Filme Online:
poster Shanghai Noon
HD-720
"Shaolin Cowboy" - (2000)
Categorie: Actiune / Comedie / Western
Durata: 110 Minute
  • 80
Lo Fong, fostul capitan al Gardei Imperiale Chineze, si-a parasit slujba si acum face contrabanda cu opium. El are nevoie de bani pentru a-si incepe afacerea si o rapeste pe fata imparatului, printesa Pei Pei, pe care o duce in America. Imparatul trimite cei mai buni oameni in cautarea fiicei sale, ... Read More Lo Fong, fostul capitan al Gardei Imperiale Chineze, si-a parasit slujba si acum face contrabanda cu opium. El are nevoie de bani pentru a-si incepe afacerea si o rapeste pe fata imparatului, printesa Pei Pei, pe care o duce in America. Imparatul trimite cei mai buni oameni in cautarea fiicei sale, iar Chon Wang, unul din preferatii acestuia insista sa mearga si el. In vestul indepartat, Chon Wang se pierde de grupul cu care venise si face cunostinta cu Roy O'Bannon, un inteligent dar arogant hot de trenuri, cu care se aliaza.
poster The Timber
HD-720
"The Timber" - (2015)
Categorie: Drama / Western
Durata: 82
  • 40
Filmul The Timber ne plimba prin Vestul Salbatic unde doi frati pornesc intr-o calatorie pentru a colectiona o datorie, in speranta disperata de a isi salva propia casa. The Timber, Doar ca ceea ce vor gasi in drumul si aventura lor, va fi cu mult peste asteptari. ... Read More Filmul The Timber ne plimba prin Vestul Salbatic unde doi frati pornesc intr-o calatorie pentru a colectiona o datorie, in speranta disperata de a isi salva propia casa. The Timber, Doar ca ceea ce vor gasi in drumul si aventura lor, va fi cu mult peste asteptari.
poster Jane Got a Gun
HD-720
"Jane: Lupta pentru supraviețuire" - (2015)
Categorie: Actiune / Drama / Western
Durata: 98
  • 40
Jane Got a Gun este un western american lansat în 2016, regizat de către Gavin O'Connor și scris de către Brian Duffield, Joel Edgerton și Anthony Tambakis. În rolul principal o întâlnim pe Natalie Portman, care joacă rolul lui Jane Hammond, o femeie care îi cere fostului ei iubit Dan Frost ... Read More Jane Got a Gun este un western american lansat în 2016, regizat de către Gavin O'Connor și scris de către Brian Duffield, Joel Edgerton și Anthony Tambakis. În rolul principal o întâlnim pe Natalie Portman, care joacă rolul lui Jane Hammond, o femeie care îi cere fostului ei iubit Dan Frost (Edgerton), să o ajute să-și salveze soțul din calea unor bandiți conduși de către John Bishop (Ewan Mcgregor), care vor să îl ucidă. În film ne mai întâlnim cu Rodrigo Santoro, Boyd Holbrook, Alex Manette, James Burnett și Sam Quinn. Filmul a fost filmat în Israel și a fost lansat în data de 20 ianuarie, 2016, sub sigla The Weinstein Company.
