Filme Online:
poster Battle for Sevastopol
DVD-Rip
"Battle for Sevastopol" - (2015)
Categorie: Drama / Romantice / Razboi / Biografic / Dragoste
Durata: 110 min.
  • 100
Venirea razboiului devine un adevarat zbucium pentru o tanara studenta, Lyudmila Pavlichenko, aceasta fiind fortata sa se inroleze in armata in 1941. Tanara se dovedeste a avea talente deosebite, devenind cea mai buna femeie care manuieste o arma atat de puternica. Evident, ea intalneste in cele ... Read More Venirea razboiului devine un adevarat zbucium pentru o tanara studenta, Lyudmila Pavlichenko, aceasta fiind fortata sa se inroleze in armata in 1941. Tanara se dovedeste a avea talente deosebite, devenind cea mai buna femeie care manuieste o arma atat de puternica. Evident, ea intalneste in cele din urma un domn sarmant si se indragosteste, fara sa fie constienta ca aceasta intamplare o va duce pe un drum prapastios. Lyudmila este scoasa de pe campul de lupta si trimisa intr-o vizita publica in Statele Unite. Acolo, Eleanor Roosvelt o va duce pe tanara la Casa Alba, devenind prietene foarte bune. Speranta pe care toti o au este ca vorbele Lyudmilei sa schimbe cursul razboiului. Va fi acest lucru posibil?
poster Playing It Cool
Bluray-Rip
"Playing It Cool" - (2014)
Categorie: Comedie / Romantice
Durata: 94 min.
  • 80
Chris Evans joaca un rol interesant de aceasta data, ajungand tipul barbatului care va scrie despre experienta lui legata de o iubire neimpartasita. ... Read More Chris Evans joaca un rol interesant de aceasta data, ajungand tipul barbatului care va scrie despre experienta lui legata de o iubire neimpartasita.
poster A Girl Walks Home Alone at Night
DVD-Rip
"A Girl Walks Home Alone at Night" - (2014)
Categorie: Horror / Romantice / Thriller
Durata: 101 min.
  • 100
Intr-un oras-fantoma din Iran, un loc in care moartea si singuratatea domnesc, oamenii nu au habar de faptul ca un vampir singuratic ii urmareste permanent. ... Read More
Intr-un oras-fantoma din Iran, un loc in care moartea si singuratatea domnesc, oamenii nu au habar de faptul ca un vampir singuratic ii urmareste permanent.
poster Hacker's Game
DVD-Rip
"Hacker's Game" - (2015)
Categorie: Drama / Romantice / Thriller
Durata: 90 min.
  • 100
A love story between two hackers, Soyan and Loise. Like many other hackers, Soyan works for a company he previously hacked. ... Read More A love story between two hackers, Soyan and Loise. Like many other hackers, Soyan works for a company he previously hacked.
poster Life Partners
Bluray-Rip
"Life Partners" - (2014)
Categorie: Comedie / Romantice
Durata: 95 min.
  • 80
Relatia co-dependenta de prietenie dintre Sasha si Paige este pusa la incercare atunci cand Paige intalneste un baiat pentru prima data. ... Read More Relatia co-dependenta de prietenie dintre Sasha si Paige este pusa la incercare atunci cand Paige intalneste un baiat pentru prima data.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 36Next
X