Filme Online:
poster Life Partners
Bluray-Rip
"Life Partners" - (2014)
Categorie: Comedie, Romantice
Durata: 95 min.
  • 80

Adauga la favorite

Relatia co-dependenta de prietenie dintre Sasha si Paige este pusa la incercare atunci cand Paige intalneste un baiat pentru prima data. ... Read More Relatia co-dependenta de prietenie dintre Sasha si Paige este pusa la incercare atunci cand Paige intalneste un baiat pentru prima data.
poster Sex Ed
HD-Rip
"Sex Ed" - (2014)
Categorie: Comedie, Romantice
Durata: 92 min.
  • 60

Adauga la favorite

Eddie lands his first teaching gig at an inner city middle school and finds his highly pubescent pupils are receiving no form of sexual education. Eddie isn't really equipped to teach them...he's not exactly experienced romantically. ... Read More Eddie lands his first teaching gig at an inner city middle school and finds his highly pubescent pupils are receiving no form of sexual education. Eddie isn't really equipped to teach them...he's not exactly experienced romantically.
poster The One I Love
BD-Rip
"The One I Love" - (2014)
Categorie: Comedie, Drama, Romantice
Durata: 91 min.
  • 60

Adauga la favorite

Struggling with a marriage on the brink of falling apart, a couple escapes for a weekend in pursuit of their better selves, only to discover an unusual dilemma that awaits them. ... Read More Struggling with a marriage on the brink of falling apart, a couple escapes for a weekend in pursuit of their better selves, only to discover an unusual dilemma that awaits them.
poster The Town
DVD-Rip
"Orasul" - (2010)
Durata: 125 Minute
  • 80

Adauga la favorite

Adaptare a romanului “Prince of Thieves” al autorului Chuck Hogan, povestea urmareste relatia amoroasa dintre managera unei banci, carismaticul lider al unei bande de jefuitori de banci si un agent FBI dedicat, care incearca sa il captureze pe infractor. Intr-un joc de-a soarecele si pisica in ... Read More Adaptare a romanului “Prince of Thieves” al autorului Chuck Hogan, povestea urmareste relatia amoroasa dintre managera unei banci, carismaticul lider al unei bande de jefuitori de banci si un agent FBI dedicat, care incearca sa il captureze pe infractor. Intr-un joc de-a soarecele si pisica in care atat agentul federal, cat si spargatorul de banci cad prada farmecelor frumoasei angajate a bancii, omul legii se straduieste sa il prinda pe hot folosind-o ca momeala pe femeia de care acesta este indragostit si pentru care intentioneaza sa renunte la activitatea infractionala si sa revina pe calea cea buna.

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes .
poster The Adjustment Bureau
DVD-Rip
"Gardienii destinului" - (2011)
Categorie: Romantice, Thriller
Durata: 95 min.
  • 80

Adauga la favorite

Noi suntem cei care ne controlam destinul, sau forte nestiute ne manipuleaza fara sa ne dam seama? Matt Damon este protagonistul thrillerului The Adjustment Bureau, ?n rolul ambiţiosului politician David Norris care, tocmai cand e pe cale sa castige un fotoliu in Senatul Statelor Unite, o ... Read More Noi suntem cei care ne controlam destinul, sau forte nestiute ne manipuleaza fara sa ne dam seama?
Matt Damon este protagonistul thrillerului The Adjustment Bureau, ?n rolul ambiţiosului politician David Norris care, tocmai cand e pe cale sa castige un fotoliu in Senatul Statelor Unite, o intalneste pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerina de care se indragosteste pana peste cap. Pentru ca i se ofera sansa sa arunce o privire in propriul sau viitor, David intelege ca ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-si doreste el. Asa ca decide sa mearga impotriva destinului. Pentru aceasta, insa, va avea de luptat cu niste agenti misteriosi care tot incearca sa-l desparta de femeia cu care vrea sa-si petreaca restul vietii.
David afla ca acesti agenti sunt angajati de o agentie mai putin obisnuita – e vorba de Agentia Destinului, care arunca in lupta toate armele de care dispun pentru a-l impiedica pe David sa aleaga in viata alt drum decat cel care ii fusese predestinat.
Confruntat cu piedici extrem de greu de trecut, David va trebui la un moment dat sa aleaga: va accepta, oare, sa renunte la lupta şi sa urmeze calea care ii fusese predestinata sau va risca totul pentru a invinge soarta si pentru a ramane impreuna cu iubirea vietii lui?
The Adjustment Bureau este scris şi regizat de George Nolfi (scenarist al blockbusterului Ocean’s Twelve co-scenarist al altui blockbuster, The Bourne Ultimatum), si se bazeaza pe o povestire scurta apartinand lui Philip K. Dick.

Acest film il puteti viziona HD pe playeru VK... Setati claritatea jos in dreapta 720p HD .
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 35Next
X