poster The Book Of Eli
HD-720
"Cartea lui Eli" - (2010)
Categorie: Actiune / Drama / Aventura / Western / Thriller
Durata: 118 min
  • 80
In urma cu 31 de ani, un razboi apocaliptic a pustiit teritoriul Statelor Unite ale Americii si a aruncat civilizatia in pragul colapsului. Un razboinic singuratic pe nume Eli, unul dintre putinii supravietuitori ai conflagratiei, si-a asumat existenta de nomad si calatoreste de-a lungul si de-a ... Read More In urma cu 31 de ani, un razboi apocaliptic a pustiit teritoriul Statelor Unite ale Americii si a aruncat civilizatia in pragul colapsului. Un razboinic singuratic pe nume Eli, unul dintre putinii supravietuitori ai conflagratiei, si-a asumat existenta de nomad si calatoreste de-a lungul si de-a latul acestui peisaj dezolant cu scopul de a proteja o carte sacra ce contine secretul salvarii viitorului umanitatii. Pentru a-si implini destinul, Eli trebuie sa impiedice intrarea acestei carti valoroase in posesia unor oameni care s-ar folosi in mod distructiv de cunostintele cuprinse in ea si trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a raspandi invataturile scrise in volumul pe care il pazeste cu strasnicie in asa fel incat sa poarta reinstaura civilizatia. Intr-un oras insalubru, lipsit de legi si de orice confort, brutalul tiran Carnegie planuieste insa sa fure cartea lui Eli si sa aplice cunostintele cuprinse in ea in interesul lui personal.
poster Forsaken
HD-720
"Forsaken" - (2015)
Categorie: Drama / Western
Durata: 90 min.
  • 100
Kiefer și Donald Sutherland împart marele ecran în acest film western, care ne spune povestea unui pistolar înveninat care încearcă să rezolve lucrurile între ei și tatăl său înstrăinat, în timp ce întreaga lor comunitate este asediată de bandiți. ... Read More Kiefer și Donald Sutherland împart marele ecran în acest film western, care ne spune povestea unui pistolar înveninat care încearcă să rezolve lucrurile între ei și tatăl său înstrăinat, în timp ce întreaga lor comunitate este asediată de bandiți.
poster The Lone Ranger
HD-720
"Legenda calaretului singuratic" - (2013)
Categorie: Actiune / Aventura / Western
Durata: 149 min.
  • 80
Povestea eroului incepe cu un grup de Jandarmi Texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuti condusa de Butch Cavendish. Prinsi in ambuscada de raufacatori, Jandarmii sunt ucisi. In schimb un supravietuitor e gasit de un amerindian Tonto. Supravietuitorul este John Reid care devine Calaretul ... Read More Povestea eroului incepe cu un grup de Jandarmi Texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuti condusa de Butch Cavendish. Prinsi in ambuscada de raufacatori, Jandarmii sunt ucisi. In schimb un supravietuitor e gasit de un amerindian Tonto. Supravietuitorul este John Reid care devine Calaretul singuratic. Ajutat de cel ce i-a salvat viata, porneste pe urmele raufactorilor pentru a se razbuna.
poster Django Unchained
HD-720
"Django dezlantuit" - (2012)
Categorie: Actiune / Drama / Western
Durata: 165 min.
  • 80
Actiunea western-ului “Django Unchained” este plasata in Sud, cu doi ani inainte de izbucnirea Razboiul Civil, si urmareste un sclav pe nume Django, a carui experienta brutala cu fostii stapani il aduce fata in fata cu vanatorul de recompense cu origini germane Dr. King Schultz. Schultz ... Read More Actiunea western-ului “Django Unchained” este plasata in Sud, cu doi ani inainte de izbucnirea Razboiul Civil, si urmareste un sclav pe nume Django, a carui experienta brutala cu fostii stapani il aduce fata in fata cu vanatorul de recompense cu origini germane Dr. King Schultz. Schultz este pe urmele fratilor criminali Brittle si numai Django il poate ajuta sa-i gaseasca si sa-si incaseze recompensa. Schultz recurge la metode neortodoxe si il rascumpara pe Django cu promisiunea de a-l elibera dupa ce ii va captura pe fratii Brittle, morti sau vii. Succesul acestei misiuni are drept rezultat eliberarea lui Django, dar cei doi barbati decid sa ramana aliati. Schultz va ajunge sa ii caute impreuna cu Django pe cei mai cruzi criminali din Sud. In timp ce isi dezvolta abilitati vitale de vanator de recompense, Django ramane concentrat pe un singur scop: sa o gaseasca si sa o salveze pe Broomhilda, sotia pe care a pierdut-o cu ani in urma din cauza comertului cu sclavi. Cautarile lui Django si Schultz ii conduc in cele din urma la Calvin Candie, proprietarul unei plantatii cu renume prost pe care sclavii sunt pregatiti de antrenorul Ace Woody sa se lupte unii cu altii de dragul sportului.
