Filme Online:
poster Berlin Calling
DVD-Screener
"Berlin Calling" - (2008)
Categorie: Comedie / Drama / Muzical
Durata: 105
  • 100
Replica germană a renumitului It's All Gone Pete Tong (2004), filmul Berlin Calling urmărește povestea unui Dj de tehno-house pe nume Ickarus, interpretat de realul Dj Paul Kalkbrenner, tocmai înainte de lansarea unui nou album.Întâmplarea face că, și așa dependent de droguri ușoare, Ickarus să ... Read More Replica germană a renumitului It's All Gone Pete Tong (2004), filmul Berlin Calling urmărește povestea unui Dj de tehno-house pe nume Ickarus, interpretat de realul Dj Paul Kalkbrenner, tocmai înainte de lansarea unui nou album.Întâmplarea face că, și așa dependent de droguri ușoare, Ickarus să testeze într-o noapte în clubul unde mixează, un halucinogen foarte puternic pus la dispoziție de un prieten și astfel ajunge la un centru anti-drog.Din acest moment viața lui devine o continuă luptă între recuperare și pierzanie,fiindui pusă în joc nu doar cariera lui ci chiar propria viață.Hannes Stöhr regizorul acestui film ne prezintă în amănunt viața de noapte din cluburile germane precum și urmările consumului de stupefiante.
poster Leonard Cohen I'm Your Man
HD-720
"Leonard Cohen I'm Your Man" - (2005)
Categorie: Muzical / Documentary / Biografic
Durata: 99
  • 100
Un documentar despre legendarul compozitor-interpret, ce contine piese ale importantilor artisti influentati de spiritul liber al "magicianului" Leonard Cohen... ... Read More Un documentar despre legendarul compozitor-interpret, ce contine piese ale importantilor artisti influentati de spiritul liber al "magicianului" Leonard Cohen...
poster Amy
HD-720
"Amy" - (2015)
Categorie: Muzical / Documentary / Biografic
Durata: 90 min.
  • 80
Aceasta este povestea celebrei și în același timp regretatei cântărețe Amy Winehouse, în propriile sale cuvinte, prin niște înregistrări video care nu au mai fost prezentate publicului până în momentul de față. Amy Winehouse a murit la vârsta de doar 27 de ani, în iunie 2011, în urma intoxicării cu ... Read More Aceasta este povestea celebrei și în același timp regretatei cântărețe Amy Winehouse, în propriile sale cuvinte, prin niște înregistrări video care nu au mai fost prezentate publicului până în momentul de față. Amy Winehouse a murit la vârsta de doar 27 de ani, în iunie 2011, în urma intoxicării cu alcool.
poster Queen Of The Damned
HD-720
"Regina Blestematilor" - (2002)
Categorie: Horror / Muzical
Durata: 101 Minute
  • 80
Vampirul Lestat s-a trezit din somnul său de secole și s-a dedicat muzicii rock. El a înființat o trupă de hard rock și a devenit imediat o celebritate. Puternica muzică a lui Lestat ajunge la urechile lui Akasha, regina milenară a vampirilor. Aceasta se trezește din somnul ei adânc și este ... Read More Vampirul Lestat s-a trezit din somnul său de secole și s-a dedicat muzicii rock. El a înființat o trupă de hard rock și a devenit imediat o celebritate. Puternica muzică a lui Lestat ajunge la urechile lui Akasha, regina milenară a vampirilor. Aceasta se trezește din somnul ei adânc și este hotărâtă să cucerească lumea avându-l pe Lestat că soț. Câțiva vampiri bătrâni se unesc și încearcă să o oprească pe regină, chiar dacă moartea acesteia ar însemna și moartea lor.
poster Footloose
DVD-Rip
"Footloose" - (1984)
Categorie: Comedie / Drama / Muzical
Durata: 103 min.
  • 80
Adolescentul Ren se muta impreuna cu familia din Chigaco intr-un mic orasel din Vestul tarii. Desi incearca din rasputeri sa se integreze, lui Ren nu ii vine sa creada ca acum locuieste intr-un oras in care muzica rock'n roll si dansul sunt interzise. Ren, impreuna cu Ariel (o tanara cu tulburari ... Read More Adolescentul Ren se muta impreuna cu familia din Chigaco intr-un mic orasel din Vestul tarii. Desi incearca din rasputeri sa se integreze, lui Ren nu ii vine sa creada ca acum locuieste intr-un oras in care muzica rock'n roll si dansul sunt interzise.
Ren, impreuna cu Ariel (o tanara cu tulburari de comportament si un prieten gelos) si ceilalti colegi de clasa incearca sa scape orasul de restrictiile impuse de conducatorii acestuia. Tinerii sunt motivati mai ales de dorinta de a avea un bal de absolvire de care sa isi aduca aminte toata viata.
