Filme Online:
poster Superbad
DVD-Rip
"Super-rai" - (2007)
Categorie: Comedie / Romantice
Durata: 118 min.
  • 80
Seth si Evan sunt doi adolescenti in ultimul an de liceu, care au cultivat o dependenta a unuia fata de celalalt, dar, pe de alta parte, isi doresc, ca toti tinerii de varsta lor, sa poata fi inconjurati de fete. Si pentru ca cea mai buna modalitate de a ademeni fete in capcana lor de a-si pierde ... Read More Seth si Evan sunt doi adolescenti in ultimul an de liceu, care au cultivat o dependenta a unuia fata de celalalt, dar, pe de alta parte, isi doresc, ca toti tinerii de varsta lor, sa poata fi inconjurati de fete. Si pentru ca cea mai buna modalitate de a ademeni fete in capcana lor de a-si pierde virginitatea este alcoolul, cei doi planuiesc o superpetrecere, in care valurile de alcool sa curga garla, fetele la fel, iar ei sa se simta in sfarsit pregatiti pentru colegiu. Pe masura ce noaptea devine tot mai пїЅbatranaпїЅ, haosul se dezlantuie, iar ajunsul in pat cu vreo fata devine chiar ultima lor problemaпїЅ
poster Knocked Up
DVD-Rip
"Un pic insarcinata" - (2007)
Categorie: Comedie / Drama / Romantice
Durata: 133 min.
  • 80
Pentru Alison Scott (Katherine Heigl) este o noapte importanta pentru ca sarbatoreste recenta promovare la postul de reportare pentru E! Entertainment Network. Pentru Ben Stone (Seth Rogen) este doar o noapte obisnuita de baut. Totusi, in mare parte datorita starii de betie, cei doi se cupleaza si ... Read More Pentru Alison Scott (Katherine Heigl) este o noapte importanta pentru ca sarbatoreste recenta promovare la postul de reportare pentru E! Entertainment Network. Pentru Ben Stone (Seth Rogen) este doar o noapte obisnuita de baut. Totusi, in mare parte datorita starii de betie, cei doi se cupleaza si au o aventura de-o noapte. Cand devine destul de evident ca nu se inteleg, se duce fiecare pe drumul sau. Din nefericere pentru amandoi, Alison afla ca e insarcinata si trebuie sa dea de Ben. De vreme ce n-a aflat numarul sau de telefon, singura cale de a-l contacta este prin intermediul site-ului porno pe care-l administreaza impreuna cu amicii sai (Jonah Hill, Jason Segel, Jay Baruchel, Martin Starr).
Reactia lui Ben la aflarea vestii este una de confuzie, intrucat nu-si poate imagina cum e sa renunta la viata lui lipsita de griji si iresponsabila. In ciuda eforturilor lui Ben de a se dovedi un adult responsabil in stare sa aiba grija de un copil, cuplul continua sa aiba probleme. Lucrurile devin si mai confuze, caci singurul model de mariaj este cel cu probleme dintre sora lu Alison (Leslie Mann) si cumnatul ei Pete (Paul Rudd).
poster 45 Years
HD-720
"45 Years" - (2015)
Categorie: Drama / Romantice
Durata: 95 min.
  • 80
Un cuplu căsătorit de zeci de ani de zile, care se pregătește să sărbătorească 45 de ani de căsnicie, primește o veste cutremurătoare care promite să le schimbe ambilor soți cursul vieții pentru totdeauna. ... Read More Un cuplu căsătorit de zeci de ani de zile, care se pregătește să sărbătorească 45 de ani de căsnicie, primește o veste cutremurătoare care promite să le schimbe ambilor soți cursul vieții pentru totdeauna.
poster Battle for Sevastopol
DVD-Rip
"Battle for Sevastopol" - (2015)
Categorie: Drama / Romantice / Razboi / Biografic / Dragoste
Durata: 110 min.
  • 100
Venirea razboiului devine un adevarat zbucium pentru o tanara studenta, Lyudmila Pavlichenko, aceasta fiind fortata sa se inroleze in armata in 1941. Tanara se dovedeste a avea talente deosebite, devenind cea mai buna femeie care manuieste o arma atat de puternica. Evident, ea intalneste in cele ... Read More Venirea razboiului devine un adevarat zbucium pentru o tanara studenta, Lyudmila Pavlichenko, aceasta fiind fortata sa se inroleze in armata in 1941. Tanara se dovedeste a avea talente deosebite, devenind cea mai buna femeie care manuieste o arma atat de puternica. Evident, ea intalneste in cele din urma un domn sarmant si se indragosteste, fara sa fie constienta ca aceasta intamplare o va duce pe un drum prapastios. Lyudmila este scoasa de pe campul de lupta si trimisa intr-o vizita publica in Statele Unite. Acolo, Eleanor Roosvelt o va duce pe tanara la Casa Alba, devenind prietene foarte bune. Speranta pe care toti o au este ca vorbele Lyudmilei sa schimbe cursul razboiului. Va fi acest lucru posibil?
poster Knight of Cups
DVD-Screener
"Knight of Cups" - (2015)
Categorie: Drama / Romantice
Durata: 118 min.
  • 100
Rick este un scenarist care locuiește în Los Angeles. El încearcă să înțeleagă evenimentele ciudate care se petrec în preajma sa. Viața lui pare asemănătoarea cu viața unui prinț tânăr, fiul regelui Estului. El trebuie să meargă în Egipt în căutarea unei perle. Ajuns acolo, a băut o licoare dintr-o ... Read More Rick este un scenarist care locuiește în Los Angeles. El încearcă să înțeleagă evenimentele ciudate care se petrec în preajma sa. Viața lui pare asemănătoarea cu viața unui prinț tânăr, fiul regelui Estului. El trebuie să meargă în Egipt în căutarea unei perle. Ajuns acolo, a băut o licoare dintr-o cupă, care l-a făcut să uite de tatăl său, de scopul său și care l-a făcut să cadă într-un somn adânc.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38Next
X