Filme Online:
poster Django Unchained
HD-720
"Django dezlantuit" - (2012)
Categorie: Actiune / Drama / Western
Durata: 165 min.
  • 80
Actiunea western-ului “Django Unchained” este plasata in Sud, cu doi ani inainte de izbucnirea Razboiul Civil, si urmareste un sclav pe nume Django, a carui experienta brutala cu fostii stapani il aduce fata in fata cu vanatorul de recompense cu origini germane Dr. King Schultz. Schultz ... Read More Actiunea western-ului “Django Unchained” este plasata in Sud, cu doi ani inainte de izbucnirea Razboiul Civil, si urmareste un sclav pe nume Django, a carui experienta brutala cu fostii stapani il aduce fata in fata cu vanatorul de recompense cu origini germane Dr. King Schultz. Schultz este pe urmele fratilor criminali Brittle si numai Django il poate ajuta sa-i gaseasca si sa-si incaseze recompensa. Schultz recurge la metode neortodoxe si il rascumpara pe Django cu promisiunea de a-l elibera dupa ce ii va captura pe fratii Brittle, morti sau vii. Succesul acestei misiuni are drept rezultat eliberarea lui Django, dar cei doi barbati decid sa ramana aliati. Schultz va ajunge sa ii caute impreuna cu Django pe cei mai cruzi criminali din Sud. In timp ce isi dezvolta abilitati vitale de vanator de recompense, Django ramane concentrat pe un singur scop: sa o gaseasca si sa o salveze pe Broomhilda, sotia pe care a pierdut-o cu ani in urma din cauza comertului cu sclavi. Cautarile lui Django si Schultz ii conduc in cele din urma la Calvin Candie, proprietarul unei plantatii cu renume prost pe care sclavii sunt pregatiti de antrenorul Ace Woody sa se lupte unii cu altii de dragul sportului.
Explorand plantatia sub false pretexte, Django si Schultz trezesc suspiciunile lui Stephen, sclavul de incredere de pe langa casa lui Candie. Miscarile lor sunt observate si o organizatie perfida strange latul in jurul lor. Daca Django si Schultz vor sa scape impreuna cu Broomhilda, trebuie sa aleaga intre independenta si solidaritate, intre sacrificiu si supravietuire.
poster The Ridiculous 6
HD-Rip
"The Ridiculous 6" - (2015)
Categorie: Comedie / Western
Durata: 109 min.
  • 80
Ridiculous 6 este o comedie buna care il are ca protagonist pe Adam Sandler, in rolul lui Tommi aka "White Knife", un baiat care a fost crescut de indienii din Vestul Salbatic. Pe parcurs acesta descopera ca mai are inca 5 frati vitregi, in cautarea carora pleaca cu tatal sau, interpretat de Nick ... Read More Ridiculous 6 este o comedie buna care il are ca protagonist pe Adam Sandler, in rolul lui Tommi aka "White Knife", un baiat care a fost crescut de indienii din Vestul Salbatic. Pe parcurs acesta descopera ca mai are inca 5 frati vitregi, in cautarea carora pleaca cu tatal sau, interpretat de Nick Nolte. Actiunea filmului este de-a dreptul comica, avand momente in care "White Knife" incearca sa sfideze legea naturii.
poster Heaven with a Gun
HD-720
"Heaven with a Gun" - (1969)
Categorie: Western
Durata: 101 min.
  • 60
Într-un orășel western numit Vinegarroon, există un conflict între cei care cresc oi și cei care cresc vite. La un moment dat, își face apariția în oraș un străin, iar crescătorii de vaci cred că acesta este angajatul oierilor. De fapt, Jim Killian este un preot, însă unul foarte aspru... ... Read More Într-un orășel western numit Vinegarroon, există un conflict între cei care cresc oi și cei care cresc vite. La un moment dat, își face apariția în oraș un străin, iar crescătorii de vaci cred că acesta este angajatul oierilor. De fapt, Jim Killian este un preot, însă unul foarte aspru...
poster The Good, the Bad and the Ugly
HD-720
"Cel bun, cel rău, cel urât" - (1966)
Categorie: Western
Durata: 161 min.
  • 100
În timpul Războiului Civil American, trei bărbați pornesc în cauarea a 200.000 de dolari în aur, îngropați într-un cimitir. Tuco și Blondie se cunosc de ceva vreme. Ei se foloseau de recompensa pusă pe capul lui Tuco ca și mod de a face bani constant. Aceștia îl întâlnesc pe Bill Carson, un ... Read More În timpul Războiului Civil American, trei bărbați pornesc în cauarea a 200.000 de dolari în aur, îngropați într-un cimitir. Tuco și Blondie se cunosc de ceva vreme. Ei se foloseau de recompensa pusă pe capul lui Tuco ca și mod de a face bani constant. Aceștia îl întâlnesc pe Bill Carson, un muribund, care le divulgă locația aurului. Din întâmplare, acesta îi spune lui Tuco numele cimitirului și lui Blondie numele mormântului unde este îngropat aurul. Acum, cei doi fiind rivali, trebuie să lucreze împreună. Al treilea bărbat, Angel Eyes, află despre aur de la cineva pe care l-a ucis. Tot ceea ce știe este să caute pe cineva numit Bill Carson. În cele din urmă, cei trei se vor angaja într-o luptă cu pistoalele, care va lua loc în mijlocul forțelor Condederatiei și a Uniunii.
poster Hannie Caulder
HD-720
"Hannie Caulder" - (1971)
Categorie: Drama / Western / Crima
Durata: 85 min.
