Filme Online:
poster 88
DVD-Rip
"88" - (2014)
Categorie: Actiune, Thriller
Durata: 88 min.
  • 100

Adauga la favorite

A young woman comes to in a roadside diner with no idea where she is or how she got there. Split between two timelines, she gets taken on a violent journey as she seeks out the person responsible for her lover's death. ... Read More A young woman comes to in a roadside diner with no idea where she is or how she got there. Split between two timelines, she gets taken on a violent journey as she seeks out the person responsible for her lover's death.
poster The Marine 4: Moving Target
DVD-Rip
"The Marine 4: Moving Target" - (2015)
Categorie: Actiune, Thriller
Durata: 90 min.
  • 60

Adauga la favorite

Jake Carter is assigned to protect a "high-value package," a beautiful whistleblower trying to expose a corrupt army defense contractor. ... Read More Jake Carter is assigned to protect a "high-value package," a beautiful whistleblower trying to expose a corrupt army defense contractor.
poster Takers
DVD-Rip
"Fura si fugi" - (2010)
Categorie: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 107 min
  • 80

Adauga la favorite

Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze şi să întărâte forţele de poliţie din oraş perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă ... Read More Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze şi să întărâte forţele de poliţie din oraş perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă niciun indiciu ce ar putea conduce la identificarea şi capturarea lor, şi pun în scenă cu o măiestrie demnă de invidiat lovituri din ce în ce mai periculoase. Atunci când un complice proaspăt eliberat condiţionat din închisoare le propune o ultimă acţiune de anvergură (ce le-ar introduce în conturi suma de 20 milioane de dolari), jefuitorii de bănci nu se pot abţine să accepte provocarea. Numai că de data aceasta trebuie să îl înfrunte pe încăpăţânatul şi durul detectiv de poliţie Jack Welles, care şi-a făcut un scop în viaţă din a soluţiona acest caz.
poster Priest
Bluray-Rip
"Priest : Razbunatorul" - (2011)
Categorie: Actiune, Horror, S.F, Thriller
Durata: 87 min.
  • 80

Adauga la favorite

Actiunea din "Priest" este plasata intr-o lume diferita de cea pe care o cunoastem cu totii. Religia adopta o noua politica. Intreaga planeta se resimte dupa secole intregi de razboaie intre oameni si vampiri, doua rase care se lupta acum pentru supravietuire. Un preot razboinic intoarce spatele ... Read More Actiunea din "Priest" este plasata intr-o lume diferita de cea pe care o cunoastem cu totii. Religia adopta o noua politica. Intreaga planeta se resimte dupa secole intregi de razboaie intre oameni si vampiri, doua rase care se lupta acum pentru supravietuire. Un preot razboinic intoarce spatele bisericii si legii impuse de aceasta pentru a pleca la vanatoare de vampiri. El pleaca in cautarea nepoatei sale care a fost rapita de o hoarda de vampiri.
poster Nine Dead
DVD-Rip
"Nine Dead" - (2010)
Categorie: Thriller
Durata: 98 min
  • 80

Adauga la favorite

Comunicarea este cheia supravieţuirii pentru 9 străini care au fost răpiţi. Unul dintre ei va muri la fiecare 10 minute dacă nu descoperă motivul pentru care au fost răpiţi. Cine va supravieţui acestui test? ... Read More Comunicarea este cheia supravieţuirii pentru 9 străini care au fost răpiţi. Unul dintre ei va muri la fiecare 10 minute dacă nu descoperă motivul pentru care au fost răpiţi. Cine va supravieţui acestui test?
poster Desecrated
DVD-Rip
"Desecrated" - (2015)
Categorie: Thriller
Durata: 106 min.
  • 40

Adauga la favorite

A rich heiress and her friends head for a weekend of fun at her isolated ranch house in the middle of no man's land. They soon find that the caretaker's dark past, has taken him down a bloody killing spree. ... Read More A rich heiress and her friends head for a weekend of fun at her isolated ranch house in the middle of no man's land. They soon find that the caretaker's dark past, has taken him down a bloody killing spree.
poster Dark Summer
DVD-Rip
"Dark Summer" - (2015)
Categorie: Thriller
Durata: 81 min.
  • 100

