Filme Online:
poster Samurai Cop 2: Deadly Vengeance
HD-720
"Samurai Cop 2: Deadly Vengeance" - (2015)
Categorie: Actiune / Crima / Thriller
Durata: 94 min.
  • 0
25 de ani mai târziu, detectivul Frank Washington este nevoit să facă echipă cu fostul său partener, Joe Marshall, de care s-a înstrăinat. Împreună, ei trebuie să rezolve un caz în care au avut loc mai multe asasinări. ... Read More 25 de ani mai târziu, detectivul Frank Washington este nevoit să facă echipă cu fostul său partener, Joe Marshall, de care s-a înstrăinat. Împreună, ei trebuie să rezolve un caz în care au avut loc mai multe asasinări.
poster Road Games
HD-720
"Road Games" - (2016)
Categorie: Thriller
Durata: 95 min.
  • 100
Într-o zi însorită de vară, în zona rurală a Franței, Jack și Véronique se cuplează și călătoresc împreună. Însă în momentul în care sunt luați cu mașina de către un personaj local, cei 2 se trezesc aruncați într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica, în care nimic nu este ceea ce pare. Urmează ... Read More Într-o zi însorită de vară, în zona rurală a Franței, Jack și Véronique se cuplează și călătoresc împreună. Însă în momentul în care sunt luați cu mașina de către un personaj local, cei 2 se trezesc aruncați într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica, în care nimic nu este ceea ce pare. Urmează o sumedenie de întorsături de situație și apariția unui personaj malefic Hitchcockian.
poster Kiss The Girls
HD-720
"Kiss The Girls" - (1997)
Categorie: Drama / Thriller
Durata: 116
  • 100
Exista tot felul de colectionari. Unii sunt pasionati de timbre, altii de pictura, filme sau fluturi. Dar cand, din orase diferite, rand pe rand, dispar mai multe femei, politia realizeaza ca mai exista si un alt fel de colectionari... Una din victime reuseste sa evadeze si povesteste ca a fot ... Read More Exista tot felul de colectionari. Unii sunt pasionati de timbre, altii de pictura, filme sau fluturi. Dar cand, din orase diferite, rand pe rand, dispar mai multe femei, politia realizeaza ca mai exista si un alt fel de colectionari...
Una din victime reuseste sa evadeze si povesteste ca a fot tinuta prizoniera de un nebun mascat ce-si spune Casanova. Acesta vrea sa fie iubit dar sarutul sau e aducator de moarte...
poster Headhunters
HD-720
"Hodejegerne" - (2011)
Categorie: Drama / Crima / Thriller
Durata: 100 min.
  • 60
Roger Brown e un tip aparent bine aranjat, lucrează ca vânător de capete la o firmă multinaţională, are o soţie cu care este căsătorit de şapte ani, Diana, o femeie înaltă, inteligentă şi foarte frumoasă, din categoria celor obişnuite să fie iubite şi care cred că totul li se cuvine, atâta doar că ... Read More Roger Brown e un tip aparent bine aranjat, lucrează ca vânător de capete la o firmă multinaţională, are o soţie cu care este căsătorit de şapte ani, Diana, o femeie înaltă, inteligentă şi foarte frumoasă, din categoria celor obişnuite să fie iubite şi care cred că totul li se cuvine, atâta doar că ea îşi doreşte foarte mult un copil dar Roger nu vrea să-i dăruiască unul. Cum cheltuielile sunt mai mari decat câştigurile iar acest trai pe picior mare trebuie întreţinut cumva, Roger se ocupă şi cu furtul operelor de artă cu ajutorul lui Ove Kjikerud, agent de pază la o firmă ce monitorizează video marea majoritate a locuinţelor din Oslo. La deschiderea unei galerii de artă a soţiei sale, Roger face cunoştiinţă cu Clas Greve, căruia îi propune un post de conducere la o firmă pentru care lucra. Când află de la soţia sa că în apartamentul lui Greve din Oslo s-ar afla un tablou al vestitului pictor Rubens intitulat '' Vânătoarea Mistreţului Caledonian '' dispărut încă din timpul celui de al doilea război mondial, priorităţile lui Roger se schimbă imediat, însă în timpul jafului face o descoperire neaşteptată.
poster Europa Report
HD-720
"Europa Report" - (2013)
Categorie: S.F / Thriller
Durata: 90
  • 100
În zilele noastre, o misiune de cercetare se îndreaptă spre Europa, una din lunile lui Jupiter, pentru a investiga posibilitatea existenței vieții extraterestre în sistemul solar. Când sondele descoperă un ocean ascuns sub suprafața înghețată a lunii, Europa Ventures, o companie privată de ... Read More În zilele noastre, o misiune de cercetare se îndreaptă spre Europa, una din lunile lui Jupiter, pentru a investiga posibilitatea existenței vieții extraterestre în sistemul solar. Când sondele descoperă un ocean ascuns sub suprafața înghețată a lunii, Europa Ventures, o companie privată de explorare a spațiului, trimite șase dintre cei mai buni astronauți din lume pentru a confirma descoperirea și pentru a explora ceea ce s-ar putea afla în oceanul de pe Europa.
