Filme Online:
poster Battle Force
Bluray-Rip
"Misiune de salvare" - (2011)
Categorie: Actiune, Razboi
Durata: 101 Minute
  • 60

Adauga la favorite

In timpul celui de al doilea razboi mondial, „First Special Service Force „ (unitate de lupta de elita, creata de Statele Unite si Canada), cu cateva zile inainte de invazia in Sicilia, primeste o misiune de salvare secreta, extrem de periculoasa. Provocati de catre nazisti la fiecare ... Read More In timpul celui de al doilea razboi mondial, „First Special Service Force „ (unitate de lupta de elita, creata de Statele Unite si Canada), cu cateva zile inainte de invazia in Sicilia, primeste o misiune de salvare secreta, extrem de periculoasa. Provocati de catre nazisti la fiecare pas, de parca acestia ar fi fost informati de prezenta lor pe insula, aceasta trupa de eroi, s-a retras intr-o localitate distrusa de bombardamente si nepopulata, dupa ce au transmis la timp, la baza, mesajul crucial de indeplinire a misiunii lor, si ca invazia aliatilor in Sicilia, poate decurge in siguranta. Incoltiti si prinsi intre stanci, intr-un loc greu accesibil, ei nu au decat doar, o singura optiune: sa tina piept nazistilor cu orice pret, pana la venirea primelor trupe aliate pe insula.
poster Sector 4
DVD-Rip
"Sector 4" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Actiune, Razboi
Durata: 91 min.
  • 60

Adauga la favorite

O banda a mercenarilor de elita este prinsa dincolo de linia inamica si sunt lasati sa moara. Cand liderul acestora scapa din Sectorul 4, promite ca se va intoarce pentru a-i salva si pe ceilalti. Evident, replica va fi "Nimeni nu va fi lasat in urma". ... Read More
O banda a mercenarilor de elita este prinsa dincolo de linia inamica si sunt lasati sa moara. Cand liderul acestora scapa din Sectorul 4, promite ca se va intoarce pentru a-i salva si pe ceilalti. Evident, replica va fi "Nimeni nu va fi lasat in urma".
poster Doctor Zhivago
DVD-Rip
"Doctor Zhivago" - (1965)
Categorie: Drama, Razboi, Dragoste
Durata: 197 Minute
  • 80

Adauga la favorite

Filmul Doctor Zhivago este povestea unui doctor si poet rus care, desi este casatorit cu o femeie bogata, se indragosteste de sotia unui activist politic si ajunge sa aiba necazuri in timpul revolutiei bolsevice. Povestea lui Zhivago este narata de fratele vitreg al acestuia, Yevgraf, care a facut ... Read More Filmul Doctor Zhivago este povestea unui doctor si poet rus care, desi este casatorit cu o femeie bogata, se indragosteste de sotia unui activist politic si ajunge sa aiba necazuri in timpul revolutiei bolsevice. Povestea lui Zhivago este narata de fratele vitreg al acestuia, Yevgraf, care a facut cariera in armata sovietica. Lara este cea care il inspira pe Zhivago sa scrie poezii. Pasiunea lui pentru aceasta il face sa isi puna intrebari in privinta a ceea ce trebuie sa aleaga: sa fie fidel sotiei sau pasiunii lui pentru Lara. Simpatizant al revolutiei, dar oripilat de razboi, acesta reuseste sa isi pastreze individualismul si integritatea.

Premiat cu 5 premii Oscar si cu 5 premii Golden Globes.
poster Beneath Hill 60
DVD-Rip
"Beneath Hill 60" - (2010)
Categorie: Drama, Razboi, Istoric
Durata: 117 min
  • 80

Adauga la favorite

N/A ... Read More N/A
poster King Arthur
DVD-Rip
"Regele Arthur" - (2004)
Durata: 126 min
  • 80

Adauga la favorite

Situata intre mit, legenda si istorie, figura regelui Arthur a inspirat secole la rand artistii de pretutindeni. In aceasta varianta cinematografica Arthur este surprins in momentul in care doreste sa paraseasca Britania, pentru a se intoarce la pacea si stabilitatea Romei. Cavalerii Mesei Rotunde ... Read More Situata intre mit, legenda si istorie, figura regelui Arthur a inspirat secole la rand artistii de pretutindeni. In aceasta varianta cinematografica Arthur este surprins in momentul in care doreste sa paraseasca Britania, pentru a se intoarce la pacea si stabilitatea Romei. Cavalerii Mesei Rotunde – Lancelot, Galahad, Bors, Tristan si Gawain – il vor face insa sa inteleaga faptul ca Britania va avea nevoie de un conducator puternic atunci cand gloria Romei va apune. Este momentul in care, datorita puterii si indraznelii unui om, cursul istoriei se schimba...
poster Veer
DVD-Rip
"Veer" - (2010)
Durata: 163 Minute
  • 80

Adauga la favorite

Veer este un film de epoca ,actiunea se petrece in anul 1875 si este bazata pe povestea de dragoste a razboinicului "Veer", dar si povestea clanului de razboinici neinfricati Pindhari din secolul 19. Din paginile mistice ale istoriei se pune in scena o poveste de mare ce pune in valoare ... Read More Veer este un film de epoca ,actiunea se petrece in anul 1875 si este bazata pe povestea de dragoste a razboinicului "Veer", dar si povestea clanului de razboinici neinfricati Pindhari din secolul 19. Din paginile mistice ale istoriei se pune in scena o poveste de mare ce pune in valoare curajul,devotamentul si dragostea neconditionata. In vreme ce britanicii incercau sa stapaneasca India cu premiza "divide si cucereste", regii Indiei impreuna cu supusii s-au lasat convinsi de promisiunile acestor straini lasandu-si pretiosul regat pe mana lor.Toti cu exceptia clanului Pindhari care prefera moartea decat sa fie dezonorati si sunt decisi sa lupte pana la ultimul om pentru a-si apara tara.
poster Malena
DVD-Rip
"Malena" - (2000)
Categorie: Drama, Razboi, Dragoste
Durata: 109 min
  • 80

