Filme Online:
poster Son of Saul
HD-720
"Saul fia" - (2015)
Categorie: Drama / Thriller / Razboi
Durata: 107 min.
  • 80
În vremurile groaznice din Auschwitz-ul anilor 1944, un prizioner forțat să incinereze cadavre într-un crematoriu, încearcă să salveze din calea flăcărilor trupul neînsuflețit al unui băiat pe care îl consideră a fi drept fiul său. ... Read More În vremurile groaznice din Auschwitz-ul anilor 1944, un prizioner forțat să incinereze cadavre într-un crematoriu, încearcă să salveze din calea flăcărilor trupul neînsuflețit al unui băiat pe care îl consideră a fi drept fiul său.
poster 13 Minutes
HD-720
"Elser" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi / Biografic
Durata: 114 min.
  • 60
Georg Elser a fost un bărbat care ar fi putut schimba lumea și întreaga istorie, salvând milioane de vieți omenești, dacă mai avea doar 13 minute la dispoziție. Erau necesare doar încă 13 minute pentru ca bomba pe care a asamblat-o personal să îl distrugă pe Adolf Hitler și pe oamenii săi. Însă, ... Read More Georg Elser a fost un bărbat care ar fi putut schimba lumea și întreaga istorie, salvând milioane de vieți omenești, dacă mai avea doar 13 minute la dispoziție. Erau necesare doar încă 13 minute pentru ca bomba pe care a asamblat-o personal să îl distrugă pe Adolf Hitler și pe oamenii săi. Însă, nu a fost să fie, iar în data de 8 noiembrie 1939, Hitler a plecat de la fața locului mai devreme decât era de așteptat, Elser neavând succes în încercarea sa. Cine a fost acest om care a sesizat pericolul pe care l-a reprezentat Hitler mai devreme decât mulți alții? Ce a văzut el și restul din generația sa nu au văzut? Este vorba despre omul care le-a spus celor care l-au torturat în față că a vrut să prevină vărsarea de sânge din cel de-Al Doilea Război Mondial. 13 Minute relatează întâmplările atacului eșuat de la Bürgerbräukeller și portretizează într-un mod emoționant un luptător al rezistenței, cunoscut în orașul său natal sub numele de Georgie. Povestea ne duce din tinerețea sa, când socialismul național a atins orașul său, până la ultimele sale zile în tabăra de concentrare Dachau, unde a fost ucis cu puțin timp înainte de terminarea războiului, la comanda unui om care la rândul său a vrut să-l ucidă pe Adolf Hitler.
poster California Dreamin' (nesfârșit)
DVD-Screener
"California Dreamin' (Nesfarsit)" - (2007)
Categorie: Comedie / Drama / Filme Romanesti / Razboi
Durata: 155 min.
  • 80
1999, în timpul războiului din Iugoslavia. Într-o mică așezare românească, Doiaru (Răzvan Vasilescu), un șef de gară și în același timp baron local, oprește un tren NATO cu echipament militar păzit de soldați americani, care traversează România fără acte de transport, dar având aprobarea verbală a ... Read More 1999, în timpul războiului din Iugoslavia. Într-o mică așezare românească, Doiaru (Răzvan Vasilescu), un șef de gară și în același timp baron local, oprește un tren NATO cu echipament militar păzit de soldați americani, care traversează România fără acte de transport, dar având aprobarea verbală a guvernului român. Sosirea americanilor scoate din amorțeală mica așezare, care ține să le dovedească musafirilor proverbiala ospitalitate românească.

Trenul, care trebuie să ajungă în Kosovo pentru o intervenție strategică este blocat pentru cinci zile în satul românesc, în așteptarea unor aprobări oficiale solicitate de șeful gării, un mafiot local cuprins de un curios exces de zel. Întâmplarea reactivează o obsesie romanească veche din 1944, când toată suflarea aștepta venirea americanilor. Primarul satului se dă peste cap pentru a le face șederea soldaților americani cât mai plăcută, organizându-le chefuri câmpenești și programe artistice, dar încercând de fapt să-i câștige de partea lui pentru a-și regla socotelile cu șeful gării. Fata acestuia din urmă se îndrăgostește de unul dintre soldați, dar pentru ca nu stie engleza de fel, îl ia pe unul dintre colegii ei de școală, îndrăgostit în secret de ea, să-i traducă ce simte pentru american.

