Filme Online:
poster Batteries Not Included
BD-Rip
"Batteries Not Included" - (1987)
Categorie: S.F / Fantastic / Familie
Durata: 107
  • 40
Steven Spielberg si Kathleen Kennedy (producatorii filmului E.T.) ne ofera o minunata poveste a unui grup de chiriasi din zona de est a orasului New York, care doresc din tot sufletul sa opreasca demolarea cladirii unde locuiesc. Locatarii sunt incintati de aparitia unor “oaspeti” extraterestri, ... Read More Steven Spielberg si Kathleen Kennedy (producatorii filmului E.T.) ne ofera o minunata poveste a unui grup de chiriasi din zona de est a orasului New York, care doresc din tot sufletul sa opreasca demolarea cladirii unde locuiesc. Locatarii sunt incintati de aparitia unor “oaspeti” extraterestri, care vor sa-i ajute, prin intermediul unor efecte speciale. uimitoare.
poster Just Visiting
HD-720
"Vizitatorii in America" - (2001)
Categorie: Comedie / S.F / Fantastic
Durata: 88 min.
  • 100
După ce bea dintr-o licoare făcută de către o vrăjitoare, un cavaler își ucide viitoarea soție. El, împreună cu valetul său cer acum ajutorul unui vrăjitor pentru a putea readuce lucrurile la forma inițială. Din nefericire, lucrurile iau o întorsătură greșită și cei doi ajung în anii 2000. ... Read More După ce bea dintr-o licoare făcută de către o vrăjitoare, un cavaler își ucide viitoarea soție. El, împreună cu valetul său cer acum ajutorul unui vrăjitor pentru a putea readuce lucrurile la forma inițială. Din nefericire, lucrurile iau o întorsătură greșită și cei doi ajung în anii 2000. Cavalerul începe să se acomodeze încet, încet, în noul secol, însă trebuie neapărat să se întoarcă în secolul al 12-lea pentru a-și rezolva problemele. Așadar, el caută un vrăjitor...
poster Mission to Mars
HD-720
"Misiune pe Marte" - (2000)
Categorie: Aventura / S.F / Thriller
Durata: 112 min.
  • 100
Când prima misiune înspre Marte în care au fost implicați oameni suferă din nefericire un dezastru catastrofic în urma descoperirii unei structuri neidentificate, este lansată o misiune de salvare într-acolo, în scopul de a investiga această tragedie și de a recupera eventualii supraviețuitori. ... Read More Când prima misiune înspre Marte în care au fost implicați oameni suferă din nefericire un dezastru catastrofic în urma descoperirii unei structuri neidentificate, este lansată o misiune de salvare într-acolo, în scopul de a investiga această tragedie și de a recupera eventualii supraviețuitori.
poster Prometheus
HD-720
"Prometheus" - (2012)
Categorie: Actiune / Horror / S.F
Durata: 124 min.
  • 80
O echipa de exploratori descopera un indiciu legat de originea omului pe Pamant. Indiciul va duce echipa prin cele mai intunecate cotoloane ale planetei, unde vor avea de dus o lupta infricosatoare pentru a salva viitorul rasei umane. Corporatia Weyland, condusa de Peter Weyland, construieste de 50 ... Read More O echipa de exploratori descopera un indiciu legat de originea omului pe Pamant. Indiciul va duce echipa prin cele mai intunecate cotoloane ale planetei, unde vor avea de dus o lupta infricosatoare pentru a salva viitorul rasei umane. Corporatia Weyland, condusa de Peter Weyland, construieste de 50 de ani ceea ce in viziunea lor va fi o lume mai buna. E anul 2023, iar Peter Weyland e convins ca acum ca oamenii au devenit noii zei si pot crea cyborgi ce, in curand, nu vor mai putea fi deosebiti de fiintele umane.
poster The 5th Wave
TS-Screener
"Al 5-lea val" - (2016)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F
Durata: 112 min.
  • 100
Cinci valuri cu un atac extrem de mortal au lăsat Pământul aproape ruinat. Într-un context marcat de teamă și de neicredere, Cassie este pe fugă, încercând cu disperare să își salveze fratele mai mic. În timp ce ea se pregătește pentru inevitabilul și mortalul al 5-lea val, Cassie face echipă cu ... Read More Cinci valuri cu un atac extrem de mortal au lăsat Pământul aproape ruinat. Într-un context marcat de teamă și de neicredere, Cassie este pe fugă, încercând cu disperare să își salveze fratele mai mic. În timp ce ea se pregătește pentru inevitabilul și mortalul al 5-lea val, Cassie face echipă cu un tânăr care ar putea deveni ultima ei speranță, dacă va reuși să aibă încredere în el.
poster Divergent
HD-720
"Divergent" - (2014)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F / Dragoste
Durata: 131 min.
  • 80
Intr-un viitor nu foarte indepartat, societatea este impartita in categorii clar delimitate in functie de personalitatea fiecarui individ. Desi pare o fata obisnuita, Tris Prior afla ca este „divergenta” si nu va putea apartine niciodata vreunui grup. Razboiul incepe atunci cand Tris deconspira ... Read More Intr-un viitor nu foarte indepartat, societatea este impartita in categorii clar delimitate in functie de personalitatea fiecarui individ. Desi pare o fata obisnuita, Tris Prior afla ca este „divergenta” si nu va putea apartine niciodata vreunui grup. Razboiul incepe atunci cand Tris deconspira faptul ca se urmareste distrugerea tuturor „divergentilor” si trebuie sa afle de ce sunt periculosi inainte de a fi prea tarziu. Vă dorim vizionare plăcută și vă felicităm pentru alegerea celui mai bun site de filme online subtitrate: DivxOnline.
poster Teenage Mutant Ninja Turtles
HD-720
"Teenage Mutant Ninja Turtles" - (2014)
Categorie: Actiune / Comedie / Aventura / S.F / Fantastic
Durata: 101
  • 100
New York are nevoie de eroi, căci Shredder și Clanul Piciorului au pus mâna pe tot, de la poliție, la politicieni. Viitorul se arată sumbru pentru locuitorii metropolei până în momentul în care niște frați renegați ies din dedesubturile orașului pentru a-și împlini destinul de Țestoase Ninja. ... Read More New York are nevoie de eroi, căci Shredder și Clanul Piciorului au pus mâna pe tot, de la poliție, la politicieni. Viitorul se arată sumbru pentru locuitorii metropolei până în momentul în care niște frați renegați ies din dedesubturile orașului pentru a-și împlini destinul de Țestoase Ninja. Țestoasele se vor alia cu curajoasa reporteriță April O'Neil (Megan Fox) și cu cameramanul acesteia, Vern Fenwick (Will Arnett) pentru a salva orașul și pentru a da în vileag planurile diabolice ale lui Shredder.

