Filme Online:
poster 1944
HD-720
"1944" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi
Durata: 100 min.
  • 60
Acest film ne prezintă evenimentele războiului din 1944, începând de la Blue Hills până la peninsula Sõrve. Totul ne este prezentat prin ochii soldaților estonieni, care au fost nevoiți să aleagă cui să se alăture și să lupte împotriva proprilor frați. Deciziile grele nu au fost luate doar de ... Read More Acest film ne prezintă evenimentele războiului din 1944, începând de la Blue Hills până la peninsula Sõrve. Totul ne este prezentat prin ochii soldaților estonieni, care au fost nevoiți să aleagă cui să se alăture și să lupte împotriva proprilor frați. Deciziile grele nu au fost luate doar de către soldați, ci și de către cei apropiați acestora.
poster The Last Rescue
HD-720
"The Last Rescue" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Razboi
Durata: 106
  • 0
Al II-lea Război Mondial: La scurt timp după Ziua-Z (ziua de declanșare a operațiunii ofensive), trei soldați americani și două asistente medicale din corpul militar sunt blocați în spatele liniilor inamice. Ei iau un ofițer german de rang înalt ca prizonier și încearcă să orchestreze o scăpare. ... Read More Al II-lea Război Mondial: La scurt timp după Ziua-Z (ziua de declanșare a operațiunii ofensive), trei soldați americani și două asistente medicale din corpul militar sunt blocați în spatele liniilor inamice. Ei iau un ofițer german de rang înalt ca prizonier și încearcă să orchestreze o scăpare.
poster Sniper Special Ops
HD-720
"Sniper Special Ops" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Razboi
Durata: 86
  • 40
O unitate a Fortelor Speciale condusa de sergentul Vic Mosby este trimisa intr-o misiune speciala intr-un sat izolat din Afghanistan. Unitatii s-a alaturat lunetistul Jake Chandler. Misiunea lor consta in salvarea unui politician american din mainile talibanilor. Misiunea este un succes insa Jake, ... Read More O unitate a Fortelor Speciale condusa de sergentul Vic Mosby este trimisa intr-o misiune speciala intr-un sat izolat din Afghanistan. Unitatii s-a alaturat lunetistul Jake Chandler. Misiunea lor consta in salvarea unui politician american din mainile talibanilor. Misiunea este un succes insa Jake, separat de unitate dupa un schimb de focuri cu inamicul, ramane in urma pentru a ajuta un soldat ranit. Sergentul Vic Mosby incearca sa il convinga pe locotenentul Jackson sa il lase sa se intoarca dupa soldati insa i se ordona sa se intoarca la baza militara. Nesocotind ordinele, Vic decide sa se intoarca impreuna cu echipa in sat pentru a-i salva pe soldatii captivi pe teren ostil.
poster Son of Saul
HD-720
"Saul fia" - (2015)
Categorie: Drama / Thriller / Razboi
Durata: 107 min.
  • 80
În vremurile groaznice din Auschwitz-ul anilor 1944, un prizioner forțat să incinereze cadavre într-un crematoriu, încearcă să salveze din calea flăcărilor trupul neînsuflețit al unui băiat pe care îl consideră a fi drept fiul său. ... Read More În vremurile groaznice din Auschwitz-ul anilor 1944, un prizioner forțat să incinereze cadavre într-un crematoriu, încearcă să salveze din calea flăcărilor trupul neînsuflețit al unui băiat pe care îl consideră a fi drept fiul său.
poster 13 Minutes
HD-720
"Elser" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi / Biografic
Durata: 114 min.