Filmul are un ritm alert si actiunea este acompaniata pe tot parcursul de melodii ritmate.
poster Pitch Perfect
HD-Rip
"Pitch Perfect" - (2012)
Categorie: Comedie / Muzical
Durata: 112
  • 60
Bazata pe nuvela "Pitch Perfect" de Mickey Rapkin, povestea urmareste un grup de fete ce canta acappella care se redescopera si se reintregesc ca grup pentru a concura in campionat si pentru a-i bate pe baieti. ... Read More Bazata pe nuvela "Pitch Perfect" de Mickey Rapkin, povestea urmareste un grup de fete ce canta acappella care se redescopera si se reintregesc ca grup pentru a concura in campionat si pentru a-i bate pe baieti.
poster Magic Mike XXL
HD-720
"Magic Mike XXL" - (2015)
Categorie: Comedie / Drama / Muzical
Durata: 115 min.
  • 80
Au trecut deja 3 ani de când Magic Mike s-a lăsat de streaptease, cu toate că a fost unul dintre cei mai buni dansatori ai aceste nișe. El, alături de membrii rămăși din trupa de dansaori exotici Kings of Tampa, călătorește înspre Plaja Myrtle, pentru a face un ultim show, de proporții mari... ... Read More Au trecut deja 3 ani de când Magic Mike s-a lăsat de streaptease, cu toate că a fost unul dintre cei mai buni dansatori ai aceste nișe. El, alături de membrii rămăși din trupa de dansaori exotici Kings of Tampa, călătorește înspre Plaja Myrtle, pentru a face un ultim show, de proporții mari...
poster La Bamba
HD-720
"La Bamba" - (1987)
Categorie: Drama / Muzical / Biografic
Durata: 108 min.
  • 100
Acest film online ne spune povestea unui cântăreț de muzică rock and roll, pe nume Ritchie Valens, care din nefericire și-a pierdut viața într-un accident de avion, la doar 17 ani. Ritchie ne este prezentat de pe vremea când locuia în Pacoima, California, unde atât el cât și familia sa erau ... Read More Acest film online ne spune povestea unui cântăreț de muzică rock and roll, pe nume Ritchie Valens, care din nefericire și-a pierdut viața într-un accident de avion, la doar 17 ani. Ritchie ne este prezentat de pe vremea când locuia în Pacoima, California, unde atât el cât și familia sa erau fermieri, până în momentul în care a ajuns o supervedetă. De asemenea, filmul ne prezintă prietenia cât și rivalitatea lui Ritchie, cu fratele său mai mare, Bob Morales, precum și relația sa amoroasă cu Donna Ludwig.
poster Straight Outta Compton
HD-720
"Straight Outta Compton" - (2015)
Categorie: Drama / Muzical / Biografic
Durata: 147 min.
  • 100
Straight Outta Compton este un film al anului 2015 din categoriile biografic, dramă și muzică, regizat de către F. Gary Gray. Filmul ne spune povestea ascensiunii și decăderii grupului din Campton, California, N.W.A. Titlul filmului este împrumutat de la numele albumului lor de debut din 1988. În ... Read More Straight Outta Compton este un film al anului 2015 din categoriile biografic, dramă și muzică, regizat de către F. Gary Gray. Filmul ne spune povestea ascensiunii și decăderii grupului din Campton, California, N.W.A. Titlul filmului este împrumutat de la numele albumului lor de debut din 1988. În Straight Outta Compton ne întâlnim cu O'Shea Jackson, Jr. în rolul lui Ice Cube, Corey Hawkins în rolul lui Dr. Dre, Jason Mitchell în rolul lui Eazy-E și cu Paul Giamatti în rolul managerului N.W.A, Jerry Heller. Printre producătorii filmului se număra Ice Cube, Dr. Dre și văduva lui Eazy-E, Tomica Woods-Wright, cu MC Ren și DJ Yella că și consultanți creativi. Lansarea oficială a filmului a fost în data de 14 august 2015, și a avut încasări de peste 200 de milioane de dolari.
poster Get Rich Or Die Tryin
HD-720
"Totul pentru bani" - (2005)
Categorie: Actiune / Drama / Muzical / Crima
Durata: 117 Minute
  • 80
Curtis "50 Cent" Jackson, unul dintre cei mai populari rapperi din SUA, își face debutul cinematografic jucând rolul unui copil de pe străzi care face tot posibilul pentru a supraviețuii într-un mediu cât se poate de corupt. Peste câțiva ani, el devine un temut și respectat traficant de droguri. Cu ... Read More Curtis "50 Cent" Jackson, unul dintre cei mai populari rapperi din SUA, își face debutul cinematografic jucând rolul unui copil de pe străzi care face tot posibilul pentru a supraviețuii într-un mediu cât se poate de corupt. Peste câțiva ani, el devine un temut și respectat traficant de droguri. Cu toate că tiparul pe care îl va urma este un mare clieseu, în timp, va renunța la viață pe marginea prăpastiei și va deveni un redutabil artist rap. Filmul dramatic Get Rich or Die Tryin' este regizat de către Jim Sheridan. Din distribuție mai fac parte Joy Bryant (Spider-Man 2), Mykelti Williamson (Forrest Gump) și Viola Davis (Far from Heaven).
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12Next
X