Filme Online:
poster Slow West
DVD-Rip
"Slow West" - (2015)
Categorie: Actiune / Western / Thriller
Durata: 84 min.
  • 80
Jay e un baiat de 16 ani, indragostit si plecat pe urmele celei pe care o iubeste. El ajunge sa traverseze frontiera americana, in perioada secolului 19, cu ajutorul unui hoinar misterios pe nume Silas. ... Read More Jay e un baiat de 16 ani, indragostit si plecat pe urmele celei pe care o iubeste. El ajunge sa traverseze frontiera americana, in perioada secolului 19, cu ajutorul unui hoinar misterios pe nume Silas.
poster A Fistful Of Dollars
DVD-Rip
"A Fistful Of Dollars" - (1964)
Categorie: Actiune / Western
Durata: 99 Minute
  • 80
A Fistful Of Dollars este primul western de productie italiana ce urmează povestea lui Joe, un singuratic ce calareste pe un catar si ajunge în orasul San Miguel,un oraş distrus de lăcomie, corupţie, şi de răzbunare. Joe isi propune sa se foloseasca de rivalitatea ... Read More A Fistful Of Dollars este primul western de productie italiana ce urmează povestea lui Joe, un singuratic ce calareste pe un catar si ajunge în orasul San Miguel,un oraş distrus de lăcomie, corupţie, şi de răzbunare. Joe isi propune sa se foloseasca de rivalitatea dintre doua bande din oras, pentru a-si umple buzunarele şi în cele din urmă de a elibera oraşul de aceste poveri insetate de sânge. Joe este un om de putine cuvinte, dar aceste cuvinte au tendinţa de a comunica mai mult decât suma părţilor lor.
In debutul filmului, imediat după ce el a ajuns în oraş intampinat de un neprietenos "Bine ai venit", Joe sta pe balconul cantinei lui Silvanito si analizeaza situatia din oraş. "Baxters pe de o parte şi pe de alta Rojos şi eu la mijloc.. Un om s-ar putea imbogatii într-un oras ca asta". Deci, acestea fiind spuse, întreaga intriga din film este stabilita, cu Joe de o parte si de alta a baricadei, pana cand toată lumea moare şi buzunarele lui sunt umflate.
poster Jonah Hex
Bluray-Rip
"Jonah Hex" - (2010)
Categorie: Actiune / Drama / Western / Thriller
Durata: 80 min.
  • 80
Pistolarul desfigurat Jonah Hex (Josh Brolin) trebuie să dea de urma preotului voodoo Quentin Turnbull (John Malkovich), care plănuieşte, la sfârşitul secolului 19, să elibereze sudul Statelor Unite cu ajutorul unei armate de morţi vii! O mână de ajutor ... Read More Pistolarul desfigurat Jonah Hex (Josh Brolin) trebuie să dea de urma preotului voodoo Quentin Turnbull (John Malkovich), care plănuieşte, la sfârşitul secolului 19, să elibereze sudul Statelor Unite cu ajutorul unei armate de morţi vii! O mână de ajutor o să-i dea lui Hex şi prostituata Leila (Megan Fox), pe care pistolarul o place nu doar pentru mâna ei sigură şi gloanţele trimise exact la ţintă.
poster Sukiyaki Western Django
DVD-Rip
"Sukiyaki Western Django" - (2007)
Categorie: Actiune / Western
Durata: 121 min
  • 80
Sukiyaki Western Django se petrece in timpul Razboilui Genpeipe la sfarsitul anilor 1100 in care benzile de nelegiuiti Minamoto si Taira ajung sa se dueleze intr-un mic sat numit Yuda. In ajutorul satenilor loviti de acest blestem vine un pistolar care incearca sa medieze acest conflict. Dupa ce ... Read More Sukiyaki Western Django se petrece in timpul Razboilui Genpeipe la sfarsitul anilor 1100 in care benzile de nelegiuiti Minamoto si Taira ajung sa se dueleze intr-un mic sat numit Yuda. In ajutorul satenilor loviti de acest blestem vine un pistolar care incearca sa medieze acest conflict. Dupa ce ambele clanuri rivale isi manifesta influenta si puterea in fata acestui iscusit pistolar, dar si expert in arte martiale, incearca sa il convinga pe rand sa se alature clanului lor.