  • 60
Georg Elser a fost un bărbat care ar fi putut schimba lumea și întreaga istorie, salvând milioane de vieți omenești, dacă mai avea doar 13 minute la dispoziție. Erau necesare doar încă 13 minute pentru ca bomba pe care a asamblat-o personal să îl distrugă pe Adolf Hitler și pe oamenii săi. Însă, ... Read More Georg Elser a fost un bărbat care ar fi putut schimba lumea și întreaga istorie, salvând milioane de vieți omenești, dacă mai avea doar 13 minute la dispoziție. Erau necesare doar încă 13 minute pentru ca bomba pe care a asamblat-o personal să îl distrugă pe Adolf Hitler și pe oamenii săi. Însă, nu a fost să fie, iar în data de 8 noiembrie 1939, Hitler a plecat de la fața locului mai devreme decât era de așteptat, Elser neavând succes în încercarea sa. Cine a fost acest om care a sesizat pericolul pe care l-a reprezentat Hitler mai devreme decât mulți alții? Ce a văzut el și restul din generația sa nu au văzut? Este vorba despre omul care le-a spus celor care l-au torturat în față că a vrut să prevină vărsarea de sânge din cel de-Al Doilea Război Mondial. 13 Minute relatează întâmplările atacului eșuat de la Bürgerbräukeller și portretizează într-un mod emoționant un luptător al rezistenței, cunoscut în orașul său natal sub numele de Georgie. Povestea ne duce din tinerețea sa, când socialismul național a atins orașul său, până la ultimele sale zile în tabăra de concentrare Dachau, unde a fost ucis cu puțin timp înainte de terminarea războiului, la comanda unui om care la rândul său a vrut să-l ucidă pe Adolf Hitler.
poster California Dreamin' (nesfârșit)
DVD-Screener
"California Dreamin' (Nesfarsit)" - (2007)
Categorie: Comedie / Drama / Filme Romanesti / Razboi
Durata: 155 min.
  • 80
1999, în timpul războiului din Iugoslavia. Într-o mică așezare românească, Doiaru (Răzvan Vasilescu), un șef de gară și în același timp baron local, oprește un tren NATO cu echipament militar păzit de soldați americani, care traversează România fără acte de transport, dar având aprobarea verbală a ... Read More 1999, în timpul războiului din Iugoslavia. Într-o mică așezare românească, Doiaru (Răzvan Vasilescu), un șef de gară și în același timp baron local, oprește un tren NATO cu echipament militar păzit de soldați americani, care traversează România fără acte de transport, dar având aprobarea verbală a guvernului român. Sosirea americanilor scoate din amorțeală mica așezare, care ține să le dovedească musafirilor proverbiala ospitalitate românească.

Trenul, care trebuie să ajungă în Kosovo pentru o intervenție strategică este blocat pentru cinci zile în satul românesc, în așteptarea unor aprobări oficiale solicitate de șeful gării, un mafiot local cuprins de un curios exces de zel. Întâmplarea reactivează o obsesie romanească veche din 1944, când toată suflarea aștepta venirea americanilor. Primarul satului se dă peste cap pentru a le face șederea soldaților americani cât mai plăcută, organizându-le chefuri câmpenești și programe artistice, dar încercând de fapt să-i câștige de partea lui pentru a-și regla socotelile cu șeful gării. Fata acestuia din urmă se îndrăgostește de unul dintre soldați, dar pentru ca nu stie engleza de fel, îl ia pe unul dintre colegii ei de școală, îndrăgostit în secret de ea, să-i traducă ce simte pentru american.

La ediția a II-a a galei Gopo din 2008 a primit următoarele premii:
Cel mai bun scenariu: Cristian Nemescu, Tudor Voican
Cel mai bun actor într-un rol pricipal: Răzvan Vasilescu pentru rolul lui Doiaru
Cel mai bun montaj: Cătălin Cristuțiu
Cele mai bune costume: Ana Ioneci
De asemenea și următoarele nominalizări:
Cel mai bun film
Cel mai bun regizor: Cristian Nemescu
Cel mai bun actor într-un rol principal: Armande Assante pentru rolul Căpitanului Jones
Cea buna actriță într-un rol principal: Maria Dinulescu pentru rolul Monicăi
Cel mai bun actor într-un rol secundar: Ion Săpdaru pentru rolul Primarului și Andi Vasluianu pentru rolul lui Marian
Cea mai bună imagine: Oleg Mutu
Cel mai bun sunet: Cristian Tarovetchi, Cristinel Sirli

A primit deasemenea, Tudor Voican, premiul "Tânăra Speranță", la care au mai fost nominalizați și Liviu Marghidan (pentru imagine) și Alexadru Mărgineanu (pentru rolul lui Andrei).
poster A War
HD-720
"Krigen" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi
Durata: 115 min.