Explorand plantatia sub false pretexte, Django si Schultz trezesc suspiciunile lui Stephen, sclavul de incredere de pe langa casa lui Candie. Miscarile lor sunt observate si o organizatie perfida strange latul in jurul lor. Daca Django si Schultz vor sa scape impreuna cu Broomhilda, trebuie sa aleaga intre independenta si solidaritate, intre sacrificiu si supravietuire.
poster The Ridiculous 6
HD-Rip
"The Ridiculous 6" - (2015)
Categorie: Comedie / Western
Durata: 109 min.
  • 80
Ridiculous 6 este o comedie buna care il are ca protagonist pe Adam Sandler, in rolul lui Tommi aka "White Knife", un baiat care a fost crescut de indienii din Vestul Salbatic. Pe parcurs acesta descopera ca mai are inca 5 frati vitregi, in cautarea carora pleaca cu tatal sau, interpretat de Nick ... Read More Ridiculous 6 este o comedie buna care il are ca protagonist pe Adam Sandler, in rolul lui Tommi aka "White Knife", un baiat care a fost crescut de indienii din Vestul Salbatic. Pe parcurs acesta descopera ca mai are inca 5 frati vitregi, in cautarea carora pleaca cu tatal sau, interpretat de Nick Nolte. Actiunea filmului este de-a dreptul comica, avand momente in care "White Knife" incearca sa sfideze legea naturii.
poster Heaven with a Gun
HD-720
"Heaven with a Gun" - (1969)
Categorie: Western
Durata: 101 min.
  • 60
Într-un orășel western numit Vinegarroon, există un conflict între cei care cresc oi și cei care cresc vite. La un moment dat, își face apariția în oraș un străin, iar crescătorii de vaci cred că acesta este angajatul oierilor. De fapt, Jim Killian este un preot, însă unul foarte aspru... ... Read More Într-un orășel western numit Vinegarroon, există un conflict între cei care cresc oi și cei care cresc vite. La un moment dat, își face apariția în oraș un străin, iar crescătorii de vaci cred că acesta este angajatul oierilor. De fapt, Jim Killian este un preot, însă unul foarte aspru...
poster The Good, the Bad and the Ugly
HD-720
"Cel bun, cel rău, cel urât" - (1966)
Categorie: Western
Durata: 161 min.
  • 100
În timpul Războiului Civil American, trei bărbați pornesc în cauarea a 200.000 de dolari în aur, îngropați într-un cimitir. Tuco și Blondie se cunosc de ceva vreme. Ei se foloseau de recompensa pusă pe capul lui Tuco ca și mod de a face bani constant. Aceștia îl întâlnesc pe Bill Carson, un ... Read More În timpul Războiului Civil American, trei bărbați pornesc în cauarea a 200.000 de dolari în aur, îngropați într-un cimitir. Tuco și Blondie se cunosc de ceva vreme. Ei se foloseau de recompensa pusă pe capul lui Tuco ca și mod de a face bani constant. Aceștia îl întâlnesc pe Bill Carson, un muribund, care le divulgă locația aurului. Din întâmplare, acesta îi spune lui Tuco numele cimitirului și lui Blondie numele mormântului unde este îngropat aurul. Acum, cei doi fiind rivali, trebuie să lucreze împreună. Al treilea bărbat, Angel Eyes, află despre aur de la cineva pe care l-a ucis. Tot ceea ce știe este să caute pe cineva numit Bill Carson. În cele din urmă, cei trei se vor angaja într-o luptă cu pistoalele, care va lua loc în mijlocul forțelor Condederatiei și a Uniunii.
Prev1 2 3 4 5 6 7 Next