-fortăreaţă şi ca descoperi pentru prima dată lumea şi propriile abilităţi.

Nominalizat la 2 premii Golden Globes.
poster Footloose
HD-720
"Footloose" - (2011)
Categorie: Comedie / Drama / Muzical
Durata: 113 min.
  • 80
Ren MacCormack ajunge din Boston intr-un orasel sudist - Bomont, unde are parte de o doza zdravana de soc cultural. Inainte cu cativa ani de venirea lui Ren, comunitatea oraselului a fost zguduita de un accident de masina in care au murit cinci tineri. Fiindca tragedia s-a produs dupa o noapte ... Read More Ren MacCormack ajunge din Boston intr-un orasel sudist - Bomont, unde are parte de o doza zdravana de soc cultural. Inainte cu cativa ani de venirea lui Ren, comunitatea oraselului a fost zguduita de un accident de masina in care au murit cinci tineri. Fiindca tragedia s-a produs dupa o noapte petrecuta in oras, consilierii locali din Bomont si cu reverendul Shaw Moore (interpretat de Dennis Quaid) decid sa aplice legi drastice si interzic muzica tare si dansatul. Ren nu e insa un tanar obisnuit sa se supuna conventiilor sociale asa ca revitalizeaza oraselul si in timp ce scutura aerul de plictiseala se indragosteste de fiica preotului, Ariel.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13Next