Filme Online:
poster The Town
DVD-Rip
"Orasul" - (2010)
Durata: 125 Minute
  • 80

Adauga la favorite

Adaptare a romanului “Prince of Thieves” al autorului Chuck Hogan, povestea urmareste relatia amoroasa dintre managera unei banci, carismaticul lider al unei bande de jefuitori de banci si un agent FBI dedicat, care incearca sa il captureze pe infractor. Intr-un joc de-a soarecele si pisica in ... Read More Adaptare a romanului “Prince of Thieves” al autorului Chuck Hogan, povestea urmareste relatia amoroasa dintre managera unei banci, carismaticul lider al unei bande de jefuitori de banci si un agent FBI dedicat, care incearca sa il captureze pe infractor. Intr-un joc de-a soarecele si pisica in care atat agentul federal, cat si spargatorul de banci cad prada farmecelor frumoasei angajate a bancii, omul legii se straduieste sa il prinda pe hot folosind-o ca momeala pe femeia de care acesta este indragostit si pentru care intentioneaza sa renunte la activitatea infractionala si sa revina pe calea cea buna.

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes .
poster The Adjustment Bureau
DVD-Rip
"Gardienii destinului" - (2011)
Categorie: Romantice, Thriller
Durata: 95 min.
  • 80

Adauga la favorite

Noi suntem cei care ne controlam destinul, sau forte nestiute ne manipuleaza fara sa ne dam seama? Matt Damon este protagonistul thrillerului The Adjustment Bureau, ?n rolul ambiţiosului politician David Norris care, tocmai cand e pe cale sa castige un fotoliu in Senatul Statelor Unite, o ... Read More Noi suntem cei care ne controlam destinul, sau forte nestiute ne manipuleaza fara sa ne dam seama?
Matt Damon este protagonistul thrillerului The Adjustment Bureau, ?n rolul ambiţiosului politician David Norris care, tocmai cand e pe cale sa castige un fotoliu in Senatul Statelor Unite, o intalneste pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerina de care se indragosteste pana peste cap. Pentru ca i se ofera sansa sa arunce o privire in propriul sau viitor, David intelege ca ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-si doreste el. Asa ca decide sa mearga impotriva destinului. Pentru aceasta, insa, va avea de luptat cu niste agenti misteriosi care tot incearca sa-l desparta de femeia cu care vrea sa-si petreaca restul vietii.
David afla ca acesti agenti sunt angajati de o agentie mai putin obisnuita – e vorba de Agentia Destinului, care arunca in lupta toate armele de care dispun pentru a-l impiedica pe David sa aleaga in viata alt drum decat cel care ii fusese predestinat.
Confruntat cu piedici extrem de greu de trecut, David va trebui la un moment dat sa aleaga: va accepta, oare, sa renunte la lupta şi sa urmeze calea care ii fusese predestinata sau va risca totul pentru a invinge soarta si pentru a ramane impreuna cu iubirea vietii lui?
The Adjustment Bureau este scris şi regizat de George Nolfi (scenarist al blockbusterului Ocean’s Twelve co-scenarist al altui blockbuster, The Bourne Ultimatum), si se bazeaza pe o povestire scurta apartinand lui Philip K. Dick.

Acest film il puteti viziona HD pe playeru VK... Setati claritatea jos in dreapta 720p HD .
poster The Ultimate Life
DVD-Rip
"The Ultimate Life" - (2013)
Categorie: Drama, Romantice
Durata: 108 minute
  • 80

Adauga la favorite

Continuarea filmului " The ultimate gift" ne prezinta de data aceasta viata lui Jason si a lui Alexis dupa moartea fiicei acesteia,Jason ocupat cu afaceriile bunicului si cu averea mostenita de la acesta,iar ea lucrand ca asistenta intr-un spital de copii bolnavi de cancer.Modul in care isi ... Read More Continuarea filmului " The ultimate gift" ne prezinta de data aceasta viata lui Jason si a lui Alexis dupa moartea fiicei acesteia,Jason ocupat cu afaceriile
bunicului si cu averea mostenita de la acesta,iar ea lucrand ca asistenta intr-un spital de copii bolnavi de cancer.Modul in care isi traieste viata Jason se va schimba cand il paaseste Alexis si gaseste jurnalul bunicului sau.
poster The Other Woman
DVD-Rip
"The Other Woman" - (2014)
Categorie: Filme Noi, Comedie, Romantice
Durata: 109 min.
  • 80

Adauga la favorite

Dupa ce descopera ca iubitul ei este casatorit, o femeie (Cameron Diaz) incearca sa isi refaca viata distrusa. Dar, cand o cunoaste intamplator pe sotia inselata de acesta (Leslie Mann), isi da seama ca are multe in comun cu ea, iar marea ei inamica devine cea mai buna prietena a ei. Descoperirea ... Read More Dupa ce descopera ca iubitul ei este casatorit, o femeie (Cameron Diaz) incearca sa isi refaca viata distrusa. Dar, cand o cunoaste intamplator pe sotia inselata de acesta (Leslie Mann), isi da seama ca are multe in comun cu ea, iar marea ei inamica devine cea mai buna prietena a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determina pe cele trei femei sa pregateasca in comun razbunarea asupra ticalosului care le-a mintit si le-a inselat pe toate trei.
poster Everybody Wants to Be Italian
DVD-Rip
"Amor in stil italian" - (2007)
Categorie: Comedie, Romantice
Durata: 105 Minute
  • 80

Adauga la favorite

"Everybody wants to be Italian" este o comedie spumoasa al carei personaj principal, Jake Bianski, este un negustor de peste parasit de iubita, care nu s-a vindecat inca de aceasta dragoste nefericita, incercand de mai mult de 8 ani sa o recucereasca pe femeia vietii lui, desi acum ea este ... Read More "Everybody wants to be Italian" este o comedie spumoasa al carei personaj principal, Jake Bianski, este un negustor de peste parasit de iubita, care nu s-a vindecat inca de aceasta dragoste nefericita, incercand de mai mult de 8 ani sa o recucereasca pe femeia vietii lui, desi acum ea este casatorita cu un alt barbat si este mama a trei copii. Deoarece Jake este depresiv, incapabil sa mearga mai departe si sa-si uite trecutul, cei doi prieteni ai sai - Steve Bottino si Gianluca Tempesti - decid sa il scoata din starea psihica deplorabila in care s-a scufundat de atata amar de vreme si ii aranjeaza o intalnire cu o frumoasa italianca pe nume Marisa Costa din cartierul North End al Bostonului.
Irezistibil atras de catre aceasta femeie deosebita si fiind convins ca ea nu ar accepta niciodata sa aiba o relatie amoroasa cu un partener care sa nu fie de aceeasi nationalitate cu ea, Jake recurge la un truc pentru a o cuceri si pretinde ca este italian, studiind asiduu limba si obiceiurile poporului italian pentru a fi mai credibil.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 35Next
X