ȚESTOASELE NINJA este bazat pe personajele Teenage Mutant Ninja Turtles create de PETER LAIRD și KEVIN EASTMAN, după un scenariu de JOSH APPELBAUM & ANDRÉ NEMEC și EVAN DAUGHERTY. Producător e MICHAEL BAY (franciza-blockbuster Transformers), iar regizor, JONATHAN LIEBESMAN (Wrath of the Titans).
poster Guardians of the Galaxy
HD-720
"Gardienii Galaxiei" - (2014)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F
Durata: 122 min.
  • 100
După ce a furat o sferă ciudată de undeva din spațiul îndepărtat, Peter Quill, un pământean, este acum principala țintă a unei vânători cunoduse de către maleficul Ronan the Accuser. Pentru a putea să lupte împotriva lui Ronan și a echipei sale și în același timp pentru a putea salva Galaxia, Quill ... Read More După ce a furat o sferă ciudată de undeva din spațiul îndepărtat, Peter Quill, un pământean, este acum principala țintă a unei vânători cunoduse de către maleficul Ronan the Accuser. Pentru a putea să lupte împotriva lui Ronan și a echipei sale și în același timp pentru a putea salva Galaxia, Quill adună o echipă de eroi spațiali numită "Gardienii Galaxiei".
poster Wall-E
HD-720
"Wall-E" - (2008)
Categorie: Comedie / Drama / Aventura / S.F / Dragoste / Familie / Animatie
Durata: 98 Minute
  • 80
Wall-E este povestea ultimului robot de pe Pamant. Actiunea are loc in jurul anului 2700, iar datorita consumului imens si necontrolat, Pamantul a fost acoperit complet de gunoi. Iar pentru a face curatenie, toata lumea a trebuit sa plece de pe planeta si sa lase in loc milioane de roboti ce aveau ... Read More Wall-E este povestea ultimului robot de pe Pamant. Actiunea are loc in jurul anului 2700, iar datorita consumului imens si necontrolat, Pamantul a fost acoperit complet de gunoi. Iar pentru a face curatenie, toata lumea a trebuit sa plece de pe planeta si sa lase in loc milioane de roboti ce aveau misiunea sa curete gunoiul si sa faca Pamantul locuibil inca o data.
Insa programul a esuat cu exceptia unui singur robot ce continua sa-si faca linistit treaba. Totusi povestea nu este una SF ci mai degraba una de dragoste.Wall-E se indragosteste de EVE, o proba ce coboara pe Pamant pentru a verifica starea mediului. EVE isi da seama ca robotelul a descoperit cheia supravietuirii planetei si fuge inapoi spre noua casa a oamenilor pentru a comunica vestea cea buna.
Micul robotel, manat de dragostea pentru proba porneste intr-o calatorie prin galaxie in urmarirea acesteia. In aceasta aventura a sa Wall-E nu calatoreste singur, fiind insotit de o gasca de roboti defecti si de un gandac.

Premiat la Oscar si la Golden Globes .

-Puteti urmari pe playeru VK si varianta HD.... Selecati HD!
poster The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
HD-720
"Jocurile Foamei: Revolta – Partea a II-a" - (2015)
Categorie: Aventura / S.F
Durata: 137 min.
  • 100
În timp ce războiul din Panem escaladează până la distrugerea altor districte, Katniss Everdeen, lidera rebeliunii, trebuie să înfiinţeze o armată împotriva președintelui Snow, tot ceea ce iubește ea depinzând de câștigarea acestui război. ... Read More În timp ce războiul din Panem escaladează până la distrugerea altor districte, Katniss Everdeen, lidera rebeliunii, trebuie să înfiinţeze o armată împotriva președintelui Snow, tot ceea ce iubește ea depinzând de câștigarea acestui război.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 44Next