Adauga la favorite

Un tanar de 17 ani este arestat la domiciliu in timp ce mama sa este plecata in calatorie de afaceri. Un incident teribil are loc, lasand in urma o prezenta amenintatoare in casa. ... Read More

Un tanar de 17 ani este arestat la domiciliu in timp ce mama sa este plecata in calatorie de afaceri. Un incident teribil are loc, lasand in urma o prezenta amenintatoare in casa.
poster Buddy Hutchins
DVD-Rip
"Buddy Hutchins" - (2015)
Categorie: Thriller
Durata: 98 min.
  • 80

Adauga la favorite

Buddy Hutchins este un om simplu, care incearca din toate puterile sa isi sustina familia. Desi candva fusese alcoolic, Buddy nu a mai baut de foarte multa vreme, insa singura recompensa pentru bunatatea lui este o afacere care cade in abis si o sotie care il inseala. Inarmat cu un fierastrau si cu ... Read More
Buddy Hutchins este un om simplu, care incearca din toate puterile sa isi sustina familia. Desi candva fusese alcoolic, Buddy nu a mai baut de foarte multa vreme, insa singura recompensa pentru bunatatea lui este o afacere care cade in abis si o sotie care il inseala. Inarmat cu un fierastrau si cu nervii intinsi la maxim, Buddy este in cautare de sange.
poster Fast Glass
DVD-Rip
"Kill Speed" - (2010)
Categorie: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 111 min
  • 80

Adauga la favorite

Pentru a-si intretine vietile pretentioase traite ca la Hollywood, cativa tineri, fiind prieteni foarte buni, transporta droguri din Mexico catre California. ... Read More

Pentru a-si intretine vietile pretentioase traite ca la Hollywood, cativa tineri, fiind prieteni foarte buni, transporta droguri din Mexico catre California.
poster The Tattooist
DVD-Rip
"The Tattooist" - (2007)
Categorie: Horror, Thriller
Durata: 87 min.
  • 80

Adauga la favorite

"The Tattooist" este un thriller cu elemente de horror de productie neozeelandeza, care il are in centrul actiunii pe Jake Sawyer, un specialist american in arta realizarii de tatuaje care pretinde ca desenele create de el au puteri miraculoase si vindecatoare, ceea ce nici macar el insusi nu ... Read More "The Tattooist" este un thriller cu elemente de horror de productie neozeelandeza, care il are in centrul actiunii pe Jake Sawyer, un specialist american in arta realizarii de tatuaje care pretinde ca desenele create de el au puteri miraculoase si vindecatoare, ceea ce nici macar el insusi nu crede.
La o expozitie de profil din Singapore, Jake Sawyer o intalneste pe frumoasa Sina, verisoara artistului Alipanti, care il conduce in interiorul unui cort in care lucreaza experti in modele traditionale samoane. Fascinat de rezultatele muncii acestora, Jake fura in mod necugetat un instrument de tatuaj, insa se taie in el imediat ce paraseste cortul si devine astfel, fara voia sa, medium pentru un spirit samoan puternic, furios si malefic. Dupa ce se imbarca intr-un avion cu destinatia Noua Zeelanda, tanarul american se angajeaza ca realizator de tatuaje la Auckland si o reintalneste pe Sina, de care se indragosteste si cu care incepe o relatie amoroasa pasionala. La rugamintea Sinei, Jake ii face si ei un tatuaj si este oripilat atunci cand descopera ca toate lucrarile pe care le realizeaza in ultima vreme cresc in dimensiune si se intind treptat pe tot trupul posesorilor lor, sfarsind prin a-i ucide. Dandu-si seama cu disperare ca urmatoarea victima va fi chiar iubita lui Sina si ca trebuie sa isi salveze el insusi sufletul, Jake cauta o solutie rapida pentru a scapa de sub stapanirea spiritului raului si exploreaza in acest scop cele mai ascunse secrete ale misticismului din Pacific.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 123Next
X