Filme Online:
poster Halo 4 Forward Unto Dawn
HD-720
"Halo 4 Forward Unto Dawn" - (2012)
Categorie: S.F
Durata: 92
  • 60
In 2525 omenirea a inceput sa colonizeze spatiul. Iar planeta este invadata de o rasa extrateresta necunoscuta, iar un grup de cadeti incearca sa salveze planeta. In acest echipaj se afla Thomas Laskey, care are indoieli asupra abilitatilor sale. Laskey si colegii săi de echipa sunt salvati de ... Read More In 2525 omenirea a inceput sa colonizeze spatiul. Iar planeta este invadata de o rasa extrateresta necunoscuta, iar un grup de cadeti incearca sa salveze planeta. In acest echipaj se afla Thomas Laskey, care are indoieli asupra abilitatilor sale. Laskey si colegii săi de echipa sunt salvati de catre John-117, unul dintre super soldatii Spartan-II ai UNSC's. Iar John trebuie sa il inspire pe Laskey pentru a-si recapata increderea in sine si pentru a salva omenirea de un inamic foarte puternic
poster Europa Report
HD-720
"Europa Report" - (2013)
Categorie: S.F / Thriller
Durata: 90
  • 100
În zilele noastre, o misiune de cercetare se îndreaptă spre Europa, una din lunile lui Jupiter, pentru a investiga posibilitatea existenței vieții extraterestre în sistemul solar. Când sondele descoperă un ocean ascuns sub suprafața înghețată a lunii, Europa Ventures, o companie privată de ... Read More În zilele noastre, o misiune de cercetare se îndreaptă spre Europa, una din lunile lui Jupiter, pentru a investiga posibilitatea existenței vieții extraterestre în sistemul solar. Când sondele descoperă un ocean ascuns sub suprafața înghețată a lunii, Europa Ventures, o companie privată de explorare a spațiului, trimite șase dintre cei mai buni astronauți din lume pentru a confirma descoperirea și pentru a explora ceea ce s-ar putea afla în oceanul de pe Europa.
poster Captain America: Civil War
DVD-Screener
"Captain America: Război Civil" - (2016)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F
Durata: 146 min.
  • 100
În urma unui alt incident cu pierderi omenești în care sunt implicați Răzbunătorii, presiunea politică impune instaurarea unui sistem condus de către guvern, care să supravegheze și controleze acțiunile echipei. Acest lucru împarte Răzbunătorii în două tabere, una condusă de către Steve Rogers și ... Read More În urma unui alt incident cu pierderi omenești în care sunt implicați Răzbunătorii, presiunea politică impune instaurarea unui sistem condus de către guvern, care să supravegheze și controleze acțiunile echipei. Acest lucru împarte Răzbunătorii în două tabere, una condusă de către Steve Rogers și dorința sa ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a putea apăra umanitatea fără intervenția guvernului și alta condusă de către Tony Stark, care susține decizia guvernului.
poster Dude, Where's My Car?
HD-720
"Dude, Where's My Car?" - (2000)
Categorie: Comedie / S.F
Durata: 83 min
  • 80
Jesse si Chester sunt mari amatori de petreceri. Intr-o seara petrec atat de bine, incat a doua zi nu-si mai amintesc nimic. Nu mai stiu unde au fost sau cu cine au fost, ba mai mult, nu mai stiu nici macar unde au parcat masina. In schimb, isi amintesc foarte bine ca prietenele lor sunt suparate ... Read More Jesse si Chester sunt mari amatori de petreceri. Intr-o seara petrec atat de bine, incat a doua zi nu-si mai amintesc nimic. Nu mai stiu unde au fost sau cu cine au fost, ba mai mult, nu mai stiu nici macar unde au parcat masina. In schimb, isi amintesc foarte bine ca prietenele lor sunt suparate pe ei si toate cadourile pe care le cumparasera ca sa se impace cu ele sunt in masina. Asa ca cei doi trebuie sa afle ce au facut cu o noapte in urma, sperand ca acest lucru ii va ajuta sa gaseasca masina
poster Midnight Special
HD-720
"Midnight Special" - (2016)
Categorie: Drama / S.F
Durata: 112
  • 100
Alton e un băiat de opt ani care are niște abilități extraordinare, însă acestea îl transformă în ținta unei secte de extremiști religioși, conduși de Calvin Meyer. Roy, tatăl lui Alton, este disperat să-și protejeze fiul și încearcă să-l ducă într-o ascunzătoare secretă. Roy e ajutat de complicele ... Read More Alton e un băiat de opt ani care are niște abilități extraordinare, însă acestea îl transformă în ținta unei secte de extremiști religioși, conduși de Calvin Meyer. Roy, tatăl lui Alton, este disperat să-și protejeze fiul și încearcă să-l ducă într-o ascunzătoare secretă. Roy e ajutat de complicele său Lucas și de Sarah, fosta soție. Cei patru fugari sunt vânați și de o forță guvernamentală, condusă de Paul Sevier, care vrea de asemenea să folosească abilitățile lui Alton.