La ediția a II-a a galei Gopo din 2008 a primit următoarele premii:
Cel mai bun scenariu: Cristian Nemescu, Tudor Voican
Cel mai bun actor într-un rol pricipal: Răzvan Vasilescu pentru rolul lui Doiaru
Cel mai bun montaj: Cătălin Cristuțiu
Cele mai bune costume: Ana Ioneci
De asemenea și următoarele nominalizări:
Cel mai bun film
Cel mai bun regizor: Cristian Nemescu
Cel mai bun actor într-un rol principal: Armande Assante pentru rolul Căpitanului Jones
Cea buna actriță într-un rol principal: Maria Dinulescu pentru rolul Monicăi
Cel mai bun actor într-un rol secundar: Ion Săpdaru pentru rolul Primarului și Andi Vasluianu pentru rolul lui Marian
Cea mai bună imagine: Oleg Mutu
Cel mai bun sunet: Cristian Tarovetchi, Cristinel Sirli

A primit deasemenea, Tudor Voican, premiul "Tânăra Speranță", la care au mai fost nominalizați și Liviu Marghidan (pentru imagine) și Alexadru Mărgineanu (pentru rolul lui Andrei).
poster A War
HD-720
"Krigen" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi
Durata: 115 min.
  • 100
Claus Pedersen este liderul unei patrule de luptă daneză aflată pe frontul din Afghanistan. Acasă, în Copenhaga, soţia lui Claus, Maria, are grijă de cei trei copii. Cel mai mare, Iulius este extrem de afectat de lipsa tatălui său. În timpul unei misiuni de rutină, Claus este prins împreună cu ... Read More Claus Pedersen este liderul unei patrule de luptă daneză aflată pe frontul din Afghanistan. Acasă, în Copenhaga, soţia lui Claus, Maria, are grijă de cei trei copii. Cel mai mare, Iulius este extrem de afectat de lipsa tatălui său. În timpul unei misiuni de rutină, Claus este prins împreună cu oamenii săi în mijlocul unui schimb de focuri. În încercarea de a-şi salva camarazii, Claus va fi nevoit să ia una din cele mai grele decizii din viaţă, decizie ce va avea consecinţe teribile atât pentru el cât şi pentru familia sa de acasă care îl aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă. Însă Claus nu se întoarce acasă încununat de glorie ci pentru a înfrunta justiţia militară şi pentru a se bate pentru integritatea sa şi a familiei sale.
poster Jarhead 3: The Siege
HD-720
"Jarhead 3: The Siege" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Razboi
Durata: 95 min.
  • 100
Caporalul Evan Albright devine membru al marinei Statelor Unite. În prima sa misiune, când trebuie să protejeze o ambasadă dintr-o zonă ostilă și izolată, lucrurile iau o întorsătură greșită și situația devine critică. Albright și colegii săi sunt luați prin suprindere de către o grupare teroristă ... Read More Caporalul Evan Albright devine membru al marinei Statelor Unite. În prima sa misiune, când trebuie să protejeze o ambasadă dintr-o zonă ostilă și izolată, lucrurile iau o întorsătură greșită și situația devine critică. Albright și colegii săi sunt luați prin suprindere de către o grupare teroristă care vrea să ucidă un informator din cadrul ambasadei. În ciuda faptului ca dispun de armament insuficient, Albright și colegii săi nu se dau bătuți. Maiorul Lincoln și echipa sa le vine în ajutor.
poster Macbeth
HD-720
"Macbeth" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi
Durata: 113 min.
  • 80
Macbeth este un duce din Scoția care primește într-o zi de la trei vrăjitoare o profeție...Profeția spune că el este destinat să ajungă Regele Scoției. Condus de o ambiție de neclintit și îmbărbătat de soția lui, Macbeth ucide regele și se urcă pe tron. ... Read More Macbeth este un duce din Scoția care primește într-o zi de la trei vrăjitoare o profeție...Profeția spune că el este destinat să ajungă Regele Scoției. Condus de o ambiție de neclintit și îmbărbătat de soția lui, Macbeth ucide regele și se urcă pe tron.
poster Northern Limit Line
HD-720
"Northern Limit Line" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi
Durata: 13 min.
  • 60
Filmul are la bază povestea cunoscută sub numele de cea de-a doua bătălie de la Yeonpyeong, unde unii soldați tineri au luptat și și-au pierdut viețile. Lupta a avut loc pe Marea Galbenă în anul 2002, luna iunie, când două vase nord-coreene ajunse la limita nordică, au atacat patrula sud-coreeană. ... Read More Filmul are la bază povestea cunoscută sub numele de cea de-a doua bătălie de la Yeonpyeong, unde unii soldați tineri au luptat și și-au pierdut viețile. Lupta a avut loc pe Marea Galbenă în anul 2002, luna iunie, când două vase nord-coreene ajunse la limita nordică, au atacat patrula sud-coreeană. În consecință au murit 6 oameni, iar 18 au fost grav răniți.
poster The Pianist
DVD-Rip
"Pianistul" - (2002)
Categorie: Drama / Razboi / Biografic
Durata: 150 Minute
  • 80
Bazat pe memoriile pianistului Wladyslaw Szpilman, filmul prezinta povestea cutremuratoare a unui stralucit pianist polonez care, datorita originii sale evreiesti, in timpul ocupatiei naziste a Poloniei duce o viata de fugar, pentru a nu fi deportat. Szpilman reuseste sa fuga din ghetoul din ... Read More Bazat pe memoriile pianistului Wladyslaw Szpilman, filmul prezinta povestea cutremuratoare a unui stralucit pianist polonez care, datorita originii sale evreiesti, in timpul ocupatiei naziste a Poloniei duce o viata de fugar, pentru a nu fi deportat. Szpilman reuseste sa fuga din ghetoul din Varsovia si ajunge sa se ascunda mult timp printre ruinele orasului. Salvarea ii vine de la un ofiter german care, impresionat de talentul lui, in loc sa il aresteze (sau chiar sa il omoare) nu destainuie nimanui locul unde pianistul isi gasise ascunzatoare.

