Filme Online:
poster Terminus
HD-720
"Terminus" - (2015)
Categorie: S.F
Durata: 94 min.
  • 100
Terminus a avut premiera mondială fiind selectat special pentru Festivalul de film Sci-Fi de la Londra, în data de 9 iunie 2015. Drepturile de difuzare pe plan mondial au fost luate de către Vertical Entertainment. Lansarea în cinematografe a avut loc în data de 22 ianuarie 2016. În urma unui ... Read More Terminus a avut premiera mondială fiind selectat special pentru Festivalul de film Sci-Fi de la Londra, în data de 9 iunie 2015. Drepturile de difuzare pe plan mondial au fost luate de către Vertical Entertainment. Lansarea în cinematografe a avut loc în data de 22 ianuarie 2016. În urma unui accident aproape fatal, David Chamberlain face o descoperire fără precedent, care nu va determina doar soarta familiei sale, ci a întregii umanități.
poster Batman: Bad Blood
HD-720
"Batman: Bad Blood" - (2016)
Categorie: Actiune / S.F / Animatie
Durata: 72 min.
  • 100
În momentul în care Batman dispare, Dick Grayson și Damian Wayne îi iau locul în ceea ce privește protejarea orașului Gotham. Apar în scenă doi supereroi noi, Batwoman și Batwing. Batman se luptă cu Firefly, Tusk și Killer Moth în timp ce orașul Gotham arde în flăcări. Nightwing și Robin trebuie ... Read More În momentul în care Batman dispare, Dick Grayson și Damian Wayne îi iau locul în ceea ce privește protejarea orașului Gotham. Apar în scenă doi supereroi noi, Batwoman și Batwing. Batman se luptă cu Firefly, Tusk și Killer Moth în timp ce orașul Gotham arde în flăcări. Nightwing și Robin trebuie să se alieze acum cu noii veniți, Batwoman și Batwing, în scopul de a învinge un ticălos nou, cunoscut sub numele de Eretic.
poster June
DVD-Rip
"June" - (2015)
Categorie: Horror / S.F
Durata: 83
  • 80
Pe vremea când era doar o adolescentă, lui Lily Anderson i-a fost luat bebeluşul şi folosit în cadrul unui ritual ciudat. Acum, ajunsă la vârsta de 9 ani, June, se mută de la o familie adoptivă la alta din cauza incredibilelor sale puteri telekinetice cu ajutorul cărora a distrus multe case. June ... Read More Pe vremea când era doar o adolescentă, lui Lily Anderson i-a fost luat bebeluşul şi folosit în cadrul unui ritual ciudat. Acum, ajunsă la vârsta de 9 ani, June, se mută de la o familie adoptivă la alta din cauza incredibilelor sale puteri telekinetice cu ajutorul cărora a distrus multe case. June este găsită de asistentul social Victor Emmanuel şi adusă să locuiască împreună cu Lily şi soţul său Dave. Victor se asigură de faptul că June este conştientă că aceasta este ultima sa şansă de a găsi o familie. Însă nici, Lily, nici Dave nu ştiu că June va trebui să îşi înfrunte demonii interiori pentru a descoperi cine este cu adevărat.
poster The Incredibles
HD-720
"Incredibilii" - (2004)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura / S.F / Animatie
Durata: 115 min
  • 80
Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut că Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta ... Read More Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele ce au fost salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut că Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta Elastigirl, și cei trei copii ai lor, Violet, Dash și Jack Jack. Lucrează ca un specialist în asigurări, fiind stresat de șeful ce îl împinge întotdeauna de la spate; dar soția lui s-a străduit prea mult pentru a creea o viață normală pentru familia ei, pentru ca el să fie nostalgic după zilele de supererou. Când i se oferă șansa să joace din nou acest rol, el acceptă numaidecât, căzând însă într-o capcană pusă la cale de un vechi dușman. Acum întreagă familie trebuie să-i vina în ajutor pentru a-l salva atât pe el, cât și numeroase alte victime inocente.

Premiat cu 2 premii Oscar, nominalizat la Golden Globes.
poster District 9
DVD-Screener
"District 9" - (2009)
Categorie: Actiune / S.F
Durata: 112 min.
  • 60
O rasă de extratereștrii este nevoită să trăiască pe Pământ în condiții de mahala. Ei sunt sprijiniți de către agentul guvernamental Wikus Van De Merwe, care empatizeaza cu ei în urma expunerii sale unei biotehnologii extraterestre. ... Read More O rasă de extratereștrii este nevoită să trăiască pe Pământ în condiții de mahala. Ei sunt sprijiniți de către agentul guvernamental Wikus Van De Merwe, care empatizeaza cu ei în urma expunerii sale unei biotehnologii extraterestre.
poster 400 Days
HD-720
"400 Days" - (2015)
Categorie: S.F / Thriller
Durata: 90
  • 100
Patru astronauti participa la simularea unei misiuni in care sunt trimisi pe o planeta indepartata, pentru a testa efectele psihologice pe care le are calatoria in spatiu. Starea mentala a astronautilor incepe sa se deterioreze atunci cand pierd comunicatiile cu lumea exterioara. Fortati sa iasa ... Read More Patru astronauti participa la simularea unei misiuni in care sunt trimisi pe o planeta indepartata, pentru a testa efectele psihologice pe care le are calatoria in spatiu. Starea mentala a astronautilor incepe sa se deterioreze atunci cand pierd comunicatiile cu lumea exterioara. Fortati sa iasa din nava, ei descopera ca aceasta misiunea ar putea fi de fapt una reala...
poster World War Z
HD-720
"Ziua Z: Apocalipsa" - (2013)
Categorie: Actiune / Horror / S.F / Thriller
Durata: 116 min.