Adauga la favorite

Orasul sicilian Castelcuto este inmarmurit si vrajit de Malena, o femeie frumoasa ramasa singura dupa ce sotul acesteia a plecat la razboi. Provocatoare pentru firile pudibonde ale femeilor (de altfel, invidioase), dar si mai provocatoare pentru barbatii animalici din oras, Malena indura cu decenta ... Read More Orasul sicilian Castelcuto este inmarmurit si vrajit de Malena, o femeie frumoasa ramasa singura dupa ce sotul acesteia a plecat la razboi. Provocatoare pentru firile pudibonde ale femeilor (de altfel, invidioase), dar si mai provocatoare pentru barbatii animalici din oras, Malena indura cu decenta privirile insistente, barfele, ocheadele pline de incarcatura erotica ale baietilor. Nevoita sa se descurce singura dupa ce afla ca sotul ei ar fi fost omorat in razboi, Malena intretine relatii cu diversi barbati dispusi sa ii ofere bani. Ea este urmarita de Renato, un baiat de 12 ani asupra caruia, involuntar, Malena parca arunca o vraja. El este, de altfel, singurul care isi construieste o imagine frumoasa si pura despre ea. Un film care surprinde foarte bine felul in care invidia, primitivismul si instinctele neanderthaliene reusesc sa inabuse sufletul unei femei frumoase si onorabile.-
poster War Horse
DVD-Screener
"War Horse" - (2011)
Categorie: Drama, Razboi
Durata: 119 min.
  • 80

Adauga la favorite

Filmul cel nou al lui Steven Spielberg este povestea de prietenie dintre Albert, un baiat, si Joey, calul sau. Dupa izbucnirea Primului Razboi Mondial, chiar in primele ore de conflict, calul lui Albert e vandut cavaleriei britanice. Joey ajunge direct pe front si nimereste in mainile nemtilor, ... Read More Filmul cel nou al lui Steven Spielberg este povestea de prietenie dintre Albert, un baiat, si Joey, calul sau. Dupa izbucnirea Primului Razboi Mondial, chiar in primele ore de conflict, calul lui Albert e vandut cavaleriei britanice. Joey ajunge direct pe front si nimereste in mainile nemtilor, care nu se jeneaza sa foloseasca orice pot de la adversarii lor. Albert e prea tinar pentru a putea merge la razboi, dar nu mai poate sta nici acasa, gandindu-se la necazurile celui mai bun prieten. Baiatul porneste intr-o misiune de ajutor pentru a-si elibera calul.
poster Mihai Viteazul
DVD-Rip
"Mihai Viteazul" - (1970)
Durata: 201 min
  • 80

Adauga la favorite

Film istoric оn două părţi: 1. "Călugăreni"; 2. "Unirea". Filmul evocă principalele momente ale domniei lui Mihai Viteazul: negocierea tronului cu Sultanul, la Constantinopol; refuzul de a plăti tribut; оncoronarea de la Alba Iulia; bătălia de la ... Read More Film istoric оn două părţi: 1. "Călugăreni"; 2. "Unirea". Filmul evocă principalele momente ale domniei lui Mihai Viteazul: negocierea tronului cu Sultanul, la Constantinopol; refuzul de a plăti tribut; оncoronarea de la Alba Iulia; bătălia de la Miraslău; trădarea generalului Basta; refugierea la Praga; bătălia de la Goraslau; uciderea lui Mihai.

"Probabil cea mai impresionantă producţie istorică din cinematografia romвnească". Pelicula realizată оn 1970 sub bagheta regizorală a lui Sergiu Nicolaescu a intrat după trei ani оn circuitul internaţional unde a impresionat cinefili din diverse culturi. Mihai Viteazul are de toate - scene de luptă la scară grandioasă, intrigi politice, trădări mвrşave, drame familiale şi, mai presus de toate, prestaţia unuia dintre cei mai mari actori romвni din toate timpurile. Amza Pellea este antologic оn rolul marelui оntemeietor al Primei Uniri din istoria Romвniei. Оnzestrat cu o vocaţie cinematografică deosebită, el nu este un simplu interpret ci, оn acest rol, mai mult ca оn oricare altul, un creator de personaj, conferind viaţă, credibilitate, forţă şi individualitate eroului de excepţie care a marcat destinul istoric al ţării.
poster Black Hawk Down
DVD-Rip
"Elicopter la pamant!" - (2001)
Categorie: Actiune, Drama, Razboi
Durata: 144 min
  • 80

Adauga la favorite

Filmul de razboi, prezinta misiunea unor soldati americani parasutati in Somalia sub comanda Cpt. Mike Steele, pentru a captura doi locoteneti somalezi. Misiunea ia un curs dezastruos, soldatii americani fiind prinsi in lupta cu sutele de somalezi inarmati, doua elicoptere Black Hawk fiind ... Read More Filmul de razboi, prezinta misiunea unor soldati americani parasutati in Somalia sub comanda Cpt. Mike Steele, pentru a captura doi locoteneti somalezi. Misiunea ia un curs dezastruos, soldatii americani fiind prinsi in lupta cu sutele de somalezi inarmati, doua elicoptere Black Hawk fiind doborate, iar lupta pentru supravietuire si salvare devenind prioritara. Filmul este bazat pe fapte reale

Premiat cu 2 premii Oscar .
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13Next
X