Filme Online:
poster The Choice
HD-720
"The Choice" - (2016)
Categorie: Drama / Romantice / Dragoste
Durata: 111 min
  • 60
Travis Shaw (Benjamin Walker) este un veterinar care trăiește într-un oraș mic, Wilmington. El se îndrăgostește la prima lor întâlnire de Gabby Holland (Teresa Palmer), care s-a mutat în casa de alături. Gabby este o studentă la medicină care este într-o relație cu un doctor, Ryan Mccarthy (Tom ... Read More Travis Shaw (Benjamin Walker) este un veterinar care trăiește într-un oraș mic, Wilmington. El se îndrăgostește la prima lor întâlnire de Gabby Holland (Teresa Palmer), care s-a mutat în casa de alături. Gabby este o studentă la medicină care este într-o relație cu un doctor, Ryan Mccarthy (Tom Welling). Ryan este plecat peste hotare, iar Gabby și Travis își petrec mai mult timp împreună, pornind o relație. Ryan se întoarce și dorește să reia relația sa cu Gabby. Fiind nesigură de sentimentele ei, Gabby îi spune lui Travis că relația lor nu a fost neapărat serioasă, însă în cele din urmă Gabby și Travis se împacă și se căsătoresc. De-a lungul următorilor ani, cei doi fac copii și devin o familie fericită. Într-o seară, după o cină la care Travis nu a reușit să se prezinte datorită unei urgențe la servici, Gabby se întoarce înspre casă și este implicată într-un accident de mașină. Ea reușește să supraviețuiască însă intră într-o comă, care se pare să fie permanentă. Trei luni mai târziu, lui Travis îi este cerut acordul ca aparatele ce îi țin soția în viață să fie oprite, deoarece șansele acesteia de a-și reveni din comă au fost reduse la 1%. Travis refuză să ia o decizie. Însă, într-o bună zi, când Travis merge la clinică, își găsește șotia trează. Cei doi merg împreună acasă și își continuă viața lor frumoasă.
poster Rebecca
DVD-Rip
"Rebecca" - (1940)
Categorie: Romantice / Thriller / Dragoste / Mister
Durata: 131
  • 40
Maxim de Winter, un englez bogat, care încă se resimte după moartea soției sale, Rebecca, ia în căsătorie o tânără de condiție modestă. Cei doi se instalează în palatul Manderley, din Cornwall, unde stăpânește cu puteri depline d-na Danvers, menajera devotată fostei doamne de Winter. Tânăra soție ... Read More Maxim de Winter, un englez bogat, care încă se resimte după moartea soției sale, Rebecca, ia în căsătorie o tânără de condiție modestă. Cei doi se instalează în palatul Manderley, din Cornwall, unde stăpânește cu puteri depline d-na Danvers, menajera devotată fostei doamne de Winter. Tânăra soție se simte din ce în ce mai apăsată de strania putere pe care o are Rebecca asupra tuturor, chiar și după dispariția sa.
poster Vertigo
HD-720
"Vertigo" - (1958)
Categorie: Drama / Romantice / Thriller / Dragoste / Mister
Durata: 128
  • 20
Un fost detectiv din San Francisco este cautat de o veche cunostinta care il roaga sa ii faca o favoare: aceea de a-i urmari sotia, care pare a suferi de niste tulburari psihice. Numai ca povestea reala este mult mai complexa. Detectivul insa, nu stie nimic despre asta, ci isi face doar datoria. O ... Read More Un fost detectiv din San Francisco este cautat de o veche cunostinta care il roaga sa ii faca o favoare: aceea de a-i urmari sotia, care pare a suferi de niste tulburari psihice. Numai ca povestea reala este mult mai complexa. Detectivul insa, nu stie nimic despre asta, ci isi face doar datoria. O datorie foarte placuta, de altfel, fiindca se indragosteste de sotia prietenului sau si ar face orice sa o ajute. Orice - in limitele omenesti...Frica de inaltime a detectivului il impiedica sa isi salveze iubita de la moarte, ceea ce ii va cauza o cadere nervoasa, bazata partial si pe sentimentul de vina care il apasa. Isi va reveni suficient cat sa-si redescopere femeia visurilor? Insa este suficient de puternic sa o piarda si a doua oara?
poster How to Be Single
HD-720
"Cum să fii singur și fericit" - (2016)
Categorie: Comedie / Romantice / Dragoste
Durata: 110 min.
  • 60
Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi... Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între ... Read More Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi... Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.
poster Palm Trees in the Snow
HD-720
"Palmeras en la nieve" - (2015)
Categorie: Drama / Romantice / Dragoste / Istoric
Durata: 163 min.
  • 80
Kilian este un bărbat tânăr care nu a cunoscut lumea dincolo de munții Huesca, loc unde a crescut. În anul 1953 el pleacă pe exotica insulă Fernando Poo pentru a munci alături de fratele și de tatăl său. El își petrece în acel loc 20 de ani, timp în care se va maturiza și va acapara cunoștințe, ... Read More Kilian este un bărbat tânăr care nu a cunoscut lumea dincolo de munții Huesca, loc unde a crescut. În anul 1953 el pleacă pe exotica insulă Fernando Poo pentru a munci alături de fratele și de tatăl său. El își petrece în acel loc 20 de ani, timp în care se va maturiza și va acapara cunoștințe, însă va suferi multe pierderi...
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 42Next