  • 100
Claus Pedersen este liderul unei patrule de luptă daneză aflată pe frontul din Afghanistan. Acasă, în Copenhaga, soţia lui Claus, Maria, are grijă de cei trei copii. Cel mai mare, Iulius este extrem de afectat de lipsa tatălui său. În timpul unei misiuni de rutină, Claus este prins împreună cu ... Read More Claus Pedersen este liderul unei patrule de luptă daneză aflată pe frontul din Afghanistan. Acasă, în Copenhaga, soţia lui Claus, Maria, are grijă de cei trei copii. Cel mai mare, Iulius este extrem de afectat de lipsa tatălui său. În timpul unei misiuni de rutină, Claus este prins împreună cu oamenii săi în mijlocul unui schimb de focuri. În încercarea de a-şi salva camarazii, Claus va fi nevoit să ia una din cele mai grele decizii din viaţă, decizie ce va avea consecinţe teribile atât pentru el cât şi pentru familia sa de acasă care îl aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă. Însă Claus nu se întoarce acasă încununat de glorie ci pentru a înfrunta justiţia militară şi pentru a se bate pentru integritatea sa şi a familiei sale.
poster Jarhead 3: The Siege
HD-720
"Jarhead 3: The Siege" - (2016)
Categorie: Actiune / Drama / Razboi
Durata: 95 min.
  • 100
Caporalul Evan Albright devine membru al marinei Statelor Unite. În prima sa misiune, când trebuie să protejeze o ambasadă dintr-o zonă ostilă și izolată, lucrurile iau o întorsătură greșită și situația devine critică. Albright și colegii săi sunt luați prin suprindere de către o grupare teroristă ... Read More Caporalul Evan Albright devine membru al marinei Statelor Unite. În prima sa misiune, când trebuie să protejeze o ambasadă dintr-o zonă ostilă și izolată, lucrurile iau o întorsătură greșită și situația devine critică. Albright și colegii săi sunt luați prin suprindere de către o grupare teroristă care vrea să ucidă un informator din cadrul ambasadei. În ciuda faptului ca dispun de armament insuficient, Albright și colegii săi nu se dau bătuți. Maiorul Lincoln și echipa sa le vine în ajutor.
poster Macbeth
HD-720
"Macbeth" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi
Durata: 113 min.
  • 80
Macbeth este un duce din Scoția care primește într-o zi de la trei vrăjitoare o profeție...Profeția spune că el este destinat să ajungă Regele Scoției. Condus de o ambiție de neclintit și îmbărbătat de soția lui, Macbeth ucide regele și se urcă pe tron. ... Read More Macbeth este un duce din Scoția care primește într-o zi de la trei vrăjitoare o profeție...Profeția spune că el este destinat să ajungă Regele Scoției. Condus de o ambiție de neclintit și îmbărbătat de soția lui, Macbeth ucide regele și se urcă pe tron.
poster Northern Limit Line
HD-720
"Northern Limit Line" - (2015)
Categorie: Drama / Razboi
Durata: 13 min.
  • 60
Filmul are la bază povestea cunoscută sub numele de cea de-a doua bătălie de la Yeonpyeong, unde unii soldați tineri au luptat și și-au pierdut viețile. Lupta a avut loc pe Marea Galbenă în anul 2002, luna iunie, când două vase nord-coreene ajunse la limita nordică, au atacat patrula sud-coreeană. ... Read More Filmul are la bază povestea cunoscută sub numele de cea de-a doua bătălie de la Yeonpyeong, unde unii soldați tineri au luptat și și-au pierdut viețile. Lupta a avut loc pe Marea Galbenă în anul 2002, luna iunie, când două vase nord-coreene ajunse la limita nordică, au atacat patrula sud-coreeană. În consecință au murit 6 oameni, iar 18 au fost grav răniți.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14Next