Dar Ruriko, una din locuitoarea satului il sfatuieste pe acest pistolar sa ajute satenii. Dupa o scurta prezentare care dezvaluie toate conflictele care au dus la aceasta mare rivalitate dintre cele 2 clanuri, aflam despre povestea celui mai faimos pistolar care a existat vreodata, Ringo, care ajunge sa detina un rol important pe masura ce evolueaza povestea. Toate personajele nu sunt ceea ce par, iar finalul incendiar al acestui film este plin de surprize.
poster The Book Of Eli
DVD-Rip
"Cartea lui Eli" - (2010)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura / Western / Thriller
Durata: 118 min
  • 80
In urma cu 31 de ani, un razboi apocaliptic a pustiit teritoriul Statelor Unite ale Americii si a aruncat civilizatia in pragul colapsului. Un razboinic singuratic pe nume Eli, unul dintre putinii supravietuitori ai conflagratiei, si-a asumat existenta de nomad si calatoreste de-a lungul si de-a ... Read More In urma cu 31 de ani, un razboi apocaliptic a pustiit teritoriul Statelor Unite ale Americii si a aruncat civilizatia in pragul colapsului. Un razboinic singuratic pe nume Eli, unul dintre putinii supravietuitori ai conflagratiei, si-a asumat existenta de nomad si calatoreste de-a lungul si de-a latul acestui peisaj dezolant cu scopul de a proteja o carte sacra ce contine secretul salvarii viitorului umanitatii. Pentru a-si implini destinul, Eli trebuie sa impiedice intrarea acestei carti valoroase in posesia unor oameni care s-ar folosi in mod distructiv de cunostintele cuprinse in ea si trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a raspandi invataturile scrise in volumul pe care il pazeste cu strasnicie in asa fel incat sa poarta reinstaura civilizatia. Intr-un oras insalubru, lipsit de legi si de orice confort, brutalul tiran Carnegie planuieste insa sa fure cartea lui Eli si sa aplice cunostintele cuprinse in ea in interesul lui personal.
poster True Grit
DVD-Rip
"Adevăratul curaj" - (2010)
Categorie: Drama / Western
Durata: 109 min
  • 80
Cвnd tatăl ei e ucis de Tom Chaney, un zilier angajat la ferma familiei, Mattie Ross, o fată de numai 14 ani, porneşte оn căutarea ucigaşului, hotărвtă să-i dea de urmă şi să se răzbune. Оn drumul ei оntвlneşte un şerif despre ... Read More Cвnd tatăl ei e ucis de Tom Chaney, un zilier angajat la ferma familiei, Mattie Ross, o fată de numai 14 ani, porneşte оn căutarea ucigaşului, hotărвtă să-i dea de urmă şi să se răzbune. Оn drumul ei оntвlneşte un şerif despre care se spune că nu e altul mai dur decвt el. E Reuben J. "Rooster" Cogburn, alcoolic, pierde-vară, cu un caracter imposibil, dar Mattie оl angajează şi insistă să meargă cu el, оn ciuda оmpotrivirii acestuia. Оn drumul lor оnspre rezervaţia indienilor unde au auzit că s-ar ascunde Chaney, li se alătură LaBoeuf, un ranger care оl caută şi el pe criminal, dar din propriile sale motive. Cei trei au de оnfruntat pericole şi surprize care pun la grea оncercare adevăratul curaj al fiecăruia.