  • 80
In World War Z omenirea a fost lovita de o apocalipsa cu zombie. Protagonistul este Gerry Lane, un sot si tata devotat, angajat al Natiunilor Unite. Dupa declansarea neasteptata a pandemiei de zombie, acesta porneste intr-o periculoasa misiune de-a lungul globului, pentru a gasi informatii care ar ... Read More In World War Z omenirea a fost lovita de o apocalipsa cu zombie. Protagonistul este Gerry Lane, un sot si tata devotat, angajat al Natiunilor Unite. Dupa declansarea neasteptata a pandemiei de zombie, acesta porneste intr-o periculoasa misiune de-a lungul globului, pentru a gasi informatii care ar putea stopa valurile de oameni infectati, al caror numar se ridica la peste 4 miliarde. Filmul are la baza romanul cu acelasi nume scris de Max Brooks, publicat in septembrie 2006.
poster Pacific Rim
HD-720
"Cercul de foc" - (2013)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F / Fantastic
Durata: 131 min.
  • 80
Legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute drept Kaiju au inceput sa iasa din mare si sa navaleasca pe pamant. A izbucnit un razboi cu umanitatea, in care milioane de oameni si-au pierdut viata, iar resursele planetei au fost consumate si irosite ani de-a randul. Kaiju sunt niste creaturi uriase, ... Read More Legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute drept Kaiju au inceput sa iasa din mare si sa navaleasca pe pamant. A izbucnit un razboi cu umanitatea, in care milioane de oameni si-au pierdut viata, iar resursele planetei au fost consumate si irosite ani de-a randul. Kaiju sunt niste creaturi uriase, iar pentru a-i infrunta oamenii au nevoie de arme speciale, respectiv de robotii Jaegers, niste uriasi mecanizati construiti pentru a fi controlati simultan de doi piloti ale caror creiere sunt legate printr-o punte neuronala. Dar pana si acesti Jaegers sunt aproape vulnerabili in fata rezistentilor si puternicilor Kaiju. Umanitatea e pe punctul de a fi invinsa, iar singura solutie ramasa e una pe care cei care iau decizii nu si-o doresc. Sunt chemati in ajutor doi eroi improbabili - un fost pilot ratat si un novice fara experienta. Cei doi sunt alesi sa formeze o echipa si sa conduca un Jaeger legendar, dar cu tehnologie depasita, care putea castiga lupte in trecut. Impreuna ei sunt ultima speranta a umanitatii.
poster Edge of Tomorrow
HD-720
"Edge of Tomorrow - Prizonier ?n timp" - (2014)
Categorie: Actiune / S.F
Durata: 113 minute
  • 80
Intr-un viitor nu foarte indepartat Pamantul e atacat de Mimics, o rasa extraterestra care se comporta ca un stup si care au redus orasele la mormane de moloz si au ucis milioane de oameni. Armatele din toate tarile isi unesc eforturile intr-o ultima defensiva. Locotenent-colonelul Bill Cage nu a ... Read More Intr-un viitor nu foarte indepartat Pamantul e atacat de Mimics, o rasa extraterestra care se comporta ca un stup si care au redus orasele la mormane de moloz si au ucis milioane de oameni. Armatele din toate tarile isi unesc eforturile intr-o ultima defensiva. Locotenent-colonelul Bill Cage nu a participat niciodata la lupte pe front, dar e trimis direct ?n bataia armelor. In doar cateva minute el e ucis, dar reuseste sa ia si viata unui extraterestru alpha. Insa militarul se trezeste la dimineata in aceeasi zi pe care a trait-o deja si e iar trimis cu forta sa lupte si sa moar?. Iar si iar. Contactul fizic cu extraterestrul l-a aruncat pe Bill Cage intr-o bucla a timpului care se repeta la infinit.
poster Hellboy
DVD-Rip
"Hellboy - Eroul Scapat Din Infern" - (2004)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F
Durata: 122 Minute
  • 80
Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hellboy a fost adus pe Pamant de catre un nebun malefic, Grigori Rasputin pentru a dezlantui fortele raului.Desemnat prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Boom, ... Read More Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hellboy a fost adus pe Pamant de catre un nebun malefic, Grigori Rasputin pentru a dezlantui fortele raului.Desemnat prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Boom, fondator al B.C.A.F.P(Biroul de Cercetare si Aparare impotriva Fenomenelor Paranormale) clandestin, care l-au crescut ca pe un fiu dezvoltandu-i darurile paranormale extraordinare.In ciuda originilor sale intunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptand impotriva fortelor malefice care ameninta lumea noastra.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 42Next
X