Premiat cu 3 premii Oscar , nominalizat la Golden Globes .
poster The Last Samurai
DVD-Rip
"Ultimul Samurai" - (2003)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura / Razboi
Durata: 154 min.
  • 80
Cãpitanul Nathan Algren este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã par acum distante si frivole. Odatã si-a pus viata în pericol pentru onoare si pentru tarã - la Antietam (Maryland) si Gettysburg (Virginia) - dar în anii care au urmat ... Read More Cãpitanul Nathan Algren este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã par acum distante si frivole. Odatã si-a pus viata în pericol pentru onoare si pentru tarã - la Antietam (Maryland) si Gettysburg (Virginia) - dar în anii care au urmat Rãzboiului Civil, lumea s-a schimbat.
Pragmatismul a înlocuit curajul, propriul interes a luat locul sacrificiului si onoarea nu poate fi gãsitã nicãieri - în special în zona de apus, unde rolul sãu în Campaniile Indiene s-a încheiat cu deziluzie si durere.
Undeva în câmpiile neiertãtoare de lângã bancurile Râului Washita, Algren si-a pierdut sufletul.
Mai departe cu un univers, un alt soldat îsi cautã drumul într-o viatã care se va distruge imediat. El este Katsumoto, ultimul conducãtor al unei strãvechi semintii de rãzboinici, veneratii Samurai. În perioada în care ideile moderne s-au impus în vestul Americii, încoltindu-i si condamnându-i pe Nativii Americani, acestea au pus stãpânire si pe Japonia traditionalã. Liniile telegrafului si cãile ferate care au adus progresul amenintã acum aceste valori si codurile prin care Samuraii au trãit si au murit timp de secole.
Dar Katsumoto nu va pleca fãrã sã lupte.
Drumurile acestor doi luptãtori se întâlnesc atunci când tânãrul Împãrat al Japoniei, atras de interesele americane care doresc cu înfocare piata japonezã în curs de dezvoltare, îl angajeazã pe Algren sã antreneze prima armatã modernã, încorporatã, a Japoniei.. Dar, întrucât sfãtuitorii Împãratului încearcã sã elimine Samuraii în încercarea de a se pregãti pentru un guvern mai apropiat de vest si cu intentii comerciale, Algren este impresionat si influentat pe neasteptate de întâlnirile lui cu Samuraii.
Aruncat acum într-un teritoriu aspru si neprietenos, cu viata, si probabil si mai important cu sufletul în cumpãnã, tulburatul soldatul american se gãseste în centrul unei lupte epice si violente dintre douã perioade si douã lumi, doar cu simtul onoarei care îl ghideazã.

Nominalizat la 4 premii Oscar si la 3 premii Golden Globes.
poster Enemy At The Gates
HD-720
"Inamicul e aproape" - (2001)
Categorie: Actiune / Drama / Thriller / Razboi / Dragoste / Istoric
Durata: 131 min.
  • 80
In anul 1942, nazistii inainteaza distrugand tot in calea lor pe teritoriul rusesc. Sub conducerea lui Kruschew si insufletiti de eroul local, Vasili Zaitsev, cetatenii Stalingradului opun rezistenta si dau dovada de mult curaj si eroism. Faptele lui Vasili, un lunetist de elita, au devenit ... Read More In anul 1942, nazistii inainteaza distrugand tot in calea lor pe teritoriul rusesc. Sub conducerea lui Kruschew si insufletiti de eroul local, Vasili Zaitsev, cetatenii Stalingradului opun rezistenta si dau dovada de mult curaj si eroism. Faptele lui Vasili, un lunetist de elita, au devenit legendare datorita propagandei raspandite de cel mai bun prieten al lui, ofiterul Danilov. Pentru a scapa de Vasili, nemtii ii trimit la Stalingrad pe cei mai de elita lunetisti, printre care si maiorul Konig. Vasili si Konig incep un joc de-a v-ati ascunselea, luptand intr-un razboi personal.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14Next