poster 6 Guns
DVD-Rip
"6 Guns" - (2010)
Categorie: Western
Durata: 95 min
  • 80
N/A ... Read More N/A
poster The Quick And The Dead
DVD-Rip
"Mai Iute Ca Moartea" - (1995)
Categorie: Actiune / Aventura / Western
Durata: 107 Minute
  • 80
Ellen, o necunoscuta pistolara, intra intr-un mic si deprimant oras de preerie tinand secret motivul aparitiei sale in acel loc. La scurt timp dupa sosirea ei, un preot local, Cort, este aruncat intr-un local in timp ce au loc inscrierile pentru un concurs de trageri. Premiul competitiei este o ... Read More Ellen, o necunoscuta pistolara, intra intr-un mic si deprimant oras de preerie tinand secret motivul aparitiei sale in acel loc. La scurt timp dupa sosirea ei, un preot local, Cort, este aruncat intr-un local in timp ce au loc inscrierile pentru un concurs de trageri. Premiul competitiei este o suma mare de bani, iar singura regula este sa urmezi regulile impuse de Herod, "stapanul" micului orasel. Se pare insa ca Herod a aranjat acest spectacol de impuscaturi pentru a-l forta pe preotul Cort(fost nelegiuit si membru al bandei lui Herod) sa se angajeze din nou in lupta. Cort refuza sa mai foloseasca pistolul, dar Herod este determinat sa-l faca pe acesta sa se abata de la noua cale aleasa.
poster Viva Zapata!
TV-Rip
"Viva Zapata!" - (1952)
Categorie: Western / Istoric
Durata: 113 Minute
  • 80
Filmul urmareste viata celebrului revolutionar mexican Emiliano Zapata, de la inceputurile sale modeste, de copil de taran, la accederea la putere si, in final, moartea lui, la inceputul secolului XX. Zapata s-a revoltat impotriva tiranicului presedinte Porfirio Diaz, lupta in care i s-a alaturat ... Read More Filmul urmareste viata celebrului revolutionar mexican Emiliano Zapata, de la inceputurile sale modeste, de copil de taran, la accederea la putere si, in final, moartea lui, la inceputul secolului XX. Zapata s-a revoltat impotriva tiranicului presedinte Porfirio Diaz, lupta in care i s-a alaturat si Pancho Villa. Filmul a fictionalizat anumite parti ale vietii revolutionarului, astfel ca accentul e pus pe ascensiunea lui la putere, decat pe motivul luptei sale, si anume acordarea de pamanturi pentru taranii din provinciile din sud. Filmul a primit doua premii Oscar (cel mai bun rol principal si cel mai bun rol secundar), fiind de asemenea nominalizat pentru scenariu si muzica.

Premiat la Oscar, nominalizat la Golden Globes.
poster Texas Across The River
TV-Rip
"Texas Dincolo De Rau" - (1966)
Categorie: Comedie / Western
Durata: 101 Minute
  • 60
Actiunea se desfasoara in Texas. Don Andrea Baldazar, european romantic este pe punctul de a se casatori cu Phoebe Ann Naylor , texana si frumoasa foc.Totul e pregatit, mirele pupa de zor pe tatal socru, care nu intelege nimic din efuziunile sentimentale ale viitorului ginere, mireasa probeaza ... Read More Actiunea se desfasoara in Texas. Don Andrea Baldazar, european romantic este pe punctul de a se casatori cu Phoebe Ann Naylor , texana si frumoasa foc.Totul e pregatit, mirele pupa de zor pe tatal socru, care nu intelege nimic din efuziunile sentimentale ale viitorului ginere, mireasa probeaza valul, domnisoarele de onoare se agita...oaspetii asteapta cuminti in biserica, cand apare fostul logodnic a miresei, un cowboy sadea, inconjurat de fratii sai cu dorinta de sangele mirelui. Se incinge lupta si din greseala in greseala Don Andreea Baldazar cu un sut binetintit il arunca de pe balcon pe logodnic care moare, si el trebuie sa fuga de razbunarea neamului acestuia. Dupa ce-si ia la revedere de la mireasa si isi dau intilnire intr-un stat din Texas, pleaca catre acela si odata ajuns este angajat de Sam Hollis (care avea nevoie de un pistolar naiv) care sa lupte impreuna cu el si indianul Kronk impotriva triburilor indiene ucigase si sa faca dreptate. Cei trei pleaca la drum, Baltazar il asigura pe Sam atunci cand o sageata il loveste ( Nu rad de durerea ta ci de localizarea ei!) si incepe propriuzis o comedie plina de actiune, poante, iubiri noi, incurcaturi etc.
Prev1 2 3 4 5 6 Next
X