  • 60
După ce a fost violată și soțul ei a fost ucis, o femeie angajează un vânător de recompense pentru a o învăța cum să folosească un pistol, pentru a se putea răzbuna pe cei 3 bandiți responsabili... ... Read More După ce a fost violată și soțul ei a fost ucis, o femeie angajează un vânător de recompense pentru a o învăța cum să folosească un pistol, pentru a se putea răzbuna pe cei 3 bandiți responsabili...
poster They Call Me Trinity
HD-720
"Lo chiamavano Trinità" - (1970)
Categorie: Comedie / Western
Durata: 109 min.
  • 80
Pregătește-te pentru unul dintre cele mai bune filme cu Bud Spencer, cunoscut de români sub numele de Piedone și Terence Hill. Terence joacă rolul unui călător amărât, pe nume Trinity, care ajunge într-un orășel unde îl întâlnește pe fratele său, jucat de către Piedone, acesta purtând în piept ... Read More Pregătește-te pentru unul dintre cele mai bune filme cu Bud Spencer, cunoscut de români sub numele de Piedone și Terence Hill. Terence joacă rolul unui călător amărât, pe nume Trinity, care ajunge într-un orășel unde îl întâlnește pe fratele său, jucat de către Piedone, acesta purtând în piept steaua de șerif. În realitate, șeriful este un bandit, pe nume Bambino care i-a rupt piciorul adevăratului șerif, care datorită rănilor a murit. Bambino a profitat de această situație și și-a însușit rolul de șerif, găsind astfel acoperirea perfectă. În cele din urmă, cei doi frați își unesc forțele și luptă împotriva unui bogătaș local și împotriva oamenilor acestuia, care încearcă să alunge mai multe familii de mormoni de pe un teren pe care vrea să îl posede.
poster Bone Tomahawk
BD-Rip
"Bone Tomahawk" - (2015)
Categorie: Horror / Western
Durata: 133 min.
  • 100
Patru oameni se stabilesc in Vestul Salbatic pentru a salva un grup de captivi din pestera unor locuitori canibali. ... Read More Patru oameni se stabilesc in Vestul Salbatic pentru a salva un grup de captivi din pestera unor locuitori canibali.
poster Seven Brides For Seven Brothers
DVD-Rip
"Sapte mirese pentru sapte frati" - (1954)
Durata: 97 min.
  • 80
Adam cel mai mare dintre cei sapte frati Pontipee se casatoreste cu blanda si frumoasa Milly, aducand-o la ferma familiei. Benjamin, Gideon, Frank, Dan, Caleb si Ephraim o indragesc imediat pe proaspata cumnata. Baietii insa datorita temperamentelor vulcanice, fac boroboata dupa boroboata si in ... Read More Adam cel mai mare dintre cei sapte frati Pontipee se casatoreste cu blanda si frumoasa Milly, aducand-o la ferma familiei. Benjamin, Gideon, Frank, Dan, Caleb si Ephraim o indragesc imediat pe proaspata cumnata. Baietii insa datorita temperamentelor vulcanice, fac boroboata dupa boroboata si in cadrul unei serbari campenesti se incaiera cu partenerii de intrecere. Motivul ar fi sase frumoase domnisoare care reusesc sa le suceasca mintile. Cu ajutorul simpaticei Milly si a fratelui mai mare Adam, fratiorii le rapesc pe fete. Dupa o urmarire de pomina scapa de rudele fetelor datorita avalanselor din inceput de iarna. ...Dar primavara va veni, Milly va naste si urmaritorii sunt aproape. O comedie din anii '50 construita pe legenda rapirii Sabinelor, cu muzica buna compusa de o celebritate a vremii Gene de Paull, cu mult dans, incununata cu un premiu Oscar si alte patru nominalizari.
poster Slow West
DVD-Rip
"Slow West" - (2015)
Categorie: Actiune / Western / Thriller
Durata: 84 min.
  • 80
Jay e un baiat de 16 ani, indragostit si plecat pe urmele celei pe care o iubeste. El ajunge sa traverseze frontiera americana, in perioada secolului 19, cu ajutorul unui hoinar misterios pe nume Silas. ... Read More Jay e un baiat de 16 ani, indragostit si plecat pe urmele celei pe care o iubeste. El ajunge sa traverseze frontiera americana, in perioada secolului 19, cu ajutorul unui hoinar misterios pe nume Silas.
poster A Fistful Of Dollars
DVD-Rip
"A Fistful Of Dollars" - (1964)
Categorie: Actiune / Western
Durata: 99 Minute
  • 80
A Fistful Of Dollars este primul western de productie italiana ce urmează povestea lui Joe, un singuratic ce calareste pe un catar si ajunge în orasul San Miguel,un oraş distrus de lăcomie, corupţie, şi de răzbunare. Joe isi propune sa se foloseasca de rivalitatea ... Read More A Fistful Of Dollars este primul western de productie italiana ce urmează povestea lui Joe, un singuratic ce calareste pe un catar si ajunge în orasul San Miguel,un oraş distrus de lăcomie, corupţie, şi de răzbunare. Joe isi propune sa se foloseasca de rivalitatea dintre doua bande din oras, pentru a-si umple buzunarele şi în cele din urmă de a elibera oraşul de aceste poveri insetate de sânge. Joe este un om de putine cuvinte, dar aceste cuvinte au tendinţa de a comunica mai mult decât suma părţilor lor.
In debutul filmului, imediat după ce el a ajuns în oraş intampinat de un neprietenos "Bine ai venit", Joe sta pe balconul cantinei lui Silvanito si analizeaza situatia din oraş. "Baxters pe de o parte şi pe de alta Rojos şi eu la mijloc.. Un om s-ar putea imbogatii într-un oras ca asta". Deci, acestea fiind spuse, întreaga intriga din film este stabilita, cu Joe de o parte si de alta a baricadei, pana cand toată lumea moare şi buzunarele lui sunt umflate.
Prev1 2 3 4 5 6 Next
X