poster Arlington Road
HD-720
"Arlington Road" - (1999)
Categorie: Thriller / Mister
Durata: 98
  • 0
Ramas vaduv de cand sotia sa, agent FBI, a fost ucisa de un grup de extrema dreapta, profesorul Michael Faraday devine tot mai obsedat de aceste fractiuni extremiste. Iar tinta predilecta a atentiei sale devin cei doi noi vecini, Oliver si Cheryl Lang, adevarati campioni ai americanismului. Pe ... Read More Ramas vaduv de cand sotia sa, agent FBI, a fost ucisa de un grup de extrema dreapta, profesorul Michael Faraday devine tot mai obsedat de aceste fractiuni extremiste. Iar tinta predilecta a atentiei sale devin cei doi noi vecini, Oliver si Cheryl Lang, adevarati campioni ai americanismului. Pe masura ce trece timpul, sotii Lang incep sa se poarte tot mai ciudat, si devine tot mai greu de spus daca este doar o impresie favorizata de paranoia lui Faraday sau Arlington Road chiar este un loc in care se pune la punct o conspiratie.
poster Rebecca
DVD-Rip
"Rebecca" - (1940)
Categorie: Romantice / Thriller / Dragoste / Mister
Durata: 131
  • 40
Maxim de Winter, un englez bogat, care încă se resimte după moartea soției sale, Rebecca, ia în căsătorie o tânără de condiție modestă. Cei doi se instalează în palatul Manderley, din Cornwall, unde stăpânește cu puteri depline d-na Danvers, menajera devotată fostei doamne de Winter. Tânăra soție ... Read More Maxim de Winter, un englez bogat, care încă se resimte după moartea soției sale, Rebecca, ia în căsătorie o tânără de condiție modestă. Cei doi se instalează în palatul Manderley, din Cornwall, unde stăpânește cu puteri depline d-na Danvers, menajera devotată fostei doamne de Winter. Tânăra soție se simte din ce în ce mai apăsată de strania putere pe care o are Rebecca asupra tuturor, chiar și după dispariția sa.
poster Vertigo
HD-720
"Vertigo" - (1958)
Categorie: Drama / Romantice / Thriller / Dragoste / Mister
Durata: 128
  • 20
Un fost detectiv din San Francisco este cautat de o veche cunostinta care il roaga sa ii faca o favoare: aceea de a-i urmari sotia, care pare a suferi de niste tulburari psihice. Numai ca povestea reala este mult mai complexa. Detectivul insa, nu stie nimic despre asta, ci isi face doar datoria. O ... Read More Un fost detectiv din San Francisco este cautat de o veche cunostinta care il roaga sa ii faca o favoare: aceea de a-i urmari sotia, care pare a suferi de niste tulburari psihice. Numai ca povestea reala este mult mai complexa. Detectivul insa, nu stie nimic despre asta, ci isi face doar datoria. O datorie foarte placuta, de altfel, fiindca se indragosteste de sotia prietenului sau si ar face orice sa o ajute. Orice - in limitele omenesti...Frica de inaltime a detectivului il impiedica sa isi salveze iubita de la moarte, ceea ce ii va cauza o cadere nervoasa, bazata partial si pe sentimentul de vina care il apasa. Isi va reveni suficient cat sa-si redescopere femeia visurilor? Insa este suficient de puternic sa o piarda si a doua oara?
poster Carlitos Way
HD-720
"Carlito" - (1993)
Categorie: Drama / Crima / Thriller
Durata: 144 Minute
  • 80
Eliberat din închisoare în baza circumstanţelor atenuante invocate în faţa Curţii de avocatul său dependent de cocaină, fostul rege al drogurilor, Carlito Brigante surprinde lumea interlopă când jură că se va îndrepta. Acceptând ... Read More Eliberat din închisoare în baza circumstanţelor atenuante invocate în faţa Curţii de avocatul său dependent de cocaină, fostul rege al drogurilor, Carlito Brigante surprinde lumea interlopă când jură că se va îndrepta. Acceptând să administreze un local de noapte frecventat de scursuri şi mafioţi mărunţi, Brigante o regăseşte pe iubita vieţii lui şi reînnoadă povestea lor de dragoste, promiţându-i că s-a schimbat pentru totdeauna. Dar visul lui Carlito de a respecta legea este subminat la fiecare pas de foştii prieteni criminali şi chiar şi de mafioţii tineri şi periculoşi care încearcă să-şi facă un nume. În ciuda celor mai bune intenţii, loialităţile prost orientate ale lui Carlito şi un cod al onoarei demodat îl aruncă într-o salbatică luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva unor forţe nestăvilite care refuză să-l lase să plece
poster Theeb
HD-720
"Theeb" - (2014)
Categorie: Drama / Aventura / Thriller
Durata: 100 min.
  • 60
Aceasta este povestea unui băiat care a fost nevoit să se maturizeze brusc după ce tatăl său a murit. Datorită sosirii unui ofițer din armata britanică, Theeb vede cum viață membrilor din tribul său de beduini este întoarsă cu susul în jos. Fratele său mai mare pe nume Hussein, acceptă să fie ... Read More Aceasta este povestea unui băiat care a fost nevoit să se maturizeze brusc după ce tatăl său a murit. Datorită sosirii unui ofițer din armata britanică, Theeb vede cum viață membrilor din tribul său de beduini este întoarsă cu susul în jos. Fratele său mai mare pe nume Hussein, acceptă să fie alături de el într-o călătorie extrem de dificilă de-a lungul deșertului. În ciuda faptului că Theeb este încă un puști, el trebuie să acționeze precum lupul de la care i se trage numele...
Prev1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 135Next