Filme Online:
poster Poltergeist
DVD-Rip
"Poltergeist" - (2015)
Categorie: Horror / Thriller
Durata: 93 min.
  • 100
O readaptare a clasicului horror din 1982, pelicula aduce în prim plan o familie din suburbia a cărei casă este invadată de spirite malefice. Când aceste apariții terifiante își intensifică atacurile și o răpesc pe fiica cea mică, familia trebuie să-și unească forțele pentru a salva fetița care ... Read More O readaptare a clasicului horror din 1982, pelicula aduce în prim plan o familie din suburbia a cărei casă este invadată de spirite malefice. Când aceste apariții terifiante își intensifică atacurile și o răpesc pe fiica cea mică, familia trebuie să-și unească forțele pentru a salva fetița care altfel va dispărea pentru totdeauna.
poster Careful What You Wish For
DVD-Rip
"Careful What You Wish For" - (2015)
Categorie: Thriller
Durata: 91 min.
  • 100
Dupa ce se implica mult prea mult intr-o relatie cu sotia unui investitor bancar, un barbat este cercetat de politie in ceea ce priveste o moarte suspicioasa urmata de o asigurare de viata substantiala. Un adevarat scandal se isca. ... Read More Dupa ce se implica mult prea mult intr-o relatie cu sotia unui investitor bancar, un barbat este cercetat de politie in ceea ce priveste o moarte suspicioasa urmata de o asigurare de viata substantiala. Un adevarat scandal se isca.
poster Slow West
DVD-Rip
"Slow West" - (2015)
Categorie: Actiune / Western / Thriller
Durata: 84 min.
  • 80
Jay e un baiat de 16 ani, indragostit si plecat pe urmele celei pe care o iubeste. El ajunge sa traverseze frontiera americana, in perioada secolului 19, cu ajutorul unui hoinar misterios pe nume Silas. ... Read More Jay e un baiat de 16 ani, indragostit si plecat pe urmele celei pe care o iubeste. El ajunge sa traverseze frontiera americana, in perioada secolului 19, cu ajutorul unui hoinar misterios pe nume Silas.
poster Run All Night
PVP-Rip
"Run All Night" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Crima / Thriller / Mister
Durata: 114 min.
  • 100
Fost mafiot cu reputatie si gangster de temut, Jimmy Conlon este bantuit de ororile comise in tinerete, dar si hartuit neincetat de un politist determinat sa il arunce dupa gratii. La 55 de ani, il mai consoleaza doar sticla de whiskey si bunul sau prieten Shawn Maguire, un alt cap al mafiei. ... Read More Fost mafiot cu reputatie si gangster de temut, Jimmy Conlon este bantuit de ororile comise in tinerete, dar si hartuit neincetat de un politist determinat sa il arunce dupa gratii. La 55 de ani, il mai consoleaza doar sticla de whiskey si bunul sau prieten Shawn Maguire, un alt cap al mafiei. Atunci cand fiul sau, Mike, devine tinta gangsterilor, Jimmy este nevoit sa aleaga intre viata de infractor si familia pe care a abandonat-o cu mult timp in urma.
poster Infini
DVD-Rip
"Infini" - (2015)
Categorie: Drama / S.F / Thriller
Durata: 110 min.
  • 100
O echipa de cautare si salvare este transportata intr-o lume destul de ciudata si periculoasa, pentru a-l salva pe Whit Carmichael, singurul supravietuitor al unui atac biologic. ... Read More O echipa de cautare si salvare este transportata intr-o lume destul de ciudata si periculoasa, pentru a-l salva pe Whit Carmichael, singurul supravietuitor al unui atac biologic.
poster Ex Machina
DVD-Rip
"Ex Machina" - (2015)
Categorie: Drama / S.F / Thriller
Durata: 108 min.
  • 60
Caleb, un programator de 24 de ani, care lucrează la cea mai mare companie internautică din lume, câştigă prin concurs o vacanţă de o săptămână în cabana de la munte a lui Nathan, şeful misterios al companiei. Concursul însă nu a fost întâmplător, ci pentru a-l selecta pe cel mai bun angajat, ... Read More Caleb, un programator de 24 de ani, care lucrează la cea mai mare companie internautică din lume, câştigă prin concurs o vacanţă de o săptămână în cabana de la munte a lui Nathan, şeful misterios al companiei. Concursul însă nu a fost întâmplător, ci pentru a-l selecta pe cel mai bun angajat, capabil să ia parte la un experiment intrigant. E vorba de testarea prototipului de robot dotat cu inteligenţă artificială, care are forma unei fete foarte frumoase, Ava.
poster Bound
DVD-Rip
"Bound" - (2015)
Categorie: Drama / Thriller
Durata: 91 min.
  • 100
Fiica unui bogat agent imobilar se indragosteste de un barbat mai tanar decat ea, care o introduce in lumea BDSM. ... Read More Fiica unui bogat agent imobilar se indragosteste de un barbat mai tanar decat ea, care o introduce in lumea BDSM.
poster The Lazarus Effect
PVP-Rip
"The Lazarus Effect" - (2015)
Categorie: Thriller
Durata: 80 min.
  • 100
Un grup de studenţi la medicină descoperă o metodă prin care îi pot readuce la viaţă pe cei care au murit. ... Read More Un grup de studenţi la medicină descoperă o metodă prin care îi pot readuce la viaţă pe cei care au murit.
poster Maggie
DVD-Rip
"Maggie" - (2015)
Categorie: Horror / Drama / Thriller
Durata: 95 min.
  • 100
Maggie e o adolescenta care l-a avut mereu pe tatal sau alaturi sa o protejeze de tot ce-i rau. Fata ajunge infectata in timpul unei epidemii care se manifesta incet, dar sigur si ii transforma pe cei afectati in zombii canibali. In perioada de incubare a bolii, pana la transformare, tatal iubitor ... Read More Maggie e o adolescenta care l-a avut mereu pe tatal sau alaturi sa o protejeze de tot ce-i rau. Fata ajunge infectata in timpul unei epidemii care se manifesta incet, dar sigur si ii transforma pe cei afectati in zombii canibali. In perioada de incubare a bolii, pana la transformare, tatal iubitor nu-si poate abandona fiica.
poster Furious 7
PVP-Rip
"Furious 7" - (2015)
Categorie: Actiune / Crima / Thriller
Durata: 140 min.
  • 80
Furious 7 este continuarea seriei de succes in care Vin Diesel si Paul Walker isi reiau rolurile lui Dominic Toretto si Brian O'Conner. Cu cazierul curatat si linistiti alaturi de vechii lor prieteni, cei doi incearca sa isi faca o noua viata, dar totul se naruie in momentul in care Ian Shaw ... Read More Furious 7 este continuarea seriei de succes in care Vin Diesel si Paul Walker isi reiau rolurile lui Dominic Toretto si Brian O'Conner. Cu cazierul curatat si linistiti alaturi de vechii lor prieteni, cei doi incearca sa isi faca o noua viata, dar totul se naruie in momentul in care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiti sa calce din nou in afara legii. Productia filmului a fost amanata aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 125Next
X