poster AfterDeath
HD-720
"AfterDeath" - (2015)
Categorie: Horror / S.F / Thriller
Durata: 89
  • 40
Robyn are o zi proastă. Este udă, îi este frig şi nu ştie cum a ajuns pe această plajă. În apropiere, Robyn zăreşte o casă care i se pare familiară. Neavând prea multe opţiuni, Robyn pleacă în explorarea acesteia. Înăuntru, dă peste patru persoane. Nu durează mult până cei cinci, care au fost ... Read More Robyn are o zi proastă. Este udă, îi este frig şi nu ştie cum a ajuns pe această plajă. În apropiere, Robyn zăreşte o casă care i se pare familiară. Neavând prea multe opţiuni, Robyn pleacă în explorarea acesteia. Înăuntru, dă peste patru persoane. Nu durează mult până cei cinci, care au fost împreună în acelaşi club de noapte, realizează că sunt… morţi. Încearcă să îşi dea seama ce s-a întâmplat şi cum au ajuns în această casă. Un dezastru provocat în club le-a adus moartea. Convinsă că se poate întoarce în lumea celor vii, Robyn va face tot ce îi stă în putere să reuşească acest lucru.
poster The Fifth Element
HD-720
"Al Cincilea Element" - (1997)
Categorie: Actiune / Aventura / S.F / Thriller
Durata: 126 Minute
  • 80
Un film de avangarda, unde elementele science-fiction sparg si rescriu tiparele. Bruce Willis este un taximetrist al viitorului care este prins, fara voia lui, intr-o poveste intortocheata cu extraterestri, despoti megalomaniaci care vor sa stapineasca lumea, civilizatii disparute de mii de ani, ... Read More Un film de avangarda, unde elementele science-fiction sparg si rescriu tiparele. Bruce Willis este un taximetrist al viitorului care este prins, fara voia lui, intr-o poveste intortocheata cu extraterestri, despoti megalomaniaci care vor sa stapineasca lumea, civilizatii disparute de mii de ani, ordine secrete care lupta pentru salvarea omenirii, preoti si, in sfirsit, al cincilea element...care este raspunsul la toate intrebarile*Nominalizat la Oscar.
poster Synchronicity
HD-720
"Synchronicity" - (2015)
Categorie: S.F / Thriller / Mister
Durata: 101 min.
  • 100
Fizicianul Jim Beale inventează mașina timpului, iar o floare foarte rară - o dalie - apare din viitor. Pentru a demonstra că mașina lui funcționează, Beale caută perechea identică a florii din prezent și găsește dalia în mâinile unei tinere seducătoare, care îl descoase de toate secretele. Convins ... Read More Fizicianul Jim Beale inventează mașina timpului, iar o floare foarte rară - o dalie - apare din viitor. Pentru a demonstra că mașina lui funcționează, Beale caută perechea identică a florii din prezent și găsește dalia în mâinile unei tinere seducătoare, care îl descoase de toate secretele. Convins că a fost păcălit de o femeie fatală care vrea să-i fure invenția, Jim se întoarce în timp pentru a o opri înainte să-l trădeze. Doar că după ce se întoarce în trecut, Jim află un adevăr șcant despre invenția lui, despre femeia care l-a sedus și despre propria lui realitate.
poster Batteries Not Included
BD-Rip
"Batteries Not Included" - (1987)
Categorie: S.F / Fantastic / Familie
Durata: 107
  • 40
Steven Spielberg si Kathleen Kennedy (producatorii filmului E.T.) ne ofera o minunata poveste a unui grup de chiriasi din zona de est a orasului New York, care doresc din tot sufletul sa opreasca demolarea cladirii unde locuiesc. Locatarii sunt incintati de aparitia unor “oaspeti” extraterestri, ... Read More Steven Spielberg si Kathleen Kennedy (producatorii filmului E.T.) ne ofera o minunata poveste a unui grup de chiriasi din zona de est a orasului New York, care doresc din tot sufletul sa opreasca demolarea cladirii unde locuiesc. Locatarii sunt incintati de aparitia unor “oaspeti” extraterestri, care vor sa-i ajute, prin intermediul unor efecte speciale. uimitoare.
poster Just Visiting
HD-720
"Vizitatorii in America" - (2001)
Categorie: Comedie / S.F / Fantastic
Durata: 88 min.
  • 100
După ce bea dintr-o licoare făcută de către o vrăjitoare, un cavaler își ucide viitoarea soție. El, împreună cu valetul său cer acum ajutorul unui vrăjitor pentru a putea readuce lucrurile la forma inițială. Din nefericire, lucrurile iau o întorsătură greșită și cei doi ajung în anii 2000. ... Read More După ce bea dintr-o licoare făcută de către o vrăjitoare, un cavaler își ucide viitoarea soție. El, împreună cu valetul său cer acum ajutorul unui vrăjitor pentru a putea readuce lucrurile la forma inițială. Din nefericire, lucrurile iau o întorsătură greșită și cei doi ajung în anii 2000. Cavalerul începe să se acomodeze încet, încet, în noul secol, însă trebuie neapărat să se întoarcă în secolul al 12-lea pentru a-și rezolva problemele. Așadar, el caută un vrăjitor...
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 44Next